החדשות של עונת 06/07

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י EL Capitan, ‏24/7/06.

1. Juanito Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx על שחקן אחד הוא לא נלחם לאון הזה( חוץ מעל חואקין).

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏25/7/06
  2. dani12 Member

מצויין!!
    הבהרת לי את התמונה!

3. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aa1: חבייר צ'בנטון קרוב ליסגור בסביליה,כמחילף לחבייר סביולה שחזר לבארסה אחרי עונת השאלה.

:aa1: אוליבייר קאפו,הקשר הצרפתי של יובה,שהיה מושאל העונה למונאקו. הושאל לסלטה ויגו לעונה.
    בסלטה ניבנת קבוצה חזקה,קאפו הוא הרכש השני אחרי ניקו קראנציאר הקרוטי הבין לאומי.

נערך לאחרונה ב: ‏26/7/06
  4. EL Capitan Member

לי רק לא ברור מה נסגר עם דויד סאוזו.

היום איימאר ינסה ללחוץ את ראשי ולנסיה, כדי שהם ישחררו אותו סוף סוף לסארגוסה.

ואשד, איפה שמעת בדיוק על קאפו? כי אני לא ראיתי מילה על זה.

5. Paolo Maldini שחקן ותיקים

אחלה פריוויו לתחילת העונה, טוב לדעת. תודה קים.

הליגה הספרדית בהחלט התחזקה מאוד ומסוגלת להתחזק עוד יותר, הקיץ לא נגמר.
    אכתוב בינתיים רק על 2 הגדולות מפאת חוסר זמן, אשתדל להרחיב בהמשך.
    המאבק בין ברצלונה לריאל מדריד על האליפות (שלדעתי למרות התחזקות סביליה, ויאריאל, ולנסיה ואתלטיקו - ישאר מאבק בין השתיים) יהיה מעניין מתמיד. ברצלונה לאחר עונה חלומית לא היתה צריכה לשנות הרבה, ליטשה את הסגל עד כדי שלמות ובהחלט נראה כאילו נבנית פה אחת הקבוצות הגדולות בהיסטוריה. זמברוטה וטוראם שהצטרפו, יכולים ליצור הגנה שלא נראתה כמוה בתקופה האחרונה בפרימרה.
    המהפכה שעוברת בריאל מדריד מספקת סימן שאלה אחד גדול. הצטרפותו של קאלדרון, לכאורה, הביאה איתה הרבה שמות. הסופרסטאר הגדול ביותר הוא בעצם פאביו קאפלו. מעניין יהיה לראות האם קאפלו יעמוד בציפיות ויציג ריאל יציבה וחזקה, או שמא יקרוס תחת הלחץ ויציג, כמו בשנתיים האחרונות, ריאל מדריד שהיא כמעט, אבל לא. רמה אחת מתחת לבארסה.

בניגוד לשנים האחרונות, בהן הסתכלתי מדי פעם על המשחקים בספרד, העונה אני מתכוון לצפות ולהתעדכן בכל הנעשה בפרימרה באדיקות. אני מצפה לעונה מעניינת מאוד, הרבה קבוצות התחזקו וזו הזדמנות להכיר מקרוב את הליגה הספרדית.
    חוץ מזה, שיהיה לי מעניין לעקוב אחר ההתקדמות של השחקנים שברחו מהספינה הטובעת באיטליה.

:aaa15: :aaa21:

6. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם אני הופתעתי כשראיתי את זה אבל היה כתוב בגול קום כתוב שהוא הושאל לסלטה ויגו.

http://www.goal.com/en/transfertzone.aspx

7. Yeste Member

אוליביר קאפו לא חתם בסלטה לפי מה שאני יודע. כך גם ניקו קראנצ'יאר. לפי מה שאני יודע, עם הקוראטי הם נמצאים כרגע במו"מ. סלטה נאלצה להיפרד מדויד סילבה וחוסה אנריקה, שני הולנסיאנים שעזבו לולנסיה וויאריאל בהתאמה (סילבה חזר מהשאלה), מכרה את הבלם המעולה סרחיו לסארגוסה, אך רכשה את כרטיסיהם של דייגו פלסנטה, מטיאס לקי וחורחה לארנה, שהושאלו בקבוצה אתשקד. הם רכשו עד עתה את אנטוניו גויירה מויאריאל ועוד שני ברזילאים: חורחה לוקאס, המגן הימני בן ה-22 של אתלטיקו מניריו; ואת ננה, הקשר השמאלי של אלבס, שלטעמי היה לפרקים אחד הטובים ביותר בעונה שעברה בליגה הספרדית בתפקידו. גם ריקרדו רוצ'ה (בנפיקה) וססמה (קאדיס) קרובים לקבוצה.

אני חושב שהסגל מרשים ביותר ויש להם בסיס נהדר, בייחוד בהתחשב בכך שמדובר בקבוצת מרכז ללא מטרות מוגדרות כפי שקים ציין, אך יחד עם זאת קשה לי להאמין שהם יצליחו לשחזר את ההשיג שלהם מהעונה שעברה. השחקנים שכבר נמצאים שם - ביאנו, ננה, קנוביו, גואירה, אירנאי, בורחה אובינה, לקי, אנחל, פלסנטה, חורחה וכ'ו - כול אלה בהחלט שחקנים ברמה גבוהה מאוד, לדעתי לפחות.

לגבי סביליה - לפי הדיווחים דויד סואזו מתרחק מהקבוצה. זאת מאחר ונשיאה של קליירי נפגע מהעובדה שדל נידו ניהל עם החלוץ מו"מ ללא בקשתו. הוא אף איים כי יגיש תלונה נגד סביליה בפי"פא, אם זו תמשיך לנהל מו"מ עם סואזו מבלי רשותו. בעקבות כול זאת, הוא החליט "להוציא" את סביליה מרשימת הקבוצות שאיתן הקבוצה תנהל מו"מ עם השחקן, אם בכלל, ולכן הסיכויים שההנדורי יגיע לקבוצה הם קלושים עד אפסיים נכון לעכשיו.
    היום עלה לאוויר שמו של שבנטון האורגוואי, אולם משיחה שניהל אתר המארקה עם סוכנו של החלוץ האחר שסביליה רוצה, קרזקוב, נודע שקבוצתו זניט מוכנה לחדש את השיחות עם סביליה ואף להתגמש במחיר ולמכור את השחקן בפחות מ-10 מיליון אירו - כמעט 1\3 פחות מהסכום המינימלי שאותו היא דרשה מסביליה כשזו פנתה אל השחקן בתחילת הקיץ.

עוד מסביליה: אתמול היא ניצחה 4:0 במשחק אימון קבוצה מהליגה השלישית בספרד. חסוס נאבס שיחק את משחקו הראשון בקבוצה מאז אותו משבר שהוא חווה בתחילת הקיץ ואף כבש צמד. לפי מה שאומרים, הילד נראה חד מתמיד. המחמאות מגיעות בעיקר לאנזו מרסקה, הפסיכולוג החדש שלו.

8. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי לסביליה כדי לללכת על צ'בנטון,הוא שחקן הרבה יותר טוב מהחלוץ הרוסי (שחכתי את שמו),וגם יותר טוב מסוזאו.
    הוא נתן עונה לא רעה העונה במונאקו.
    הוא יתאים כמו כפפה לליגה הספרדית,ולדעתי הוא יפרח בסביליה.

9. Yeste Member

10. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן !
    צ'בנטון כבר וכיח את עצמו באיטליה בעונת 2003-04 הוא כבש 19 גולים !
    ובשנתיים שלו במנאקו הוא כבש 20 שערים.
    והוא משחק בניבחרת אורוגוואי.
    יש לו בייטות אדירות,חופשיות מהסרטים,וגם מהירות לא חסרה לו.
    לצ'בנטון יש קבלות,לחלוץ הרוסי אין. זה הוא נתן משחק טוב נגד ברזיל זה לא אומר כלום. עד עכשיו הוא לא הוכיח את עצמו בשום מקום חוץ מהליגה הרוסית,שהיא לא מהחזקות של אירופה. בטח לא יותר טובה מזו של איטליה או של צרפת.

11. Yeste Member

וואלה... אני זוכר את שבנטון מלפני שנתיים, כשהוא סיים את העונה עם -19 שערים בלצ'ה והיה מחוזר כמעט ע"י כול אירופה. אבל בשנתיים האחרונות לא ממש שמעתי עליו (והאמת שגם לא על מונאקו). סביליה מחפשת סקורר אמיתי - וחלוץ שכבש 20 שערים בשתי עונות בליגה הצרפתית לא ממש עונה על ההגדרות האלה. מה גם שהוא כבר לא שחקן כ"כ צעיר ומבטיח, שאפשר לקחת עליו סיכון.
    לדעתי סואזו הוא האופציה הכי אידיאלית מבין כול החלוצים האלה.
    הוא הבטיח את "הרכישה הגדולה ביותר בתולדות המועדון" תוך יומיים. עבר כבר יותר משבוע נראה לי ובינתיים נאדה. כנראה שהוא דיבר על סואזו...

12. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא בן 23.
    והוא לא בדיוק חלוץ מטרה,הוא יותר חלוץ שני כזה,כמו סביולה.
    הוא גם היה פצוע לא מעט בשניים האחרונות ביגלל זה יש לו רק 20 שערים ב-2 בעונות.
    הא גם יהיה יותר זול מהחלוץ הרוסי אני חושב..

13. תונל Member

אני גם חושב שכרגע סואזו יותר מוכח מצ'באנטון, אין ספק שצ'באנטון נתן עונה אדירה לפני שנתיים אבל מה מאז?

שילכו על די-ואיו, למי הוא שייך בימינו, ולנסיה או מונאקו?

14. EL Capitan Member

ולנסיה. ודי ואיו ממש אבל ממש לא הצליח להסתגל לסגנון של הליגה הספרדית.

צ'באנטון פחות טוב מסאוזו, דברו במפורש. לא מוכח ולא כלום. פחות טוב, נקודה. סאוזו הוא כשרון ענק.

עריכה: בשורה משמחת לדניאל: ילד הפלא שלך, הלוא הוא חסוס נבאס, שאפילו האנגלופילים מכירים אותו בגללך, כבש צמד במשחק האימון של סביליה. נקווה שכל הדכאונות הלא ברורים שלו (אגב, אני עד היום לא הבנתי על מה בדיוק מדובר) כבר מאחוריו.

15. Juanito Member

סוף סוף חואקין וחואניטו החלו להתאמן בבטיס אחרי חודש מנוחה.
    האם עצם התאמנותו מצביעה על העובדה הדי משתמעת - שחואקין ישאר בבטיס סופית?

נערך לאחרונה ב: ‏27/7/06