איש אחד אומר לאישתו שהוא רוצה לעשות סקס בחושך. האישה מסכימה, אך אחרי כמה זמן היא חושדת בבעל שהוא משתמש במלפפון במקום באיבר מינו, ומתחננת אליו שהם יעשו סקס באור. הבעל מסכים, והאישה אומרת לו - "מה הישתגעת ? כל הזמן הזה ואתה לא מספר לי ? אתה משתמש במלפפון ?" אז הבעל עונה - "תשתקי, אני לא שאלתי אותך מאיפה באו הילדים" http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
רב אחד הולך ברחוב רואה תלמיד שלו נכנס למסעדה לא כשרה מזמין פירות ים ואוכל אותם, הרב מזדעזע מתפרץ למסעדה וצורח על התלמיד: איך אתה יכול לאכול את זה?! עונה לו התלמיד: כבוד הרב ראית אותי נכנס לפה? הרב כן. התלמיד: ראית אותי מזמין את זה? הרב: כן התלמיד: ראית אותי אוכל את זה? הרב כן. התלמיד: אז מה הבעיה? הכל נעשה בהשגחת הרבנות הראשית!
http://img514.imageshack.us/img514/581/5616924if5.Xxx סתם תמונה מצחיקה.. ועוד שתי בידחות: שני קיבוצניקים מחליטים שרוצים לעבור חוויה, ונוסעים העירה לזונה. הם פוגשים את הזונה והיא אומרת להם טוב שימו קונדומים אני עוד רגע באה, הקיבוצניקים בשוק לא מבינים תשפה, מה זה קונדום? אז הזונה חוסכת במילים ואומרת שימו את זה על הזין שלכם בשביל שאני לא יכנס להריון. כעבור חודש וחצי הקיבוצניקים נפגשים ברפת בעת החליבה ומעלים חוויות מאותו לילה תגיד איכפת לך באמת אם הזונה תיכנס להריון? אומר האחד לשני, לא ממש לא עונה לו השני. אז בוא נוריד תקונדום. חברתי ואני יצאנו במשך שנה והחלטנו להתחתן. הייתי מאוש, חבריי עודדו אותנו, הורי עזרו לנו בכל דרך, וחברתי? הייתה פשוט חלומית! רק דבר אחד התריד אותי לא מעט, הדבר הזה היה אחותה הקטנה. גיסתי לעתיד היתה בת 19, לבשה תמיד חצאיות מיני וחולצות בעלות מחשוף. באופן קבוע היא היתה מתכופפת כשהיתה די קרובה אלי ואני הייתי זוכה בהצצה מהנה בתחתוניה. בטוח שזה היה בכוונה, היא מעולם לא עשתה זאת בקרבת אף אחד אחר. יום אחד האחות הקטנה התקשרה וביקשה שאבוא לבדוק את ההזמנות לחתונה. היא היתה לבדה כשהגעתי, היא לחשה לי שבקרוב אהיה נשוי ולה יש רגשות ותשוקות כלפי אשר היא אינה יכולה להתגבר עליהן, ושלמעשה היא גם לא ממש מעוניינת להתגבר עליהן. היא אמרה לי שהיא רוצה להנות איתי רק פעם אחת לפני שאנשא ואתחייב לכל חיי לאחותה. הייתי בהלם מוחלט ולא יכולתי לומר מילה. היא אמרה, אני עולה למעלה לחדר, ואם אתה רוצה ללכת על זה פשוט בוא למעלה וקח אותי. הייתי המום, קפאתי בתדהמה בעודי מתבונן בה עולה במדרגות. כשהגיעה למעלה בקצה המדרגות היא השילה את התחתונים והשליכה אותם לעברי במורד המדרגות. עמדתי שם לרגע, ואז הסתובבתי ופניתי ישירות לדלת הכניסה. פתחתי את הדלת ויצאתי מהבית. הלכתי ישר למכונית. חמי לעתיד עמד בחוץ, עם עיניים דומעות מהתרגשות. הוא חיבק אותי ואמר: אנחנו מאוד שמחים שעברת את המבחן הקטן שלנו. לא יכולנו לקוות לגבר מוצלח יותר עבור בתנו. ברוך הבא למשפחתנו! מוסר השכל מהסיפור הקצר: תמיד תשאיר ברכב את הקונדומים.
אדיר! :aaarofl: :aaarofl: :aaarofl: ולאייברסון, הבדיחה עם הקיבוצניקים ממש גרועה, ואת הבדיחה השנייה אין לי כוח לקרוא.
בדיחה חמודה שחבר סיפר(אני מספר באנגלית כי זה משחק מילים): Why are Ronaldinho never asked for dinner? Because he always dribbling