עונה גדולה בסביליה? היה פצוע לא מעט, לא ממש שמר על יציבות. עונה בינונית, לא יותר. מונדיאל מצוין? אתה מושפע יותר מדי מהדיבורים של גילי לנדאו ואחרים באולפן המונדיאל של צ'רלטון, שדיברו על איימאר וסאביולה כאילו כל אחד מהם הוא מראדונה או רונאלדיניו.
אני ראיתי את המונדיאל,הוא היה טוב מאוד,השילוב של עם קרספו היה גדול. גם בסביליה הוא היה טוב,וראית לאיזה עונה היגיעה סביליה..
סביליה קבוצה חזקה מאד, אבל הרמה של גביע אופ"א ירדה בשנים האחרונות בכמויות. המפעל הזה הפך להיות זניח, ורק בגלל שהיא זכתה בגביע אופ"א, אין להסיק שסאביולה או כל שחקן אחר בקבוצה הביאו עונה גדולה. במונדיאל ראינו שפנפן, שהוא למעשה חלוץ בינוני לרמות הגבוהות, לא יותר. הדבר היחיד שטוב בו הוא הרצון שלו להוכיח ולעבוד, וכמות ההשקעה והעבודה שלו על המגרש, שראויה להערכה. מעבר לזה, אין בו שום דבר מיוחד.
יותר כן, הרבה מזה לא. אגב, מצאתי שידוך מצוין לסאביולה- ליברפול. אם שחקנים בינונים מאד משחקים שם, גם הוא יכול.
חבל על השחקן המוכשר הזה שלא הצליח בריאל , בעצם מי כן הצליח בריאל בשנים האחרונות? השחרור של פורטיו ממשיך את המגמה של ההנהלה מהשנים האחרונות - שחרור מאסיבי של שחקני בית והבאת שכירי חרב במקום. בריאל של פעם שחקנים כמו פורטיו היו מקבלים הזדמנות - עכשיו כבר לא. בכל מקרה מאחל לו הצלחה בקבוצה הקטנה מנסטיק.
EL Capitan, כמה שאני שמח לשמוע ממך את זה. אם לואיס גארסיה שחקן בינוני (והוא אכן כזה) למה הוא פתח אצל אראגונס חביבך?
לואיס גרסיה היה הדבר היחיד, שלא הבנתי אצל ארגונס (וכדי שלא תקפוץ ותגיד עכשיו "ראול", אני בספק אם כל מאמן אחר היה נוהג אחרת לגביו. הרי בכל זאת, מדובר בראול). ככה שאני לא יכול להצדיק את לואיס במקרה הזה.
סחטיין על הכנות http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx . ובכל זאת, אני כן אקפוץ ואגיד ראול אבל לא בגלל הסיבה שאתה חושב. הבאת ראול והכללתו בסגל נכונה ושום מאמן לא היה מנפה אותו אבל ההצבה הליצנית שלו במגרש עשתה צחוק לא רק מראול עצמו אלא גם מאראגונס. הניסיון הנואש והלא מובן להציב את ראול במעין תפקיד חופשי מאחורי חלוצים כשל בכל פעם שאראגונס ניסה זאת. טוב טיפה נסחפנו לדיון הנבחרת וזה כבר לאשכול אחר.
ממש לא התרשמתי מסביולה בסביליה. ובמונדיאל אל אפצ'י טבס הרס לו את הקריירה. עכשיו לא רק רייקארד יודע עד כמה סביולה לא שווה.
פתיחה מעוססת, אבל בסוף העונה הוא היה פשוט אדיר. סביולה היה השחקן מספר 1 של ארגנטינה במודניאל(ביחד עם מקסי, אז'אלה ומאסצ'רנו). אני לא ממעריציו הגדולים של 'אל קונחיטו', אבל הוא בטח לא השחקן הבינוני כמו שאל קפיטן מציג אותו. סביולה שחקן אדיר, אבל חסר מזל.