החדשות של עונת 06/07

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י EL Capitan, ‏24/7/06.

  1. EL Capitan Member

    הצטרף ב:
    ‏19/9/05
    הודעות:
    5,181
    לייקים שהתקבלו:
    0
    תחת קיקה או לא, זה לא מה שמשנה. הוא איטלקי, למי ששכח.
     
  2. EL Capitan Member

    הצטרף ב:
    ‏19/9/05
    הודעות:
    5,181
    לייקים שהתקבלו:
    0
    לנדוירו: "הוא (מוניטיס) אמר לי, שזה עניין של שעות". כלומר, עסקת אוואט תסגר כנראה היום או מחר.

    בטיס התעוררה מאוחר מדי. אחרי שכבר ארנגו התנצל בפני מאיורקה, בטיס החליטה ללכת עליו, מאחר שננה בסופו של דבר בחר בסלטה.

    עוד במאיורקה, השפנפן הקטן על הכוונת.
     
  3. Yeste Member

    הצטרף ב:
    ‏12/10/04
    הודעות:
    2,695
    לייקים שהתקבלו:
    0
    http://www.marca.com/fotos06/zaragoza06/pique_presentacion_040806.Xxx

    ג'ררד פיקה, הבלם הספרדי הצעיר של מנצ'סטר יונייטד( יותר נכון - של ברצלונה) ונבחרת ספרד הצעירה, הוצג בסארגוסה, בה הוא ישחק בעונה הבאה כמושאל עם אופציה לעוד כמה שנים. פיקה אמר שוויתר על הצעות מאסטון וילה וצרלטון כדי לשחק בסארגוסה המתחדשת. פיקה עשוי לשחק באגף ימין של ההגנה, אך גם ייתחרה עם בלם הרכש הראשון שהגיע, סרחיו, על המקום במרכז המגרש לצד גבי מיליטו.

    טומס דול, המאמן של המבורג, יריבתה של אוסאסונה בשלב המק' של ליגת האלופות, אומר את מה שכולם יודעים: "איכסאסונה לא משחקת כמו קבוצה ספרדית". הוא מתכוון לכך שהקבוצה הבסקית הקטנה משחקת בסגנון בונקריסטי טיפוסי, אך יחד עם זאת אומר שיש להם קבוצה טקטית עם שחקנים איכותיים, שמשחקת בצורה מאורגנת מאוד.

    סלטה ויגו קרובה לסגור עם בלמה הצעיר של ספרטק מוסקבה ונבחרת רומניה, גבריאל טומס.
    ההסכם איתו כבר נחתם, והקבוצה מנסה לסדר לשחקן אזרחות ספרדית, אך בינתיים ללא הועיל. במידה והוא ישיג את האזרחות, כפי שמסתמן כרגע, סלטה תרכוש אותו לעונה אחת בהשאלה תמורת -2 מיליון אירו עם אופציה לרכישה מלאה בעונה שלאחר מכן. מאמנה של סלטה, ואסקס, טוען שהוא שחקן עפ פוטנציאל אדיר והוא ישתדרג את הקבוצה בצורה משמעותית. כמו כן, הבטיח המאמן שיגיעו לקבוצה עוד 3-4 שחקנים חדשים עד לתום הפגרה. סלטה כזכור הביאה כבר את הכוכב הברזילאי ננה מאלבס, ורכשה את כרטיסיהם של מתייאס לקי, דה רידר ודייגו פלסנטה. כול הכוכבים מעונה שעברה, פרט לסילבה וחוסה אנריקה, נשארים בקבוצה. השחקנים המבוקשים ביותר של הקבוצה, שנשארו לבסוף, הם בורחה אובינה, כנוביו וביאנו.

    אנטוניו ברגאן, המגן הימני הצעיר של ליברפול (סביליה) ונבחרת ספרד הצעירה, הוצג בדפורטיבו לה קורוניה, בה הוא יישחק כמושאל בעונה הקרובה.
    http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/barragan_presentacion_030806_ES.Xxx
     
    נערך לאחרונה ב: ‏4/8/06
  4. EL Capitan Member

    הצטרף ב:
    ‏19/9/05
    הודעות:
    5,181
    לייקים שהתקבלו:
    0
    התיאור הזה נכון בתקופת אגירה. עכשיו, עם צ'וצ'ו זיגנדה על הקווים, אוסאסונה, אני מניח, תשחק כמו קבוצה נורמלית.

    מורטי האריך את חוזהו בולנסיה עד ל2011. די ואיו חתם רשמית במונאקו.
     
  5. Barcik Member

    הצטרף ב:
    ‏28/8/03
    הודעות:
    6,708
    לייקים שהתקבלו:
    0
    ועם תוצאות בהתאם - מאבק נגד הירידה.
     
  6. EL Capitan Member

    הצטרף ב:
    ‏19/9/05
    הודעות:
    5,181
    לייקים שהתקבלו:
    0
    טוב, בקשר לאוואט, אני לא מבין מה הולך שם. בכתבה אחת ב'אס', אומרים שמוניטיס סיכם עם ראסינג עד ל2012. בכתבה אחרת, קפארוס מגלה, שמוניטיס סירב בכלל לדבר עם ראסינג או כל מועדון אחר, למרות יחסים עכורים עם המאמן. לפי הכתבה הזאת, בראסינג רוצים להכניס לעסקה במקום מוניטיס את סקאלוני, אבל הארגנטינאי מצידו לא מוכן לשמוע על זה בכלל. ופרנייה כבר אמר בבטחון, שמוניטיס אמר לו שאם הוא יעזוב את דפור, זה יהיה אך ורק לראסינג. צפו להתפתחויות.

    פיפ"א החליטה לשים סוף לסאגת אוליברה: הוא לא יוכל לשחק מעבר לתקופת השאלתו (כלומר, לא יוכל לשחק בגמר הליברטדורס עם סאו פאולו), אלא אם יושאל לפחות ל3 חודשים, ואז לא ישחק עם בטיס במשך כל העונה בגלל החוקים של הליגה הספרדית עם רישום הזרים. בכל מקרה, לאון ממשיך להגיד, שאוליברה יחזור לבטיס בדיוק ב12.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏5/8/06
  7. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏13/5/04
    הודעות:
    12,314
    לייקים שהתקבלו:
    1,427
    לפי מונדו דפורטיבו אחד המחליפים של לאו פראנקו יילך לסנטנדר כי "לראסינג אין שוער".
     
  8. EL Capitan Member

    הצטרף ב:
    ‏19/9/05
    הודעות:
    5,181
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אחרי שבטיס הביעה עניין בארנגו, במאיורקה לא נרגשים, ובטוחים שהשחקן יחתום על חוזה חדש במועדון בשבוע הזה, וישים סוף לכל הספקולציות.

    סארגוסה קרובה להשאיל מריאל את קרלוס דיוגו, אבל ריאל לא תסגור את העסקה סופית, עד שעסקת דיארה תסגר, ויתברר שליון לא רוצה את השחקן (כך לפחות אומרים ב'אס').

    כנראה שבסופו של דבר עסקת אוואט תושלם, כשמוניטיס וראסינג מתקדמים במו"מ.
     
  9. XabiAlonso Member

    הצטרף ב:
    ‏9/2/06
    הודעות:
    2,834
    לייקים שהתקבלו:
    2
  10. ASROMA Member

    הצטרף ב:
    ‏28/4/04
    הודעות:
    1,498
    לייקים שהתקבלו:
    168
    מברוק לדודו , דפור קבוצה הרבה יותר גדולה מראסינג אבל הוא פספס את הרכבת בכמה שנים.
    דפור כבר לא תהיה הקבוצה שהייתה בשנות ה90 ותחילת ה2000 עם האליפויות וחצי גמר ליגת האלופות.
     
  11. קלייברט Member

    הצטרף ב:
    ‏12/5/05
    הודעות:
    1,064
    לייקים שהתקבלו:
    0
    מצד שני היא לא תהיה קבוצה שהישג בשבילה זה מקום 17.
     
  12. Ampelmann Member

    הצטרף ב:
    ‏1/7/04
    הודעות:
    3,844
    לייקים שהתקבלו:
    0
    איזו התרסקות!!...
     
  13. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏6/10/05
    הודעות:
    10,795
    לייקים שהתקבלו:
    2,428
    מין:
    זכר
    איזו התרסקות!!... [/quote]
    לדעתי הוא לא יעבור לשם,אין סיכוי ששחקן שנתן כזה מונדיאל מוצלח,וענה גדולה עם סביליה יסכים ללכת לראסינג סנטאנדר,יש לו מספיק קבוצות שהן יותר טובות מראסינג שרוצות אותו.
    אולי הוא יגיע להמבורג,או שיחזור לסביליה.
    לראסינג לדעתי הוא לא יגיע.
     
  14. EL Capitan Member

    הצטרף ב:
    ‏19/9/05
    הודעות:
    5,181
    לייקים שהתקבלו:
    0
    למה לא? כולה מי זה השפנפן הזה? בכל מקרה, בינתים בראסינג מדברים גם על פרננדו קבאנחי, שהבין שעשה טעות נוראית שהתפתה לכסף ברוסיה, ורוצה לעזוב כרגע. לא יודע מה איתכם, אבל לפחות לי ברור מי עדיף לראסינג.

    בטיס וסאו פאולו יפגשו מחר כדי לדון בעתידו של אוליברה, אחרי שזה, כידוע, מסרב לחזור לבטיס ב12 באוגוסט, תום תקופת ההשאלה שלו.

    אוואט עדיין לא חתם בדפור, אגב. זאת סתם קפיצה של וואן, כדי שהם יוכלו להגיד פירסום ראשון. כל הפרטים כמעט סגורים (המו"מ נמשך הרבה זמן, בגלל שמדובר בעסקה בה שתי שחקנים עוברים מראסינג לדפור ולהפך, כשדפור מוסיפה גם למעלה ממליון יורו לחשבון הבנק של ראסינג), אבל החתימה תהיה רק שכשאוואט יוצג בריאזור. אוואט: "דפור עשתה מאמץ רב בשבילי". על קפארוס: "הוא אחד מהמאמנים הטובים ביותר בספרד, ואני רוצה ללמוד ממנו הרבה". עוד מהראיון שלו ב'אס':
    http://www.as.com/articulo/futbol/Depor/ha...asdaiftb_4/Tes/
     
  15. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏6/10/05
    הודעות:
    10,795
    לייקים שהתקבלו:
    2,428
    מין:
    זכר
    השפנפן הקטן הזה נתן מונדיאל מצויין,ועונה גדולה בסביליה,הוא שווה קבוצה הרבה אבל הרבה יותר טוב מראסינג שכול שנה נאבקת גד הירידה.