אתה לא טועה, גם ב'אס', וגם במארקה פירסמו את הידיעה, טומאסון אכן סיכם בויאריאל. לפי איך שזה נראה, טומאסון יגיע לצוללת. גם ריקרדו אולביירה בתוכניות של פלגריני. ויש כזה ידיעה על השווצרי מגאנין, אפשר פרטים עליו? לירן, האם תומאסון כזה גרוע בשטוטגארט? ------------------------------------------------------------------------------------- גוסטבו נרי סופית שחקן סארגוסה.
קודם כל לגבי תומאסון: הוא פשוט לא מצא את עצמו בשטוטגארט, אם זה בגלל פציעות או בגלל יכולת חלשה, לא זכור לי משחק אחד טוב אצלנו בשנה וחצי האחרונות. והמשכורת שלו יושבת לנו כמו אבן בגרון. לגבי מגאנין: הבנתי שבאיזשהי תוכנית רדיו הוא אומר שהוא מדבר עם בטיס. בכל אופן מגן שמאלי שהוא יותר קשר שמאלי, יכולת התקפית לא רעה הגנתית לא טוב.
קצת דאגות בולנסיה כשדויד אלבלדה שוב חווה בעיות בברך, והיום הוא עבר טיפולים נוספים שעשוים לגרום לו להחמיץ את המפגש מול בטיס במחזור הקרוב. בענין תומאסון, גם לבנאטה ופלרמו רצו אותו, ועל פי המארקה הוא בוחר בויאריאל. עדין לא הייתי ממהר לצהול במקומך לירן, כי לא האס ולא המארקה ידועים באמינות שלהם בנושאי העברות, אבל הפעם זה נראה רציני. מבחינה מקצועית רכש במקום של פלגריני. פורלאן לא פוגע, ניהאט גמר את העונה, חוזה מארי וגיז'ה פראנקו נראים כמו הצל של עצמם, ומאטי פרננדז נאלץ לשחק כחלוץ וגם זה לא עוזר לאף אחד. תומאסון בלשון המעטה לא היה הלהיט שציפו ממני שיהיה בשטוטגארט, ובגיל 30 וזאת ההזדמנות שלו להרים לעצמו מחדש את הקריירה, וכמו שהחלוצים של פלגריני נראים, יש לו סיכוים לא רעים להצליח שם. זו דיסלקציה. רחוק היום בו אני יצליח לבטא את זה נכון. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
:aa1: אחרי ההחתמה של המגן השמאלי קאפה וההצטרפות ההולכת וקרבה של הקשר השמאלי השוויצרי מגנין, בטיס ממשיכה לחזק את האגפים שלה והחתימה את הקשר הימני הסלובני בראנקו איליץ' מדומז'אלה בהשאלה עד לסיום העונה עם אופציה לעונה נוספת. ההחתמות האלו של בטיס סבירות, לא יותר. 3 שחקנים בינוניים מתווספים לקבוצה שמלאה גם כך בשחקנים בינוניים. לא רואה איך הם יעשו אימפקט רציני בקבוצה. :aa1: השוער של מאיורקה, מיגל אנחל מויה, נפצע ויעדר כחודש מהמגרשים.
מסכים איתך (לשם שינוי), אבל המאפיונר האיטלקי הביא אותו ואילץ אותנו לשלם לו מעל ל 4 מיליון יורו לעונה, אבורייטד רציני, נקווה שהצוללת הצהובה ישחררו אותנו מעוול זה.
:aa1: גוסטבו נרי צפוי לסגור את המעבר שלו לסראגוסה ביומיים הקרובים. :aa1: אתלטיקו מדריד מתכוונת להחזיר עליה את חאבי אריזמנדי בסיום העונה מדפור במסגרת הסעיף בחוזה שמאפשר לה לרכוש אותו תוך שנה תמורת 3 מיליון יורו. לטעמי אריזמנדי הוא לא יותר מחלוץ נחמד. הוא מחמיצן שכמותו לא נראה. הוא מגיע לאינספור מצבים, אבל יכולת הסיום שלו פתטית. יש לו נתונים פיזיים טובים,נוכחות ברחבה ומשחק ראש טוב, אבל לאתלטי יש חוד מספיק טוב גם בלעדיו. לא רואה איך הוא נהיה להיט בקלדרון. :aa1: עדין באתלטי, הקבוצה השאילה את זאהינוס ופאלקון מהקבוצה עד ל30 ליוני. :aa1: אמרנו אתלטי? מיגל אנחל חיל מרטין אישר כי ריקארדו קוארסמה ככל הנרה יצטרף לקלדרון בשנה הבאה. העסקה עוד לא סגורה("תלויה ברצון של פורטו למכור"), אבל מרטין נשמע מאוד בטוח בעצמו באשר לצירופו של אקס בארסה. מרטין אישר כי פורטו סירבו למכור אותו בינואר כיוון שפורטו משתתפת בשמינית גמר הצ'מפיונס, אולם בקיץ הוא ככל הנראה יהיה רוחיבלנאקו. מרטין גם מזהיר את מאניש ואומר ש"לא תהיה הזדמנות נוספת" ואמר שאם הוא ימשיך להתנהג כמו שהוא התנהג עד עכשיו, הוא לא יהיה כאן. :aa1: חסוס נאבאס לא יהיה לרשותו של חואנדה ראמוס למשחק של סביליה מול לבאנטה היות והוא לא רוצה לסכן את עצמו בגלל כאבים בברך בה נותח לפני כחודשיים. השחקן הרגיע ואמר כי זה לא רציני וכי הוא יחזור במחזור הבא ברגע שירגיש שהוא 100% כשיר. :aa1: אנזו מרסקה כנראה ראה מספיק ספסל מסביליה העונה, וכעת השחקן אומר כי הוא פתוח להצעות."בקיץ דחיתי על הסף כל הצעה שהייתה לי. כעת אני ישקול את הכל, כי אני מבין את המאמן שלא מתיחס אלי כשחקן הרכב, ואני פשוט רוצה לקבל דקות". :aa1: בוקה ג'וניורס מכחישה כי היא מעונינת בחואם רומאן ריקלמה וככל הנראה הישועה של השחקן לא תגיע מכיוון הקבוצה בה גדל. :aa1: באימון היום גם ראמוס וגם היגואין התאמנו, ושניהם יהיו כשירים למשחק מול ויאריאל.