החדשות של עונת 06/07

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י EL Capitan, ‏24/7/06.

1. Quique_Flores Member

נראה לך שדני לא יודע שמאנסיני משחק ברומא? הוא אמר את מה שאמר בגלל שהוא חושב שאתה אמרת שמנסיני הקשר הימני הטוב בעולם על סמך זה שהוא יגיע לאינטר

אף אחד לא מחפש אותך ולא טוען שחקני אינטר גרועים (כמו שאתה אמרת לא מזמן שאנחנו חושבים), ובשביל להוכיח לך את זה, אני אציין לטובה את פטריק ויירה אחד הקשרים המרכזיים הטובים בעולם, את קרספו שהוא חלוץ מצוין ואת זלאטן שעם קצת יציבות יהיה חלוץ מצוין

נערך לאחרונה ב: ‏11/8/06
  2. Jose Mourinho Member

מנסיני רחוק מאוד מלהגיע לאינטר. וגם אם הוא לא יגיע, אני עדיין לא אשנה את דעתי עליו, כמובן אם ימשיך להציג את היכולת הטובה שלו.

3. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

הרגלת אותנו.
    -------------------------------
    לא איכפת לי אם דפור תציין את יובל המאה שלה בירידת ליגה, אבל איכפת לי איפה בזמן הזה ישחק השוער שלא מתאים לקבוצת תחתית. כל מה שאני יודע זה רק שמולינה לא פורש.

4. EL Capitan Member

בינתים הוא עדיין בלי קבוצה, נכון, דני?

5. EL Capitan Member

בנאסטיק ממשיכים להתחזק. אחרי שהקבוצה הצנועה הזאת חזרה לפרימרה אחרי מעל 50 שנות גלות, ואחרי שהחתימה כבר את חנרלו, הקשר המצוין של סארגוסה; חורחה קמפאנו, מי שהיה הקפיטן של מאיורקה בשנים האחרונות; מטג'אן, הבלם הותיק של חטאפה; פורטיו, מי שהיה עד לפני כמה שנים אחד מהכשרונות הבודדים שעלו מהקנטרה של ריאל לקבוצה הראשונה; מינגו הותיק, רוז, הכשרון הצעיר מולנסיה, ואחרים, גם מקקולה, חלוצה של סביליה חסר המזל, וג'יל, הקיצוני השמאלי של קרוזיירו, חתמו בקבוצה. בינתים, כבר 11 שחקנים חתמו בקבוצה החדשה של נאסטיק.

אסטבן, שוערה השני של סלטה ומי שהיה השוער הראשון בסביליה לפני הגעתו של אנדרס פאלופ, לא מרוצה בסלטה, מאחר שפינטו המצוין מנצח במלחמה על אפודת השוער הראשון. רקרה מעוניינת באסטבן, אבל בסלטה לא ממש להוטים לתת לו ללכת, למרות שהוא רק השוער השני של הקבוצה.

6. EL Capitan Member

כפי שחששתי, בטיס ולאון לא רוצים לשחרר את חואקין. לאון אמר, שהוא דחה את המו"מ עם רומא (אם היא רצתה את חואקין, זה אומר שהיא העדיפה אותו על פני מנסיני כקיצוני ימני, לא?), וש"חואקין יעזוב רק אם ישלמו את סעיף השיחרור שלו", העומד על 64 מליון יורו.

לפי ה'אס', ליברפול תגיש את ההצעה האחרונה שלה על דניאל אלבס, אבל הוא צפוי להמשיך בסביליה.

7. Jose Mourinho Member

לא נראה לי, ברומא יודעים שמנסיני טוב וורסטילי יותר מחואקין, אבל כנראה ההתעניינות במנסיני מקבוצות אחרות ובכירות יותר עושה את שלה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏13/8/06
  8. EL Capitan Member

רק שתבין איך אתה סותר את עצמך. מצד אחד, 95 אחוז אתה אומר, שמנסיני ישאר ברומא. מצד שני, ההתעניינות מקבוצות אחרות עושות את שלך, לדבריך. איך אתה נוהג לעשות לפעמים? אתה שם את הסמיילי הזה, לא? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx אגב, פשוט שונא את הסמיילי הזה.

9. EL Capitan Member

אוסבלדו סאנצ'ז, שוערה הראשון של נבחרת מקסיקו, מחוזר ע"י רקרה, שכנראה תאלץ להסתפק לפחות העונה בהשאלה בלבד.

בטיס תציע, לפי ה'אס', 5 מליון יורו על מריו רגיירו. הבעיה היא, שקיקה הורה לקראבוני לא לתת לו לעזוב, עד שהוא ירכוש עוד חלוץ. הבעיה הטמונה בכך היא, שסולר הודיע שעד שולנסיה לא תבטיח את העפלתה לליגת האלופות, הוא עוצר כל מו"מ על רכש. לכן, סביר להניח שבטיס, המפגרת באופן רציני בעניין הרכש, תצטרך לחפש אופציות אחרות, אחרי שכבר מעל חודש מחכה לרגיירו.

ראסינג רוצה להאיץ את ההליכים במסגרת הפרויקט של להחזיר את בניה האבודים (לא פלא שככה אני מנסח את זה נוכח המלחמה והשבויים), ודה לה פניה, שבעונה האחרונה המאכזבת של אספניול בילה לא מעט על הספסל, נמצא בראש הרשימה.

חסוס פררה, שלא מקבל מספיק דקות בסלטה, רמז שיאלץ לעזוב. רקרה מעוניינת בשירותיו של החלוץ.

לואיס גרסיה יחתום היום רשמית על החוזה החדש שלו באספניול עד 2013.

10. Quique_Flores Member

הלוואי שיחכו עד ל-22 וכמובן הלוואי שנעבור את האוסטרים החזקים, רגיירו הוא חתיכת אפס גם בתור חלןץ (חוץ מהעונה היפה שלו בסנטאנדר ב-2004/5) וגם בתור קיצוני שמאלי, עדיף להביא חלוץ מולנסיה ב'

11. EL Capitan Member

אירורטה כבר מזמן אומר, שהוא רוצה קיצוני שמאלי. אדו הבהיר כבר לא פעם אחת, שהוא יותר אוהב לשחק כחלוץ שני. לכן אני מניח, שרגיירו, אם יגיע לבטיס, ישחק בצד שמאל. בכל מקרה, יותר דחוף לבטיס למצוא קשר אחורי לצידו של ריברה.

12. Jose Mourinho Member

אני לא, אולי קים ויסטה.

למרות שהסיכוי שמנסיני יעזוב את רומא קלוש, בכל זאת ההתעניינות מקבוצות אחרות עושה את שלה, וייתכן שברומא מתכוננים לאפשרות שמנסיני יעזוב. תאמין לי שהם מעדיפים את מנסיני על חואקין, כמו כל אחד אחר שהוא לא אוהד שרוף של כדורגל ספרדי. יותר ברור?

13. EL Capitan Member

זה שאתה אומר את דעתך, שמנסיני יותר טוב מחואקין, את זה עוד אני יכול לקבל. אבל לא שתתחיל לנסות לצייר לי עובדות, שמלבד אוהדי הכדורגל הספרדי, שטוענים שחואקין הוא הקיצוני הימני הטוב ביותר בעולם, כל השאר חושבים אחרת. מוריניו מאמן מצוין, נכון? הוא אמנם פורטוגלי, והיא מדינה שכנה של ספרד, אבל גם הוא חושב כך (אמר זאת מפורשות לפני שנתיים). ולא רק הוא, אלא עוד רבים אחרים ברחבי העולם. אם כבר יש ויכוח בסוגיה הזאת, הוא עם כריסטיאנו רונאלדו, לו מלבד אוהדי מנצ'סטר יש הרבה מאד שונאים וכאלו המפקפקים ביכולתו.

14. EL Capitan Member

בטיס הציעה 4 מליון על קלאסניץ', הצעה שצפוייה להדחות ע"י ברמן.

סלטה רוצה לצד בורחה אובינייה את בורחה מהקסטיליה, שהיה מושאל בעונה האחרונה למאיורקה, אם אינני טועה.

איבאגסה: "אני קרוב למאיורקה".

בורגטי קרוב לסיכום בראסינג. חוד מקסיקני יהיה בקנטברייה.

15. Engel Del Madrid Member

קלאסניץ'? ועוד רק ב4 מיליון? בפחות מ10 אין על מה לדבר בכלל על קלאסניץ'.