הוא רצה לסיים שם את הקריירה. ומאז שהפך לצוללן, לא יהיו לו גם הצעות מפתות. בקשר לראול גרסיה המצב מסובך. יש לו איזשהו הסכם עם ולנסיה, אבל זה לא מונע מאטלטיקו לנהל מו"מ עם אוססונה.
דייגו בהחלט יכול להיות האיש שיהפוך את ריאל לקבוצה טובה יותר. דייגו הוא בדיוק מה שחסר לריאל, פליימייקר שיניעה את המשחק שלה מקדימה. אני גם די בטוח שאם ריאל תציע על דייגו 20 מיליון כמו שהיא אומרת אז היא תשחרר אותו. מבחינת דייגו זאת גם תהיה התקדמות גדולה, אם כל הכבוד לברמן אם הוא רוצה להתקדם הוא חייב לעבור קבוצה. דייגו עם המסירות הגאוניות שלו, המהירות שלו והחכמת משחק שלו בהחלט יכול להצעיד את ריאל קדימה. השאלה מה יהיה אם וכאשר דייגו יגיע עם הקשרים האחורים, גאגו, אמרסון ודייארה. דייגו פליימייקר, מה שאומר שריאל תצטרך לשחק עם קשר אחורי אחד אם היא רוצה את דייגו, אלא אם כן היא תשחק עם דייגו מאחורי חלוץ אחד. לגבי ראול גארסיה. אם הוא יגיע לולנסיה זה יהיה רכש נהדר לולנסיה. ראול גארסיה בהחלט יכול להיות היורש של בארחה. גארסה השנה לבדו מחזיק את אוסאסונה והוא גם מוביל אותה כמעט לבדו לחצי גמר גביע אופ"א. הבעיה שגם אתלטי מעוניינת בו כמחליפו של קושטינה שכנראה יעזוב אחרי שנה לא מוצלחת. מבחינת ראול גארסיה זאת יכולה להיות התקדמות, ביחד עם וייה ומורו הוא יכול להצעיד את ולנסיה גבוה. עוד משהו, אם ראול גארסיה יעזוב את אוסאסונה (מה שנראה חתום וסגור כרגע), אוסאסונה לדעתי תרד ליגה. אין לה יותר מדי שחקנים ברמה של הליגה הספרדית מלבדו. אבל אולי אם כל הכסף שהיא תקבל היא תעשה רכישה יעילה ונכונה של שחקנים שירימו אותה גבוה.
לפי המארקה מיורקה נמצאת בגירעון של כמה מיליוני יורו ולכן בעונה הבאה תסתפק בהחתמת שחקנים חופשיים ולא תוכל להרשות לעצמה לרכוש שחקנים.
http://www.news-israel.net/Article.asp?Code=3852 http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx
http://www.asoccer.co.il/forum/index.php?s...c=14037&st=2600 המטרה של סאביולה בשנה הבאה-להראות לבארסה מאיפה משתין הארנבון.
אני חושב שלדייאגו יש אזרחות איטלקית על תתפוס אותי על המילה בכל מקרה שחכת לציין שדייאגו שלנו (שחקן שאני מעריך ומאוד אוהב) מכיר את רוביניו כמו אח הם שיחקו ביחד בברזיל הצעירה גם בבוגרת וגם בנוער ובבוגרים של סנטוס הם חברים טובים ומשתלבים מאוד טוב ביחד ורואים את זה אני רואה לרכישה שלא שתי צדדים או שדייאגו יקח את הקבוצה על הידיים ויתן שם עונות מופלאות או שריאל תקח אותו בידיים והוא יהיה שחקן די מאכזב אישית אני אוהד בראסה אבל אני נקלע לצרה כי אני ממש ממש ממש אוהב את דייאגו אז אני לא יודע מה לאחל לו ברגע זה עדיף לו לדעתי להישאר בברמן להשיג עוד ניסיון ולהתחזק ולהשתפר בכל מקרה בהצלחה לדייאגו :aaa031:
אני לא יודע מה איתך,אבל אני כל שנה שומע שבארסה "מעוניינת" באוואט וכל שנה שומע שפנר וגלא מעוניינות בפיני בלילי וכל שנה יוסי בניון בליברפול או ולנסיה וכל חודש טל בן חיים בצ'לסי-כל אחד פה מוזמן ללכת לאחד האתרים של הקבוצות שנרשמו פה ולחפש ישראלי בסגל שלהם,פרס למוצא המאושר.
קודם כל, יש דיון לברצלונה, אז אני לא יודע למה זה כאן. דבר שני, אני דווקא מאמין בכך שברצלונה מתעניינת בדודו אווט. החולשה הכי גדולה של ברצלונה היא עמדת השוער והשנה זה עלה לה בהדחה מגביע האלופות. אני לא אומר שהוא יעבור לברצלונה, או שאפילו הוגשה הצעה, כי אני לא מבין גדול בשוק השוערים, אבל התעניינות זה דבר לגיטימי. אחרי הכל, מדובר בשוער שהתחיל בקבוצה קטנה, הוכיח את עצמו, עבר לקבוצה בינונית עד גדולה והוכיח את עצמו גם שם.
זה נכון שואלדס טועה ולעתים יותר מדי קרובות,אבל מכאן עד להגיש שאווט שוער יותר טוב מואלדס?להביא את אווט זה יהיה השטות כמו להביא את אסקרו.
חח משגע אותי, אתם שופטים מישהו לפי תעודת זהות. אז הוא ישראלי אז הוא מצורע? אולי די? די להיות אנטי ישראלים אולי תפנימו כן יש גם ישראלים שמוסגלים להוית טובים . אוואט לא הוכיח את עצמו? הוא בסנטאנדר נראה לי הראה מספיק וגם בקבוצה כמו לה קורניה מראה, ומתחרה חזק מאוד על הסאמורה. די כבר להיות כאלה, אם זה היה שוער ארגנטינאי שמשחק בדפור לא הייתם ככה מדברים, אבל הוא ישראלי אז שהוא יהיה טוב? שטות אחת גמורה.