החדשות של עונת 06/07

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י EL Capitan, ‏24/7/06.

1. Barcik Member

שמישהו יבטל את העונה הזו.

2. MHFC Member

3. Raulito Madridista

חבל מאוד על כל הפציעות, גם על של ברצלונה, זה הורס מאוד לליגה הספרדית שכל-כך הרבה שחקנים שמביאים את השואו והם שחקנים נדהרים, נפצעים. העונה של ויאריאל תידרדר מאוד לטעמי, בנו מאוד על ניהאט שהיה מעולה בסוסיאדד, לא רק בעונה שכל הקבוצה רצה יפה וכמעט זכתה באליפות ב2003 שכבש 20 שערי ליגה ומעלה, אלא ממש בכל העונות, גם שנה שעברה הוא נתן עונה יפה בסוסיאדד והיה המצטיין שלה כמובן. שחקן שלישי שנפצע לפציעה קריטית בויאריאל, פירס, הבלם והקפטן גונזאלס, וגם ניהאט עכשיו. ריקלמה לא במיטבו ופורלהאן לא יכול לבד, לא רואה את ויאריאל משיגה מקום בגביע אופ"א, זה יהיה מזל.

"ובנימה אופטמית זו": אודונקור הצטרף לרשימת הפצועים בלה ליגה: בחוץ לשלושה חודשים

בקשר לאלברט לוקה, לא שמעתי עליו שום מילה טובה מאז שהגיע לפריימרליג, בכללי היה ברור שניוקאסל זה לא מקום לשחקן גדול כמוהו, מועדון רשלני שהפך לשק חבתות, בתחתית הליגה האנגלית עם המון שחקנים מוכשרים: אלברטו לוקה, מייקל אואן(עזבו שהוא פצוע), דמיאן דאף, אובפמי מארטינס, ההתקפה גם מקרטעת ואני לא יודע בכלל מה מצבם של כל הארבעה. לוקה היה שחקן גדול ואני בעט שיחזור לספרד, אני עדיין זוכר את הספרינט שעשה על מיצ'ל ב05\2004 בברנבאו במחזור השישי.
    רק שלא ייגמור לעצמו שם את הקריירה, באמת שאם מישהו יודע סטט' שלו או איך העונה שלו עד עכשיו או איך עברה אשתקד אצל לוקה, שיירשום פה, לי באמת אין מושג אבל אני מתעדכן בתוצאות פריימרליג ובכובשים במשחקים ולא ראיתי אותו מופיע.

כתבה על הפציעות בליגה הספרדית מאת המארקה

נערך לאחרונה ב: ‏24/11/06
  4. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

5. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

פשוט לא יאמן .
    אפשר לעשות עוד הרכב מהפצועים כאשר התעלמו משאר הפצועים של ויאריאל .

6. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

מארק וואן בומל מסכם כמעט חצי עונה מחוץ לספרד ויותר מכך:

You are able to compare many leagues: Holland, Spain and Germany. What makes the Bundesliga so special?

van Bommel: Personally, I believe that the Bundesliga is even tougher than the Spanish league. Conditionally, the teams are very, very strong. There's more tackling than there is in Spain. There, more football is actually played, and I believe that's the big difference.

הראיון המלא באנגלית

7. Pipe Member

השם הבא ברשימת הפצועים: אברטון, חלוצה של סראגוסה, שקרע שריר ויעדר כ3 שבועות.
    גם גוטי יעדר 3 שבועות.

-אגב, לא נראה לי שזה הופיע פה, אבל חסולי הושאל(כבר לפני שבוע) מסביליה לסוסיאדד עד לסיום העונה.

http://images.pop.bg/content/pics/20216.Xxx
    -נשארים בסביליה,והקבוצה תרכוש בינואר את פביאן למטינה, קשר ימני צרפתי בן 20 שמשחק בניס, תמורת כמיליון יורו.

-ואם כבר בסביליה עסקינן,היום אישר הנשיא כי הקבוצה תתחיל בעבודות שיפוץ ברמון סנצ'ז פיחואן שירחיבו את המגרש בכ15 אלף מקומות נוספים, ובסיום הפרויקט האיצטדיון יהיה "מהשורה הראשונה באירופה". הפרויקט יעלה בסביבות ה40-50 מיליון יורו, יחל בשנה הבאה, ואמור להתסיים תוך שנה וחצי.
    הקבוצה בינתיים תעבור לשחק באיצטדיון של היריבה העירונית בטיס.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏25/11/06
  8. Engel Del Madrid Member

זה שהם ישחקו במנואל רואיז דה לופרה זה בערך כמו הזמנה לקרבות רחוב עם הורדיבלנקוס..
    זה לא יאומן פשוט כמה פציעות...

בינתיים הפצועים הקריטיים ביותר :
    סיסיניו - חצי שנה.
    גבילאן - עונה גמורה.
    חסוס נאבס - גמר את עונה.
    מסי - שלושה חודשים.
    סביולה -חודשיים.
    מקסי - חצי שנה.
    פטרוב - חצי שנה.
    אטו - חצי שנה.
    קפטן סרגוסה - חצי שנה.

9. Pipe Member

Iker Casillas
    חסוס נאבאס יעדר רק כ6-8 שבועות עד כמה שידוע לי.

10. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

לא נחשב. הצוללן הזה לא יכול להיות אובייקטיבי.
    גרונקייאר נכשל בספרד והלך לגרמניה, פטרוב הצליח בגרמניה ולא סיפק את הסחורה בספרד. ושוסטר הגדול כבר שכח שהוא גרמני. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

11. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

כמובן שהמילים של וואן בומל לא קובעות דבר, אך זו גם דעה בין הרבה דעות, ויש לשמוע גם אותה.

12. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

אני מפקפק בכך שזאת הדעה שלו. סתם דברי נימוס למראיין הגרמני. כמו שכל שחקן אחרי ניצחון מודה "לקהל האדיר הזה". גם בליגה הזאת: guardian.co.uk

13. XabiAlonso Member

לאונרדו פיסצ'ולצ'י הקשר הארגנטינאי של מאיורקה עבר לקבוצת הקטארית אל-ע'רבי תמורת 3.6 מיליון יורו ובכך לדעתי קבר לעצמו את הקריירה בשביל הכסף.

14. MHFC Member

סיסיניו מגן ימני, מדוע הציבו אותו כמגן שמאלי? אולי חסר.

אין שום ספק שלולנסיה יש כרגע את כמות הפצועים הגדולה ביותר, למרות שגם לאתלטיקו יש המון פצועים.

15. XabiAlonso Member

ה-11 של הפצועים יכולים להיות קבוצה שתמודד על האליפות בספרד http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx