היעלמותו של המשחק ההוגן

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by פירנצה, Sep 19, 2008.

1. Chievo Member

זה פשוט מסריח, לחזור לפורום בלי להגיד שלום ובמקום להשתתף בדיונים את מנסה להרוס אותם ומביע את דעתך בלי לפרט.
    מנייאק גדול אתה!!

2. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

באולימפיאדה אבי מלר והעיתונים ובכלל יצאו נגד המשחק המכוער של איטליה וקמרון אבל לא שמעתי הרבה קריאות דומות אחרי השער המגעיל והמלוכלך של ליון. בשורה התחתונה זאורי שכב אחרי פציעת ראש והצרפתים המשיכו ללא תגובה, בלי קשר לאירועי העבר אם איטלקים קשורים או לא קשורים שלעצמו המעשה מכוער ואם יש כזה דבר קארמה ואם ארל צדק למשך כל הסדרה עד עכשיו אז גם ליון תקבל את שלה בדמות מקום רביעי חביב, נסתפק בהעפלה של הויולה והדחה לאופ"א של ליון.

3. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

חתיכת חמור מעופף מסריח, מי אתה שתעליב אותי, ערבי מניאק, עוף לירדן!

4. 亚历山大帕托 Member

וכמו שהסביר השופט לזאורי: "לא ראיתי אותך". כנראה שהחוק הזה נועד רק כדי לאפשר טיפול מהיר לשחקן שנפגע, ולא קשור כל כך לכללי המשחק עצמו.

5. uri מנהלים

לא ירדתי לגמרי לסוף דעתך. גם כאשר השופט לא רואה נבדל של 2 מטר ומאשר שער, מדובר בשער לא חוקי, כיוון שהוא נכבש בניגוד לחוק.

6. 亚历山大帕托 Member

ההשערה שלי שהחוק המדובר של פיפ"א הוא רק הוראה לשופט באשר לדרך בה צריך לפעול כשהוא מבחין בשחקן שנפגע בראשו, כלומר לעצור את המשחק באופן מיידי כדי לאפשר טיפול מהיר. אני לא חושב שיש חוק כלשהו שמכריח את השופט לפסול שער כאשר הוא מגלה שהיה שחקן על האדמה בזמן המהלך (שהוא לא ראה מלכתחילה איך הוא נפגע, כמה זמן שכב וכו').

נבדל זה אחד מכללי המשחק, זה קצת שונה.