אפשר לקרוא לזה ככה, אני דווקא חושב בכיוון קצת שונה. קאלה הוא שוער שתמיד רוצה שהמצלמה תהיה עליו, תמיד ירצה להיות זה שיציל את המולדת, ירצה להיות זה שהתמונה שלו תהיה בעיתון, תמיד חושב על הפוזה האישית שלו, בכל הזדמנות שתהיה לו הוא ירצה לצאת ולתת את הבעיטה ליציע... או להדוף בצורה וירטואוזית בעיה קלילה יחסית... לכדור הארוך הזה הוא חשב שיגיע, אז זה כמובן גם קריאת מצב שגוייה, אבל הוא בעיקר רוצה להיות מעורב גם בדברים שאין צורך בהם.. הוא אוהב תשומת לב פשוט.. לכן הוא תמיד עושה הצגות, יציאות מיותרות, תגובות שכאלה.. כי הוא כזה.
לא רק פוזאיסט כי זה המובן מאליו בקשר לקאלה... לי יש הרושם שטובתו האישית היא הרבה מעל טובת הקבוצה עבורו, כלומר הוא יעדיף לקחת תהילה לעצמו ולסכן את הקבוצה מאשר לתת למישהו אחר לעשות את העבודה בצורה שקטה ובטוחה, לא רק בהקשר של המקרה הזה, באופן כללי.
בוא נתחיל בזה שאתמול הייתה אווירה מחשמלת בטדי והתרגשתי מאוד , בשיא הכנות. שחקני ויסלה כמו שחקני קופנהאגן בעונה שעברה ראו שאולי אין לנו כמויות גדולות של קהל יחסית לאריות אירופה , אך יש לנו קהל חם שסיפק המון אהבה לקבוצתו ונתן להם תחושת ביתיות מובהקת ובנוסף קיבל המון תשבחות בתקשורת הפולנית. ועכשיו נעבור לאירועי המשחק. אני חושב שהיה משחק טוב של בית"ר במיוחד במחצית ה-2 ששמה ראינו אותם מגיעים לכמה הזדמנויות רציניות מול השוער. במחצית הראשונה זה לא ששיחקנו גרוע, פשוט מאז השער השטותי שקאלה ספג ירד הביטחון לכל השחקנים וזה שידר לשחקנים של ויסלה מוטיבציה לתקוף ולתקוף. למעשה במשחק היו כמה שחקנים שבלטו יותר משאר השחקנים והם: דריו פרננדס, ברוכיאן ואבראו. מעל כולם בלט אבירם ברוכיאן , שחקן שקט שמביא המון המון חוכמה למשחק שלו . כל נגיעה שלו בכדור פשוט קסומה, ואתמול הוא הוכיח שבהחלט הוא כן יכול להתמודד עם מעמדים גדולים והוא נתן הצגה גדולה,בהחלט שאפו. החוליה שהפחידה אותי הייתה חוליית ההגנה. אתמול היה אפשר לראות שיש חוסר תיאום בהגנה , אם זה בין השוער לבלם ואם זה בין זיו לבן יוסף וכו'. ההגנה היא החלק ששום צריך לעבוד עליו במשחק הבא מכיוון שכפי שראינו לויסלה יש התקפה מהירה ומסוכנת שיכולה להכריע את המשחק . מסקנות למשחק הבא: * שום עשה טעות אחת במערך איתו פתח. הטעות הייתה בשיתופו של טוטו תמוז בכלל, ובעמדה בה שיחק. אני חושב שטוטו אתמול הרגיש חסר אונים מול המגן המהיר איתו התמודד והוא ידע שאין לו שום דבר לעשות בתפקיד הקיצוני השמאלי, ולכן במשחק הבא הייתי רוצה לראות את זנדברג במקומו. שחקן שיכול לעשות הרבה יותר ממה שטוטו הצליח שמה. *במשחק הבא מחכה לבית"ר משחק יותר קשה בהרבה , לכן הייתי רוצה לראות את שום משחק יותר הגנתי עם נטייה למתפרצות. * ההרכב שעימו הייתי פותח במשחק הבא: קאלה, זיו, בנאדו, בן יוסף, אלברז, ברוכיאן, טל, בואטנג, פרננדס, זנדברג ואבראו. בסה"כ יצאתי מרוצה מהמשחק אתמול לנוכח השער שספג קאלה ונקווה שבעזרת ה' נעשה תוצאה טובה בשבוע הבא ונעלה לשלב הבא.
היה משחק נהדר אתמול, אווירה מעולה בטדי. באופן כללי, היינו הרבה יותר טובים לדעתי. היו לנו כמה החמצות מדהימות, וגולים שנפסלו בגלל נבדל. שלטנו ברוב המשחק. קאלה - נכון, הוא מטומטם, אבל אני מאשים בגול את בן יוסף יותר מאשר את קאלה. בן יוסף יודע שקאלה מטומטם ועושה שטויות, אסור היה לו לתת לקאלה צ'אנס לטעות והוא היה חייב להעיף את הכדור לקניון מלחה שנמצא בסמוך לטדי. בכלל, בן יוסף הוא אוברייטד מטורף, אני מעדיף רבע שמעון גרשון עליו. טעויות, שמירה לקוייה, משחק מסוכן (כן, גם אתמול. גליצ'ים ברחבה, תפיסות מיותרות עם היד...), אז נכון, בליגה שלנו הוא מהיר ונחשב טוב, אבל הוא לא כזה שחקן ענק. בנאדו בלם טוב, אבל מישהו חייב ללמד אותו למסור. לא יכול להיות שכל כדור אצל בנאדו הוא מעיף או ליציע או לשומקום. רבאק, תן פס! אלבארז שחקן פשוט ענק. נדקה 65 בערך הוא נראה לא טוב, תפס את הבטן או משהו, חשוב לציין שהוא משחק פצוע. מלך, מלך , מלך. נותן מיליון אחוז, אני מת על שחקנים כאלה. על זיו אין לי מה לומר, משחק רגיל שלו. לא טוב במיוחד, לא רע במיוחד. פרננדז הרשים אותי מאוד, הוא נתן הופעה מצויינת. ניכר שהוא לא מספיק מתואם עם בואטנג והשאר, אבל זה ישתפר. רכש מעולה של צמד השינים. אבראו נתן משחק טוב, בלי ספק. הוריד הרבה כדורים עם הראש, והיה מאוד קרוב לשער בכורה. שחקן מעולה. אי אפשר בלי מילה על המלך, לפחות מבחינתי, אבירם ברוכיאן. אחד השחקנים האהובים עליי. משחק מעולה שלו. סוף סוף הוא STEPPED UP , לקח אחריות. איזה טאץ', איזה אלגנטיות, קלאסה, ראיית משחק. ענק. ד"א, השער הראשון שלו היה ברגל שמאל, זה לא דבר של מה בכך.
אני חושש מאוד מהמשחק בגומלין ואלי גם מהמשחקים בסיבוב השלישי שבעזרת ה' יהיו. בגלל ההגנה. הגנה כל כך גרועה וכל כך מחוררת, פשוט זוועה. כל פעם שהפולנים יצרו התקפה והיו בחצי שלנו הלב שלי דפק חזק. והכל באשמת בן יוסף וזיו. שחקנים גרועים אפילו לליגה הגרועה שלנו. נכון שהיינו צריכים את המהירות של בן יוסף וראינו את זה עם הריצות עם ברוס'אק אבל בוא לא נשכח שבן יוסף בגלל טכניקה לקויה גרם למצב שהוא יצטרך לרוץ בשטחים פתוחים עם החלוץ. חוץ ממהירות אין לו שום איכויות. ושלא נתחיל לדבר על יואב זיו. אני לא מאמין שבית"ר חותמת איתו על חוזה חדש. חייבים דחוף מגן שמאלי חדש. בקיצור, עם הגנה כזאת תשכחו מהצ'מפיונס.
אתה טועה ומטעה, קאלה היה חייב לעזוב את בן יוסף להתמודד עם ברוז'ק ואם הוא לא יכול להשתלט על עצמו שיעזוב את הקבוצה ונביא שוער יותר נורמלי ממנו. במהלך ההוא בן יוסף שם לברוז'ק גוף וגם אם ברוז'ק היה עובר אותו לא היה לו מצב להשים את הגול ברשת , זה היה מצב קשה. אז ככה שאל תאשים את בן יוסף , לפחות לא בזה. חוץ מזה קאלה היה צריך ללמוד מטעויות , בן יוסף לא אשם שקאלה חולה נפש.
עם גרשון במקום בן יוסף הכל ייראה אחרת, אני לא מאמין ששום כל כך עיוור שלא יראה את זה שבן יוסף פשוט אפס מאופס. דרך אגב, מזל טוב לתומר, משחק ראשון אחרי הרבה זמן שהוא לא קיבל אדום או גרם לפנדל.
תיראה התיאום בין בנאדו לתומר אכן לא בדיוק היה מושלם , אבל להגיד שתומר היה זוועתי זה כבר היסחפות . בן יוסף כשל בכמה סגירות על ברוז'ק , אך מצד שני הציל שער בטוח והיה בסה"כ בסדר גמור.
איזה שער בטוח? הגול היה חלקית באשמתו, ואני לא רוצה לדבר בכלל על ההרחקות הגרועות שלו או המסירה לקראת הסוף שהגיעה בול לשחקן של קרקוב 30 מטר מהשער.
אני לא בטוח אם זה לכאן,אבל אפשר לקבל בבקשה את רשימת הקבוצות שקרית שמונה(במידה ותעלה), הפועל ת"א ומכבי נתניה יכולות לקבל מחר בהגרלת גביע אופ"א?
נתניה: דפורטיבו לה קורוניה(ספרד), בשיקטש (טורקיה), ספורטינג בראגה (פורטוגל), א.א.ק אתונה, אריס סלוניקי (יוון), נאפולי (איטליה), הכוכב האדום בלגרד (סרביה), פ.ס.ואסלוי (רומניה), לוקמוטיב סופיה, ליטקס לובץ' וצ'רנו מורה וארנה (בולגריה)