הוזכר ע״י אבינועם פורת אז כנראה לא נשכח. פשוט מעדיפים אחרים. אחי. טיפ קטן. אם אתה צריך לטעון בלהט שהוא קונצנזוס אז אולי הוא לא. לדעתי הוא נבחר בגלל הגבהים שהגיע- שזה לגיטימי. Sent from my iPhone using Tapatalk
בכלל אם מדברים על קודריצקי ושות' אז התקופה ההיא אפיינה בנהירה של שחקנים מרוסיה/אוקראינה שהגיעו לשחק פה והיום לא היו מגיעים לכאן.
לפי ההגיון הזה שחקני הגנה לא נחשבים. בכל מקרה,אפשר לראות את ההדבל בין היום לפעם.זרים בקבוצות שרצות לאליפות כמו:הובאן,אוגו,מיטרוביץ,גארסיה ונוואקמה לא נכנסים להרכב של קבוצת צמרת בשנים 1998-2003. בכלל הכדורגל הישראלי בחיים לא יתעלה לרמה של מכבי חיפה והפועל ת"א של השנים האלה. ויש עוד זרים שלא הוזכרו:מיכאל אניצ'יץ',אונישנקו,מיכלסקי,הולמאי,מינטואן. קבוצה שהיום יהיו לה זרים כאלה תיקח בקלות אליפות.
זה נגוע בגעגוע לנוסטלגיה הרבה יותר מזה נכון ואמיתי. כיף להסתכל אחורה בערגה ולהגיד "אחח איזה כדורגל היה כאן פעם, אילו זרים" בתכלס, זה לא נכון. זרים כמו של באר שבע, מכבי ובית"ר, היו עושים חיל גם אז. רק שקשה לבצע התאמות בראש על ציר הזמן. אגב, מכבי תל אביב שיחקה כאן בשלושת השנים האחרונות כדורגל יותר טוב מהאלופות שאתה מדבר עליהן. אבל זה לגמרי סובייקטיבי
מכבי תל אביב של השנים האחרונות בכלל לא מרשימה.עד העונה לא היתה יריבה ראויה לאליפות ועכשיו שיש מכבי ת"א כנראה לא תיקח. חוץ מאולי פריצה,(ואניימה)איזה זרים שהגיעו בעידן ג'ורדי יכולים להיכנס לדיון הזה? מה עשו מכבי חיפה והפועל ת"א בתחילת המילניום באירופה לעומת כל קבוצה אחרת? פרשת הפקס ב-2001 היתה פספוס ענק לכדורגל הישראלי,אם לא היא,אני בטוח שמכבי חיפה 2001/2002 (קבוצת הכדורגל הכי גדולה שהיתה פה) היתה עושה עונה גדולה באירופה.
נזק כלכלי עצום בגלל המשחק מול ליברפול בר"ג שהתבטל. לא היו עוברים את ליברפול לדעתי והיו עוברים לגביע אופ"א, שם זה תלוי בהגרלה.
העלתם לפה את אוסטרץ, כשאמנם הוא חלק אינטגרלי ומשמעותי במסע הקסום של הפועל, אבל בליגה הוא היה חושך. חלקכם העלתם לפה את פריצה, ואני חושב שבאותה נשימה אפשר גם לציין את דבאלשווילי, ולכן שניהם לא יהיו בחלוצים הפתוחים הגדולים שהיו פה. לדעתי קמאנן חלוץ מצוין שנפל על עונה מאוד מנחוסית של מכבי ת"א (בהרצליה היה מצוין).
ההרכב שלי: אניימה מסיללה, אלברז, טישיירה, טרטיאק פראליה, ז'אוטארטס, רוסו, חלילוביץ' יעקובו, שאלוי רציתי את קנדאורוב במקום חלילוביץ' אבל גם לסובייקטיביות שלי יש גבול.
הבעיה העיקרית שלו שהוא עם מנטליות ישראלית. קריירה מבוזבזת שלו ספורט 1 | סיקור כל הליגות בארץ ובעולם באתר חדשות הספורט המוביל
עם כל הכבוד לדוד אוחאנסו ולסבסטיאן אבראו שהגיעו לכאן אחרי השיא, לרואה היה כאן בשיאו והוא היה שחקן עצום, פשוט עצום שאם היה נשאר פה יותר מחצי עונה היה עובר את כולם, אולי למעט יעקובו וגם זה לא בטוח הקלאסה, השיק, הנגיעה בכדור, המסירה, התנועה החכמה, שחקן פשוט עצום שבליגה כאן קיבל כלל כך הרבה מכות כי הוא היה כל כך טוב עד ששמו עליו ארבעה שחקנים שיפרקו לו את הרגליים אחד אחרי השני וגם אז לא היו מצליחים לעצור אותו. הייתי רואה אותו במשחקים ובאימונים והייתי אומר לעצמי בכל רגע מחדש "וואט דה פאק איך אני זכיתי לראות אותו בקבוצה שלי?"
אמנם לא מהזרים הכי טובים שהגיעו לארץ, אבל מישהו פה זוכר את מיכאל אנצ'יץ' האוסטרי של הפועל חיפה? איזה רגל שמאלית הייתה לו. באותן שנים, ובעיקר בשנים שלפני, שיחקו לא מעט זרים מצויינים בהפועל חיפה של רובי שפירא. דמיטרי אוליאנוב הזכור לטובה, מיכאל אנצ'יץ', ויקטור פאצ'ה, אלין מינטוואן, ועוד כמה ששכחתי. הפועל חיפה של אותן שנים ריגשה אותי כמו אינטר.