El centrocampista vizcaíno- aunque formado futbolísticamente en Castellón- fue ofrecido el pasado miércoles a los responsables deportivos de Lezama y ayer, tras una serie de consultas, los gestores del club bilbaíno desestimaron la contratación. זה מה שהיה רשום ב'אס'.
שוסטר גילה היום: דחיתי הצעה לאמן את בוקה. למי שלא יודע, מראדונה התפטר בגלל בואו של ריקרדו לה וולפה, ולכן כשרצה למנוע את הגעתו, הוא פנה לשוסטר. ככל הנראה אם ההצעה הייתה מגיעה מוקדם יותר, לפני ש"חצי פרי-טמפורדה" נגמרה, שוסטר כבר לא היה בספרד היום. פירסומים בעיתונות בברזיל אומרים, שדונגה שוקל לא לזמן יותר לעולם את רונאלדו. הסיבה: התנהגות לא מקובלת. יותר פרטים לא יודע, אבל עיתון בברזיל כבר צידד בצד של המאמן, ואמר שהוא תומך בהחלטה הזאת. בנוסף, דונגה יבוא לראות את סביליה בפעולה באנואטה, וזאת מפני שהוא רוצה לצפות בדניאל אלבס, אדריאנו, רנאטו ולואיס פביאנו הברזילאים. חואקין בראיון ל'אס': "לא רציתי להיות הג'ולן גררו של בטיס". בקשר לשאלה מה היה קורה אם היה עניין מריאל: "לא הייתי אומר לריאל לא, כמובן". המטרה שלו מבחינה אישית בולנסיה: "לראות עד איפה אני יכול להגיע", דבר שהוא יוכל לעשות רק בקבוצה גדולה כמו ולנסיה. בנוסף, הקראק אמר, שהוא מאמין שרוב הבטיקוס מבינים אותו. וכן, גם אולי מעט שחצנות לא חסרה לו, כשחואקין אמר שהוא מאמין, שהוא נמצא בשורה אחת עם כל הכוכבים הגדולים ביותר של בטיס בכל הזמנים.
אלופי העולם בכדורסל 2006, אלופי העולם ב-2005 בכדוריד, זוכה בטור דה פראנס (פריירו, כשלאנדיס יפסל), אלוף העולם בפורמולה 1 (אלונסו), אלופת אירופה ומחזיקת גביע אופ"א בכדורגל, רפאל נאדל מחזיק כבר בגיל כה צעיר בגראן סלאם, ורק נבחרת כדורגל כושלת. עד מתי אלי עד מתי?! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx
בסיטואציה קצת אחרת אני גם שואל את השאלה הזאת.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx
לופרה יחזור להופיע ולהראות בעיניי התקשורת והאוהדים החל מיום שישי הקרוב. כזכור, לאחר שהפסיק להיגע למשחקים נוכח האכזבה העצומה בעונה האחרונה, לופרה, בעל המניות הגדול ביותר בקבוצה, התפטר גם בסיום העונה מתפקידו כיו"ר, למרות שממשיך להיות האיש שקובע בפועל, כשלאון למעשה רק משמש כדוברו לתקשורת. לופרה יתן לבטיקוס נאום על כל השינויים הכלכלים בקבוצה בעקבות הרכש והמכירה של חואקין ואוליברה, שהניבו ביחד 42.5 מליון יורו למועדון. וכן, את המשחקים של קבוצתו הוא ישוב לראות מהיציעים. לואיס פביאנו: "בעונה שעברה הראש שלי לא היה בסביליה, רציתי לעזוב. עכשיו אני מרגיש הרבה יותר טוב, חזרתי להבקיע, וזה הזמן גם לחזור לנבחרת ברזיל". ראסינג ככל הנראה הגיעה להסכמה עם הלגרה על מחיר העברתו (כמובן, הוא יוכל לחתום בראסינג רק בינואר), אבל הלגרה, מסתבר, יעדיף להמשיך לשבת על הספסל של ריאל, לפחות עד שתגיע הצעה מקבוצה גדולה יותר.
דייגו טריסטאן חוזר למיורקה. לחלוץ, ששוחרר מדפור, היו הצעות מבולטון וצ'רלטון האנגליות, אך העדיף להשאר בספרד.
:aa1: ראיקארד רוצה את צמ שחקני ליון:אריק אבידל וסידני גובו. השניים שכיכבו במשחק מול ריאל מדריד,משכו את תשומת ליבו של המאמן ההולנדי של בארסה. אבידל אמור להגיע על חשבונו של ג'יו הוותיק. וגובו אמור להחליף את ג'ולי.
אם הם יגיעו לבארסה בינואר אז הם לא יוכלו לשחק בצמפיונס העונה נכון? כי הם שיחקו כבר שם כבר עם ליון. אגב ליון ביכולת מול ריאל לדעתי הטובה באירופה.
קשה לי להאמין שבארסה תעמוד בסכומי הכסף שליון תרצה, וגובו בטוח ךא ירצה להיות מחליף של מסי אז לדעתי ממש אין סיכוי שהוא יגיע
אם ריאל מדריד תפסיד את ההזדמנות כאן, לזכות באבידל, ועוד ללא אחרת מאשר בארסה. היא בצרות. זה רק אני רואה את זה? שזה טרייד ממש מתבקש, רוברטו קרלוס החוצה, אבידל פנימה.