אחרי שהגענו לשני גמרים ברצף, זכינו רק בגביע אופ"א, שכחת את האליפות ב-2004 ואת הסופר קאפ האירופי, ומה אכפת לי שב-2001/2002 הייתם יותר טובים, אתם בחרתם למנות למאמן את הלוזר קופר שיצא מהמועדון שלנו, ועוד יותר מזה, היה צפוי שתאבדו את האליפות במחזור האחרון, כי שיחקתם נגד לאציו האמפריה בחוץ (4-2 נגמר אני חושב) :aaarofl: :aaarofl: ,אין דרך אחרת לתאר את מה שאני מרגיש כשאני קורא את מה שאתה אומר, תגיד לי, חאבייר זאנטי בגילו יותר טוב ממיגל? חוליו סזאר/טולדו יותר טובים מקניזארס? סמואל טוב מאז'אלה? (כבר היה לנו ויכוח על זה, והתשובה שלך הייתה פשוט פתטית) קמביאסו ואלבלדה בערך באותה רמה, ויסנטה בטוח יותר טוב מסולארי וסטנקוביץ', את דל הורנו וגרוסו אני לא אשווה אחד לשני, וייה חלוץ טוב מאדריאנו ומזלאטן, טבאנו לפי מה ששמעתי וראיתי חלוץ מצוין, וחוץ מהקשר המרכזי שלכם ויירה והקשר הימני שלכם (מי שזה לא יהיה) אתם לא עולים עלינו, אתה פשוט בדיחה, מגן על שחקני אינטר כאילו כל אחד מהם הוא אל
אמממ.. אני מתלבט אם למחוק עכשיו את התגובות על הנושא הזה, ויש לי הרגשה שאני יעשה את זה בסופו של דבר, כי אני רואה ש"אינטר" קורא את התגובות החדשות.
כן, ובהרבה..... עד שמיגל יגיע ליכולת של זאנטי(אם בכלל) יש לו עוד המון... והגיל בכלל לא פקטור.... כי זאנטי משחק באותה רמה כבר 10 שנים.... והאמת? גם המגן המחליף שלנו דגלאס מאיקון(ומי שראה אותו משחק יכול להעיד) לא נופל ממיגל. לגבי ז'וליו סזאר אני לא בטוח, אבל טולדו היה ונשאר טוב מקניזארס, מאז ומתמיד. ואם מנצ'יני הליצן היה נותן לו לפתוח יותר פעמים בהרכב לא היית מעלה בכלל את הסוגייה הזאת. אני מבין שמשחקים של טולדו לא יצא לך לראות... את המשחק מול ויאריאל במדריגל ראית לפחות? מה הייתה תשובה ה"פתטית" שלי? סמואל כיום טוב מאז'אלה(ואם אתה צריך הוכחה נוספת בנוסף לעונה האדירה שלו, חפש את התקציר של המשחק אתמול מול מיורקה, משחק ענק של סמואל). :aaarofl: אולי לפני שתי עונות שקמביאסו היה בריאל ואלבלדה שיחק בולנסיה שלקחה את האליפות הספרדי היה טוב יותר, אבל היום? קמביאסו טוב מאלבלדה, בהרבה. קמביאסו עושה הכל במגרש, הכל, בעוד אלבלדה כבר לא זז. ויירה וקמביאסו לעומת אלבלדה ובראחה :aaa021: ויסנטה ביכולת הנוכחית שלו פחות טוב מסנטי אזקרו, בעונת 2003/2004 ויסנטה היה הקיצוני השמאלי הטוב בעולם יחד עם רונאלדיניו, כיום סולארי טוב ממנו. סטאנקוביץ' לא מדד, כי התפקיד שלו זה קשר התקפי במרכז. מן הסתם, גרוסו לא סופר אותו. בינתיים, ואפשר להגיד שהוא טוב מאדריאנו רק בגלל חצי השנה האחרונה. אם הוא לא היה נכנס למשבר, ציוץ לא היית מוציא עליו. זלאטן? אכן סימן שאלה. ושכחת את הרנן קרספו, שלא נופל מוייה. ממש לא, שצריך להעביר ביקורת אני מעביר, ואתה מוזמן גם לבדוק. את הסטיגמות אתה יכול לשמור לעצמך. **עריכה** קים, אין בעיה שתמחוק, אבל לא רק את שלי(כמו שאתה נוהג לעשות בד"כ).
כמה שטויות אתה כותב ואתה מציב אותן כעובדות. זה פשוט מזעזע. אפילו אין לי כבר כח לכתוב לך מה לא נכון במה שאתה אומר. אתה מזכיר לי קצת את אוהדי ברצלונה, מתווכחים על זה שיש להם הרכב נוצץ יותר מזה של ריאל. טוב, למה כבר אפשר לצפות מאוהד אינטר?
כן, הבנתי כבר שאת ה"בונקר הספרדי" פה(Yeste, פאביו קאפלו, Quique_Flores, EL Capitan, Bundy, Iker_Casillas) אי אפשר לפרוץ, אז תמשיכו לחיות בבועה שלכם שמה שקורה בספרד הוא הכי טוב שיש ושצריך להרוג ולשרוף את הגופה של כל מי שמשווה משהו עם הכדורגל הפסרדי. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
אינטר, תעשה לי טובה. אג'אלה יותר טוב מסמואל, אבל לא בגלל שסמואל לא טוב, אלא בגלל שאג'אלה גדול יותר מהרבה מאד בלמים. אתה אומר "כיום", ואפשר לחשוב שאתה טוען, שהוא כבר לא אותו בלם מלפני מס' שנים. אם זה אכן כך, אתה אומר את זה רק על סמך הגיל שלו, ולא ראית את ולנסיה ואת אג'אלה בשנה-שנתיים האחרונות. אלבלדה לא קשיש. הוא זז, בטח שהוא זז. הוא היה יותר טוב מקמביאסו, וישאר טוב ממנו עד שהוא יפרוש. אגב, קצת לא במקום להשוות ביניהם, כי אלבלדה הוא ממש קשר הורס, ואילו קמביאסו מסוגל לעזור התקפית, והוא קשר 50\50. טולדו היה שוער גדול בפיורנטינה, אבל להזכירך, לפני המונדיאל ביפן וקוריאה, הדעה הרווחת הייתה, שהוא טוב יותר משוער צעיר ומוכשר בשם איקר קסיאס. אם לא היה נופל לו בקבוק אפטרשייב על הרגל, הרבה דברים היום יכולים היו להראות אחרת. אצל אדריאנו, וזאת לא הפעם הראשונה שאני אומר לך, זאת לא רק חצי השנה האחרונה. אחרי הקופה אמריקה, שם הוא קרע רשתות, הוא המשיך עם הפורמה הטובה שלו, ופתח את הליגה האיטלקית בסערה. אבל אז, הוא נתקע כמעט על אותו מס' שערים עד סיום העונה, ומונטלה עבר אותו באותה עונה. ולזלאטן יש בעיות מבחינה מנטאלית, שמפריעות לו להביא את הכשרון שלו לידי ביטוי, ככה שאין על מה לדבר, לפחות בינתים. וחוץ מזה, זלאטן ואדיראנו הם נומרו 9 קלאסים, בעוד שוייה לא. קרספו, אגב, אנדרייטד לדעתי. ואני ייתן לכם להמשיך בדיון הזה כל עוד אין ת'סמיילים הדפוקים האלה ואין שום מילות גנאי. עריכה: את ההודעה הזאת רשמתי, לפני שקראתי את ההודעה שלך עכשיו, ככה שאני מקווה שתפסיק עם הטענות שלך הלא מוצדקות. איתך פשוט יש לי בעיה עם דרך ההתבטאות שלך בפורומים. לא צריך לעשות לכל אחד את הסמיילי הזה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx , רק בגלל שאתה לא מסכים עם מישו על משו. בגלל ויכוחים כמו אלה, שהם קצת בטונים גבוהים אפשר לומר, נוצרה לך הסטיגמה של סובייקטיבי יותר ממה שאתה (כל אחד קצת סובייקטיבי לפעמים). קח את הדברים הללו בחשבון, ואז באמת שום דבר לא יהיה לי להעיר לך.
יחסית לקמביאסו, אלבלדה לא זז. שוב, קוצ'ו עושה הכל במגרש, הכל. הוא כן קשר אחורי(אתה רוצה להגיד לי שאינטר משחקת שנתיים ברציפות ללא קשר אחורי בהרכב?), למרות היכולת שלו לשחק כקשר 50-50 וכקשר התקפי. אם קמביאסו היה משחק באותה הצורה בקבוצה אחרת אפילו אתם לא הייתם משווים ביניהם. ובאינטר הוא לא היה גדול? טולדו היה ונשאר שוער ענק. אחח, כמה פעמים התווכחתי על זה עם אנשים פה בפורום. באותה עונה, כמעט תמיד שאדריאנו שיחק הוא היה נהדר, למרות שלא תמיד כבש(לא מסכים איתי? אני אפנה אותך לאתר הרשמי של אינטר לראות תקצירים). הוא לא המשיך באותה היכולת לאורך כל העונה בגלל פציעות(ובכ"ז כבש 28 שערים). סה"כ את כמות המשחקים הלא טובים של אדריאנו באותה עונה אפשר לספור על אצבעות שתי ידיים. שאתה אומר "נומרו 9 קלאסים" אתה מתכוון לחלוצי מטרה? כי אם כן אז אתה טועה בגדול. הם הכל בהתקפה חוץ מזה(למרות שאדריאנו מסוגל להיות כזה). לגבי סמואל-אז'אלה, כיום סמואל טוב יותר. אם להוציא את העונה של סמואל בריאל, ואם להתחשב בעובדה שאז'אלה מבוגר מסמואל ב5-6 שנים, הייתי אומר שאם סמואל ימשיך ביכולת הנוכחית שלו עד הגיל של אז'אלה, אז.... איפה שמתי את הסמיילי הזה?
קים אמר לך לא להסתכל על הגיל של אז'אלה, סמואל בגיל 33 יכול לחלום להיות ברמה של אז'אלה כיום, אז'אלה הוא אחד הבלמים הטובים בדור הזה, סמואל בחיים לא ייכנס לרשימה הזאת, וזה באמת מעצבן שאתה רושם דברים, כאילו הם עובדה כמו ש"פאביו קאפלו" אמר, אתה ממש מעורר רחמים, סולארי וסטאנקוביץ' טובים מויסנטה?, קמביאסו טוב בהרבה מאלבלדה?, די לדבר שטויות, קמביאסו גם בתור קשר מרכזי הוא לא מהטופ ובטח שלא כקשר אחורי
אני לא. מבחינת היכולת של סמואל ברומא ובאינטר, הוא לא נופל מאז'אלה ואף עולה עליו. מעונת 1996/1997 ועד העונה הנוכחית, להוציא את העונה בריאל, סמואל היה אחד הבלמים הטובים בעולם, וכל ההגנות בהן הוא שיחק(שוב, מלבד העונה בריאל) היו הגנות ברזל. עם מספר שנים כזה בטופ לא מספיק לך, ועוד נשארו לו לפחות 5-6 שנים, אז שיבושם לך... ואם היה לו בלם ראוי לצידו באינטר במקום קורדובה, אז בכלל.... נתעלם מזה... כיום, סולארי בהחלט טוב מויסנטה(מתי ויסנטה שיחק טוב בפעם האחרונה?!). לגבי סטאנקוביץ', כבר אמרתי - זה לא מדד לשפוט אותו לפי היכולת שלו באגף, כי התפקיד בו הוא היה אחד הטובים בעולם, היה קשר מרכזי, בלאציו. בהחלט. בפעם השלישית - קמביאסו עושה הכל במגרש. אתה יכול להגיד אותו הדבר על אלבלדה? לא נראה לי. כקשר אחורי הוא בהחלט כן.
כשאמרתי "נומרו 9 קלאסים", התכוונתי מבחינת נוכחות. אדריאנו, כידוע, אוהב להגיח מצד ימין, ככה שנומרו 9 קלאסי הוא לא, כמו שיצא לי להגיד. שוב, אתה מאמת את הדברים שלי, כשאתה מתייחס לגיל. אג'אלה הוא בלם ענק, ולגיל שלו אין עד עתה כל השפעה על המשחק שלו. זה אותו פביאן, שאנחנו אוהבים.
אוליברה החמיץ את המטוס, ויגיע רק היום לסביליה. אחרי המשחק של חטאפה נגד אתלטי, אלקסיס, הבלם שחוזר ע"י לא מעט קבוצות, קיבל וממשיך לקבל לא מעט מחמאות מה'אס'. כתב אחד אמר, שהתגלה עוד ראמוס, וברן שוסטר, מאמנו, משווה את ההחתמה שלו לזאת של סרחיו אגוורו. סלטה רוצה את פאבלו גרסיה. חארד בורגטי חתם בקבוצה מקטאר, ובכך הוא ירד מהפרק אצל ראסינג. לוקאס לובוס הרשים את אחד מהאנשים הבכירים בליברפול מאד, כך מפרסמים ב'אס'.
ונדמה לי שהוא עשה את זה בכוונה. מעניין איזה איש בכיר בדיוק... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx רפה בסוף ירכיב במרסי-סייד את קבוצת האול-סטור של מרכז הטבלה הספרדי.