החוקים האנגליים דיכאו את הצ'יליאני. לא מספיק להיות שם שחקן נבחרת, צריך שהנבחרת תהיה מדורגת מעל המקום ה-70. ונבחרת צ'ילה מתקשה לעבור את הרף. נכון לעכשיו היא במקום ה-63, אבל עוד מעט בקופה אמריקה ברזיל וארגנטינה יורידו לה את הדרוג.
כרגע זה נדמה שולנסיה מוותרת על השחקן ולא מוכנה לעלות את הסכום ההתחלתי של 12 מיליון אירו. כמובן וייתכן כי זהו טריק שנועד להוריד את המחיר. כרגע העניינים מתרחקים.
וולטר פנדיאני עוזב את אספניול לטובת וולפסבורג, אספניול תקבל 1.5 מיליון יורו עבור החלוץ האורוגוואי. http://estaticos02.cache.el-mundo.net/elmundodeporte/imagenes/2006/09/28/1159479808_0.Xxx
איזו טעות של וולטר ושל אספניול!!! איך בדיוק הוא מתקדם בקריירה?! ודווקא אחרי עונה גדולה שלו! למה?! היה צריך להשאר באספניול או להתקדם לקבוצה גדולה יותר בספרד. לדרום אמריקאים כל כך הרבה יותר קל בספרד מאשר במדינות אחרות מהרבה סיבות, כולל ההסתגלות בחיים. אני עוד מקווה שזה לא רשמי, ואם כן, מכיוון שסיים את העונה עקב פציעה בשריר הירך, פנדיאני נפרד מאספניול בשלושער (שלא הספיק) נגד ריאל מדריד.
יכול להיות שזאת טעות גדולה של וולטר , אבל יכול להיות שהמעבר לוולפסבורג יבוא לו בטוב... מגאת' הוא המאמן , יש שמועות על מעבר של ואן בוייטן לזאבים..יכול להיות שזאת תהיה השנה של וולפסבורג ושהיא תתמוד על מקומות באמצע הטבלה ולא תילחם בירידה כמדי שנה..
גם אם הוא היה עובר לקבוצה קצת יותר לגיטימית מוולפסבורג זו עדין היתה טעות .. הוא היה צריך להישאר בספרד ולהילחם על ההרכב הפותח עם טאמודו מזדקן .
וולספבורג קיבלה המון כסף לאחרונה בגלל בעלים חדש החתימה את מגאת,עומדת להחתים את ואן בוייטן ובקיצור היא הולכת לשדרג את עצמה,אולי הוא לא עושה כזאת טעות גדולה שהוא עובר לשם.
וולטר פנדיאני עושה טעות, אלא אם כן הוא היה עובר לקבוצה שנאבקת על האליפות בגרמניה, יש הבדל ברור בין הליגות והליגה הספרדית טובה יותר מהליגה הגרמנית. אני לא מבין למה הוא החליט לעזוב, הוא נתן עונה מעולה באספניול בייחוד בגביע אופ"א. הוא היה צריך להישאר ולהיאבק על המקום שלו בהרכב בייחד עם ראול טאמודו ולואיס גארסיה. אבל יש שחקנים שמעדיפים מקום של קבע בהרכב כמו שכנראה יהיה לו בוולפבורג, מאשר להישאר בקבוצה גדולה יותר ולהילחם. אני לא אשכח לפנדיאני את השלושער המדהים שלו העונה בברנבאו. אספניול מקבלת סכום זעום עבור שחקן טוב וחבל, כנראה מהסיבה שפנדיאני לחץ על ההנהלה לעזוב ולא מחזיקים שחקן בכוח. בכל אופן לאספניול הגיע סכום גדול פי 4.
עכשיו שיתרכזו בלהביא את ראול גארסיה, יועיל יותר לדעתי. והרצליה, איזה מן מנהל אתה? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx יש דיון פתוח של ולנסיה, למה להביא חדשות לפה?
אדוארדו דה סילבה, שכבש 34 שערים ב31 משחקים בליגה הגראוטית ושלושער במשחק מול ישראל, מבוקש ע"י סביליה. מחירו-10 מיליון יורו. חואקין קפראוס כנראה לא ימשיך בלה קורוניה. מרסליניו, שמבוקש גם ע"י בטיס, מועמד להחליפו וכבר נ]גש עם לנדוירו המנהל המצועי. השוער הראשון/שני של אספניול, גורקה איריזוס, צפוי לעזוב בקיץ. סראגוסה ובילבאו מעונינות. אנטוניו פוארטה הודיע כי הוא מתכוון להישאר בסביליה גם בעונה הבאה על אף ענין מקבוצות באנגליה. רייס מעונין להישאר בספרד בעונה הבאה אחרי שבארסנל לא רוצים אותו/הוא לא רוצה אותם. ראסינג כנראה תשתתף בגביע השלום בקוריאה בקיץ.
תהרגו אותי אני עדין לא מבין מה צריכים עוד חלוץ בכזה סכום.יש לה ארבע חלוצים לא רעים בכלל וגם כאילו שחסרים להם עמדות להתחזק בהם.