או קיי, זה לא צמד של ראול, שער אחד. וברור, קנינו 3 אליפויות אירופה ב 5 שנים בכספי ממשלה, קנינו שחקנים בכספי ממשלה (במיוחד בשביל ילדים מעצבנים כמוך שאלתי אישית את נדב יעקובי לגבי זה, כל מה שהבנקים במדריד עוזרים לריאל זה בנתינת קרדיט גדול, כמו שהבנקים הקטלוניים עוזרים לבארסה, אני יכול אפילו להביא לך ציטוט אם אתה כל רוצה. ובוא אני לא אדבר איתך על הנהלה חובבנית, להזכיר לך שבזכות ההנהלה הזו ריאל כיום היא הקבוצה הרווחית בעולם, ולהזכיר לך את ההנהלה ה"מקצוענית" של בארסה עד לפני שנה? לגבי כוכבי ריאל, אני בטוח שאתה מקבל את לוח הזמנים שלהם כל יום בעיתון בבוקר ויודע בדיוק מה כל אחד עושה, אז אני אגלה לך משהו, שחקני ריאל מתאמנים כל יום פעמיים, כמו שחקני ברצלונה. ואתה לוקח את העונה האחרונה בתור אומדן, אתה לא שם לב שדברים קורים סביבך, אם לא אותם 5 הפסדים רצופים שאתה כל כך צחקת עליהם בארסה הייתה נשארת במקום השלישי, ריאל החליפה כל דבר שהיה חלש אצלה, מאמן, הגנה, קישור אחורי, חסר רק ספסל, בארסה גם התחזקה אבל אם ויירה יגיע אני חושב שריאל תתחזק יותר. כמו כן למה לנו לריב? נראה כבר במשחקים הראשונים מי חי בחלום ומי לא.
וואי, הולך להיות השנה חם מתמיד בין בארסה לריאל לפי מה שאני רואה שהלך פה בעמודים האחרונים. אז ככה, לקטאלוני בלב ובדם, עד כמה שהייתי רוצה להסכים איתך בכל הדברים שכתבת, רובם ממש לא נכונים. צ'אבי הוא לא שחקן כזה גדול שכל קבוצה הייתה רוצה לראות אותו... יש בו הרבה כישרון, זה נכון. אבל לשחקן שנותן מסירה אחת גדולה ואז הולך לישון ל-20 הדקות הבאות, אי אפשר לקרוא "שחקן שכל קבוצה רוצה". לצ'אבי יש בהחלט פוטנציאל להיות אחד הגדולים, אך כרגע הוא ממש לא. לגבי הויכוח שהיה פה בין אדמילסון לסמואל, נו באמת... התשובה פה ברורה גם לאוהדי בארסה (ואני ביניהם) שסמואל הוא בין חמשת הבלמים הטובים בעולם ואם אדמילסון לא היה עובר לבארסה, בכלל לא היו סופרים אותו. אדמילסון הוא בלם מצוין לדעתי (ואמרתי את זה עוד כשהוא היה בליון), אבל אין טעם להשוות בינו לבין סמואל. בקשר לשחקנים של ריאל ביורו, רוב השחקנים של ריאל באמת הציגו יכולת עלובה (ראול הבולט מביניהם), אבל אי אפשר להאשים אותם בלוזריות המעצבנת של ספרד. כולם שותפים לזה. לגבי סרט הקפטן בריאל, אני לא רואה מישהו אחר חוץ מראול שיכול לקחת עליו את האחריות... זה די ברור שכמעט כל שחקן שנחשב "גאלאקטי" מעניין אותו הכסף בהרבה יותר מהסמל של המועדון. בעניין "תמיכת" הבנקים של ריאל, עם זה אני חייב להסכים עם קטלוני בלב ובדם. הבנקים בספרד נותנים קצת יותר מרק אשראי לריאל. זה די מוזר שבשנה שעברה הם "מכרו" את מגרש האימונים שלהם לעייריה ופתאום כמו קסם נעלמו להם כל החובות (שהיו שווים פי כמה וכמה מאותו מגרש). לריאל יש שליטה על הבנקים בספרד בנושא הזה, זאת עובדה. ריאל נחשבת בספרד כ"קבוצה של המדינה", דומה מאוד ואולי אפילו זהה למה שקורה בארץ עם מכבי ת"א בכדורסל.
חחחח תראו את בארסה! זו הייתה קבוצה כל כך נואשת שהספיקה להם עונה אחת, בה הם עקפו את ריאל ב-2 נקודות, כדי להשתכנע שהם הקבוצה הטובה בעולם (כשאני אומר בארסה, אני מתכוון האוהדים שלה, וכשאני אומר האוהדים שלה, אני לא מתכוון כולם, אלא אנשים מאד ספציפיים). ורק שתדעו, שהעונה לא הייתה כל משמעות למקומות 2-4 (חוץ מהעפלה אוטומטית), כי היה מספיק לנו להוציא תיקו מול בארסה בברנבאו או לא להפסיד בכל אחד מ-5 ההפסדים האחרונים, ואז היינו לפניכם. ככה שלא צריך כל כך להתלהב, כי אתם לא זכיתם באליפות. ולא זכיתם בכלום. אפילו אנחנו לקחנו תואר בעונה הנוראית הזאת (הסופר קופה) והגענו עד גמר הגביע. אז ממה יש לכם להתלהב?! מזה שהקדמתם אותנו ב-2 נקודות? או אולי מזה שהגעתם עד שמינית גמר גביע אופ"א והודחתם על ידי סלטיק? :aaarofl:. אז אתם בתקופה גרועה כבר 5 שנים ואנחנו - רק השנה, ותראו איך אתם מדברים. לגבי הבנקים - גם לכם הבנקים נותנים השראה. היו לכם חובות (סליחה אם אני טועה, אבל ככה שמעתי) של 100 מיליון והגעתם להסכם שתוכלו להתחזק עוד למרות החובות. בקיצור, אל תתחילו לדבר על מה שעוד לא התחיל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx .
אני לא חושב שאף אחד צריך להתנצל בנושא חובות לריאל, שהממשלה במו ידה מחקה לה חובות של 300 מיליון יורו בהינד עפעף, משום מה לא ראיתי אותם עושים את זה עם קבוצות אחרות. אז כדאי שתעדכן את המקורות שלך, כי מה לעשות - לא כל הקבוצות מתנהלות כמו המאפיה של פלורנטינו. במקומך בכלל לא הייתי מדבר על העונה האחרונה, והייתי מחכה בשקט לפתיחת העונה. נכון שסלטיק העיפו את בארסה כבר בשמינית, לא זכור לי שיותר מדי בכו על זה. הסופר קופה, ידידי, לא נחשב תואר על ידי אנשים שמבינים קצת עניין - כי הוא סתם משחק חצי-ראווה, אז אפשר לומר שלב שקט שבארסה וריאל לקחו אותו מספר תארים עונה שעברה. ובבארסה, בניגוד לריאל, כבר התחילה שיטה. בריאל החליפו מאמן ולא מעט שחקנים, וכל אחד שם יודע שהוא בנדנדה. לך תשווה את השקט של השחקנים. ונחכה לפתיחת העונה. אני בטוח שהרבה סימני שאלה ייסגרו.
אויי, זה מעצבן אותי, הקטע הזה שם "הם מכרו את מגרש האימונים שלהם ומחקו ישר את החובות", קיבינימאט, זה לא מגרש אימונים כמו של מכבי חיפה בכפר גלים, 100*50 מטר של דשא וגדר תיל מסביב, פרז מכר את "עיר הספורט של מדריד" שסנטיאגו ברנבאו בנה, זה מגרשי אימון לכדורגל, לנוער, לכדורסל, יחידות דיור שלמות, זה בעצם שכונה שלמה במונחים של ישראל, שכונה שלמה שנמצאת בלב עיר הבירה של ספרד, העיר הכי עשירה בספרד, אתם יודעים כמה קרקעות כאלה עולים? הם עולים "קצת" יותר מ 300 מיליון דולר, כמו כן השטחים לא נמכרו בכלל לממשלה אלא לקונה פרטי עד כמה שאני יודע. וזה שבארסה נמצאת ב 180 מיליון חובות ומוציאה 30 מיליון על רכש ועוד מציעה 22 מיליון על אטו לא מפליא אותכם? עובדה, עכשיו ראש הממשלה אוהד את בארסה, זה עדיין לא מפריע לריאל להוציא יותר מ 60 מיליון על רכש. ברור, כיף להאשים את ריאל בשחיטות, אבל כמו שקטאלוני אמר בטופיק אחר, ימי פראנקו עברו, זה לא אומר שהכל נשאר כמו שהוא היה.
ואלה אחי, סוף סוף מישהו שמבין עניין... גביע אופ"א, סופר קופה, את מי כל זה מעניין? העיקר הוא שברצלונה בונה בכוחות עצמה קבוצה המשלבת כישרון רב עם סגל עמוק של שחקנים שעושים עבודה וזה הולך להישתלם ובגדול.
:aaarofl: :aaarofl: קונה פרטי... טוב שהעיריה של מדריד היא קונה פרטי. טוב גם שהם ביצעו חלוקה לאזורים מחדש כדי להקפיץ את מחיר המגרשים... פשוט נפלא! מימון סודי בתפארתו, דרך אגב נוגד את חוקת האיחוד האירופי. לא אתפלא אם בקרוב ועדת הכלכלה של האיחוד האירופי תבוא לבקר בבירנבאו ולאחר שתחשוף את ההונאות אופ"א יצטרכו לפסול את ריאל מהמפעלים האירופיים וזו תהיה רק ההתחלה. אני לא רוצה להשמיץ סתם, אבל לא אני ולא אתם אוהדי ריאל לא יכולים להתעלם מעובדות אלה.
די כבר. כל אוהדי ריאל פה התחילו ממש לעצבן. כולם יודעים שהממשלה נותנת לכם כסף,מגרש אימונים זה בכל זאת רק מגרש אימונים,והוא לא שווה 300 מיליון יורו,אולי 50 במקרה הטוב. ומה אתם מתחילים לדבר על העונות האחרונות שלנו שהיו גרועות? עכשיו אנחנו מצוינים וזה מה שמשנה. אולי אנחנו עפנו לסלטיק,אבל אתם הובלתם על מונאקו 4-2 מהמשחק הראשון,הובלתם 1-0 במשחק השני ובסוף עפתם,זאת ממש בושה. בינתיים בארסה האחרונה שניצחה במפגשים ביננו,והיא גם עקפה אתכם,אז עד שלא תנצחו אותנו,אנחנו יותר טובים. קודם כל תעברו את ויסלה קראקוב ואחר כך נדבר. :aaarofl: :aaarofl: בארסה גם לא כל כך נואשת,שהיא משדרת בשידור ישיר,בדיקות רפואיות של שחקנים. אבל כמו כל קרקס,הוא נודד,ומתישהו,אתם תנדדו למרכז הטבלה(המקום שלכם). פאשיסטים.
מה זה משנה, כן מגרש אימונים, לא מגרש אימונים, כן שכונה יוקרתית, לא... בארסה וריאל הן שתי קבוצות גדולות, ולא פלא שיש אנשים שעושים להן טובות (כן, וגם לבארסה!!). ולא אמרתי שסופר קופה זה טורניר רציני, זאת לא הנקודה שלי! הנקודה שאי אפשר להגיד שבארסה הייתה יותר טובה מריאל העונה כי הם סיימו לפניהם! אתם חושבים שלבארסה הייתה עונה טובה?? פשוט בגלל העובדה שלא ציפו מברצלונה שתגיע למקום הראשון (והשני), זה נראה כאילו הייתה לה עונה טובה. אבל למעשה לא הייתה לה עונה טובה מריאל, פשוט מריאל ציפו להרבה יותר. אבל עזבו, תראו כמה אנחנו מתווכחים ועוד איפלו לא התחילה העונה...
מה זה "עד שלא תנצחו אותנו, אנחנו יותר טובים"?! מה, עד שיונייטד לא ינצחו את חיפה, חיפה יותר טובה? מה זה השטויות האלו?? די, די, אין לי כוח כבר להתווכח, כדי לכם לעשות אותו דבר. נ.ב שמתם לב בגלל כל המריבה הזאת פרצה?
בינתיים זה כך באמת. ויוון היא הנבחרת הטובה ביותר עד שלא יוכח אחרת. וריאל יכולים לשכוח מליונאל מסי. ווירה בסופו של דבר יעבור,ארסנל פשוט רוצה הרבה כסף.