הופעה מכובדת והפסד מינמלי לחיפה באנפילד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י John Barnes, ‏9/8/06.

1. תונל Member

בעיקרון הוא כבר מתחיל שנה רביעית בבוגרים, והוא אפילו שיחק ברמות האלה מול ולנסיה ב4-0 לפני 3 שנים.
    -----------------------------

החלטה טובה של רוני לוי לפתוח עם בוקולי מאחורי קולאוטי, אני מניח שפשוט היה לו חשוב שבוקולי יעזור לשני החאביירים לעשות הגנה על האמצע של ליברפול, אבל בזכות זה גם הרווחנו תרומה התקפית גדולה וכמובן הגול.
    רק לא הבנתי איך הוא בא למשחק כזה בלי בן-בסט כשארבייטמן מורחק, וגם רפאלוב על הספסל לא היה מזיק.

דוידוביץ'- משחק טוב, הגול הראשון לא היה באשמתו, בבעיטה כזאת אין זמן לחשוב איך ולאן כדאי להדוף את הכדור, וסך הכל הוא הדף הצידה.
    בגול השני, Yellow Diamond אתה צודק, מרוב שהיה חשוב לו לסגור את הבין הרגליים שלו הוא לא עשה כלום עם הידיים והשאיר את היד צמודה לגוף במקום לחסום עוד קצת מהשער.

חרזי- לא ציפיתי ליותר מדי אבל גם לא ציפיתי ממנו לטעות שהובילה לגול השני.

קינן- ממש הפתיע אותי, משחק עם ביטחון כאילו הוא איזה בנאדו. הוא מפתח תכונה של בלמים גדולים, כשמישהו מולו עם הכדור ויש אופציה להגיע אליו הוא ישר מביא גליץ' על הכדור ומעיף אותו, לא מחכה לראות מה השחקן שמולו יעשה.
    נראה לי שאפילו אם בנאדו יישאר איכשהו, לוי יפתח עם קינן גם בגומלין.

אולארה- לעבור משחק שלם מול ליברפול בלי שישימו לב כמה אתה איטי זה הישג, לא יודע איך הוא עושה את זה אבל הוא היה מצוין.

מגרלשווילי- התחיל עם קצת פחד במה, אח"כ הוא כבר פחד מפנאנט ולא רצה לתקוף אותו עם הכדור כדי שלא יעבור אותו, וככה תמיד היה לפנאנט חופש פעולה. אבל כנראה שהפחד במה עבר לו, סלאלום יפה הוא עשה ברחבה שלהם, חבל שנגמר בכלום.

אנדרסון- בינתיים לא ראיתי ממנו שהוא שחקן יותר טוב מגזל או מלורפיסה נניח, אני לא מאשים אותו במשהו אבל אני מנסה לחשוב איך היינו נראים עם עידן טל שם ונראה לי שהיה הבדל ענק שהיה יכול להתבטא גם בתוצאה.

מסודי- מצוין במחצית הראשונה, בשניה חבל שלא ניסה ליזום קצת יותר בהתקפה.

בוקולי- מעולה, כאילו העמדה הזאת מאחורי קולאוטי גרמה לו לקחת יותר אחריות, עשה מלא הגנה, יצר התקפות וכמובן קור-רוח של חלוץ בגול.

קטן- לכל מי שאומר שהוא תמיד נעלם אז יש לו זיכרון קצר, בליגת האלופות הוא היה טוב, אח"כ גם היו לו כמה משחקים טובים (ולנסיה, רוזנבורג). הבעיה היא שמאז רוזנבורג שזה אומר דנייפרופטרובסק ומאלמו הוא היה אפס וגם היום לא משהו. דווקא הוא עשה מלא הגנה, הרבה יותר משראיתי אותו עושה אי-פעם (אולי בגלל סרט הקפטן), אבל חוץ מזה לא הרבה, ושוב הקרנות בגובה הדשא שהיריב הודף בקלות.

קולאוטי- אין לי חצי טענה אליו על המשחק הזה. הבישול לבוקולי היה מעולה, שמר על כדורים אפילו שהבלמים שלחצו עליו היו קצת יותר טובים מסטרול ודומב, בנגיחה ששיפשפה את הקורה התמקמות מעולה על פינאן ונגיחה הכי טובה שאפשר להוציא ממצב כזה, בהדיפה של ריינה בסוף גם בעט טוב בין שניים שסגרו אותו.

מליקסון- המסירה לקולאוטי בנגיעה היתה ענקית, נשאר רק לקוות שזה לא חד-פעמי.

משומר- ענק ענק ענק http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
    -----------

* שמתם לב איך במחצית הראשונה המצלמה התמקדה באלמדון מלא זמן? מעניין למה...
    * גם לכם בהחמצה של קולאוטי עבר פלאש-בק של ההחמצה של ישראלביץ' מול לברקוזן? זה היה מהלך דומה, גם הבעיטה וגם ההדיפה, וגם אז בתוספת הזמן במשחק שיכול לקבוע המון.
    * קלטתם את בוקולי נותן טיל מסובב מהקרן לתוך השער? אז כשגרסיה נגח מהקו.

2. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

צודק..גם אני חשבתי על זה קצת אחרי השער,אוואט בדרך כלל יוצא ככה עם הידיים ומצליח להדוף הרבה
    באחד על אחד...חבל אבל אין מה לעשות.

נערך לאחרונה ב: ‏10/8/06
  3. Ljungberg 8 Member

משחק ענק של חיפה, מגיעות להם באמת כל המחמאות!
    כל אחד מהשחקנים נתן משחק מצוין, לא התרגשו ושיחקו טקטית יוצא מן הכלל.
    בכל זאת מקום לדאגה, והרבה דאגה הוא מגרלשוילי,
    הבחור הזה יכול להוציא אותי מדעתי, הבנו שהוא לא יודע לעשות הגנה אבל שינסה לפחות, כשהוא ניסה אתמול הוא הצליח לחטוף כמה כדורים אבל רוב הזמן הוא הסתובב על המגרש במן מבט אדיש כזה כאילו הוא בכלל לא מבין את גודל המעמד.
    בגול הראשון הוא פשוט עמד שם לפני שלושת שחקני ליברפול ולא חשב בכלל שאולי זה יגיע אליהם,
    כשזה כבר הגיע הוא יצא בריצה קלה לקראת בלאמי במקום לזנק עליו ואולי למנוע שער,
    גם השמירה שלו באגפים, הוא עומד 5-6 מטר מהשחקן ונותן לו להרים בחופשיות, רק שהכדור חס וחלילה יפגע בו.
    השיא היה דוקא בחלק התקפי שקטן עמד לבד והוציא את הגרון כדי שימסור לו ומגרלשוילי התעלם.
    אני לא יודע איך לאכול את השחקן הזה, איך אפשר לשחק באנפילד עם כוח רצון של כדורגל שולחן?
    חוץ מזה מסודי היה ענק, אפשר לראות מה ארסנל מצאה בו.

4. Riki Member

שאלוהים יברך אותך אסף !!

משחק נורא טוב שלנו לדעתי מהסיבה היחידה, שיחקנו בלי ריגשי נחיתות, גאה בקבוצה שלי מאוד.
    יש הבדל תהומי ברמות, אבל ליברפול הגדולה הייתה אתמול אנמית ונתנה את אחת מתצוגות הכדורגל היותר ביזאריות שלה. חבל שלא ניצלנו את זה יותר וחטפנו גולים הזויים.
    בדיון באנגלי כולם אומרים, ''ליברפול רק בתחילת עונה, יקח להם זמן להתחבר'', הלו ?! כאילו גם אנחנו רק בתחילת עונה. גם לנו יש שחקנים חדשים, גם לנו אין עדיין תיאום, אנחנו מתמודדים בדיוק עם אותם הקשיים.

מגרלשווילי - חרא, פשוט חרא.
    קינן - אחד מהבלמים היותר גדולים שיצאו במדינה שלנו, חכו תראו.
    בוקולי - מלך !!
    קולאוטי - לא מבינה מה רוצים ממנו, פיספס בדקה אחרונה אבל היה פחות או יותר בסדר במשחק, בלי חדות אבל אין לי טענות רבות.
    קטן - אחלה משחק, הגנתית תרם המון לקבוצה.
    אנדרסון - אחד מהרכישות היותר תמוהות שלנו.
    ניר- רדו ממנו, היה לו משחק טוב מאוד.

וזהו, היו אתמול מלא חבר'ה של חיפה במאש, היה נהדר לראות את הפאב האנגלי הזה נצבע בירוק. ישבתי שם וממש הרגשתי כאילו אני בג'. תונל הפסדת... אפילו משה היה שם !

5. משוגע בירוק Member

בקשר לאנדרסון: אני בטוח במאה אחוז אולי במאה עשרים שהוא שחקן מצויין... לפי התנועות שלו על המגרש מה שכן אין לו בטחון הוא כנראה לא מרגיש עדיין מחובר למדינה ולקבוצה הוא קצת לא רגיל למצב שהוא נקלע לתוכו... אינ חושב שכשהכל יסתדר אנחנו נגלה שחקן מצויין...

עוד נקודה: אם היה נגמר 1:1 הייתי אומר לכם בוודאות שבגומלין נחטוף חמישייה. רוני לוי היה עולה כדי להוציא תיקו 0:0 הוא היה מתגונן עוד יותר מהיום, אחרי השער הראשון היינו מתפרקים... עכשיו כשאנחנו צריכים לנצח אני מאמין שהשחקנים יעלו עם יותר רצון להבקיע, להוכיח מה הם שווים ואם המשחק יהיה בקפריסין יש לי אפילו איזה שביב של תקווה שליברפול תזכה בגביע אופ"א (ולא מהמקום השלישי בשלב הבתים של הצ'מפיונס)...

אז זהו חוזרים לליגה ואני מקווה שמול הרצליה הם ינחתו כבר לקרקע כי זה מאוד מסוכן עכשיו... וגם אם נפסיד לליברפול בסיכום שני המשחקים צריך להיות מרוכזים ולהמשיך בגביע אופ"א ולא להתייאש כמו נגד א.א.ק אתונה (אחרי ההדחה משלב הבתים של הצ'מפיונס) או נגד דנייפרו (אחרי רוזנבורג)... גם בגביע אופ"א אפשר לעשות דברים יפים... אבל שוב זה לא נגמר עד שזה לא נגמר וכשקייסי וארבייטמן יחזרו אני חושב שיהיו לנו יותר אופציות התקפיות על המגרש ועל הספסל...

6. TariboWest Member

אני חושב שהשגנו את התוצאה הכי טובה שיכולנו להשיג, 2 הקבוצות יבואו למשחק בצורת חשיבה שונה - ליברפול בחשיבה ש- 0:0 והם עלו (ככה הם יתקפו הרבה פחות מאשר במצב שהם צריכים שער) ומכבי חיפה בחשיבה שהיא צריכה 0:1 בסך-הכל.
    בעוד שבועיים מכבי חיפה תהיה הרבה יותר טוב (אני מקווה שליברפול לא) - התיאום יהיה טוב יותר, מגרשווילי הגולם יוחלף בקייסי, ארבייטמן וסוואן יוכלו לשחק והמשחק לא יהיה באנפילד.
    אני עדיין לא הבנתי למה רוני לוי הביא שחקן עם כמעט בדיוק אותו אופי של דירסאו. כמו שזה נראה, אנדרסון אפילו לא שחקן 50:50.
    דקל קינן הראה עוד פעם שזה עניין של זמן עד שהוא יהיה מספר 1 בארץ. היה מצוין ודיי שיתק את בלאמי, שאם היה משחק באגף היינו בצרות הרבה יותר גדולות. בלם חכם עם קור רוח של קיבונציק אמיתי...

7. מ.ח.א Member

זה שליברפול צריכה 0-0 לא יגרום לה לתקוף פחות
    להפך היא תרצה לגמור את העניין כמה שיותר מהר

8. Raulito Madridista

לא ראיתי את המשחק של מכבי חיפה בכלל, חזרתי מהבת מצווה של בת דודה שלי, כרבע שעה לאחר תום המשחק, וערוץ 10 אם אני מבין נכון, לא הביא תגובות של אנשים ממכבי חיפה או ליברפול, וישר רץ לחזור לשדר את החדשות.
    אני הייתי בהלם לשמוע שמכבי חיפה הובילה באנפילד, והייתי מאוכזב למרות היותי אוהד הפועל, שזה נגמר בהפסד.

מילה טובה אני חייב להגיד לרוני לוי. כל שחקן בחיפה היה מרוכז במשחק, זו קבוצה גדולה, שיודעת לנתק עצמה מכל הדברים הרעים שפוקדים אותה - במקרה הזה המצב הביטחוני, והיא נותנת 300% על המגרש, ומראה יכולת שלא נופלת ממחזיקת הגביע האנגלי שסיימה במקום השלישי בפריימרליג.

השער של מכבי חיפה היה טיפה דומה לשער נגד מנצ'סטר לפני 4 שנים. חטיפת כדור במרכז המגרש, כדור עומק לאחד השחקנים בקישור\בהתקפה, והכדור נגמר ברשת. סיום נהדר של בוקולי שגם היה מספיק זריז להגיע עד השער, רדפו אחריו שני שחקנים.

ליברפול לא חטפה הרבה כדורים כמו בדר"כ. שחקני חיפה הניעו את הכדור מהר, וליברפול התחילה את ההתקפות שלה, רחוק רחוק מהשער וככה לא יכלה לעשות מתפרצת. בניטס עבר לשחק 4-4-2, וזה מה שפגם בקישור האחורי שלו.

אני חייב מילה על מגרלשווילי. בכדורגל, אם שחקן עובר אותך, אתה צריך לא לעזוב אותו ולהישאר עליו, לא משנה כמה פעמים יעבור אותך, תחזור לעמדה שלך. מגרלשווילי משום מה הלך לעזור בסגירת המרכז ולא עשה טוב. אתה לא מצפה בשחקן ברמות האלה שלא יישאר על השחקן שהוא צריך לשמור, וזה פגם במהלך. הוא גם היה צריך להיות יותר קרוב לבלאמי שכבש את השיוויון ושער בכורה באנפילד.

לחיפה הייתה נגיחה יפה של קולאוטי אחרי הרמה מדהימה של חרזי מאיזה 35 מטר. זה היה מצב לא רע, אבל לא הרבה חלוצים בישראל היו מכניסים משם, אולי אף אחד.

ניר דווידוביץ לא היה אשם היום באחד השערים והציל בעיטה חופשית יפה וגם הבעיטה של סיסוקו הייתה נהדרת. דווידוביץ היה טוב היום ועשה את הסוויץ הדרוש, אני מקווה שהוא יהיה טוב בפעם הבאה.

בניטס ניצח את המשחק בחוכמה גדולה של מאמן, שראה שהבלמים של חיפה לא מצליחים לסגור את קרא'וץ בהגבהות של ליברפול. הוא הכניס שחקן שיעשה את ההיכוף. גונזאלס שהגיע מסוסיאדד עשה את זה לחרזי ובעט נפלא פנימה.

למכבי חיפה יש סיכוי לעבור את ליברפול בשבוע הבא אבל אני לא מאמין בכך בכלל. אם ליברפול תעלה בבונקר מוחלט כמו נגד צ'לסי בסטמפון ברידג' ב2005 נניח, אין מצב שהיא עוברת. חיפה עשתה היום עבודה טובה והביאה כבוד למדינת ישראל, חבל על הסיום.

9. לא מצאתי כינוי Member

קצת קשה לי להאמין שזה מה שבניטז מחפש. לדעתי הוא דווקא יילך על הניצחון,ואפילו ייחפש ניצחון במעל גול.
    בכל מקרה,מגיע שאפו ענק אתמול לדקל קינן שפשוט היה מצויין. אני כבר טוען ממזמן ממזמן ואומר לאוהדי חיפה שהם רק ירוויחו מזה אם קינן יחליף את בנאדו כי הוא יותר טוב ממנו,נתן אתמול משחק ענק פשוט ולדעתי הוא גם יוכל להגיע לאירופה בקרוב עם קצת עזרה מכמה סוכנים בדרך http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx רוני לוי בניהול משחק מצויין. השיטת משחק באנפילד הייתה כל כך חכמה,שזה אומר הגנה ומשחק על מתפרצות שמטרתן לעקוץ.
    חיים מגרלשוילי היה פשוט בדיחה עצובה,פשוט ליצן,כמה חורים וטעויות שחקן מסוגל לעשות במשחק אחד? מגיע לו בעיתון ציון 2 אולי.
    בכל מקרה,לדעתי מי שתעבור בסופו של דבר זה ליברפול. קשה לי לראות את חיפה עושה משהו מיוחד בקפריסין,וגם אם היא תוביל לזמן מסויים, תמיד תבוא הדקה ה90 http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

10. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא? ראית את המשחק? לדירסאו ולאנדרסון היו המון איבודי כדור במרכז המגרש,אלונסו סיסוקו וג'רארד(עד החילוף) לחצו אותם כל הזמן.

דוידוביץ' התמקם רע בבעיטה של סיסוקו ולכן היה לו קשה להדוף בצורה טובה יותר,כלמור חזק יותר או לקרן.

11. משוגע בירוק Member

הנה הציונים שלי (לקוח מפורומים אחרים שרשמתי):

ניר דוידוביץ' - בסך הכל משחק סביר של השוער מספר אחת. היו לו כמה הצלות נחמדות, הבעיטה החופשית של פנאט שהייתה ממש קשה אחרי שהוא ראה את הכדור הולך לכיוון אחד והוא ברגע האחרון שינה כיוון בגלל שהוא פגע בחומה... גם כמה יציאות טובות לכדורי גובה לפני האטרייה פיטר קראוץ'.. בגול הראשון אני לא רואה אותו אשם כי הוא הדף נכון לצד, זה שלא היה שם מי שיכסה את השחקנים של ליברפול זה כבר קשור לשחקן שמתחת. בגול השני הוא יצא נכון רק חבל שפתאום התיישב על הדשא ולא ניסה לפחות להרים ידיים ולנסות שהכדור יפגע בו איפשהו.

ציון: 6.5

חיים מגרלשווילי - עגלה אחת גדולה. בלוף אחד גדול. עאלק סטאנדרט ליאז' רצו אותו. מתחילת המשחק הוא רק חושב איך להצטרף להתקפה וגם זה הוא עושה לא טוב. בהזדמנות הכי טובה שלו הוא רצה לקנות את עולמו במקום למסור והתעקש לבעוט לשער. במשך כל המחצית הראשון פנאט פירפר לו את הצורה, הגול הראשון התחיל בזה שפנאט עבר אותו בקלות ונגמר בזה שמגרלשווילי לא היה באגף שמאל של הרחבה כדי להגיע לריבאונד מההדיפה של דוידוביץ'. במחצית השנייה זה רק הלך ונהיה יותר גרוע, למרות שליברפול הלכה פחות על פנאט, כשכבר הכדור הגיע לאגף שמאל של ההגנה החיפאית, מגרלשווילי שמר כמו ילד לא מוכשר בנערים ג'. הוא פשוט הראה זלזול ואדישות. כל הרמה מהצד שלו הגיעה לרחבה הוא לא ניסה לעצור שום הרמה, הוא תמיד הסתובב עם הגב ולא התאמץ. עגלה.

ציון: 4

רפאל אולארה - מצויין כרגיל. התאמץ מאוד במשחק כשהיה צריך לתפקד גם כבלם וגם למלא את החורים של מגרלשווילי באגף שמאל. תיקולים נקיים, עבודה נקייה ללא לחץ, בלם מושלם. כמעט ללא טעויות. בהחלט הוא הנקודה היציבה במשחק הזה לאחר הטעות הלא אופיינית בשבת מול נתניה.

ציון: 7

דקל קינן - ההפתעה שלי במשחק. לא תפסתי ממנו יותר מדי, הוא לא הוכיח את עצמו במעמדים גדולים והוא קיבל הזדמנויות רק בסכנין ונתניה. אבל אתמול הוא שיחק אותה בענק. השמירה על בלאמי הייתה אדירה, הוא בעצם האחראי לגול הראשון שלנו, כשהעז לדהור כמעט עד החצי ולעורר בלאגן בהגנה האנגלית. גם אחרי הכניסה של פיטר קראוץ' האיום, הוא התאמץ מאוד וניסה לחפות על הפרש הגובה בטכניות ובזריזות, אך בפעם היחידה שכשל להגיע לכדור גובה, ליברפול הבקיעה וזה קצת הרס מהמשחק המצוין.

אלון חרזי - שקט מאוד כהרגלו. האמת שבאגף שלו היו פחות בלאגנים בייחוד בגלל שרוב המשחק שיחק שם זנדן האנמי שנתן משחק גרוע ביותר. היה מדויק במסירות, לא הרבה להצטרף להתקפה, אבל בהגנה הוא בהחלט סיפק את הסחורה בניגוד לאגף השני. גם ההצטרפות שלו והעזרה לבלמים באמצע הייתה מצויינת, חבל שהוא עשה את זה יותר מדי וגם כשלא צריך ושכח להתמקד בשחקן שהיה צריך לשמור עליו - גונזאלס. הוא הפקיר אותו לבד באגף ולמעשה הוא האשם הישיר בשער הזה. חבל מאוד.

ציון: 6

חאבייר דירסאו: משחק פושר מאוד של דירסאו. פתאום השחקן שנראה כל כך מעל הליגה שלנו, במשחק אתמול פשוט נעלם. המון איבודי כדור, מעט מאוד התקפה, הרבה מאוד הגנה. לא ממש הרגשתי אותו במשחק וחבל. הוא שיחק מאוד מאחורה וגרם לכך שמרכז המגרש היה כולו בשליטתה של ליברפול ואחוזי החזקת הכדור מוכיחים אתזה. לפעמים הוא אף עזר לבלמים וירד לשמור על שחקנים ברחבה.

חאבייר אנדרסון - התעלומה הגדולה. מצד אחד רואים שיש לו פוטנציאל ברגליים ויש לו את הכשרון הברזילאי המיוחד הזה שי גם לחביאר השני. אבל וזה אבל גדול יש לו חוסר בטחון עצמי ענק. הוא היה מאוד הססן בכל פעולה שלו, בכל מסירה קטנה הוא לא התעמק ופשוט העיף את הכדור בלי לראות לאן הוא מגיע. יכול להיות בגלל שזרקנו אותו ישר למים העמוקים מול ליברפול, יכול להיות שזה בגלל הלחץ מהמצב הבטחוני והאפשרות ההגיונית יותר: יכול להיות שהוא לא מספיק טוב כדי למלא את החור הגדול שהשאיר עידן טל באמצע המגרש.

ציון 5.5

אלן מסודי - משחק טוב של מסודי. כמה פעולות טובות וכמה כאבי ראש שהוא עשה לריסה במחצית הראשונה. אבל לא יותר מזה בעצם. במחצית השנייה הוא די נעלם, למרות שהוא התאמץ מאוד וגם עשה הגנה יפה. צריך לעבוד איתו קצת על כושר, גם במשחק מול נתניה בגביע הטוטו נגמר לו האוויר בדקה ה-70, אתמול זה הגיע אפילו לפני. אני חושב שאת החילוף של משומר, אם היו עושים קודם היינו יוצאים מאנפילד עם תיקו.

יניב קטן - משחק לא טוב של הקפטן החדש. בהתקפה הוא בכלל לא תרם, מסירות לא מדויקות, נסיונות לא צולחים להכנס עם הראש בקיר ועדיין אנחנו שואלים: לאן נעלם קטן במשחקים באירופה מאז העונה הגדולה ב-02/03? התשובה לא ידועה כנראה. אולי במשחק הבא הוא יוכיח שוב מה הוא שווה בתקווה שזה יהיה באצטדיון בו הוא כבש את אחד השערים החשובים בקריירה שלו. מבחינה הגנתית הוא השקיע המון ועזר גם הוא לסגור את החור שעשה מגרלשווילי באגף שמאל. בסך הכל הוא נראה אנמי ככל הנראה בגלל העמדה בה שיחק - קיצוני שמאלי. הוא לא ממש אוהב לשחק שם, גרנט גם שם אותו שם במשחקי הנבחרת והוא נראה לא טוב. יש לי גם הרגשה שהוא חזר מווסטהאם עם קצת הרגשה שהוא מעל כולם וצריך להוריד ממנו את ההרגשה הזאת.

ציון: 5.5

גוסטבו בוקולי - בשבילי הוא איש המשחק ובגדול. כל המשחק דפק ספרינטים, הבקיע שער ענק עם קור רוח אדיר, לא הפסיק לחפש את קולאוטי ולנסות להגיע למצבי הבקעה. גם בהגנה הוא היה מצויין ולמרות שזה לא תפקיד שלו (מרכז המגרש) הוא הצליח לעזור לצמד החביארים ויצר מרכז מגרש מעובה וטוב. מה שאני עדיין לא מבין זה איך הוא מרוויח כל כך קצת לעומת יניב קטן ואיך לעזאזל הוא שיחק לפני 3 שנים באחי נצרת? פשוט לא יאומן האנרג'ייזר הזה. שחקן ענק ענק ענק!

ציון: 8

רוברטו קולאוטי - משחק טוב יחסית של המתאזרח החדש. הוא לא ממש היה מעורב במשחק, לא באשמתו, מכיוון שרוב הזמן הכדור היה בחצי של החיפאים. מה שכן הבישול שלו לבוקולי היה פשוט אומנות של קשר קלאסי. איך הוא קרא את הפריצה של בוקולי בצורה מדהימה ומסר שנייה לפני שאפשר היה לשרוק לנבדל. חוץ מזה היו לו שתי הזדמנויות מסמרות שיער - אחת בסביבות הדקה ה-65, בה נגיחה מצויינת שלו חלפה סנטימטרים מהקורה והשנייה כואבת עוד יותר בדקה האחרונה.

* על מליקסון ומשומר אין מה להרחיב כי הם שיחקו 5 דקות בלבד. למרות שאני אציין שמליקסון הניס שינוי מרענן למשחק וסידר לקולאוטי הזדמנות מצויינת בדקה האחרונה.

12. Spanish Weapon Member

היה משחק לא רע בכלל מצד חיפה , די התפלאתי מחולשתה של ליברפול ואני מקווה שהיא תציג את אותה יכולת גם בגומלין.
    בוקולי ומסודי מאוד מאוד מאוד הרשימו , מגראלשווילי הדהים בחולשתו.
    תוצאה טובה שאני בטוח שחיפה הייתה קונה לפני המשחק.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏10/8/06
  13. vivalaunited Member

לכל חיפה מגיע כל הכבוד, אני חושב שכולם שיחקו טוב, לכל אחד היה את הטעויות שלו.
    מגרשווילי עשה הרבה טעויות אבל זה רק כי הוא לא שחקן הגנתי במיוחד בהתקפה הוא היה בסדר כזה.
    אנדרסון משחק שני שלו בחיפה אתם לא יכולים להגיד עליו עדין כלום ועוד זה משחק ראשון שלו בחיים באירופה, זה קשה לו הוא צריך להסתגל לקבוצה אבל לדעתי הוא גם עשה עבודה טובה.

14. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

אוי אל תתחילו להיות לי אוהדים ישראלים מגעילים וכפויי טובה...

מבחינתי אתמול גם דירסאו וגם אנדרסון נתנו משחק גדול, לא פחות. אני לא חושב שאתם מבינים מול מי הם שיחקו, שלישייה מרכזית ששברה ועוד תמשיך לשבור גם הרבה קבוצות גדולות באירופה, עם סיסוקו שהוא כנראה השחקן הכי פיזי בכדורגל האירופאי ואלונסו וג'רארד עם מסירות האומן שלהם אבל גם כן עם רוח לחימה בלתי-מתפשרת. עצם זה שלמכבי חיפה היה פוזשן מדי פעם וששלישיית האמצע של ליברפול נראיתה מסורבלת ולא מאיימת (שני השערים באו דרך האגף של מגרשווילי ולא דרך האמצע) זה הישג בלתי-נתפס של צמד הברזילאים. אבל ניחא, כנראה שיש אנשים שלא מסוגלים לתפוס כאלה דברים...

אבל לשפוט את אנדרסון ולהחליט שהוא רכש תמוה על סמך משחק אחד? אני אזרום איתכם ואגיד שהוא היה חלש (למרות שלדעתי הוא היה טוב)... הוא היה חלש מול סטיבן ג'רארד למען השם! זה אומר שהוא יעשה פדיחות מול אורן זיתוני ובלסינג קאקו?! חלאס להיות ישראלים ולשפוט עפ"י משחק אחד, ומילא זה היה משחק מול דומז'אלה, אבל מול ליברפול, בכלל לא מלמד על שום דבר. מה גם שמבחינתי ראו אצל אנדרסון בכל נגיעה שיש לו כדורגל ולדעתי ככל שהעונה תתקדם אנחנו נלמד להתענג עליו.

בקשר לזה שהוא לא על העמדה של עידן - אין ספק, עידן טל שחקן בעל אוריינטציה יותר התקפית שיודע לבנות משחק מצוין, עם טכניקה שלא היתה מביישת פליימייקר דרום אמריקאי. מבחינתי בקבוצה שיש בה את בוקולי, מסודי, קטן וקולאוטי מקדימה לא חייבים עוד שני גאונים וירטואוזים באמצע הקישור, וצמד מרכזי חזק כמו דירסאו ואנדרסון (שגם יודעים לתקוף, זה לא שהם גלמים מוחלטים) יחזיק את האמצע ויחסוך הרבה עבודה להגנה שלנו. בעונה הקרובה לא נספוג יותר מדי, מילה שלי.

15. TariboWest Member

אין לזה קשר לרמה שלו כשחקן, אין טעם ב-2 שחקנים בקישור האחורי עם אותו אופי. לפי המשחקים מול נתניה וליברפול, לא דירסאו ולא אנדרסון תומכים בהתקפה. אנדרסון היה אמור לבוא כמחליף לעידן טל ששיחק במרכז השדה עם דירסאו והיה חשוב מאוד למשחק ההתקפה של מכבי חיפה.