החדשות של עונת 06/07

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by EL Capitan, Jul 24, 2006.

1. EL Capitan Member

מיליטו מ' 84??? הוא לא נראה בכלל... במקרה הטוב בגובה של חואקין (76). בטוח בזה, עמי?

ונאזן את הטעויות בינינו- אג'אלה יעזוב את ולנסיה כנראה. כבר מזמן רשמתי על זה בדיון של ולנסיה, וזה היה די ידוע מתחילת העונה. רק בגלל שלא נמצאה לו קבוצה מתאימה (כלומר, לא מהליגה הספרדית, לפי הדרישות של ולנסיה)- הוא נשאר בולנסיה, וימלא את החוזה שלו. קראבוני משום מה לא רוצה אותו, למרות שקיקה אמר שהוא היה רוצה מאד לראות את אג'אלה ממשיך, וגם אמר שביקש מההנהלה להשאיר אותו. בכל מקרה, כנראה סולר הולך יותר עם קראבוני, למרות שזה עדיין לא סופי.

חואן פאבלו כאפה (כן, כן http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx), מגן שמאלי ארגנטינאי בן 22, יחתום בבטיס. בבטיס, כאמור, יש בעיה הרבה יותר רצינית בעמדת המגן הימני, אבל לא כך חשב לואיס פרננדס, שהחליט להביא לסביליה מגן שמאלי, דווקא בעמדה שבה יש לרשותו את פרננדו וגה ורומרו הותיק. בצד ימין של ההגנה ממשיכים להיות נואשים למגן (גם במרכז לא הכל ורוד) לאור העדרותו של דאמיה הפצוע.

גוסטבו נרי, הקיצוני השמאלי של קורינתיאנת'ס, בדרך לסארגוסה. בשלב הזה הוא יושאל עד לסיום העונה, ובסיומה תהיה אופציה לרכישתו. הוא יבוא על חשבונו בהרכב של ד'אלסנדרו.

2. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

שאלה: ד'אלסנדרו עד כדי כך גרוע שמביאים לו מחליף או שמא הוא פצוע?

גוסטבו נרי היה לפני שנתיים בברמן על תקן מגן העתיד של הקבוצה, בסופו של עניין כישלון טוטאלי. אין לו מה לחפש בליגה הראשונה בספרד ממה שזכור לי ממנו מברמן.

3. Raulito Madridista

דייגו מיליטו - מתוך האס

שוקל 78 ומתנשא לגובה של 1.81. בכל מקרה, זה לא רק הנתונים הפיזים חשובים בלהיות מספר 9' קלאסי.

אם אז'אלה יעזוב את וולנסיה זו תיהיה אבידה קשה, למרות שהוא כבר לא ילד, הוא עדיין משחק ברמה גבוה ויכול לשמש כמחליף טוב על הספסל, בייחוד לקבוצה כמו וולנסיה בה יש מכת פציעות רצינית, וזה לא קרה רק העונה, כל עונה יש שם פציעות בשנים האחרונות, אומנם לא בתדירות כזאת אבל יש, בנוסף תמיד יש סיכוי ששחקן ייפצע.

לפי הסטט' שלו שבדקתי באתר האס הוא בסדר. 2 גולים ו4 בישולים ב1594 דקות. לא מאזן מדהים, אבל אני לא ציפיתי ממנו ליותר מזה.
    ויכולת לא מודדים רק במספרים, העונה לא ראיתי אותו יותר מדיי, ברוב שראיתי הוא היה טוב ורואים שכדורגל הוא יודע.

Last edited: Jan 20, 2007
  4. riquelme1 Member

משום מה ראיתי שרשום שהוא מטר 84, לא מצאתי את האתר, אבל מצאתי מקור אחר, ופה רשום שהוא מטר 81, שזה גם גבוה:

http://es.wikipedia.org/wiki/Diego_Milito

--------------------------------------------------------------------

לירן, ד'אלסנדרו לא כזה גרוע, אבל הוא בהחלט לא מבריק. לא מביאים לו מחליף, לפי מה שהבנתי נרי הוא מגן שמאלי שזה העמדה הבעיתית של סארגוסה(חואן פראן קשישא כבר לא סוחב), שגם כזכור מעונינת גם באבידאל, עם אני לא טועה נרי הוא כשרון אדיר שנכשל בברמן רק בגלל שלא התאקלם לחיים בגרמניה, תקן אותי עם אני טועה לירן. בכל מקרה, ד'אלסנדרו שחקן הרכב לגיטמי בסארגוסה, הוא משחק לרוב בצד ימין, ואיימאר בצד שמאל, הוא פתח בכל המשחקים של סארגוסה בליגה העונה, כך שאני לא חושב שצריך להביא לו מחליף, הוא מראה ניצוצות פה ושם, אבל הוא אוהב יותר מדי את הכדור, וזה הבעיה שלו. אני מאמין שהוא מצא את המקום שלו בלגיה הספרדית.

וקים, לפי מה ששמעתי כפה הוא קשר, שיכול לשחק גם בימין וגם בשמאל והביאו אותו כדאי להחליף את אודונקור הפצוע.

5. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

הבנתי.
    נרי הוא מגן שמאלי ( אם זיכרוני לא מהטל בי הוא בן 28-9). לא יודע מה היו הסיבות לכישלון שלו בברמן אם זה היה ההתאקלמות, הפציעות או הרמה שלו, לכאן או לכאן ברמן קנו אז חתול בשק.

6. EL Capitan Member

יש מצב שהוא אכן מגן שמאלי ולא קיצוני, כי בספרד לפעמים בא להם לא להגיד את העמדה, אלא להשתמש באחת המילים (ולא חסר כאלה) של שחקנים שמשחקים באגף. גם אני חשבתי שהוא מגן שמאלי, אבל כששקראתי כתבה אחת לפני כן ובה המילה הזאת (מילה שאני אפילו לא מכיר, volante) נאמרה בהקשר של קיצוני, אז לך תדע כבר מה לחשוב.

רוזנר, כן, ד'אלסנדרו לא משו בכלל (הוא גם מתופקד משום מה בצד ימין, ולא הולך לו שם מי יודע מה). לעומתו, לחואנפראן דווקא התגעגעתי, וחשבתי שעם חזרתו הביתה הוא גם יחזור לסגל ויגרום לניפויו של פרניה, אבל כנראה שהירידה מהטופ לטובת ליגות נחותות מהספרדית עשתה את שלה. בכל מקרה, ממה שראיתי העונה מסארגוסה הוא לא היה רע בכלל, אבל אני סומך על ויקטור פרננדס.

וכן, נרי בן 29 כבר.

7. Pipe Member

נרי מגן שמאלי, אני זוכר אותו מהקופה אמריקה האחרונה, שם הוא היה פשו נהדר. דיברו עליו כשחקן מוכשר מאוד,אפילו אמרו כי הוא מסוגל לאיים על המקום של רוברטו קרלו.ובזמנו חשבו כי הוא יעשה את הפריצה שלו בברמן, דבר שבסופו של דבר לא קרה(אם אינני טועה הוא כמעט ולא קיבל צ'אנסים, שכן בחודשים הראשונים שהוא הגיע הוא נפצע ונעדר תקופה ממושכת).
    אני ממש התרשמתי ממנו בקופה,ולמרות שהוא נכשל באירופה עד כה הוא שחקן מוכשר, ואם פרננדז יתן לו את הקרדיט, אני בטוח שנרי יחזיר לו בגדול.

8. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

ב-176 עצר גבי מיליטו. לדייגו יש 5 סמ' יותר לפי האתר של סרגוסה. ועד היום חשבתי שגבי ודייגו תאומים.

9. EL Capitan Member

אביו של חואנדה ראמוס נפטר בגיל 83.

ארסנל הארגנטינאית פירסמה הודעה רשמית על מכירתו של חואן פאבלו כאפה לבטיס.

חאיימה גבילאן חזר לאימונים לאחר שלושה חודשים מחוץ לכל פעילות, ובכך הוא השלים חצי מזמן ההחלמה שלו. רק באפריל, ממש לפני סיום העונה, הוא צפוי לחזור לשחק.

10. raanana4ever Member

אפשר קצת פרטים על קפה בלאנקו? איך הוא בתור שחקן ומה הוא עשה עד כה בקריירה?

Last edited: Jan 23, 2007
  11. Pipe Member

-בסביליה יכולים לשאוב קצת עידוד מהמשחק המאכזב במדריגל, שכן אדריאנו,שנפצע במשחק וגם לא התאמן היום, יהיה כשיר כבר למשחק מול לבאנטה אחרי שהתברר שהפציעה שלו לא חמורה.חסוס נאבאס כנראה יעדר גם השבוע, אחרי שהברך שלו, שבה הוא נותח לפני כ3 חודשים, עדין צריכה לצבור מסת שריר, אך זה "נורמאלי" בפציעות מהסוג הזה הרגיע רופא סביליה.נאבאס אמור לחזור מקסימום תוך שובעיים.
    גם רנאטו וחאבי נאבארו לא התאמנו היום, אך הם יחזור להתאמן כבר מחר ויהיו כשירים ללבאנטה.

-נשארים באנדלוסיה,שם כריסטיאן פאולסן דחה מעבר לקבוצה אירופית לא ידועה, שמשחקת בשמינית גמר ליגת האלופות, והשוותה את סעיף היציאה שלו שעומד על 10 מיליון יורו. סביליה לא יכלה לעשות כלום בנושא, אך סוכנו של השחקן מסר כי הדני דחה את המעבר כי "הוא שמח בסביליה, הן מבחינה מקצועית והן מבחינה אישית והוא אוהב את החיים בספרד ובעיר".

-עוברים לקונצ'ולרוס-חוזה אנטוניו סוסה אספינל פוטר מאימון אתלטיקו מדריד ב, ויוחלף ע"י המנהל הטכני של ויאדוליד, אלפרדו מרינו.

-בינתיים בקבוצה הבוגרת מסתבר שאקלה ככל הנראה לא יגיע לקדלרון, אחרי שבאתלטי החליטו שלאור המצב שלהם העונה, בה הם מתחרים רק במסגרת הליגה, לא יבוצע רכש בנוסף לפאביאנו אלר הברזילאי שכבר חתם.ההנהלה חסמה בפני אגירה את האפשרות להחתים את אקלה, ואלא אם כן המחיר שלו יורד משמעותית ע"י אוקזר, הקשר, שהביע את רצונו לשחק באתלטי, יצטרך לחכות לפחות עד לקיץ.

ורעננה, לך עמוד או שנים אחורה, פעם שלישית ששואלים את זה ב72 שעות האחרונות. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

Last edited by a moderator: Jan 23, 2007
  12. Pipe Member

בסקר שנערך במארקה בנושא האלופה, בארסה מובילה עם 38 אחוז כשריאל מאחוריה עם 36 אחוז מהקולות. ולנסיה שוב זכתה באמון האוהדים והיא במקום השלישי, כשאתלטי מאחוריה. איפה סביליה אתם שואלים? רק במקום החמישי עם 5 אחוז בלבד מהקולות. כנראה שהפתיחה הגרועה של השנה עשתה את שלה.

13. MHFC Member

raanana4ever
    קפה בלאנקו הוא שחקנה של הנבחרת הצעירה של ספרד ושל סביליה בשנתיים הוחצי האחרונות, חלוץ צעיר ומוכשר בן 23, בעונה שעברה הוא הבקיע 6 שערים במדי סביליה. תחפש עוד מידע עליו פה בעמוד 29, כאשר שם בערך היה הנושא עליו.

http://i.eurosport.com/2006/08/14/301656.Xxx

Last edited by a moderator: Jan 24, 2007
  14. EL Capitan Member

הסקר הזה כבר מלפני שבוע וחצי. בבלוג של מארקה היו כמה, שהיו בטוחים שתוצאות הסקר מזויפות, בגלל שהתוצאות לא הגיוניות בכלל.

וסביליה חייבת לחדש לפאולסן את החוזה ולהכניס סעיף שיחרור גבוה יותר. זאתי טעות שלא מתאימה לסביליה.

ושון, זה קולצ'ונרוס.

15. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

קים, עמי או מי שמעורה בעניין: בגרמניה ( "קיקר" בד"כ אמין) מדווחין שיון דאל תומאסון בדרך לסכם את תנאיו בויאריאל ואילו לודבקי מגאנין (נבחרת שוויץ) בדרך לבטיס.
    עכשיו לפני שקים קופץ על העיתונות הגרמנית שוב, הרי שתומאסון בעצמו התראיין לעיתון הדני "Ekstra Bladet" בנוסף אמורה להיות ידיעה בעיתון הספרדי ה "AS" שמדווח על קיצוף בשכרו של תומאסון ( מ4 מיליון ל 2.5 מיליון יורו).

והנה הידיעה בעניין מתוך ה"AS": http://www.as.com/articulo/futbol/Tommason...sdaiftb_63/Tes/

עכשיו השאלה שלי, כמה קונקרטי העניין, ומתי אני יכול להתחיל לצהול ? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

לגבי מגאנין ובטיס לא מצאתי קישור.