החדשות של עונת 06/07

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י EL Capitan, ‏24/7/06.

1. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

אני כן בטוח בקשר לקרז'קוב. ואטלטיקו רכשה את אלר שזכה באליפות העולם לקבוצות.

2. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

כנראה ארבלואה עבר עירוי דם כי פעם הוא היה אוהד אטלטיקו. יש לו גם מקום חם בלב לסרגוסה.
    ומכל הבלבת הזאת יצא לו רצון עז לדפוק את ברסלונה. את החלום הזה הוא מקווה להגשים עם ליברפול.

3. EL Capitan Member

לא כל שחקן שמגיע למחלקת הנוער של ריאל הוא מדרידיסטה.

מרטין קאסרס, מגן-בלם אורגוואי בן 19, חתם בקבוצה ל5 שנים, ויצטרף החל מהקיץ. מדובר בשחקן הגנה שזכה בשחקן ההגנה הטוב ביותר בטורניר אליפות דרום אמריקה עד לגיל 20, שנערכה לא מזמן לפרגוואי. שוב עבודת סקאוטינג מעולה בצוללת.

מאורגוואי אחד לעוד אורגוואי עצבני. דיוגו ביקש מסארגוסה, שתקנה אותו. המגן הימני המצוין לא רוצה בכלל להתחרות על מקומו בריאל. טוב לו בסארגוסה, הוא עשה קפיצת מדרגה ענקית שם, והוכיח לכולם שהוא שחקן מהרמה הגבוהה ביותר. רק ריאל תפסיד מהמהלך הזה, אם הוא אכן יתבצע.

4. XabiAlonso Member

זה בסדר שסראגוסה תרכוש אותו. גם ככה אין לו מקום מבחינה מקצועית בריאל למרות היכולת המצוינת שהוא מפגין העונה במדי סראגוסה.

5. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

6. Quique_Flores Member

אם כבר כתבת שלדיוגו אין מקום בריאל אז אולי לפחות תסביר את עצמך?!

הוא שחקן מעולה, עם פוטנציאל להיות מגן מהדרג הראשון (וזה קים, בגלל שבשביל להתברג בטופ, צריך להציג את היכולת הזו לאורך זמן) שלדעתי גם יהיה בדרג הראשון, הוא מהיר מאד, חזק, טכני, תומך בהתקפה ולא שוכח לרדת למטה, ושריאל לא תתבכיין כשתראה אותו אולי מככב בעתיד בקבוצה גדולה יותר

הערה: כמובן שאני כותב את מה שאני כותב על דיוגו על סמך כל המשחקים שראיתי אותו משחק ולא יותר מזה

7. Ampelmann Member

דוד עדיין מסרב לרדת מהכותרות. פאביו קאפלו משאיר גם במחזור הזה את בקהאם מחוץ לסגל, ובכך, מממש את ההבטחה שלו שלא לשתף יותר את הבריטי שערק ללוס-אנג'לס. עכשיו שהחלון נסגר, נמוגו גם התקוות לראות את בק'ס מושאל. חבל.

8. EL Capitan Member

מאור, אין לדיוגו מקום בריאל? מה אתה אומר... לדיוגו יש מקום בכל קבוצה בעולם. בריאל מחפשים בלם? בבקשה, תעיפו את קאפלו, שמתעקש על ראמוס רק בתור מגן ימני. ראמוס עם פלופי קנבארו באמצע, ודיוגו בצד ימין. ועם דיוגו, עירד, אין לי מה להיות זהיר באמירות שלי, כי אני בטוח שמדובר בשחקן ענק. למען האמת, אני אפילו ירשה לעצמי להגיד, שאני לא רואה היום שום מגן ימני טוב יותר ממנו בעולם. לא דני אלבס ולא אף אחד אחר.

ואם מישהי בפרימרה מחפשת מגן שמאלי, קפדוילה יהיה חופשי בקיץ, לאחר שהוא מסרב לחדש עם דפור את החוזה, ויחפש אופציה טובה יותר (וכבר יש לו הצעות לפי הדיווחים).

נערך לאחרונה ב: ‏4/2/07
  9. Jose Mourinho Member

קים קים קים... אתה פשוט לא יודע להגזים...

זאנטי, אודו, סניול, אבואה, מיגל, אלבס, פריירה, מאיקון, זמברוטה(למרות שהוא יותר טוב בשמאל) ועוד - כל אלה מגנים ימניים טובים יותר מדיוגו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏4/2/07
  10. EL Capitan Member

כל אחד והדעה שלו. עם כל הכבוד (ואני מקווה שזה לא ישמע כאילו אני תוקף אותך), מי אתה שתקבע שהם יותר טובים מדיוגו? לדעתי, דיוגו הוא המגן הימני הטוב ביותר כיום (ובהפרש ניכר מכל השאר ומחלק שהזכרת בכלל- סניול, למשל-. כשאוהד כדורגל איטלקי כמוך גם יראה אותו בפעולה יותר, הוא יסכים איתי בלי להסס בכלל), וזאת לא שום דעה מגוכחת שאתה צריך ככה לזלזל בה. אז הוא משחק בסארגוסה, לא קבוצה גדולה. אז?

11. Jose Mourinho Member

זאת דעה לא הגיונית בכלל. מה דיוגו כבר עשה חוץ מחצי עונה טובה שתגיד שהוא מגן ימני יותר טוב מזאנטי האדיר למשל?
    מה פשר הזילזול שלך בסניול? אחד מ5 המגנים הטובים בעולם כיום ללא ספק.
    וראיתי את כל המשחקים ששידרו סראגוסה העונה, אם כבר אתה מדבר על זה.

12. Pipe Member

קים, נתחיל בזה שאני חושב שקצת הגזמת עם הסופרלטיבים כלפיו. (ואגב, אינטר, פאולו פריירה של לפני שנה וחצי-שנתיים יותר טוב מדיוגו. פאולו פריירה הסופר בינוני של היום לא מתקרב אליו אפילו).
    דבר שני, בריאל יש בעמדה הזו את סיסיניו, ואני לא חושב שיווצר מצב ששני מגנים ימניים ברמה כזו ישחקו באותה קבוצה. נכון שלא ברור איך סיסיניו יחזור מהפציעה, אבל בהנחה שזה ילך טוב, הוא לא פחות טוב ממנו, ואם נכניס גם את מיגל טורס למשוואה, עדיף בשביל דיוגו שישאר כמה שיותר רחוק מהברנבאו.

ותשמע, לפני שלוש שנים אם דני אלבס היה דוחה מעבר לריאל היו קוראים לו משוגע. לסראגוסה יש פוטנציאל להיות ה"סביליה הבאה"(אם אפשר לקרוא לזה ככה.. אבל הבנת את הכוונה שלי), ואני במקומו לא ממהר לברוח משם. בסופו של דבר זה תלוי בריאל, אבל אני משוכנע שאם הוא ירצה(או יותר נכון אם סראגוסה תרצה. הסעיף שחרור שלו הוא משהו כמו 6-9 מיליון יורו לפי מה שזכור לי) הוא ישאר ברומרדה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏4/2/07
  13. XabiAlonso Member

למה שלדיוגו יהיה מקום בריאל???
    יש לנו גם את מיגל הטורס הצעיר ומהמוכשר, סיסיניו שיחזור מפציעה וסרחיו ראמוס כמובן.
    לא מספיק??

14. EL Capitan Member

אני יגיד לך למה אתה חושב, שהדעה שלי לא הגיונית. כי אתה מתייחס כאן לדעה אחרת מהדעה שלי. אתה מייחס לי דברים שלא אמרתי. לא אמרתי, שדיוגו מגן יותר טוב מזאנטי. אמרתי שהיום הוא מגן יותר טוב מזאנטי וכל מגן ימני אחר בעולם. וכן, אם אתה משמיט את המילה "כיום", אז יש הבדל גדול. זאנטי האדיר שלך הוא אחד השחקנים, שאני יותר מעריך ואהבתי. הוא, כריסטיאן ויירי בזמנו ואדריאנו היו מהשחקנים, שגרמו לי לסימפטיה קטנה לאינטר. אבל זאנטי של היום הוא לא זאנטי בשיאו, וגם אתה בוודאי תסכים איתי על זה. וזה לא "חצי שנה", זאת יכולה אדירה שהוא הפגין, שבגללה אני יכול להגיד שכיום אני לא רואה שום מגן ימני, שמפגין יכולת טובה יותר ממנו בתקופה האחרונה ולאורך כל העונה הנוכחית.

ומאור, צודק. לרגע כבר שכחתי מסיסיניו בגלל הפציעה הארוכה שלו, למרות שזה תלוי בהמשך של קאפלו. אם קאפלו ימשיך, אני לא בטוח שנראה את סיסיניו בתור מגן ימני. בכל מקרה, אם אני זה שצריך להחליט בעניין, אני הייתי מעדיף את דיוגו על פני סרחיו ראמוס, סיסיניו וכל שחקן אחר. אם יש יותר מדי שחקנים על אותה משבצת, הייתי בוחר למכור את השחקן הפחות טוב מהם, ולדעתי דיוגו טוב משניהם. הבעיה כאן שדיוגו הושאל לסארגוסה במהלך העונה החולפת, ולכן הכי סביר שאם מישו מהם ימכר, זה יהיה דיוגו.

נערך לאחרונה ב: ‏4/2/07
  15. Pipe Member

ואם קאפלו, אותו איש שלא רצה את דיוגו בתחילת העונה, ישאר, לא רק שדיוגו לא יחזור אלא גם ראמוס ימשיך להיות מתופקד בעמדה הזו.
    בכל מקרה, עד שסיסיניו יחזור יעברו הרבה מים בנהר ומי יודע אילו חיזוקים יגיעו הן בהגנה והן בהתקפה וכמה פעמים קאפלו ישנה את הדעה שלו על שחקן X או Y.

ומה אני, עז? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx