בטיס עשו בוכטה השבוע , בסך הכל 40 מיליון יורו הכנסות ממכירת 2 הכוכבים הכי גדולים שלה. גם חואקין וגם אוליברה עברו בסכומים שהם שווים פחות או יותר. עכשיו בוא נראה את מי בטיס יביאו , למרות שסוף חלון ההעברות מתקרב על 20 מיליון יורו אפילו אפשר לעשות אחלה רכש ולהביא את בטיס לעמדת של מקומות 4-7 בקלות. קשה לי להאמין שזה יקרה , בכל מקרה יש להם חור רציני בסגל עכשיו.
אל דאגה,בטיס ב40 מיליון יורו תביא שחקנים חדשים,אולי לא יהיו ברמה של חואקין,אבל חלוץ היא תוכל להביא שחקן יותר טוב מאוליביירה.
"I had too many problems with Mancini. I have to say that I started to get tired of him. "I just couldn't take him anymore and that led me to not having any real desire to even train. However, I'm now in perfect shape."
כמה שאני שונא את זה' מריה, אני מזדהה איתו במשפט הנ"ל, כי ככה בדיוק גם אני מרגיש לגבי מנצ'יני. אבל - איך זה קשור לזה שלבאנטה מסכנים שהחתימו אותו? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx
בקשר לכסף שבטיס עשתה, אתם מדברים שטויות. את הכסף, אם בטיס מייעדת אותו לרכש, היא תשמור אותו לקיץ הבא, שכן הקיץ הזה כבר גמור, ואין יותר מדי אופציות בשוק. חוץ מזה, אשד, אתה מזלזל באוליברה. חלוץ ברמה שלו לא יסכים להגיע לבטיס.
חלוץ אתלטיקו מדריד סיכם את תנאי העברתו!!! תרגעו, מדובר בקז'מן... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx הסרבי עומד לפני עסקת העברה לפנרבחצ'ה. קליק
לא יודע אם מדובר בסיכום סופי כי לא מצאתי פרסום של זה בשום מקום חוץ מהאתר של השחקן עצמו , אבל ממה שדני כתוב בפורום הגרמני. בטיס החתימו מחליף לחואקין בצד ימין , מדובר בדויד אודונקור הסילון הגרמני של בורוסיה דורטמונד.
חואקין ויתר על 2 מליון יורו כדי להגיע לולנסיה, כך מפרסמים במארקה. בטיס הייתה חייבת לו, עפ"י החוזה, אחוזים מהמכירה, וגם היא עדיין לא שילמה לו מענקים על העליה לליגת האלופות בעונה שעברה. כל זה מגיע לסכום של 2 מליון יורו, עליהם חואקין נאלץ לוותר. היום בערב חואקין סוף סוף אמור להיות מוצג כשחקנה החדש של ולנסיה. בטיס ממשיכה עם אחת מהתקופות היותר משוגעות בעידן לופרה (כך מכנים את זה בתקשורת הספרדית). ביום שלישי בטיס מתחילה כבר להציג את השחקנים, שיגיעו בעקבות שיחרורם של אוליברה וחואקין. חורחה וגנר, קיצוני שמאלי שהצטיין במדיה של אינטרנסיונל, מחזיקת גביע הליברטדורס הטריה, יוצג ביום שלישי בצהריים, כך הודיעה בטיס דרך האתר הרשמי. ביום שבת, נחת בחשאי מ'באמי, קשרה המרכזי של PSG בסביליה, אבל טס בחזרה לפריס עם סוכנו על מנת להוריד את מחיר ההעברה, העומד כרגע על 3 מליון יורו. בנוסף, אלסנדרו ברבוסה עלול לא לחתום בסופו של דבר במועדון, מאחר שבבטיס הולכים על רפאל סוביס, החלוץ הברזילאי הבינלאומי (דונגה זימן אותו כבר פעמים), שכבר עפ"י כל הפירסומים חתם בראסינג. בABC אומרים, שהוא יעבור היום את הבדיקות הרפואיות, וכבר צפוי להיות מוצג בימים הקרובים. בנוסף, גם סיסיניו, שהוצב ברשימת ההעברות ע"י ריאל מדריד והיה בקיץ שעבר על סף חתימה בבטיס, עשוי לעשות את דרכו לסביליה. על אודונקור לא ראיתי מילה.
רפאל סוביס חלוץ מדהים , יצא לי לראות אותו בכמה משחקים באינטרנסיונל ולדעתי בטיס מרוויחה חלוץ ענק שיהיה אפילו יותר טוב מאוליביירה לדעתי. בכמה אגב מוערכת עלות עסקת העברתו?
8.5 מליון יורו. אגב, השחקן התבטא כבר, ואמר שהוא שמח לחתום בבטיס. מה שאומר, אפשר לשכוח מכל ההצהרות של פרניה.
ברוך ה', ממילא לא היו מוצאים מקום בשבילו.. ורק עכשיו ריאל נזכרים לשחרר שחקנים? בינתיים, מי ששוחררו הם : חוראדו, פאבלו גרסיה ותומאס גראבסן חוטבי העצ[ב]ים , איבן הלגרה.