אז מול מי אתה רוצה שהוא יעשה את זה?רק עכשיו הוא התחיל להתאקלם וזה המשחקים שהיו לנו. אתה לא יכול להאשים אותו שהוא לא טוב..כשהוא שיחק הוא היה טוב.. דבר שני הוא הביא גול נגד דניפרו וגול ניצחון נגד הפועל תל אביב,עד עכשיו כולם מרוצים ממנו ובצדק. ואפשר לחשוב שגם קולואוטי היה איזה מרטין פלרמו שמצפים ממנו לגדולות,כולה שחקן ששיחק איזה 6-7 משחקים בבוקה ולא כבש,עד עכשיו הוא מספק את הסחורה.. לא צריך להגזים..הבן אדם הביא שלושער ובישול במשחק ועוד 3 בישולים במשחק שאחרי מה עוד אפשר לבקש ממנו? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/new_shocked.Xxx
קולאוטי הוא חלוץ שצריך חלוץ כובש לידו, למרות 5 השערים שלו הוא לא גולר. הוא מפנה שטחים ומוסר בצורה מעולה אבל אין לו מיקום ויכולת כיבוש שמתאימה לחלוץ
יכול להיות,למרות שעדיין לא ראינו מספיק משחקים שלו מאז שהוא השתלב בשביל להגיד.. אבל זה כבר לא אשמתו..יחסית לזה שהוא משחק בערך חלוץ יחיד הוא נותן אחלה תפוקה וגם הוא משחק כדורגל יפה..הוא בטח לא מתאים לדיון הזה אפילו לא קצת..לפחות לא כרגע.
בנוגע לקולאוטי, אני חייב להגיד שטעיתי. בתחילת העונה חשבתי שהוא משהו כמו דנטה לופז 2, אבל עכשיו הוא פשוט נותן את הסחורה.
איך אתה יכול להגיד את זה אני לא מבין. כל השערים שלו עד עכשיו היו תוצאה של מיקום טוב והתמצאות ברחבה. גם את אתה מקבל כדור טוב, קודם כל צריך להיות ממוקם היטב ולא מכוסה כדי להגיע אליו. את זה קולאוטי עשה ובמיוחד מול בני יהודה. לגבי השאר, הם בונסים, כי הוא בהחלט שחקן שגם פותח שטחים ומבשל. לגבי זה שהוא צריך עוד חלוץ, אולי כן, ובשביל זה יש את קטן כביכול, אבל עוד גולר לידו? לא. הוא בעצמו גולר.
דנטה לופז.. היו ימים זרים גרועים? אוהד מכבי ת"א יכול לכתוב ספר על זה פרנץ הורבאט שהיה קורע רשתות בנבחרת אבל לא פגע ממטר במכבי אנדריי קוסירין שהיה ואפילו הראה טיפה פוטנציאל אבל בהחלט לא פגע מהו קודרו מישהו עוד זוכר אותו? אדם וזר השוער המוזר שעכשיו אי שם בלאומית מה שמצחיק זה שכולם שיחקו באותה העונה, וזאת הייתה אחת העונות הכי יפות שלנו (לפחות בסוף)
היתרון של חלוצים בקבוצה כמו חיפה הוא שבגלל ריבוי השחקנים ההתקפיים בד"כ נשאר שחקן פנוי, וברוב הפעמים השחקן הזה הוא קולאוטי. בניגוד להרבה חלוצים הוא תלוי בכושר של הקבוצה ובד"כ גם השער שלו הוא לא היחיד במשחק ולא החשוב ביותר. לא ראיתי עוד גול שלו מול הגנה חזקה ששומרת אחרי תנועה או התמקמות מצויינת.
הזרים בתקופת שרף היו הכי אפסים: גיורגי דודיזדה הגרוזיני.. מגן בדיחה. ולחוביץ' שהוזכר פה. ומעל לכולם אדם וזר שבזכותו אנחנו רואים היום את לירן שטראובר בשער. דבר אחד אני לא מבין , איך מכבי השאירה את הורבאט עונה וחצי? הכל בשביל שלושער נגד ראשון ב-10-1. ועוד כמה שערים נגד קבוצות תחתית. עוד מעט אני ייזכר בעוד...
אם אני זוכר נכון,הורבאט כבש שער מול מכבי חיפה בליגה ומס' שערים בודדים מול קבוצות נחותות יחסית.. אני חושב שהוא היה לסקורר בעיקר בליגת המילואים ובמשחקי הגביע של מכבי.
שתראה קבוצה בליגה שעולה על הנתונים האלה אז נדבר על זה,כרגע אין קבוצה כזאת בליגה,וזה כולל גם מכבי חיפה..לא נראה לי שראיתי אי פעם בליגה שלנו שמירה כזאת. ואם יש כבר קבוצה בונקריסטית מטבעה זאת הפועל תל אביב שהוא הביא גול ניצחון נגדה[וגול יחיד] או דניפרו שהוא הביא גול ניצחון וגול יחיד נגדה.. הטענות שלכם נגד קולואוטי הם סתם...מבחינה סטטיסטית אין לכם מה להגיד.. ומבחינת תנועה על המגרש,בזה הוא היה טוב כל הזמן..כבר מהמשחק הראשון שראיתי שלו ראיתי שבקטע הזה הוא שיפור ענקי מפלופז ומ-זאקיץ
הוא בסך הכל כמה חודשים בארץ, ומן הסתם הוא לא כוכב על. הוא גם פתח חלש ורק לאחרונה נכנס לעניינים, דברים כאלה קורים בהדרגתיות. ליעקובו לקח שנתיים עד שהוא נהפך לכוכב על בקנה מידה ישראלי וכבר הצליח לקחת עליו כמעט לבד את מכבי חיפה.
נכון,לא היה לחיפה מספיק משחקים[בטח לא טובים ושגם לא יהיו..] בשביל שתוכיח מה שאתה אומר. יכול להיות שאתה צודק אבל בינתיים מה שאנחנו רואים ממנו זה כדורגל איכותי ועוד פעם.. לדיון הזה הוא ממש לא מתאים.
אני לא מסכים שהזרים של מכבי חיפה לא טובים. המשחקים באירופה היו בתחילת שנה (לצערי), ומכבי חיפה הייתה קבוצה דיי חדשה ולא מגובשת ומתואמת כמו עכשיו. עם אז הקבוצה הייתה כמו היום אין ספק שמכבי חיפה הייתה היום בליגת האלופות. בוקולי-כיום הזר הכי טוב בארץ, שחקן שעושה פשוט הכל-מחילוצי כדור עד הבקעת שערים. קולואטי-5 שערים ו-4 בישולים ב-8 משחקים, זה זר לא טוב? גונזלבס-היו לו קצת טעויות בהתחלה אבל הוא השתפר מאוד, בלם אתלטי וטוב. חוץ מזה, קפטן נבחרת ברזיל עד גיל 17 לשעבר-זה לא צחוק. דירסאו-קשר אחורי טוב מאוד, אבל אותו נצטרך לבחון דווקא באירופה, במשחקים מול קבוצות שרצות, לא כמו בארץ, חצי שעה לוקח להגיע מההגנה להתקפה. בארץ הוא עושה רושם מצוין, הוא מתקל מצוין, יש לו מסירות עומק מצוינות, הוא מנהיג מהסוג השקט, הוא נותן שקט במרכז השדה, הוא אגרסיבי, ואת הבעיטות שדיברו עליהם כל-כך עוד לא ראיתי. רוסו-אני צריך להרחיב בכלל?
מה אתה משווה? יעקובו היה בן 16 כשהוא הגיע... קולאוטי שחקן סביר לא יותר מזה. לא סתם הוא חימם את הספסל בבוקה.