הטריק של הטריקולור- הדיון הרשמי של נבחרת צרפת

Discussion in 'מונדיאל 2010' started by בועז, May 25, 2010.

1. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

מאחד כמו ריברי שיש סביבו הילה כל-כך גדולה אתה מצפה להרבה יותר מאשר ההופעות המחפירות שלו, הוא נראה כאילו הוא עושה דווקא כאילו מכריחים אותו ומנסה לשחק לבד, שחקן מעצבן עם אופי עוד יותר מעצבן, עאלק השוו אותו לזידאן איפה הוא ואיפה זיזו, גם להנרי הוא לא מתקרב מבחינת הכל.

רונאלדו ומסי אמנם לא מרשימים אבל הם לוקחים את הנבחרת על הגב שלהם, כל פעולה של ארגנטינה יוצאת מהרגליים של מסי כנ"ל אצל פורטוגל ורונאלדו, באנגליה ג'רארד ולמפארד לא אשמים שהם על אותו משבצת, שים את למפארד באמצע ואת ג'רארד בשמאל ותראה אותם הרבה יותר אפקטיביים, ד"א כל השחקנים שציינת תורמים יותר מריברי.

Last edited: Jun 18, 2010
  2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

המתחים במחנה הטריקולור עולים לדעתי מדי שעה. הל'אקיפ פרסם הבוקר שבמחצית המשחק נגד מכסיקו אנלקה קילל את דומנק: "Va te faire enculer, sale fils de pute", התרגום החופשי אומר משהו כמו: לך לעזעזאל בן זונה...

אחרי המשחק רב השחקנים סירבו לדבר עם התקשורת והשוער לוריס אמר שאם הוא ידבר הוא כנראה יתחיל להגיד דברים שלא כדאי לו להגיד. אם לדעתי המצב באנגליה עומד לפני התפוצצות אז בצרפת העניינים כנראה באמת כבר אבודים. אני לא חושב שבצורה הזאת הצרפתים ינצחו את דרום אפריקה ומבחינתי הם כרגע כבר מחוץ לטורניר.

3. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם אם המשחק היה נגמר בתיקו נראה לי שצרפת לא הייתה מנצחת את דרום אפריקה אם הכל היה תלוי בה כי אז דומנק היה ממשיך בדברים כמו עכשיו והנבחרת הכל כך אימפוטנטית הזאת לא הייתה מסוגלת לכבוש...אבל אולי ההפסד הזה ישנה קצת דברים לקראת המשחק הזה, הבעיה שלמקסיקו ואורוגוואי יספיק תיקו והן יעדיפו להימנע מסיכונים מיותרים..אולי באמת שתיהם מעדיפות לא להיפגש עם ארגנטינה אבל לא על חשבון של לעוף..

ואולי קצת באיחור אבל ממה שראו מהשניה הראשונה איך המקסיקנים עולים בטירוף..איך הם בעזרת הקהל פשוט אוכלים את הדשא..נבחרת שמבחינת כישרון אולי נופלת מצפרת כשחקנים בודדים אבל כנבחרת מגובשת(מאז שהגיע אגירה) היא פשוט נראתה בכמה רמות מעל צרפת ואם המשח היה נגמר 4-0 אף אחד לא היה מופתע או מתלונן וזה מה שמדאיג עם צרפת..

עד לפני 4 שנים כולם פחדו מצרפת,לא רצו לקבל אותם..היום היא נהייתה בדיחה וכשמקבלים אותם בהגרלה כולם מאושרים..מקווה שבלאן יחזיר את צרפת למה שהיא באמת ראויה להיות

4. Igi Member

5. 亚历山大帕托 Member

http://i45.tinypic.com/1hp15z.Xxx

6. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם זה אומר שאנלקה לא יפתח במשחק הבא זה מצוין, הרי בכל מקרה דומאנק לא יציב אותו כחלוץ שני או באגף ומי שיפתח בחוד יהיה חלוץ רחבה אמיתי, כמה מפתיע.
    אני כבר השלמתי עם זה שצרפת תעוף רק בקשה אחת קטנה, לא לראות את גובו ושיבקיעו גול אחד, יש לי דה ז'ה וו לשיברון הלב ב-2002.

7. 亚历山大帕托 Member

רשמי: אנלקה נופה מהסגל ונשלח הביתה.

8. איגור .פ. Member

אחחח צרפת עם שחקנים מצוינים ובגלל מאמן נכשלו במונדיאל הזה.

לגבי אנלקה לא משנה התרגום של הקללות ,חשוב המעשה ועל עצם המעשה הגיע לו לעוף הביתה מהסגל.

9. אלי מתחן Member

אין להם כאלה שחקנים מצויינים, כמעט אף אחד לא בא אחרי עונה טובה במיוחד, ורובם טיפוסים די מגעילים.

10. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

נניח שזה נכון, אין שום הצדקה ליכולת המזוויעה שהם מציגים, הם מסוגלים וחייבים לשחק טוב יותר. אם היה מדובר בקבוצות שלהם אז אולי היה אפשר להבין, אחרי הכל את הכסף הם ימשיכו לקבל עד תום החוזה, אך כאן מדובר בכבוד של מדינה שלמה שפשוט יורד לטמיון. להפיל את כל האשמה על דומאנק זה פשע, שחקנים צריכים לירוק דם כשהם לובשים את מדי הנבחרת, אין לי מילה מתאימה יותר לבטא את הרגשתי מ - בושה וחרפה!

11. AW forever Member

אגב מיעוט מבין השחקנים הצרפתים שר את ההימנון. לא שזה אומר משהו כן, אני ממש לא בקטע של לאומנות מוקצנת, אבל סתם נקודה למחשבה. מי שכן שר את האמנם וגם בכה מהתרגשות (!!) במשחק האחרון זה פטריס אברה. ועדיין הוא היה חושך.

12. ArsenalFan Member

אולי הם סתם לא יודעים את המילים וכל מה שהם יודעים להפיק זה רק מרגליות בנוסח sale fils de pute... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

אנלקה היה טיפוס מטונף גם לפני 12 שנה, שום דבר לא חדש ואני לא ממש מופתע. אגב, קראתי באחד הבלוגים של ארסנל שוויליאם גאלאס, שכידוע החליט להיות פרימדונה במונדיאל הזה ולהחרים את התקשורת, שוב מככב מכל הסיבות הלא נכונות: אחרי המשחק כשניגש אליו אחד העיתונאים וביקש תגובה, הוא קיבל מגאלאס בתור תגובה אצבע משולשת. עוד דוגמא לאפסות האנושית שהסגל הצרפתי מכיל. כמה טוב שאנחנו נפטרים ממנו הקיץ.

13. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אנלקה תמיד היה שחקן בעייתי, לא משנה כמה כדורגל יש לו ברגליים תהיו בטוחים שיש לו יותר כישרון להרוס לעצמו, בעבר למשל אמרו שאנלקה לא מזומן לטורנירים גדולים בגלל שהאופי הבעייתי שלו יכול להזיק במחנה של נבחרת שסגורה במשך חודש עם עצמה, ואני לא יהיה מופתע אם השסעים בנבחרת הצרפתית בשנתיים האחרונות גם ביורו וגם במונדיאל הם באחריות אנלקה, ובשביל לקלל ככה את המאמן במחצית מול כל השחקנים גם אם זה ליצן דמוי שחקן פורנו כמו דומאנק אתה צריך להיות עם שריטה חזקה בראש, ולא משנה אם הוא מתפקד אותך בתפקיד זר לך, לייצג את המדינה שלך ובטח שזה מעצמת כדורגל כמו צרפת זה זכות וטמבל כמו אנקלה בטח לא מבין את זה, רק נקווה שזאת הפעם האחרונה שאנקלה ילבש את מדי הטריקולור, שלום ולא להתראות.

14. AW forever Member

גאלאס מחרים את התקשורת כי הוא ברוגז על המאמן שלא מינה אותו לקפטן. אל תשאלו אותי מה הקשר, ולמה הוא חושב שהוא מתאים להיות קפטן של נבחרת.
    אם ראשי ההתאחדות הצרפתית לא מתפטרים אחרי המונדיאל אז באמת שאין לי מושג מה זה אומר לקחת אחריות בכדורגל נבחרות.

15. Raulito Madridista

http://mscwbe.wcdn.co.il/w/w-248/762425-41.Xxx

"לא אמרתי את מה שמיוחס לי בתקשורת". אנלקה כאמור ארז את המזוודות והוא לא ייקח חלק במשחק האחרון של צרפת במונדיאל(כנראה). בינתיים השחקן מכחיש בתוקף את המיוחס לו ואומר - "אני חייב לציין שהמילים שנכתבו בתקשורת אינן שייכות לי. היה לי וויכוח עם המאמן ושנינו לא היינו מרוצים אחד מהשני, אבל זה היה בחשאי בחדר ההלבשה ולא קיללתי אותו. ובכל מקרה, מה שנאמר בחדר ההלבשה לא צריך לצאת משם". אנלקה הוסיף - "אני לא רוצה לדבר על מה שקרה איתי, זה יבוא בעתיד. אני מכבד מאוד את נבחרת צרפת ואת כל עמיתיי ומקבל את ההרחקה שלי. אני רוצה לאחל לנבחרת בהצלחה ואני מקווה שהיא תוכיח ששום דבר לא גמור".

המאמן ריימונד דומאנק הגיב גם הוא על הפרשה - "פתרתי את העניין בכך שהחלפתי את אנלקה במחצית. השעתי אותו משום שנתתי לו הזדמנות לדבר על מה שהיה והוא סירב. הסיפור הפך לחשוב רק משום שהוא פורסם בעיתון. כשמאמן מעיר והסיטואצייה לחוצה, שחקן יכול לאבד את העשתונות ולזרוק כמה מילים מיותרות. אנשים לא מבינים כמה לחץ יש עלינו".

הקפטן פטריס אברה יצא להגנתו של אנלקה כשאמר:"אנלקה לא הבעייה של צרפת והוא לא אשם בשום דבר. מה שמפריע לנו הוא שמסתובב כאן סרט שמוציא החוצה ומדליף כל צעד ושעל שלנו בחדר ההלבשה. הוא רוצה לפגוע באחדות של הנבחרת ומבחינתי הוא בוגד".