אובארוב אלבארז(תרשו לי לרשום אותו כבלם) טרטיאק מגמאדוב בואטנג, קנדאורוב, ז'וטאוטאס, לרואה, ג'ובאני שאלוי יעקובו וברור שזה ניתן לויכוח ודיון והכל סובייקטיבי לחלוטין וגם אני לא רואה את רואדה בעוד x שנים בנבחרת מהסיבה הפשוטה שאני לא מאמין שהוא יישאר פה הרבה זמן ועונה אחת או שתיים גדולות ככל שיהיו לא יבטלו את השחקנים שהזכרתי כאן (אולי מלבד אלבארס שגם היה כאן שנתיים אבל הוא באמת היה 12 רמות מעל הליגה) אבל בגדול אני רואה את בית"ר המון שנים ורואדה ענק Sent from my LG-D855 using Tapatalk
קראתי בין השורות משפט די מצחיק שמישהו כתב, "גם יעקובו ראוי להכנס לרשימה" ידידי, יעקובו זו הרשימה. אם תרצה, יעקובו ועוד 10. מבלי לפגוע חלילה בעשייה של אף אחד ששיחק כאן. הוא הגדול ביותר, בפער ענק.
אל גורדו קניג! אגדת אינטרנט... דיברנו עליו פה בעבר, ערן לוי אם אני לא טועה היה זה שזכר אותו מבריק בתחילת דרכו במכבי תל אביב אבל אח"כ קצת נעלם. לא מפתיע משחקן מצוין שהקריירה שלו אחרי הפרישה מתעלה על זו שלפני מקאנקי, וואו איזו אכזבה...
יעקובו מקום 27 בכובשי כל הזמנים בפרמייר ליג עם 96 שערים. שלישי בין האפריקאים. לא נתפס שהאיש הזה שיחק כאן.
בלי לבדוק מספרים וסטטיסטיקות אלא רק התרשמות ושחקנים שמאוד נהניתי מהם והפכו לאגדות- אניימה אלברז, מרין, טארטיאק, מסיללה רוסו, בואונג, קנדאורוב, פישונט שאלוי, קולאוטי מרין זה אולי בחוסר אובייקטיביות. נראה לי היחיד ברשימה שלא אלוף אבל אלוף איזה 700 פעם במדינתו אז תארים פחות קריטי במקרה שלו. אם הייתי מאבד אובייקטיביות לחלוטין היו כאן גם שקווירין, ומסודי. Sent from my iPhone using Tapatalk
סימרוטיץ' היה שחקן מעולה,אבל ההחמצות שלו מורידות אותו ללבל אחד פחות מהחבר'ה ברשימה. את ראצ'וניצה אני אפילו בקושי זוכר. אני זוכר שהוא היה באליפות של קשטן אבל לא מעבר.
בגלל מה שקרה בהמשך- לדעתי יש לשפוט עפי מי שהיה בשיאו בארץ- לא לפני השיא ולא אחרי. ליעקובו ובוקולי שהיו גדולים יש גם ירידת ליגה. לגבי פראליה הוא היה שחקן מהנה אבל אני רואה בו שחקן משלים. אני מעדיף שחקנים מובילים. כל אחד ודעתו. לעשות מבחירה של מישהו בדיחה זה לא רציני. זה עניין סוביקטיבי לגמרי איך כל אחד רואה את הדברים דרך העיניים שלו. לפי הגילאים של האנשים כאן- מעטים ראו את כל המוזכרים בחי. Sent from my iPhone using Tapatalk
בחייך, אתה באמת מציין את ירידת הליגה של יעקובו ככזו "שמורידה" לו נקודות? אני אובייקטיבי לגמרי, ממש לא אוהד חיפה ולא קשור ליעקובו, אבל כמו שהתחלתי ואמרתי, יש שחקן אחד ברשימה הזו שהוא מעל היתר בפער וזה אייגביני. על היתר אפשר להתכווח, הוא קונצנזוס. מה שהבחור הזה עשה בליגת האלופות ובליגה הישראלית, שחקנים לא יעשו גם בעוד 50 שנה וזה מבלי להזכיר קרירה מפוארת בליגה החזקה בעולם
שוער: וינסנט אניימה מגן ימני: ג'ון פנטסיל בלם: סרגיי טריטיאק בלם: מראד מגמדוב מגן שמאלי: קרלוס אולראן קשר אחורי: ז'וטאואטאס קשר 50/50: אישטוון פישונט קשר ימני: ג'ובאני רוסו קשר שמאלי: סטפן שאלוי חלוץ: יעקובו איגביני חלוץ: פדרו גלבאן
7 עמודים ואפילו לא איזכור אחד...? http://images.one.co.il/images/d/dmain/361_185/gg1052629.Xxx עזבו 51 שערים, עזבו שהאפיל על רביבו ומזרחי בבני יהודה, בעונה האחרונה שלו - שכל הכוכבים עזבו אחרי העונה הקודמת ומאבק האליפות לקבוצות בכירות - הוא השאיר והנהיג את הקבוצה עם מעל 20 כיבושים עד אותו ערב ארור בצומת רעננה. 3 שנים גדולות ואין לי ספק שאם לא התאונה הוא היה נשאר פה סטייל אובארוב. אגדה.