איזה הזוי,מישהו בתקשורת האנגלית חייב לנסות לראיין אותו ולבדוק למה הבנאדם צחצח שיניים באמצע משחק העונה בפריימר ליג.
מרוקאית הולכת לרופא ומתלוננת שהיא סובלת מחולשה חזקה הרופא שולח אותה לבדיקת דם ולאחר קבלת התוצאות הוא מזמן אותה ואומר "חסר לך ויטמינים בגוף , את צריכה לקחת כל יום כדור B12" דוקטור אני מצטערת אני לא יכולה. B12 אני מביאה את הילד מהגן
מראים למרוקאית שולחן עם 3 רגליים ,ושואלים אותה : "מה חסר בשולחן? " היא עונה: "סלטים". ----------------- שלושה מרוקאים נוסעים באוטו, מי הנהג? השוטר.
http://images.one.co.il/images/ONE/Originals775/gg902169.Xxx הגרפים המדעיים שהוא הכין בוורד :aaarofl:
תשימו לב באיזה אתר "מדעי" הוא פירסם את חוות דעת המומחה שלו. יש באתר הזה הרבה מומחים.גם מומחיות. ולקינוח, בדיחה לעניין: מה דבר הכי ארוך אצל מרוקאי? כיתה א'.
בחיל האוויר, החליטו להפסיק את האפלייה, וניסו לשלב שני מארוקאים בקורס טייס. הכניסו אותם ל F15 I , אבל ז'וז'ו ובבר לא הצליחו להניע. העבירו אותם למסוק, אבל אחרי 2 דקות המסוק התרסק. חוקרי התאונות אספו את הקופסא השחורה מאתר ההתרסקות, וניסו להבין מה קרה. בסרט ההקלטה נמצא הפיתרון: "ז'וז'ו, תכבה את הפרופלור, נהיה לי קר".