היום ה-15: הולנד שוברת את הנאחס ומנצחת בפנדלים!

Discussion in 'פורום יורו 2004' started by לירן, Jun 26, 2004.

  1. shmulikwe Member

    Joined:
    Dec 22, 2003
    Messages:
    1,112
    Likes Received:
    0
    נתחיל בזה שזה היה ערב קשה מאוד בשבילי, אני אוהד את שני הנבחרות ושמעתי את צעמי צורח משמחה ועצב אחרי כל מהלך..
    טוב, עם כל הכבוד להישג היחיסית מצויין לש הולנד ביח לציפיות זה עדיין לא זה ואם היא תיקח את הטורניר בכושר כזה אני פשוט אתאכזב מהטוניר הזה סופית. היא לא שכנעה אפילו בנצחון על לטביה ורק ב2-0 על צ'כיה ב25 דקות הראשונות היא באמת שכנעה.
    משחק שח-מט של שני המאמנים ולדעתי השבדים נצחו, הם נתנו להולנד הרגשה שהם שולטים אבל הם הגיעו למצבים המסוכנים ושימו לב שכל המצבים של הולנד באו מרחוק כתוצאה מסגירת מרכז הגנה מצויינת של יאקובסון ומלברג. ואן דר מידה רצה אבל לא יכל (אין כזה משפט http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_dance.Xxx )
    רובן היה כמו רמזור, לפעמים אדום ולפעמים ירוק וואן ניסטרלוי היה אגואיסט מידי אבל היה סביר+.
    ואם היה שם את הגול מהמצב המצויין שסיידורף בישל לו אז הוא היה טוב.
    את דוידס היה אסור להוציא אבל מצד שני הכנסת הייטינחה הייתה חשובה ודיקי היה בהתלבות, היתה לו אפשרות או להוציא את דוידס או לשים את דודס כקיצוני במקום ואן דר מיידה והוא בחר באופציה הראשונה וזה הפך את המשחק ההולנדי לשלוש בלמים ושני קשרים הגנתיים (ברונקהוסט ורייזיחר) שני קיצוניים, קשר התקפי וחלוץ. וברגע שהוא חשב להכניס את מקאיי (חשיבה טובה) הוא היה צריך או להעביר את סיידורף למקום של ואן דר מיידה ולהעביר את מקאי כחלוץ מרכזי-שני לא RVN או פשוט להוציא את סיידורף שבסוף בקושי יכל לבעוט בכדור לכיוון הנכון ושוב, להעלות את מקאאי לחלוץ, אבל דיקי, בהגיון שרק הוא רואה , חושב שמקאיי יתבטא באגף ימין, או שהוא פשוט יקה ולא מוכן לשנות מה שני קיצוניים וחלוץ מרכזי שלו! ומקאיי נעלם באגף ימין, וגם בכלל לא היה רגיל לרדת להגנה ולכן העזרה שלו הייתה חסרה בשמאל של שבדיה ובהתקפה של מקאיי, ראינו ממנו מהלכים רק כשהלך לאמצע (בעיטת היעף, ופיספוס הריבאונד מהוקרה).
     
  2. shmulikwe Member

    Joined:
    Dec 22, 2003
    Messages:
    1,112
    Likes Received:
    0
    עכשיו לשבדיה, משחק לא טוב של לארסון, ציפיתי ממנו להרבה הרבה יותר, איברהימוביץ' היה סביר והאחד שבאמת היה טוב זה ליונברג שעם תנועות אלכסוניות מצויינות ששברו את ההגנה ההולנדית הצליח לקבל כדורים טובים ולבעוט קצ פחות טוב. רק חוסר מזל מנע מהשבדים נצחון בדקות הסיום (שני בומבות לקורה ולמשקוף) ואחוזי ההחזקה בכדור לא אומרים כלום על רמת המסוכנות של השבדים, שלמרות שההולנדים נרטלו בצורה גאונית את המתפרצות שלהם (אם ככה קוראים לפחדנות ולהשארת המגינים בהגנה כל המשחק) הם הצליחו להיות הרבה יותר מסוכנים מההולנדים.
    בקשר לפנדלים, כשקוקו הלך אמרתי שהוא מאה אחוז מחטיא, הוא מהדור הלזור, ככה גם חשבתי עם רייזיחר שהפתיע בגול בפנדל. אצל השבדים ציפית שקאלסטרום ואיברהימוביץ יחטיאו ושוב %(% צדקתי.
    מה הנחה אותי? אצל ההולנדים נולד דור חדש, לא לזור לשם שינוי, שלמרות שהוא גרוע הוא מנצח ומטפס גבוה ואצל השבדים נראה לי צומח את ההפך, דור מוכשר יותר מהקודם שעומד להיות לוזר.. תזכרו ממי שמעתם את שתי ההשערות האלה בפעם הראשונה.
    יאללה הולנד! שבדיה, חבל עליכם, נעמתם לי מאוד, נתראה בפעם הבאה ותצליחו יותר! ותפגשו את הולנד רק בגמר!
     
  3. John Barnes Member

    Joined:
    Jan 21, 2004
    Messages:
    2,521
    Likes Received:
    0
    איזה משחק מ-ש-ע-מ-ם! . הולנד איכזבה היום , איפה ההתקפה? חוץ מב5 דקות האחרונות ובהארכה לא ראינו כלום. מזל שמקאיי שפשוט לא סופרים אותו (באולפן לאחר 90 הדקות לא הפסיקו להלל את קלייברט שללא ספק נתן עונה "מופלאה"בבארסה), נכנס ועשה שינוי במשחק וההולנדים הגיעו למספר הזדמנויות שיכלו להסתיים בשער. ואן דר מיידה פשוט רע כל הטורניר וסתם מקבל קרדיט מהמאמן , ואם אדבוקט ירכיב את מקאיי במקומו שוב במשחק הבא, להולנד יש סיכוי גדול להגיע לגמר.

    נ.ב

    ואן דר סאר ריגש היום http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx .

    יאללה הולנד!.
     
    Last edited by a moderator: Jun 27, 2004
  4. אלי מתחן Member

    Joined:
    Dec 8, 2003
    Messages:
    13,335
    Likes Received:
    316
    ד"א, מישהו שם לב לויץ ששוב הפליא בהגיה "המצויינת" שלו וקרא להולנדים 'הולנחים'?
     
  5. shmulikwe Member

    Joined:
    Dec 22, 2003
    Messages:
    1,112
    Likes Received:
    0
    בהולנד יש מיקרי בהם מבטאים את G במקום ג, ח וכלן הוא אמר כאילו בהלונדית כביכול, הולנחית הואו קרא לקהל שלהם אונרחי (אורנג'י)
     
  6. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Mar 11, 2004
    Messages:
    9,326
    Likes Received:
    460
    לא יותר מעצבן מהפעמים שאני רואה בפורום "ארחן רובן". במיוחד מאוהדי הולנד, שאמורים לדעת שמבטאים את זה "אריין רובן".
     
  7. E-tam-R Member

    Joined:
    May 15, 2004
    Messages:
    703
    Likes Received:
    0
    http://images.one.co.il/images/pictures/pic7319.Xxx
    צריך להוסיף משהו?
     
  8. ג'רי בית הלוי Member

    Joined:
    Jul 31, 2002
    Messages:
    5,106
    Likes Received:
    0
    בני, אם "יוהאן קרויף" עובר בשקט אז גם "ארחן רובן" יכול להתקבל. ביום שבו ישראלים יהגו שמות הולנדים כמו שצריך, חזירים יעופו בשמיים.
     
  9. Reyes Member

    Joined:
    Jul 30, 2002
    Messages:
    7,895
    Likes Received:
    0
    ואן דר מיידה גרוע. כל כדור שמגיע אליו, אפשר לומר מראש - איבוד.

    למה ואן דר וארט לא משחק?
     
  10. Paolo Maldini שחקן ותיקים

    Joined:
    Nov 1, 2003
    Messages:
    4,350
    Likes Received:
    9
    Gender:
    Male
    באמת מוזר שהוא לא שיחק...

    ואן דר מיידה כל הזמן קיבל כדורים וניסה לעבור את מגינו, לא הצליח ומוסר חזרה לסיידורף
     
  11. 0REL Member

    Joined:
    Jun 27, 2004
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    הרבה זמן לא ראיתי משחק כזה חלש, הולנד עלתה וזה מה שחשוב, היה מגיע לה יותר היא נבחרת יותר טובה, עם שחקנים יותר מוכשרים, נקווה שהיא תגיע רחוק ולא תעוף.
    בחצי הגמר היא תפגוש את פורטוגל, אני צופה למשחק יפה לא כמו שהיה אתמול, נקווה למשחק טוב ושהטוב ביותר ינצח.
     
  12. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jun 12, 2003
    Messages:
    12,566
    Likes Received:
    0
    זה לא היה קל:
    http://images.one.co.il/images/pictures/pic7321.Xxx
    http://images.one.co.il/images/pictures/pic7329.Xxx
    מי פה הקמע?
    http://images.one.co.il/images/pictures/pic7314.Xxx