אורי, עם כל מה שהיה עם חואקין כנראה לא שמתי לב לתגובה שלך. אכן כך, הוריו הם באסקים. ואגב, אצל סוסיאדד זה לא עד לפני מס' שנים, כי כבר מ92 המסורת אצלה נשברה. בתקשורת הספרדית מדווחים, שלופרה ייתן לחואקין לעזוב! לפי המארקה, קראבוני נפגש אתמול עם לופרה, והאחרון הגיע לסיפוק מהצעה של 18 מליון יורו ומריו רגיירו בתמורה לחואקין. עוד מהמארקה, נעשו אתמול הרבה שיחות בעניין על מנת להאיץ את המו"מ, ולפי מקורבים העסקה כבר קרובה להיות סגורה. בבטיס ינסו למצוא מחליף לחואקין בזמן שנותר. בקשר לאוליברה, עדיין לא ידוע מה החליטה בטיס לגביו. עריכה: ב'אס' עכשיו אני רואה, לעומת זאת, שבטיס דחתה את ההצעה על חואקין, אבל רק משום שההצעה לא סיפקה אותה. אני יבדוק במס' מקורות נוספים. עריכה נוספת: ב"קוראו דה אנדלוסיה" (היומן של אנדלוסיה), אומרים שאוליברה יושאל שוב, ובטיס "recrimina" בנוגע לחואקין. עכשיו, את זה לא ממש הבנתי מה זה אומר. אני מניח, שזה מהפועל criminar, שזה קשור לפשיעה וכאלה. אז לפחות לפי המקור הזה, אני מבין, שהוחלט שחואקין ישאר. באתר הרשמי של בטיס, אגב, יש הודעה רשמית על העניין עם הפגישה, אבל את התוצאות שלה לא רשום, ואומרים שהחלטה תתקבל בשבוע הקרוב, על מנת שהקבוצה תגיע במצב הטוב ביותר לקראת המחזור הראשון נגד ולנסיה (כן כן!). בכל מקרה, כנראה שנצטרך לחכות לאישור של הדברים. צפו להתפתחויות. וכן, עוד משו, חואקין בסגל למשחק נגד ריאל מדריד בגביע קראנסה. מה שאומר, משחקו האחרון בבטיס עשוי להיות נגד הקבוצה האהודה עליו. עוד חדשות- סורין הועלה כאופציה לבטיס. בראסינג, בלבואה ישחק במדיה כמושאל בעונה הקרובה. חאבי גררו, מי שחבר לבניון שלנו בעבר בראסינג, הודח מהסגל הראשון של סלטה, והוא יאלץ לחפש לעצמו קבוצה בזמן הקצר שנותר עד לפתיחת העונה.
אכן, באס נכתב כי בטיס דחתה את הצעתה של ולנסיה עבור חואקין. כמה שעות לאחר מכן התברר שהשחקן ישחק בעונה הבאה בולנסיה. בסופו של דבר, לאחר שיחות ארוכות שנערכו בין נציגיה של ולנסיה לבין דלופרה, הוסכם שהקיצוני של בטיס יעבור לצ'ה תמורת סכום של -18 מיליון אירו + מריו רגיירו האורגוואי, שחוזר עוד לפניכן ע"י אירורטה. העיסקה עדיין לא סופית לחלוטין, מאחר והאורגוואי לא מוכן לעבור לבטיס. אבל בהחלט, ולנסיה התחזקה באופן משמעותי עם חואקין והחלוץ האיטלקי שהגיע.
כנראה שדילגתי על השורה הזאת. בכל מקרה, קיקה לא רוצה אותו, ואחרי שטבאנו הגיע, אין לו מקום בולנסיה. יותר מדי ברירות אין לו כרגע, ובבטיס הוא יקבל מקום ב11, ככה שהוא ישתכנע, אני מאמין. אגב, במתקן האימונים של בטיס הבטיקוס עם כתובות נגד אוליברה, חואקין ולופרה, שנתן להם ללכת.
טוב, בבטיס נזהרים כרגע לצאת בהצהרות. במהלך מסיבת העיתונאים לרגל טורניר ראמון דה קראנסה, לאון אמר שיכול להיות שזה לא יהיה משחקו האחרון בקבוצה, והכל תלוי באיך שהעניינים יצאו. ככל הנראה בטיס לא אומרת מה הוחלט בפגישה אתמול, בגלל שרגיירו עשוי להפיל את העסקה, ואז עשוי להיווצר מצב לא נעים לחואקין ולבטיס, כשהאוהדים לא יראו בעין טובה את המשך דרכו בקבוצה. כמו שדיווחתי כבר היום, הבטיקוס כבר הגיעו למתחם האימונים של הקבוצה בבוקר (אגב, במס' אתרים כבר היה רשום על העניין של ולנסיה כבר מתחילת השבוע), וכתבו וציירו נגד חואקין, אוליברה ולופרה. כשנשאל על רגיירו, לאון אמר שהיו מגעים, ובכך הראה שהפירסום במארקה הוא נכון, ושבטיס תתן לחואקין לצאת, במידה וכל העניינים הסתדרו. כרגע, העתיד של חואקין תלוי במריו רגיירו.
בדיוק ככה. כדי שכשרון כמו של חואקין ימוצה במלואו, הוא צריך קבוצה שלא תגביל את צמיחתו. ולנסיה, לקראת עונה לא ברורה, לא עונה על הדרישה הזו. אם כי, הוא כנראה כבר בכל מקרה איחר את המועד בו היה צריך לעזוב את בטיס ולעולם לא יהיה טוב כמו שיכל להיות.
טוב, הבלגתי והבלגתי, אבל אי אפשר להתעלם מכמות השטויות שכתבתם כאן. ועוד אח"כ אומרים שאני דוחף את אינטר לכל מקום. בהחלט, קבוצה שכבר נמצאת שנים בטופ של איטליה וכמעט תמיד מגיעה לשלבים האחרונים בליגת האלופות ראויה להיקרא קבוצה גדולה. ב-2001/2002 שאתם זכיתם באליפות היינו לא פחות טובים מכם ואיבדנו את האליפות רק במחזור האחרון. ולנסיה הגיעה לשני גמרי אלופות בשנתיים, מה אח"כ? כלום(גביע אופ"א... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx, למרות שבאותה עונה, אחת הגרועות של אינטר, ולנסיה הייתה טובה יותר, אבל בשאר העונות האחרונות אינטר הייתה טובה יותר). אינטר הגיעה פעם אחת לחצי הגמר ב-2002/2003 ופעמיים לרבע הגמר, בשתי העונות האחרונות(ובדרך לאחד מהם היה גם 5-1 על ולנסיה במסטאייה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx ). אני לא יודע לאן לחואקין עדיף לעבור, אבל אני כן יודע שכיום ולנסיה לא עדיפה על אינטר, בשום מצב. כרגע לאינטר יש סיכוי הרבה הרבה יותר גבוה מולנסיה, שהיא קבוצה נחמדה ותו לא, לזכות בתארים. לאינטר כמובן גם יש שחקנים הרבה יותר טובים. ממש לא. אינטר כמועדון הרבה יותר מפוארת מולנסיה. אני לא נהנה מה"אליפות" הזאת, וזה גם כלל לא מחזק את הטענה שלך, שבמילא היא לא נכונה. מחיקה של התגובה שלי(כמו שקים נהנה לעשות בד"כ) והשארת התגובות הקודמות שמהן ציטטתי שוב תוכיח עד כמה אני צודק בהפליות שעושים פה בפורום הספרדי.
בנוגע לחואקין, יש חדש. מסתמן שהוא יחתום בולנסיה בסופו של דבר. למה? ב'אס' עכשיו אורמים, שסולר נפגש עם השחקן אתמול, וההסכמה עם בטיס כבר הושגה. עכשיו נותר רק לחכות להסכם בין רגיירו לבטיס. חוץ מזה, לפי הפירסומים, חאבו רוצה את צ'אבי פרייטו, שיהיה מיועד להיות מחליפו של הקראק, והוא גם אמר שהוא מקווה שכל הרכש המובטח אכן יגיע. על חואקין הוא אמר, שהוא לא יכול להגיד כרגע אף מילה.
בטיס עלתה לגמר הגביע ע"ש רמון קארנזה לאחר משחק נגד ריאל מדריד(בהרכב מלא!) שנגמר לאחר 90 דקות 3-3 ונגמר בפנדלים לטובת בטיס 5-4 אחרי שדובלאס עצר את הבעיטה ה-5 שבעט רוברטו קרלוס. חואקין שיחק 87 דקות. לא הייתי פה הרבה זמן מסיבות כאלה ואחרות אבל אני ינסה להגיב בנושא חואקין- כמו שזה נראה חואקין רוצה לברוח מבטיס גם אם זה לא לקבוצה שהוא חלם עליה לפי דעתי הוא צריך להשאר בבטיס עוד עונה אחת לסחוב את בטיס יחד עם אוליברה (שאני מאמין שהוא ישאר) לעוד עונה מופלאה בשביל המועדון ובשביל האוהדים ואז בעונה הבאה לא תהיה סחבת איתו המגעים יתחילו מוקדם והוא יוכל לעבור לקבוצות שהוא חלם עליהן שם יוכל לממש את הפוטנציאל האדיר שלו ולא לנצל את חלקו כמו בקבוצות שבוא נודה לא ירוצו בצמרת וכנראה יסחבו לאמצע הטבלה.
מה? ולנסיה תסחב למרכז הטבלה? עם ההתחזקות העצומה של הליגה הספרדית, חואקין יוכל לסחוב את בטיס לעונה מופלאה? עונה מופלאה בשביל בטיס העונה תהיה התברגות במרכז הטבלה, לא יותר. בנוגע לאוליברה, אף אחד לא יודע מה יהיה איתו. מס' עיתונים בברזיל ציטטו אותו כאומר, שהוא יגיע ביום שבת, זאת אחרי שסאו פאולו לא זכתה בליברטדורס. בתקשורת הספרדית דיברו על אפשרות, שהוא יושאל כעונש לפנרבחצ'ה (אה???). מה שבטוח, ימכר הוא לא. אם הוא ימשיך בבטיס בעונה הקרובה (מה שככל הנראה יקרה, כי אין אופציות אחרות), המצב לא יהיה אופטימלי. עוד מבטיס, שהפכה להיות הקבוצה עם הכי הרבה בעיות ואי בהירויות שבוע לפני שריקת הפתיחה בפרימרה, כמו שכבר אמרתי, אירורטה דיבר על 3 שחקנים, שצריכה בטיס על מנת לסגור את הסגל שלה. אחד מהם הוא צ'אבי פרייטו, שמיועד להחליף את חואקין באגף הימני. השני הוא רגיירו, שאמור להגיע בעסקתו של חואקין. ואחרי שאירורטה קיבל את מבוקשו בעמדות המגינים, מה שנשאר זה רק קשר אחורי. אחרי שהיו דיבורים מעטים על פאבלו גרסיה, עכשיו מדברים על אלדו דושר הארגנטינאי של דפור, שכבר היה עם רגל וחצי מחוץ לדפור בחודשים האחרונים.