אבל בכל זאת, שחקן שמקליט אלבומים, הנחה תוכנית טלוויזיה (לפני כמה שנים), השתתף בקמפיין אופנה...זה מתחיל להיראות כאילו הוא לא ממש מתייחס ברצינות לכדורגל. בהפועל הייתה כלפיו הרבה מאוד ביקורת אחרי האלבום הראשון.
מסכים שעדיף ששחקן יתרכז רק בכדורגל וגם אני לא מרוצה מזה שהוא מוציא דיסק אבל אני עדיין שמח שהוא משחק עבורנו ולא נגדנו, מעבר ליכולת המנהיגותית שלו הוא הביא לנו הרבה ווינריות ומזל שלא היו לנו בלעדיו (במיוחד נגד הפועל, מאז שהוא הגיע אלינו בעונה שעברה הפסדנו לכם פעם אחת בלבד וגם זה עם חצי הרכב בזמנו של אוסי ארדילס, סיימנו פעמיים בתיקו (בעונה שעברה בבלומפילד ועוד פעם אחת בגביע הטוטו של אשתקד, וניצחנו 6 פעמים (3 פעמים 2:1, השנה בבלומפילד, שנה שעברה בוינטר וב"טדי", 5:0 ו2:0 בגביע הטוטו של השנה ו1:0 במשחק האחרון).
שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה בזמן הפנאי שלו, אי אפשר להתעסק רק בכדורגל. , חוץ מכדורגל יש לשחקנים תחביבים אחרים (אצל חלק זה רק עבודה ואפילו לא תחביב) וזכותם המלאה לעשות מה שהם רוצים בזמנם הפנוי (מה שלא יפגע בהם מקצועית, כמובן), אז חלק משחקים פלייסטיישן, חלק הולכים לישון וחלק מוציאים סינגל. כמו שאתה רואה, שמעון גרשון הוא לא היחיד..
חחח גדול! בופון זמר! זמברוטה זייף,אבל זה ענקיחח,זה היה אחרי עונת האליפות נכון? מישהו מבין מילים מהשיר? איזה קבוצה הייתה להם! ושמעו,נדבד נשמע כאליו הוא איטלקי טהור!
זאת ידיעה לא פחות הזויה מכך שקניזארס יגיע לבית"ר. אוואט ישחק בקבוצת תחתית בספרד ולא יגיע למכבי, במיוחד כאשר לא מעט קבוצות מעוניינות בו לעונה הבאה, ביניהם עלתה האופציה גם של בארסה כשוער מחליף.
נכון...במיוחד שהשם שלו מוזכר לא מעט לאחרונה יחד עם ברצלונה וארסנל במידה והוא יבוא למכבי ת"א,זה יהיה מההעברות האלה של "בקהאם לגלאקסי" "קבוצות מקטאר מעוניינות ברונאלדו"
מאחת הליגות הגדולות בעולם לתחתית הליגה הישראלית... התקדמות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx
זה מה שעושה את הנבחרת שלנו ללא טובה ולא מסוגלת להעפיל למונדיאל או יורו. שחקן ששיחק כמעט חצי עונה כשוער ראשון ולא היה משהו סופסל 5 משחקים ומחליט מספיק לי אני רוצה הביתה. אף על פי שלא נראה לי שזה יקרה זה חומר למחשבה. ראו ערך: עומרי אפק ,גל אלברמן ויניב קטן.