קודם כל, ריאל היתה ידועה כקבוצה שבמשך שנים נהנתה משיפוט תומך מאוד. גם אם היום זה לא ככה, ההיסטוריה עדיין קיימת. שנית כל, תעדן את המילים שלך!
3 קבוצות מחזרות אחרי ראול גרסיה: אטלטיקו, ולנסיה וסרגוסה. אם זה היה תלוי בשחקן הוא היה בוחר באטלטיקו של אגירה. רק שאגירה ימשיך באטלטיקו.
מישהו כאן מביא חדשות מהתחת (Ass)? אני מהמר שאוססונה תמכור ביוני ועבור סכום קרוב יותר ל-20 מיליון. אלא אם כן אטלטיקו תצליח להכניס לעיסקה שחקן או שניים שיעברו ממדריד לפמפלונה.
לפי המארקה דייגו סגור בריאל מדריד לעונה הבאה. אם זה נכון זה רק נותן גיבוי לכל מה שרשמתי פה בעבר על ריאל....
כמו שרשמתי בדיון של ארסנל.. 'אל מונדו דפורטיבו' מפרסם שמועות אודות אפשרות שסמואל אט'ו יעזוב בקיץ את הקאמפ-נואו. ארסנל וליברפול מועמדות לקלוט אותו, ביחד עם אינטר, מילאן ומנצ'סטר יונייטד. http://home.skysports.com/list.aspx?hlid=4...o'o+rumours
יאללה, דייגו הזה שחקן תותח, אסור שיבוא לריאל, שיבוא אלינו, חסר לנו איזה שחקן יצירתי באמצע. קשה לי להאמין שברמן יוותרו עליו בקלות.
לירן, יש הרבה דיבורים היפוטיים בברצלונה על כך שהוא אולי היורש של דקו במרכז המגרש של ברצלונה. מה דעתך? האם הוא מסוגל לעשות את אותה ההסבה לעמדת המנוע ולהשפיע בכל מקום על המגרש?
האם גודינוסון הצליח בהסתה שלו חזרה לחלוץ אצל בארסה ? ברגע שתענה על השאלה הזאת תוכל לענות גם על השאלה שלך על דייגו. מדובר במ"ס 10 קלאסי, פירלו או דקו הוא לא יכול להיות. אבל מדובר למרות זאת בחיזוק מצויין. העונה בברמן הפכה אותו ( שוב) לאחד הפליימייקרים הטובים בעולם, אבל לשחק באמצע יפגום ביכולת שלו, ועוד איזה יכולת יש לו. בוריס מה עם סביולה? שטוטגארט מחפשת חלוצים לייד גומז http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
חדשות מעניינות בימים האחרונים. בקשר לדייגו, הוא שחקן נהדר, הלוואי והוא באמת יחתום בריאל מדריד. ברמן רוצה מאוד להשאיר את הפליימקר הנהדק אצלה, אבל סכום של 20 מליון אמור לעשות את העבודה. אני חושב שדייגו מאוד יירצה לעבור אליינו וללא ספק זו תיהיה התקדמות מבחינתו. עם זאת, לטעמי חשוב שריאל מדריד תתחזק בקיצוני ימני טוב, עדיף שניים: בקהאם עוזב ואני מקווה מאוד שגם רייס, היגואין לא קיצוני ואי אפשר להצליח בכדורגל ללא קשרי אגף איכותיים. אין לי הרבה רעיונות. בכל מקרה, לטעמי דייגו שחקן אדיר אבל צריך להיות בעדיפות שנייה. עירד, לפי מה שהבנתי ראול גארסיה קרוב מאוד לוולנסיה. גארסיה יהיה רכש נהדר מאוד. שחקן טכני שיודע להניע כדור ולעשות איתו דברים יצירתיים בחלק הקדמי. המוציא לפועל של קבוצה אפורה יחסית כמו אוססונה, גארסיה היה הגורם המרכזי לעובדה שאוססונה סיימה במקום השלישי בשנה שעברה. לטעמי הוא יכול להיות בדיוק היורש של רובן בראחה שהשיא כבר מאחוריו. כמובן שגם אלבלדה לדוגמא ירד ביכולת, הוא לא אותו קשר מעולה משנת 2002 או 2004, אבל, בראחה היו זה שירד דרסטית ביכולת. בוריס, אני גם ראיתי את דייגו הרבה פעמים, אני רואה תקצירים של הליגה הגרמנית וגם משחקים. לטעמי הוא שחקן נהדר, יכול להוסיף המון לברצלונה, אבל, בברצלונה דקו גם לוקח משימות הגנתיות ואני רואה אותו כ50\50 בייחד עם אינייסטה שצ'אבי הוא האחורי. שילוב של דייגו בהרכב יכול להיות טוב, אך ברצלונה תיאלץ לוותר על שחקן שעוזר לה בשליטה במרכז המגרש ובחטיפת הכדורים, לכן אני לא צופה שזה ייקרה. אני גם ידעתי שהנרי לא יגיע. רייקארד אוהב את אטו, והכוח של ברצלונה זה בעיקר המערך של שלושה קשרים נהדרים במרכז המגרש, שגם חוטפים כדורים וגם יכולים להכריע משחק. סביולה שחקן טוב שברצלונה לא השתמשה בו מספיק לדעתי בהיעדר סמואל אטו. חבל שהוא, שחקן כשרוני, אולי ייחשב ככישרון מבוזבז, למרות שאני מעולם לא החשבתי אותו לאחד מהחלוצים הטובים בעולם, הוא גם לא כל-כך קרוב לזה. בכל אופן, הוא יכול להתאים לקבוצה שמתמודדת על גביע אופ"א. אני לא רואה אותו משחק כשחקן הרכב קבוע במועדון מהגדולים באירופה, בטח שלא בספרד, העמדות תפוסות אצל ריאל מדריד, ברצלונה, וולנסיה וסביליה.
דור, אוסאסונה סימה במקום ה4 בעונה שעברה. ואלבלדה ממש לא ירד ביכולתו, לטעמי עונה אדירה של אלבלדה העונה, כמו בשיאו.
אלבלדה אכן חזר לשיאו העונה, אבל זה לא אותו דבר בלי בראחה. בכל מקרה, התעניינות בראול גרסיה זו מחשבה בכיוון הנכון. לירן, גם דקו היה פעם מס' 10 קלאסי. השאלה היא של פוטנציאל להסבה.
נתחיל בקצת שמועות: -אחרי שקושטיניה ו/או מאניש אמורים לעזוב את אתלטיקו בקיץ, מספר שמות עולים לאוויר כמחליפים אפשריים, כשלצד ראול גארסיה עלה גם קצוראניס היווני של בנפיקה. -מוניטיס הודיע שהוא רוצה לסיים את הקריירה שלו בסנטאנדר. -אינטר מעונינת בדיארה ומוכנה לשלם עליו 10 מיליון ליש"ט. -חוזה מארי יעזוב את ויאריאל בסיום העונה, גם גיז'ה פראנקו בדרך החוצה. -אודונקור הגרמני של בטיס, שנעדר במשך רוב העונה, אמור לחזור למשחקי הסיום. -------------------------------------------------------------------------------------- בענין ראול גארסיה/אלבלדה/בראחה. את בראחה אפשר למחוק מהרשימה לטעמי. הוא כבר לא יחזור להיות בראחה הישן, ובראחה שמשחק 10 משחקים בשנה לא רק שהוא בראחה פחות יעיל, אלא בראחה פחות טוב מהבראחה הקודם. לטעמי אפשר להוסיף אותו למועדון של "השחקנים שנפצעים וחשובים שהם יחזרו לעצמם, אבל בפועל הם רק ממשיכים להפצע", בראשותו של ויסנטה. קשר אמצעי דומיננטי לצד אלבלדה זה בדיוק היה הדבר שחסר לולנסיה השנה. הוגו ויאנה בעיקר משמש יותר כניצב באימונים מאשר שחקן אמיתי(שלא לדבר על כך שקיקה, לטעמי בצדק, לא מחזיק ממנו בכלל), אדו לא השלים חודש ברצף מאז שהגיע לפני שנתיים ומרצ'נה בכלל בלם. ראול גארסיה בהחלט יחזק את הקישור הולנסיאני, קשר 50/50 טוב, ויש לו עוד הרבה מה ללמוד, והניסייון באירופה ובמאבקי הצמרת בספרד רק ישפר אותו. אני רק לא בטוח כמה בולנסיה ששים לשלם עוד 15 מיליון יורו על שחקן ספרדי צעיר(הסכום שאוסאסונה דורשת כרגע, ולנסיה מוכנה לשלם רק 10-12 מיליון) על סמך ניסיון הקיץ.(נכון, הוא משתפר בינתיים,והציג משחק וחצי נהדרים, אבל את התואר של "הפלופ הכי גדול עד המחזור ה25" אף אחד לא יקח מחואקין, שעד כה לא הצדיק במאומה את 24 מיליון היורו ששילמו עליו, ואל תתחילו לדבר איתי על כך שהוא הגיע לקבוצה רק במחזור השני.)