נו אורן, מה יש לך להגיד על הופעתה של קובצת דרג א' באירופה נגד דנייפרו? (ואין בהודעה שלי שום שמחה לאיד כלפי מכבי חיפה, דווקא היה נחמד אם הם היו מביאים נקודות דירוג לישראל)
אוהדי חיפה, לא זכור לי, שאתם, קבוצה שהיא יותר טובה מבאיירן, ומיובנטוס ואייאקס כמובן, והייתם מוציאים 6 נקודות, הגעתם להזדמנות "מסוכנת" עשו טובה...סתכלו על הקבוצה שלכם לפני שתעבירו ביקורת... קולאו מי? שיחקתם עם חלוצים בכלל? וואו ברדה נכנס דקה 84... רואים שחיפה בלי רוסו זה לא אותה חיפה, והיחידים שאצלכם היו טובים הם קטן וברוקולי (שחקן טוב מאוד)... --- דוידוביץ' נכנס לתסמונת שטראובר...
ואולי יש מקום לזמן את אוואט לנבחרת לקראת שוויץ.. חוצמזה הכדורגל הישראלי נראה רע מאד היום,ואולי סכנין תעשה משהו..
לי יש תחושה שניוקאסל תאכל את סכנין בלי מלח... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/Wizard.Xxx
אין מצב בכלל שבני סכנין תנצח את ניוקאסל אחרי מה שקרה היום הכישלונות שלנו באופ"א-אני צופה תבוסה גם לקבוצה של אייל לחמן. אני לא מבין מה קרה למכבי פ"ת ומכבי חיפה שתיהן קבוצות מובילות בליגה שתיהן קבוצות חזקות עם שחקני נבחרת(הלוואי שהם לא ישחקו בנבחרת כמו שהם שיחקו היום),והם בכלל לא הורגשו על המגרש(דרך אגב המגרש של דנייפרו היה גרוע מאוד),הדרך היחידה להציל טיפה את הכדורגל שלנו זה שמכבי ת"א תסיים שלישית בליגת האלופות ותיפול לשלבים המכריעים של גביע אופ"א ותנסה להוציא משם משהו שאולי יעזור לדירוג באופ"א.
אם לא היו מחשיבים את חיפה לקבוצה כ"כ גדולה, האכזבה הייתה פחות קשה. בסופו של דבר שיחקנו מול קבוצה אוקראינית מצויינת. כשהיינו בליגת האלופות אולי היינו קרובים לקבוצה אירופאית טובה, אבל עכשיו - אין על מה לדבר. עכשיו אין את יעקובו, אין את ז'וטא ולמרות עונתו הגרועה - אין את פראליה. עם כל הכבוד לקולאוטי - שחקן ספסל טוב מבוקה ג'וניורס, אין לחיפה התקפה נורמאלית, החלוצים מספקים בקושי 10 גולים בעונה. אני מסכים לגבי זה שהמגרש גרוע (וזאת עוד מחמאה למגרש הזה), למעשה ככה זה בכל המגרשים ברוסיה ואוקראינה. עדיין זה לא תירוץ, הפועל ת"א בזמנה ידעה לנצח אפילו במגרש מלא בשלג וקור. ואני אצטט מהקומדי סטור - "יום שחור לספורט הישראלי".
משחק התקפה מפואר של האימפריה מחיפה, ללא ספק. השטף במשחק, הטכניקה, ההברקות של השחקנים ההתקפיים, גאונות. וברצינות - מכבי חיפה עלתה היום במערך של 4-5-1, 3 קשרים אחוריים וחלוץ אחד, בדיוק כמו מכבי. מכבי עשתה את זה מול באיירן ויובה והפסידה 1-0, חיפה עשתה את זה מול דנייפרו וקיבלה 2.
זהו, עכשיו זה סופי, אחרי השער של ניוקאסל...מכבי ת"א היחידה שנשארה באירופה...נקווה שאולי איכשהו נציל את הכבוד של העונה זאת, למרות שאני בספק אם זה בכלל אפשרי... בכל אופן, אכזבה גדולחה מהקבוצות שלנו בגביע אופ"א...חבל מאוד חבל!
דווקא בני סכנין השוותה, אני לא חושב שהיא תעפיל, אבל לפחות תוכל לתת משחק מכובד. אני נהנה לראות אותה משחקת, הרבה יותר ממכבי ת"א ובטח שהרבה יותר ממכבי חיפה.
כבר 1-4 לניוקאסל . סכנין צריכה לשקול שוב את המשך דרכו של אנרג'י (השוער) בקבוצה . יש לו חלק לא קטן בשלושת השערים ועוד כמה טעויות שיש לו.
אין יעקובו, אין ז'וטא, אין רוסו... קשה קשה... יש אוזן, יש שווילי, יש דירסאו, יש גונזאלבס, יש קולאוטי... קשה קשה קשה... בקיצור היום היה משחק על חרא דשא. שתי הקבוצות לא הגיעו למצבים רבים. האוקראינים שלטו, הרי זה משחק בית שלהם והם היו צריכים לעשות מהפך. בסיכומו של דבר מכבי חיפה בבלומפילד (לא קריית אליעזר...) הייתה יותר מסוכנת מדניפרו היום והייתה חייבת לנצל עוד מצב או שניים במשחק הבית. אין תירוצים היה משחק חלש, והיינו חייבים לעבור. ועדיין דניפרו קבוצה טובה בפני עצמה, סיימה שלישית באוקראינה אחרי דוניצק וקייב שבליגת האלופות. ולאוהדי מכבי ת"א, את מה שכן עשינו באירופה לא תוכלו לקחת, ובטח שלא תוכלו להתקרב להישגים שלנו גם עוד 20 שנה. ובינתיים סכנין בדרך לתבוסה בסגנון באר-שבע.