החדשות של עונת 06/07

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י EL Capitan, ‏24/7/06.

1. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏26/1/07
  2. XabiAlonso Member

כולה כתוב שהיא מעוניינת בו, אבל אני מניח שזה סתם שטויות וזה לא רציני, ואם הוא יבוא זה אולי חיזוק לקאסטיליה.

אפשר קצת פרטים עליו?

3. Pipe Member

בסך הכל אמרו כי יש ענין מצד ריאל ושהיא עקבה אחריו במשך זמן מה.גם מנצ'סטר יונייטד עוקבת אחרי הרבה שחקנים וצופה בהם, ולכאורה "יש ענין", ברוב המקרים שם בדיוק זה נגמר.
    למרות שמצב החלוצים העגום בריאל אולי מצריך רכישה של חלוץ לרוטציה, אבל זה פשוט מגוכך, ובינתיים לא רציני לדעתי.

4. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

מאור, ריאל בלחץ, והפניקה שלה ניכרת.

גלבי לבריץ' חלוץ דווקא לא רע, אבל לא מהקליבר שאמור לקבל דקות במשחקים של ריאל מדריד.
    אבל כבר שום דבר לא מפתיע אותי בגועל נפש הזה שנקרא ריאל מדריד.
    תקנו עוד 20 שחקנים, עד שתרדו לליגה השניה לא תרגעו. אבל מה אכפת לי.

ד"א לבריץ כבש שער במשחק האחרון של דואיסבורג בראשון והוא משתייך לסגל נבחרת סלובניה אם זה מנחם משהו.

5. Pipe Member

בכל מקרה, לא באס,לא במארקה ובטח שלא באף אתר רשמי של המועדון אישרו את הידיעה. אני אישית צופה הכחשה ב48 שעות הקרובות.

6. Engel Del Madrid Member

אתה כל כך חמוד עם השמחה לאיד שלך..

גם היה רשום שריאל התעניינה בבלם של סטנדרד ליאז', בהיינצה, בפורלאן, בג'רארד, אדריאנו, מסצ'רנו, טבז.. כמעט של שחקן בעולם הזה מקושר לריאל. אז? באמת נראה לך שריאל מדריד תקנה את החלוץ הפתטי הזה מדואיסבורג? למה נראה לך הגיוני? אם סולדאדו, כישרון טוב הרבה יותר מאשר לבריץ, לא יגיע בסופו של דבר לחוד של ריאל, למה אתה חושב שלבריץ כן?

תשמע לירן אין שום שחר בדברים האלה, אז העיתון הקטלוני פירסם את החרטה הזאת, אז? כבר עדיף להאמין לידיעה של וואלה! שג'רארד וצ'אבי אלונסו יבואו..

7. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

תשמע, לא קטע נגדך או משהו, אבל אני שונא קבוצות שמתנהלות בצורה כזאת כמו ריאל.

לגבי לבריץ, נוצר קשר בין המועדונים, כל העיתונים הבכירים בגרמניה מפרסמים מודעה עם הכותרת שהיא ציטוט של לבריץ עצמו " זה בדיחה???"
    מנג'ר דואיסבורג כבר התראיין ואמר שריאל מביעה עניין, אבל העניין עוד לא חתום. אז גם אם זה לא יצא לפועל עדין יש פה יותר מסתם ברווז עיתונאי.

8. XabiAlonso Member

מה בדיוק הבעיה???

אנחנו מאבדים חלוץ ענק כמו רונאלדו, ואנחנו רוצים להביא תחליף, ואין לנו בעיות כלכליות.( גם אם זה ממש לא השחקן שציפיתי לו... למעשה זה שחקן שלא שמעתי עליו בחיים שלי.....)
    אני לא רואה שום דבר פסול בזה.
    לירן, אם לשטוטגארט היה תקציב ענק, והיה לה רוטציה קצרה מאוד אתה חושב שהיא לא הייתה עושה אותו הדבר?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏26/1/07
  9. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

החיזוק של לבריץ הוא בעיקר לקסטיליה

10. riquelme1 Member

11. Pipe Member

האם תקופת הפציעות של ולנסיה שוב עומדת להתחיל? רובן בראחה שוב נפצע, הפעם בירך במשחק ההפסד בבטיס אתמול והוא יעדר בוודעות מהמשחק מול אתלטיקו בשבת. עדין לא ידועה חומרת הפציעה, והשחקן עבר היום בדיקות ויבדק גם מחר.במקרה הטוב הוא יעדר רק שבוע-שבועיים, אולם במקרה הרע הוא יוכל לפספס עד לשישה שבועות.

חדשות טובות לקולצ'ונרוס, כשהיום התברר כי לאו פראנקו צפוי לחזור לשער למשחק במסטאייה אחרי שהחלים מפציעה ברגלו השמאלית שמנעה ממנו לשחק בחמשת המשחרים האחרונים של אתלטיקו.

עדין באתלטיקו, הקבוצה קרובה להחתים את מרטין אסבדו בן ה12 שמשחק בקבוצת הילדים של בוקה ג'וניורס. אסבדו הוא מגן שמאלי, והוא מכונה בארגנטינה היורש של מלדיני. הוא כבר לבש את המדים של הרוחיבלאנקוס במשחק ילדים, ומו"מ התחיל עם אביו במטרה להביאו למדריד כמה שיותר מהר. מאותו ביה"ס לכדורגל אגב צמח גם חואן רומאן ריקלמה.

חסוס נאבאס ככל הנראה יעדר גם מהדרבי ביום חמישי מול בטיס, למרות שתחילה היה נדמה כי הוא יחלים בזמן למפגש הראשון בקופה. השחקן עדין סובל מכאבים בברכו ואמר כי הוא לא בטוח אם ישחק, מה שאומר שאלפארו, שכבש בניצחון בלבאנטה, ימשיך לקבל את הקרדיט.
    החדשות הטובות לסביליה מגיעות מכיוונו של לואיס פאביאנו, שסיים לרצות את עונש ההשעיה בעקבות קרב האגרוף מול דיוגו ויחזור להרכב.
    פוארטוה ואדריאנו לעומת זאת,בספק למשחק.

12. EL Capitan Member

לבראחה, שון, זה פציעה 3 העונה כבר, לאחר שגם בתקופה האחרונה הוא סבל מפציעה. למעשה, מול בטיס הוא חזר לסגל, אבל שוב נפצע.

13. Engel Del Madrid Member

ילד בן 12 יורש של מלדיני? אלוהים ישמור.. מה הכדורגל הזה נהפך להיות.. פדופיליה.

14. EL Capitan Member

פדופיליה? לשמוע על דבר כזה זה פשוט תענוג. איפה תשמע בארץ שלנו על קבוצה, שמביאה כשרון צעיר מהגיל הזה למחלקת הנוער שלה?

15. Pipe Member

מי כבר סופר את כמות הפציעות של בראחה? בכל מקרה, אם אני לא טועה הפציעות הקודמות לא היו באיזור הירך(שתיהן בברך), ככה שזה חדשות יחסית טובות לולנסיה.

ומירן, באיזה גיל לדעתך מסי הגיע לבארסה(גם באיזור 13-14)?
    זה הכדורגל של היום. שחקנים בני 11 הופכים להיות תינוקות המריבה של הגדולות של אירופה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏30/1/07