אתם חייבים לעשות פה הפרדה ברורה בין הפוזה של ההומואים לבין התופעה של משיכה לאותו מין. נביא את דוגמאת הפריקים הפוזרים, לא האמיתיים, הם משחקים אותה בלאקרים קשוחים בשביל להיבלט מתוך החברה ולמשוך תשומת לב בעיקר, הם עושים את זה לא בגלל הזדהות עם התדמית שלהם אלא מתוף שיקולי תועלת מסויימים, זה לא הם האמיתיים, ולמרות שהם מנסים לשחק אותה שונים ואנארכיסטים, אנטי ממסדיים, אנטי סטיגמתיים ובכלל אנטי העיקרון של העדר, הם בעצם יוצרים לעצמם אותה חברה סגורה, סטיגמאטית ובעלת חוקים והם הולכים כעדר, פשוט אחרי מנהיג אחר. זוהי צביעות ושיטחיות. כנ"ל לגבי הומואים או סתם סטרייטים שמנסים לשחק אותה הומואים ולהחצין את היותם כאלה, לרוב הם די צבועים ושוב מחפשים את אותה תשומת לב, אבל כמו שאי אפשר לשנוא את כל האנשים ששומעים מטאל מתוך אהבה טבעית למוזיקהוהם "פריקים" בגלל שהם באמת מאמינים בערכים האלה אי אפשר גם לשנוא הומואים, שמה לעשות, מסיבה מסויימת פשוט לא מתחברים למין השני ומחפשים את הנאתם אצל המין שלהם, גם פה הקטע של על טעם ועל ריח פועל, למרות שבתאכלס עניין הרווייה בעיקרו הוא כדי להתרבות, ובמין הומוסקסואלי זה לא מתממש, וזה נחשב כהליכה כנגד הטבע, אבל גם אמצעי מניעה וגלולות הן הליכה כנגד הטבע לפי קביעה זו. לגבי הקטע של הפוזות, אני שונא את זה אצל כל קבוצה ומגנה אותה, העיקר הוא להיות עצמך ולא לשייך את עצמך לאף קבוצה מוגדרת, דבר, שלצערנו קורה מעט מדי בעולם. לדעתי את ההומואים צריכים לשפוט כאנשים רגילים, בלי שום סייגים ולשפוט אותם לגופו של עניין, היותו הומו, כל עוד הוא לא מעוניין בכם כפארטנר, לא אמורה להיות קריטריון כלל בהערכתם כלפיו, ואם כן אז זה מאוד עצוב. לגבי ההיסטוריה של התרבות ההומוסקסואלית, ביוון העתיקה בתקופות מסויימות ההטרוסקסואליות הייתה נפוצה ביותר, הגישה הייתה שעם האישה שוכבים כדי להתרבות, אבל האישה היא לא יצור נאצל מספיק כדי שיהיה אפשר באמת לאהוב אותה ולכן האהבה האמיתית הייתה מכוונת דווקא כלפי הגברים.
קיצר אם נתחיל לשכב עם בנים עוד 3000 שנה לוקחים יורו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
ומשהו קטן, כניראה שגם ידיעות אחרונות מתעדכנים בנושא, שכן חצי מביקורת הטלויזיה ביום חמישי בידיעות אחרונות הייתה על הפרק שציינתי מסאות'פארק, השימוש שהשתמש הכותב כדי לתאר את הפרק (והסדרה כולה) היה: "גאוני ומבריק ". מקס, אני לחלוטיין מסכים איתך.
בעעע הייתי שם מכיתה א' עד ג', רק שאצלי זה היה אחרי היסודי, יענו ביתספר ערב, אבל אז עברנו למודיעין ולהורים עבר הרעיון לעשות ממני איזה אנשטיין (למרות שהייתי לא רע, בכיתה ג' למדתי אנגלית עם ה' מתמטיקה עם ה' ועוד איזה שיעור מטומטם של משהו כמו חשיבה יצירתית בדרך טריוויה עם יא' או יב'). מה שכן, שמח שיצאתי משם בלי שנגרם לי נזק תרבותי רציני.
בגדול, ההגדרה שלי לפריקים זה "חנוניים מנוסה שמשחקים אותה מורדים כדי לא להבליט כמה לאף אחד לא אכפת מהם".
ואני הייתי בטוח שזה אשכנזים מכורים למטאל כבד עם כמות עגילים שמשלשת את משקלם, בד"כ לובשים חולצות שחורות והופכים בנות שפעם נראו יפות לחלק מהם טראומות מקנדה - פריקים ולסביות בכל מקום.
קנדה? יש שם רק 2 צרפתים, סקוטי חדש, 3 פינגווינים ודוב... לא? לא מזמן ראיתי את התכנית של גיל חובב על חומוס.... איך רואים שכל הערסים מהחומוסיות מחזיקים את עצמם לא להוריד כאפה למתרומם...http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx ארתור, מאשים את קנדה.
מקווה שרשמת את הכתובות שהוא נתן לפחות. הומו הומו, אבל טעם את החומוסים הכי טובים בארץ. וזוהי המלצה - התור בחוץ עשוי להרתיע - אבל אבו חסן ביפו הוא ממש מוסד לחומוס. ולחובבי הסביח - אין על עובד בגבעתיים. לא רק השפה המצחיקה שלו, גם הסביח הכי טעים שאכלתי מימיי.
אני זוכר שנסענו מאצטדיון רמת גן לבית של עופר והוא אמר לי שמדובר בסביח הכי טוב בארץ, שמפורסם גם בכל הארץ (למרות שלא שמעתי עליו לפני). הוא הציע לי לרדת מהאוטובוס ולטעום אבל כשהבנתי שבסביח יש חצילים ויתרתי...
גם בחורה שהיא לסבית וגם בחור שהוא הומו הם קודם כל בני אדם. לי אישית זה לא מפריע ,הם רוצים לחיות ככה ,שיחיו שכל אחד יחיה איך שבא לו . שלכל אחד תיהיה איזה סטיה מינית שבא לו. זה לא אמור להפריע לי. יש אנשים ששונאים הומואים אבל מאד אוהבים לסביות( נו יש גבר אחד בעולם שלא ?) אבל יש גם את ההפך . לא צריך להיות כאלה ביקורתיים על כל דבר.