הומור

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Riki, ‏14/7/05.

1. נדב מיכאלי Member

מדור הלוזר -יום רביעי (אתמול) :
    1)הרציקוביץ' : הפקנו לקחים מפרשת סולומון
    לוני : התקשר אליי איזה וורן באפט אחד ורצה לקנות את מכבי תל אביב . העפתי את התמהוני הזה לכל הרוחות

2) בנאדו : אם אעזוב את חיפה,זה יהיה בראש מורם

3) שלום לקוסם
    משחק הפרידה מאייל ברקוביץ' ייערך בבלומפילד. יענקל'ה שחר יברך,ג'ון הארטסון יגיע במיוחד ויתכבד בבעיטת הפתיחה,גרנט מועמד לאמן.
    שופט :מאיר לוי

4) חשש : קוראים ישתמשו בבדיחות של "הלוזר" בל"ג בעומר

5)יניב קטן נבחר לשחקן המתקדם באנגליה , מנימוקי חבר השופטים : בתוך 3 חודשים בלבד הוא עובר מקבוצת אמצע טבלה טיפוסית לקבוצה אלופה 3 שנים רצוף שהולכת חזק על מקום בצ'מפיונס ליג

6) פרוייקט מיוחד : היום בעוד 20 שנה כותרות מדור הספורט :
    *התפוצצות עסקת יאמר -נתניה . המליונר דורש אחוזים מהמכירה הצפויה של איצטדיון הקופסה
    *גרנט מועמד לקבוצה באנגליה
    *שיא לענת דרייגור. בגיל 67 קלעה 167 נק'
    *מכבי חיפה תחגוג מחר אליפות 23 ברציפות
    *השובעה ממשלה חדשה. ראש הממשלה רפי איתן מינה את שמעון פרס לשר לפיתוח ספורט אזורי
    *שלום תקווה בספק למשחק של נבחרת הוותיקים. יוצא לטיפולים אצל הבן של פרופ' מרטנס
    *לוני הרציקוביץ' בראיון חגיגי : "שנת ה-120 למועדון הייתה מאכזבת,אבל אני לא נשבר. בשנה הבאה נילחם על האליפות".

2. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

עננננננננננננננקקקקקקקקק

בכלל הפעם היה להם מדור טוב.

3. Luca_Toni Member

חח גדול...ואפילו מגיע לקטעים האלה סמייל חדש :

http://img478.imageshack.us/img478/8720/emot194yv.Xxx

4. נדב מיכאלי Member

רשימת ה-11 ,ידיעות אחרונות,סאטירה :
    1)אייל ברקוביץ' בראיון ראשון כמנגר מכבי נתניה : "אנחנו הולכים על כל התארים ואני לא מתבייש להגיד את זה .אם נזכה רק באליפות לא אהיה מאוכזב,אבל אנחנו רוצים דאבל "

2) מאמן הפועל כפ"ס ,אלי אוחנה,סיכם אתמול : "יש ניסים בכדורגל ".
    החלוץ אורן ניסים : "זה לא אני,זה כל הקבוצה "

3) האצן ג'סטין גטלין שבר שלשום בדוחא את השיר העולמי ב-100 מ' .
    מומחים מעריכים שגם השיא הבא ייקבע בדוחא,כשעבאס סואן יקבל טלפון מיעקב שחר וירוץ לחתום בחיפה .

4) בעקבות התיקו נגד מכבי חיפה החליט מאזן גנאים להאריך את החוזה של שייע פייגנבאום בחודשיים נוספים

5) זעם במכבי תל אביב על ההנהלה שלא שילמה החודש משכורות.
    המאמן טון קאנן הציב אולטימטום ללוני : "אם לא תשלם לשחקנים,אני לא נישאר "

6) לואיס פרננדז יטוס לגרמניה לצפות במונדיאל.
    המאמן הצרפתי : "זה מגיע לי אחרי שנה בלי כדורגל"

7)רב"ש השתכנע לחתום בהפועל קריית שמונה רק לאחר שהובטח לו מענק שמן

8) שביעות רצון בבולטון האנגלית מהחלטת בג"ץ לאשר את חוק טל. המנג'ר אלרדייס : "חסרים לי שחקני ספסל. בזכות החוק אתייחס לטל בן חיים ועידן טל כבחורי ישיבה "

9) נתק מוחלט בין רענן כץ לפיני גרשון,בעקבות פרסומים שלפיהם הבעלים של מכבי תל אביב טען שהמאמן זקוק לטיפול נפשי .
    כץ : "בסך הכל התקשרתי לברך אותו על הניצחון בגליל. משום מה פיני טרק לי את הטלפון כשאמרתי לו שהוא מאמן לא נורמלי "

10) וויל סולומון דחה הצעה מפתה מהליגה האיטלקית : "אחרי הטראומה של מסינה אני חושש מסיינה"

11) וברגע האחרון : ראשי תנועת מכבי לא הסתפקו במברק ברכה לאופיר פינס על מינויו ל"שרת החינוך",ושיגרו מברק גם ליו"ר הכנסת : "אין ספק שאתה ראוי לתפקיד,איציק ".

5. Riki Member

6. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

איש אחד עזב את רחובותיה המושלגים של שיקגו כי ליהנות מחופשה בפלורידה שטופת השמש. אשתו, שהייתה בנסיעת עסקים, תכננה להצטרף אליו ולפגוש אותו במיאמי, ביום למחרת. האיש הגיע למלון לאחר שבילה כל היום בחוף, תחת עצי קוקוס ושתיית קוקטילים טרופיים...
    הוא החליט לשלוח E-MAIL לאשתו, כדי להקדים ולספר לה את נפלאות המקום. הוא לא מצא את כתובת ה- E-MAIL שרשם בפתק, לכן סמך על זכרונו ושלח:
    agoren@freenetland.net בתקווה שזה נכון. מקסימום, אמר לעצמו, זה ממילא לא כל כך חשוב.
    אבל רצה הגורל והכתובת לא הייתה נכונה. הוא טעה באות אחת וההודעה הגיעה לתיבת ה- E-MAIL של אשת כומר פרוטסטנטי שנפטר יום קודם. בלילה, אשתו של הכומר פתחה את הדואר האלקטרוני כדי לראות את הודעות הניחומים ששלחו לה. כאשר ראתה את ההודעה נתנה צעקה, ניסתה לקום אבל התמוטטה, ומתה מהתקף לב. קרובי משפחה ששמעו את הצעקה רצו לחדר, ולאחר שראו את האישה המתה קראו את ההודעה:
    "אשתי היקרה, הרגע הגעתי. הנסיעה היתה ארוכה, אבל היה שווה.
    הכל מאד יפה! העצים, הגנים, המסיבות. למרות שאני נמצא פה רק כמה שעות, אני מרגיש כבר כמו בבית. עכשיו אני הולך לנוח קצת. רק רציתי להגיד לך שכבר דיברתי עם האנשים פה וכולם מצפים לבואך מחר. אני בטוח שהמקום ימצא חן בעיניך.

בעלך האוהב אותך לנצח.

נ.ב.
    תכיני את עצמך, חם פה גיהנום!"

7. Riki Member

8. Riki Member

9. נדב מיכאלי Member

תוכנית סיום העונה של פקקים היתה גדולה.
    יעקב כהן פשוט הרג אותי מצחוק.
    ואלון מזרחי כמה דביל אפשר להיות?

10. ReL Member

פקקים הפכה להיות תוכנית מצחיקה מאז שארז שלם הגיע , הכי נקרעתי היום מהאפריקאי ההוא מול ברזיל שבעט את הכדור בבעיטה החופשית של ברזיל , חחחחחחחחחחחחחח .

11. נדב מיכאלי Member

אני מאלון מזרחי -כמה דביל עוד אפשר להיות?
    גם יעקב כהן באמצע התוכנית הלך להשתין http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
    סלבה ברזילאי היה בתפקיד עציץ -לא עשה כלום
    פקקים בהתחלה היתה חלשה ועלתה בהדרגה
    אגב סאטירה יש בוי או די את התוכנית אופסייד עם שרית שרי וספי מריבלין מעונת 01-02 תוכנית מצחיקה לפעמים יותר ולפעמים פחות.

12. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

פקקים השתדרגה אחרי שהעיפו את גרייניק והוסיפו חיקויים.

13. פלג Member

פקקים היא תכנית מצחיקה אבל מיותרת. אני לא מבין למה היא תורמת, עם כל הכבוד זה ערוץ ספורט לא ערוץ הבידור. ראיתי כמה פעמים את התכנית, זה דיי מצחיק אבל לדעתי לפחות זה בזבוז זמן. אם כבר אהבתי משהו מצחיק בתכנית זה שני דברים:
    1) את הבדיחה על ערוץ 1:"...אין עודף מ50".
    2) על באנדו:"... אנחנו נבחרת למעלה", זה היה מצחיק מאוד.

נערך לאחרונה ב: ‏7/6/06
  14. Luca_Toni Member

שארז שלם צחק על האלה שתהחתנו ברמת גן זה היה קורעע

שהוא כאילו קיבל מכתב הזמנה לחתונה חח וקרע אותו והחזיר חצי כאילו זה כרטיס למשחק חח היה גדוללל

15. אלי מתחן Member

ארז שלם אחד המצחיקים, פקקים אחלה תוכנית.
    רק חבל שיעקב כהן הזה מדבר יותר מדי.