בוריס, דוקא אני כאן הוא זה, שלא מגזים בכלל. אני מאמין, שבארסה תשמור על התואר פעם שלישית ברציפות, דבר שקשה מאד לעשות בליגה תחרותית. אם זה לא יקרה, זה יהיה רק בגלל קאפלו. בארסה פשוט חזקה מדי. ובקשר לאתלטי, קרא את מה שרשמתי בדיון שלה, כי אין לי כח לחזור על דברי.
חואן קרלוס ואלרון בחוץ לארבעה חודשים בגלל פציעה חואן קרלוס ואלרון, הקשר הספרדי המחונן של דפורטיבו לה קורוניה, שגמר את העונה שעברה באמצע שלה לאחר פציעה קשה שהשביתה אותו לחצי שנה ובגללה הפסיד את המונדיאל, נפצע שוב לרוע המזל שלו ויש לו פציעה במיניסקוס, מה שהפעם ישבית אותו לארבעה חודשים. הרגל הבעייתית היא רגל שמאל בה יש את הקרע בברך. הרופא שבדק אותו במדריד אופטימי קצת ואמר שואלדרון שחקן חזק והוא מקווה שהספרדי יוכל לחזור לשחק תוך ארבעה חודשים, ואולי קצת פחות. "הוא התנגש עם שחקן אחר בברך וקיבל מכה חזקה בגיד ולכן יש פציעה". ואלרון נפצע אתמול במהלך משחק אימון שקיימה דפורטיבו לה קורוניה, בפורטוגל. רק ביום שישי שב השחקן סופית מהפציעה הטורדנית שפקדה אותו באמצע ינואר וגמרה לו למעשה את העונה. בדפורטיבו פנו לאחד הרופאים הטובים בספרד, דוקטור פאדרו, בקשר לפציעה, וינסו לעשות את הטוב ביותר ולהחזירו כמה שיותר מהר, למרות שהסיכוי שנראה את ואלרון לפני סוף נובמבר או תחילת דצמבר, קלוש. http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/valeron280706_ES.Xxx ואלדרון. עוד פציעה. כמה חבל. *לי אישית חבל מאוד על ואלרון, זה יהיה עשרה חודשים ללא מגרשים, הוא עבר כבר את גיל 30 ויותר קשה לו לחזור מפציעות, אני מקווה מאוד שהוא יצליח לחזור מהר יותר ממה שציפו, ושיחזור להיות אותו שחקן גדול מהשנים הטובות של דפורטיבו לה קורוניה בכדורגל הספרדי.
הוא לא יחזור, אל תבנה על זה. ואלרון מבחינתי הוא אחד הכדורגלנים הספרדים המוכשרים ביותר שצמחו ב-20 השנים האחרונות. אירורטה אמר עליו פעם שהוא יכול היה להיות השחקן הטוב בעולם לו היתה לו יותר תשוקה למשחק. אבל לא היתה לו מספיק, ובגלל זה הוא לא הגיע לאן שיכול היה להגיע. אגב, עדיין מחפשים לו בספרד יורש אמיתי. עדיין לא נמצא.
לא השתנית בוריס, כרגיל אתה מזלזל בנו אם נעשה השוואה מבחינת חומר השחקנים בינינו לבין ריאל מדריד אני לא חושב שתראה שריאל עולה עלינו בהרבה, בשער-קסיאס לא עולה בהרבה על המדרידיסטה לשעבר, מיגל לדעתי מגן ימני טוב מסיסיניו, אז'אלה וקנבארו בערך באותה רמה (כן כן, עם נטייה קלה לקנבארו), ראמוס טוב אבל לא בהרבה מאלביול, את דל הורנו אין לי למי להשוות, אמרסון טוב מאלבלדה, גם את בארחה אין לי את מי להשוות (אבל קשה להאמין שריאל לא תביא קשר מרכזי שפחות טוב מבארחה הסוס המת), ויסנטה טוב מרוביניו, הקיצוני הימני שיגיע אני מאמין שהוא טוב מבקהאם, וייה ורונאלדו כיום אותו דבר אפשר לומר בקיצור, אף פעם לא הבנתי וכנראה שאני גם לא אבין את הזלזול שלך בולנסיה (חוץ מהטענה שלך שצריך לנצח גם במשחק גרוע, או טענה אחרת שדי צפוי שתאמר והיא שבניטז כבר לא איתנו)
http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx כ"כ נכון, כ"כ עצוב. מבדר למדי, בהתחשב בכך שמעולם לא נעשה בו שימוש ראוי בנבחרת.
עסקת איימאר הושלמה אתמול בערב. 10.2 מליון יורו הועברו לולנסיה. חואנדה ראמוס, כשנשאל על המטרות לעונה הבאה אחרי הזכיה ההיסטורית בגביע אופ"א: "מצידו של דל נידו, אנחנו צריכים לזכות בהכל". זה אומר הכל, למעשה. בסביליה רוצים להגיע כמה שיותר גבוה, ואחרי הזכיה ההיסטורית בגביע אופ"א, נראה לאנדלוסים שהשמים הם הגבול. אחרי שאירורטה אמר שלבטיס אסור להשאר מאחור בקרב על הרכש, יחל מו"מ גם עם פאבלו גרסיה וגם עם ג'ונאתן ססמה של קאדיז. עם שתי השחקנים המו"מ אמור להיות מהיר וקל, מאחר שפאבלו גרסיה לא רצוי בריאל, כך לפחות עושה הרושם (אין אישור של קאפלו), וססמה מעוניין לשחק בפרימרה. דמיאנו טומאסי, קשרה של רומא במשך שנים, חתם בלבאנטה.
ואלרון שיחק בנבחרת למעלה מ5 שנים, במונדיאל 2002 לטעמי היה השחקן מספר 1. ואלרון הוא שחקן מזן נדיר, אני בספק עם ימצא לו יורש.
בהחלט, כי כך הקישור לא היה נפגע כלל. אבל, כמו שכולם יודעים, מלדיטה פציעה הרסה לו את המונדיאל האחרון בקריירה שלו (כבר בן 31). בבארסה הציעו את סאביולה לראסינג, שמחפשת עוד חלוץ אחרי ההחתמה של אומאר בראבו. עכשיו, הבעיה היא רק, שהקונחיטו לא ירצה לשחק בקבוצת תחתית, עדיף לו לגרבץ על הספסל של בארסה, ואולי גם לתפוס מקום יותר בכיר ברוטציה של רייקארד (למה להתעקש? אזקרו יותר טוב?). עוד חדשות, ממש עוד מעט.
ארבלואה המליץ לראשי דפור על חוראדו, ששיחק איתו ביחד בריאל. לדבריו, הוא יהיה המחליף האידיאלי לואלרון. צ'באנטון, לפחות לפי ה'אס', קרוב מאד לסיכום, ועשוי להגיע ליפן, שם נמצאת סביליה. לאור תוצאות לא טובות של מאיורקה עד עתה (ביניהם הפסד למכבי חיפה), גרגוריו מנסאנו ניסה לנער קצת את שחקניו, כשנזף בהם ואמר שלאף אחד אין מקום מובטח ב11. משפחת סאנז, הכוללת את נשיא ריאל מדריד לשעבר ואת הקפיטן של מלאגה, תרכוש היום רשמית את מלאגה.
קרלוס גורפחי הושעה לשנתיים בגלל שימוש בסמים ממריצים. המשחק שאחריו הוא נתפס היה לפני 4 שנים! זה היה המחזור הראשון של עונת 2002-2003 כשאתלטיק התארחה בסוסיידאד. כבר אז נקבע העונש הזה אבל איכשהו עד עכשיו גורפחי לא ריצה אותו.
מתי ההתאחדות המבזה הזאת כבר תיהיה התאחדות שבאמת תדאג לכדורגל ולא "תשכח" הרחקות. יופי שלא חל על ההרחקה חוק ההתיישנות... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx בושה.