החדשות של עונת 06/07

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י EL Capitan, ‏24/7/06.

1. Pipe Member

בהנחה שהוא יהיה טוב ויספק את הסחורה. אם הוא יעלם בצ'רלטון(מה שלטעמי יקרה. חצי שנה זה לא מספיק זמן להסתגל לקבוצה ולליגה ולמדינה שונה והמצב של האדיקס פשוט גרוע) ויהיה חלש, אני בספק שההצעות יזרמו אליו.
    לטעמי לעזוב את סביליה כרגע(אפילו במכירה ולא בהשאלה) לקבוצה אחרת בספרד היה הצעד הנכון. אני לא רואה אותו משתלב בשנה הבאה ברביעיה הנהדרת של סביליה(נכון לעכשיו) וחבל לבזבז חצי שנה במקום שבו אין לך כוונה להישאר, רק כדי "לשמור על כושר". לשמור על כושר אפשר גם באוסאסונה ובמאיורקה.

2. EL Capitan Member

עדיין לא רכשה. היא במו"מ עם ספרטק מוסקבה עליו, ואחרי שסוביס ברח לה ברגע האחרון- היא אולי תביא תחליף הולם.

ושון, קשה לדעת מה בדיוק היו השיקולים של קפה, אבל יש אפשרות שהוא בחר באנגליה על פני מס' הצעות קטנות מספרד (ולך תדע אם באמת היו לו הצעות רשמיות), בגלל שהמטרה שלו היא להראות את היכולת שלו גם באנגליה, כדי שבקיץ יהיו לו עוד אופציות לבחירה. אבל שוב, קשה לדעת, ככה שכל אלה הם רק השערות.

3. Pipe Member

אם הייתם אומרים לקבנאגי בזמנו שתוך שנתיים הוא נמצא בקבוצה אפורה כמו ראסינג, הוא היה יורק לכם אינצ'ילאדה לפנים. זה עצוב לראות פוטנציאל אדיר כמוהו מתבזבז בליגת האוליגרכים, סובל מכל רגע, וכמנוס אחרון נוסע לסרדינרו. אם כל הכבוד לזיגיץ' ול"סופר חוד" שיהיה לראסינג על הנייר, מגיע לו יותר מזה, ואלמלא הסוכנים(אני לא רואה סיבה אחרת חוץ מכסף שהוא היה נוסע לשם) הפתטיים שלו, הוא היה עכשיו בבארסה או ריאל ולא בסנטנאדר. נקווה שעוד נשאר לו משהו לתת ושתוך שנתיים הוא יגיע למקום בו מגיע לו להיות.

4. EL Capitan Member

"מנוס אחרון"? ראסינג היא עכשיו כמו גלגל הצלה לקאבנחי. היא יכולה עוד להציל את הקריירה שלו, שהיתה נראית בדרך לשום מקום.

וזה לא עניין של סוכנים. קאבנחי, כמו לא מעט שחקנים אחרים מדרום אמריקה (קחו כדוגמא את ד'אלסנדרו), התפתו לכסף הגדול שהוצע להם, והחליטו לא לחכות להצעה אחרת. מי שהציעה ראשונה, זכתה. במקרה הזה, זאת היתה ספרטק מוסקבה, שרכשה את קאבנחי ממש בתחילת העידן של כניסת הכסף הגדול לכדורגל הרוסי.

5. Pipe Member

אני לא יודע את הפרטים המדויקים, אבל אני משוכנע שקאבנגי קיבל "קצת" עידוד להגיע לספרטק מאיזה סוכן רודף בצע שרצה להכניס עוד קצת דולרים לכיס מהכסף הגדול ברוסיה. ונכון, לא חסרים הארגנטינאים הפזיזים שהולכים אחרי הכסף ובסוף מוצאים את עצמם בקבוצות דרג ב', אז אולי זה העונש שלהם.

וכן קים, אני רואה את זה כמנוס אחרון. הוא רוצה לברוח משם, וראסינג היא היחידה שלוקחת אותו, אז הוא ילך. בוא נגיד שבזמנים רגילים הוא אפילו לא היה חושב בכיוון שלהם.
    desperate people take desperate measures.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏11/1/07
  6. EL Capitan Member

שון, זה נכון, אבל מה שהיה- היה. עכשיו הוא הולך לראסינג בשמחה, כי דרכה הוא יכול להציל לו את הקריירה. חוץ מזה, אחרי שהיא נרכשה בקיץ ע"י פרנסיסקו פרניה, בראסינג בונים קבוצה צעירה ומוכשרת עם יומרות בעתיד גם לחלק העליון של הטבלה.

ולעוד חדשות: סאביו יוצג היום כשחקנה החדש של סוסיאדד.

חוסה מאריה קלאבו, מגן ימני שיכול לשחק גם בצד שמאל, הושאל עד לסיום העונה מבוקה לנאסטיק.

מאיורקה החליטה, שגם היא רוצה את איבאן קאמפו הותיק.

ונסיים עם ג'ונאתס, שאביו נחטף בברזיל לא מזמן. ג'ונאתס חזר כבר לספרד, אחרי שאביו שוחרר. הוא מספר בראיון ל'אס', שהוא כבר חשב על האפשרות, שהוא לא יראה את אבא שלו יותר. אבל עכשיו זה כבר מאחוריו, והוא מקווה לחזור להיות עם הראש מרוכז אך ורק במגרשי הכדורגל (טוב, זה יקרה אחרי שהוא יצליח לשכנע את משפחתו לעבור לגור בברצלונה).

נערך לאחרונה ב: ‏11/1/07
  7. EL Capitan Member

פדריקו פאזיו, שחקנה של פרו קאריל, שיחרר הודעה בה נאמר, שהוא ישמח לעבור לסביליה, המעוניינת בשירותיו של שחקן ההגנה האלמוני, שאמר שהוא לא פוסל לעבור גם לאף קבוצת צמרת אחרת בפרימרה. ככל הנראה מדובר בכשרון גדול ואלמוני, שבמקרה משחק עד עכשיו בליגות הנמוכות, ומיותר להגיד שמונצ'י ממשיך לעשות את עבודתו על הצד הטוב ביותר, וכמו שרק הוא יודע.

נערך לאחרונה ב: ‏12/1/07
  8. eastlands Member

קפה בלנקו גונזלס ,או כמו שמכונה בספרד קפה .
    משהו יודע יותר פרטים על השחקן הזה ?
    ראיתי שהוא נגחן מעולה ,אבל מה הסיבה שסביליה מוותרת עליו ?

9. Pipe Member

הוא כבש שלשוער במחזור הפתיחה, אבל מאז הוא איבד את מקומו, ובצדק. לואיס פאביאנו והפיצ'יצ'י פרדי קאנוטה הם החלוצים הפותחים, חאבייר שבאנטון האורוגואי התאושש מפציעה וגם כן מועדף על פניו והחודש הם החתימו עוד חלוץ-את סשה קרז'קוב תמורת 6 מיליון יורו.
    קפה שחקן טוב(לא יודע כמה הוא ישתלב באנגליה אבל את זה נחכה ונראה), אבל הוא לא רצה להיות שחקן חמישי ברוטציה ולכן עזב.

פרטים נוספים עליו אתה יכול למצוא כאן.
    http://soccernet.espn.go.com/players/stats?id=46390&cc=5739

בגדול הוא שחקן צעיר, כל עתידו לפניו, מוכשר מאוד, ובשלב זה הוא חייב לקבל דקות, אפיל ואם זה בצ'רלטון. בקיץ אני מאמין שהוא יחזור לספרד, גם אם האדיקס ישארו וגם אם לא.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏15/1/07
  10. eastlands Member

הסיטי שלי כנראה תקדים את צ'רלטון,ובמידה וירשים בתקופת ההשאלה לסיטי תנתן אפשרות לרכוש את החלוץ , מהגולים שראיתי ביוטיוב הוא יכול להצליח באנגליה בזכות משחק הראש שלו .

11. Pipe Member

חצי שנה זה לא מספיק זמן לשפוט שחקן זר, במיוחד אחד צעיר שעבורו זו עונה(אפילו לא.. בקושי חצי עונה) ראשונה מחוץ לבית. יקח זמן עד שהוא יסתגל למדינה, לתרבות,לפירס,לקבוצה,לשיטה ולעוד אינספור הדברים שיש להתקאלם אליהם במעברים מהסוג הזה, ומה שנראה ממנו בחצי שנה הזאת לא תהיה היכולת האמיתית שלו.
    בכל מקרה, עדיף על קוראדי הוא בטוח כן, ועם הפציעה של דיקוב,אתם חייבים עוד חלוץ ןאין לכם מה להפסיד.

12. EL Capitan Member

ףףףף... עוד פעם עם הסוגיה הזאת של ההתאקלמות? כל מקרה לגופו. יש שחקן שיכול לבוא למדינה אחת, להתאקלם תוך זמן קצר ולהראות מה הוא יודע. ויכול להיות שבמידה והשחקן יעזוב ויעבור לליגה אחרת, הפעם הוא לא יתאקלם במהירות בה הוא התאקלם לפני כן. מבינים את הנקודה?

13. Engel Del Madrid Member

קים, איזו קבוצה אתה אוהד רק תזכיר לי?

14. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

ראיתי אותו לפני שנה וחצי במשחקים הים-תיכוניים. לא נראה לי מהיר וטכני בהשוואה למנו ואריסמנדי, אבל המאמן סמך עליו.

15. riquelme1 Member

הסיבה שסביליה מוותרת עליו זה בגלל שיש לה אינפלציה של חלוצים(קראז'קוב, לואיס פביאנו, צ'בנטון, וקאנוטה), במצב כזה ק'פה לא יקבל דקות וסתם יחמם את הספסל.

ק'פה חלוץ מוכשר מאוד, חלוץ סגל נבחרת ספרד הצעירה, משחק ראש משובח, לא טכני במיוחד אבל יכולת כיבוש ברמה גבוה מאוד, סביליה לא תמכור אותו כי היא רוצה אותו לשנים הבאות- בהחלט חלוץ טוב, לא יודע איך התאקלם באנגליה.