אמריקאים פשוט מטומטמים. פשוט אנשים מטומטמים אין הסבר לזה חוץ מזה. מה שמצחיק שהבן שלה יכול למצוא את המכתב הזה, אני בטוח שילדים בני 17 לא רואים אנשים מבוגרים בכל מה שקשור למחשב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
האמריקאים הם מפגרים ברמות. היה פעם בחדשות שמישהי אמרה ששמעה שיש טנקים בגיאורגיה(גרוזיה) והסתכלה מהחלון בבית בג'ורג'יה,ולא הבינה מה קורה.
נו באמת.. "I think we play very good, we pass the ball and moving" "...and I hope that I success here and I play good for the next game" "yes it's important, but it's not all. it's important more that we win and we go up..." "I think it's very luck for me, it's a beautiful goal." אותי זה הצחיק. אבל על המגרש הוא הראה לכולם מה זה..
כמה משפטים משעשעים: אם כשאתה פותח שקית של חטיף כלשהו, אתה לא מפגין שום התלהבות כלפי הפוג/קלף/צעצוע שבפנים - התבגרת. לפעמים כשאני הולך לישון בתחתונים בלבד, אני מתעורר עם מן הרגשה טמאה, כאילו חיללו אותי בשנתי. משעשע אותי לראות שבתחנות דלק מוכרים גזר חתוך לרצועות או קוביות מלפפון או כל דבר דומה בתוך קופסת פלסטיק במחיר מופקע, בתירוץ של "חטיף בריאות לדרך". ואנשים באמת קונים את זה. כל אחד ניסה בילדותו להכין משקה חדש מכמה משקאות קיימים, ולמרות שזה יצא מבחיל לחלוטין ולמרות שהחברים מסביבכם ציפו לראות אתכם מחווירים ופולטים הכול החוצה, טענתם בתוקף שזה היה פשוט מעדן ("ממ... זה דווקא נחמד השילוב הזה של המיץ אשכוליות וקולה.."). לא קיים אדם שבמקרה של תקלה באינטרנט יילחץ על הכפתור של "אתר באגים" מתוך כוונת תחילה. הרי כולם יודעים שהשם הנרדף לכפתור הזה הוא "תקע לי את המחשב ללא תועלת". מה דעתכם?