לרוסיה יש סיכוי לעלות, אבל רק תיאורטי. הם צריכים לנצח את במשחק שנותר להם נול ארגנטינה, ובנוסף שבמשחק של ארגנטינה היום מול איראן, איראן תפתיע ותנצח. זה לא הולך לקרות. אני מאמין שהארגנטינאים ינצחו את שני המשחקים. זה לא מקרי שרוסיה הפסידה הרבה משחקים, הם לא משחקים טוב בטורניר הזה.
האמריקאים לא עד כדי כך טיפשים. מילא נבחרת יוון יכולה להפסיד בכוונה ולתת 40% מהיכולת שלה, כי אין שחקנים יוונים שמשחקים ב-NBA, לאף אחד מהנבחרת האמריקאים אין מושג מי הם ומה הם שווים. אבל ספרד? כמעט כל הסגל שלהם משחק ב-NBA, ואלה לא שחקנים נידחים, אלה שחקנים משמעותיים בקבוצות שלהם. קובי בראיינט ידע אם גאסול לא נותן 100% כמו שבוש ידע אם קלדרון לא נותן 100%.
ספרד מצטיירת כנבחרת של לוזרים. להפסיד 40 הפרש במשחק שאמור להיות הצהרת כוונות? תוסיפו לזה הפסדים בגמר בשלוש מתוך חמש אליפויות אירופה האחרונות, הפסד לגמרניה בנקודה בחצי גמר אליפות אירופה 2005... אפילו באליפות העולם היוונים עשו במקומם את כל העבודה... לדעתי הם לא זוכים במדליה גם הפעם.
אי אפשר לקבוע מי לוזר ומי לא אחרי משחק שמשוחק במסגרת הבתים. מילא אם זה היה בשלבי הנוקאאוט. הם לא נתנו 100%, הם שמרו את הכוחות, לא צריך להיות גאונים כדי לראות את זה. אני חושב שגם האמריקאים ראו את זה והם יתאמצו איתם עוד יותר בפעם הבאה שיפגשו אותם אם בכלל.
כתבת "להפסיד 40 הפרש במשחק שאמור להיות הצהרת כוונות"... מזה הסקתי שלקחת גם את המשחק הזה כהוכחה ללוזריות של ספרד.
יש משהו במה שסרג'יניו אומר, ספרד כבר הוכיחה בעבר שכמו נבחרת הכדורגל שלה (לפחות לפני היורו) היא לוזרית. להפסיד לרוסיה בגמר היורובאסקט, בטורניר שהרוסים לא היו גדולים בו והכוכבים שלה לא הגיעו לגמר. אחרי שאתה מטייל אל הגמר די בקלות ומשחק את הכדורסל הכי טוב בטורניר זאת לוזריות שלא תאמן. אבל אי אפשר לדעת, אולי הספרדים שינו גישה, אולי גם הם כמו נבחרת הכדורגל השתנו מנטלית. נחייה ונראה.
חבל שהפסקת לקרוא את התגובה באמצע... ההוכחות ללוזריות של ספרד יש מפה ועד להודעה החדשה. המשחק היום רק הדגיש את זה עוד יותר. ליטא וארגנטינה לדעתי טובות ממנה. גם יוון ברגעי האמת. לדעתי זאת תהיה הפתעה אם ספרד תיקח מדליה כלשהי.
מצד שני השנה הזאת היא השנה של הספרדים... טור דה פראנס, כדורגל, כדורסל, טניס... יוון לא יותר טובה מספרד בכלום, ברגעי האמת ראיתי איך ספרד פירקו את יוון באליפות העולם. ליטא גם לא משתווה לספרד(שאתה אומר שספרד לוזרית, מתי ליטא הגיעו להישג בזמן האחרון?)... ארגנטינה וספרד בערך אותה רמה, כרגע ארגנטינה בכושר טוב יותר קשה לי להכריע מי יותר טובה. הפתעה אם היא תיקח מדליה? לדעתי הפתעה ענקית אם היא לא תיקח מדליה. עדיין יש לה את הסגל הטוב ביותר חוץ מארה"ב.
טור דה פראנס וטניס זה ספורט אינדיווידואלי שלא מתאים למשוואה. אני לא אומר שספרד לא נבחרת טובה, היא טובה. אפילו מצוינת. אבל לוזרית, וזאת עובדה. אם בחצי הגמר היא פוגשת את ליטא/יוון/ארגנטינה, אני יודע על מי לשים את הכסף שלי.
יוון הנבחרת הכי ווינרית שיש. היא יכולה לתת משחקים חלשים בשלב הבתים, אבל כשמגיעים לנוקאאוט במשחק אחד היא יכולה לנצח כל נבחרת, אולי מלבד ארה"ב (וכבר ראינו בעבר שגם זה אפשרי). ליטא היא סימן שאלה. נבחרת סופר מוכשרת, מאומנת וטובה, השאלה אם במאני טיים היא תשמור על אותה יכולת גם נגד נבחרות כמו ארגנטינה, ספרד ויוון. דרך-אגב, סין הבטיחה את העלייה שלה לרבע על חשבון גרמניה החלשה. משום מה יש לי הרגשה ממש רעה שעם הקהל והצלפים שלהם, הסינים יכולים להפתיע את ליטא.
היכולת של ספרד באליפות אינה מרשימה, ולראיה הם היו אמורים להפסיד לסין (הלא מאד חזקה) וניצלו עקב חוסר הניסיון הסיני. מצד שני, זה עדיין שלב הבתים, והם הבטיחו את מוקמם בשלב הבא, אי אפשר לשפוט קבוצה על פי שלב הבתים, אלא אם היא לא מצליחה לעבור אותו. יהיה מעניין לראות את היכולת שלהם בשלב הבא...
אז אחרי שיוון ניצחה את סין במשחק שהיה חשוב מאוד מבחינת מאבקי המיקום, הושלמה תמונת משחקי רבע הגמר: ארה"ב - אוסטרליה ספרד - קרואטיה יוון- ארגנטינה סין - ליטא