הומוסקסואליות

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Kiko, ‏21/12/04.

1. ראול Member

הספרים לא נלחמים על זכות להיות מוקראים. גם האוהבים לא.

ההומואים נלחמים להיות שוווים לכולם אבל מקצינים את זה ומנסים לנצל את זה בכל אפשרות.

ארתור, 999.... השטן על הראש.

2. ofer16 Member

הרוב לא צריך להצהיר על גאוותו בכך שהוא רוב. אנשים לא יעשו מצעדים שבהם הם יצהירו על גאוותם בעובדה שיש להם עיניים, כי לרוב המוחלט של בני האדם בעולם - יש עיניים. דווקא בגלל הרדיפה שהייתה מאות ואלפי שנים, דווקא בגלל שזאת קבוצת מיעוט - יש צורך להצהיר "אני כזה, ואני לא מתבייש בזה, ולא תוכלו לעשות שום דבר שיגרום לי להתבייש במה שאני".
    אין לי שום דבר נגד מצעדים של שום קבוצת מיעוט, כל עוד הם לא מטיפים ללאומניות וגזענות, או לשנאה. מצעד של שנאת ספרים בהחלט עונה על הקריטריון השני.

מה קדם למה - הביצה או התרנגולת? הסטיגמה או ההתנהגות?
    חלק גדול מההומואים, אגב, לא מתנהג כמו שאתה חושב שהוא מתנהג. לא גיל ריבה, ולא אביעד קיסוס, אלא אנשים שברגע שהם יוצאים מהארון אתה חושב לעצמך "הוא? בחיים לא הייתי חושב עליו...". ואני בטוח שאתה מכיר יותר הומואים ממה שאתה יודע.

3. Roy Member

אבל- אתה לא עונה לעניין בכלל!

יכול מאוד להיות שאני מכיר המון הומואים שאני לא יודע עליהם, והנה, אני מצהיר כאן- אין לי בעיה איתם. הם מתנהגים כמו בני אדם נורמלים. יש לי בעיה עם אנשים כמו אביעד קיסוס וגיל ריבה.
    ועדיין לא ענית לי למה להיות הומו צריך לבוא בעיסקת חבילה עם כל מה שפירטתי, או למה ההומואים שאני כן מכיר, אני מכיר בגלל ההחצנה? בעיה של צומי?

4. ofer16 Member

אז זהו, שאני אומר שזה לא בא בעיסקת חבילה. להחצין התנהגות זאת בחירה אישית של כל אדם ואדם. אתה רואה הרבה אנשים שמחצינים התנהגויות שונות - אוהד כדורגל שבא ת-מיד עם בגדים בצבע הקבוצה שלו, ערסים שחייבים לשמוע מוזיקה כזאת או אחרת בפול ווליום באוטו, פרחות שחייבות להתלבש בצורה צעקנית ו/או חשופה, פריקים שלובשים שחור כל יום, היפים שמזניחים את עצמם, ועוד מספיק דוגמאות.

אף אחד מהם הוא לא ה"נורמה", ומידת ההסתכסכות שלך עם קבוצה כלשהי תלויה אך ורק בדיעה שלך כלפי הקבוצה הזאת. לא כ"כ יהיה אכפת לך מאוהד הכדורגל, הערס אולי קצת יותר יפריע לך, הפריק ממש יעצבן אותך, וההומו ממש ירתיח אותך.
    אז תגיד שזה רע אוניברסלי - זה לא. העדפה של קבוצות מסויימות על פני אחרות? לגמרי.

5. ראול Member

כמו שהנשים עושות אחלה עבודה בהפגנה שקטה: דרישה לשוויון בלי התבלטות יתרה.... ככה צריכים ההוצואים.

ארתור, דורש הוצאה להורג של גיל ריבה.

6. ofer16 Member

תעזבו את גיל ריבה בשקט!!! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/let_it_all_out.Xxx

שאני אחזיר אותך לשנות העשרים של המאה העשרים?
    נשים, מחאה שקטה? להזכיר לך את הסופרג'יסטיות?

7. ראול Member

נו ומה השיגו בזה?
    את שחר חסון.... (שיר הנהגת. תורידו[חוקי])...

אפשר לחשוב סטודנטים בצרפת....

ארתור, :aaaprot: ג'ינג'י.

8. Roy Member

אוף טופיק-
    עופר, תגיד, אתה הומו? או סתם יפה נפש? (ותכלס אין כזה הבדל...)
    מה זו ההגנה הזו על אלן סמית'?

9. ofer16 Member

לא הומו, סתם שמאלני http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

גיל ריבה מצחיק אותי, ובגלל שאין לי שום בעיה עם ההחצנה שלו, אז הוא נתפס כחיובי בעיניי. קיסוס קצת מעצבן, כי הוא עושה כל הזמן תנועות פתאומיות ומתנהג בצורה מגעילה, אז אותו אפשר לשנוא, אבל לא בגלל שהוא הומו.

ועכשיו חזרה לנושא. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

10. אלי מתחן Member

אם להיות הומו היה דבר טבעי, כל שאר הדברים כמו דיבור ולבוש או כל מה שאומרים עליהם לא היה מתלווה לזה.
    ערסים שומעים מוסיקה מסויימת ומתלבשים בצורה מסויימת כי ככה הם בחרו, כמו שהומו בחר להיות מה שהוא.
    אני רוצה לשמוע אותך אומר שלהיות ערס זה דבר שעובר בתורשה או דבר טבעי, זה דבר חברתי, במאה 17 לא היו ערסים כי לא היה דבר כזה בחברה.
    אם יש דברים שאני נגעל ממנו יותר מלהסתכל על הומואים זה העובדה שמייחסים לכל אדם שחי לפני כמה מאות שנים את העובדה שהוא היה הומו, כנראה שזאת עוד דרך של האנשים שתומכים בתופעה הזאת לנסות לגרום לה להיות מקובלת על ידי כולם.

11. ראול Member

אביעד קיסוס... אין לי שום דבר נגדו?

עופר... תוריד לעצמך כאפת טמטום.

ארתור, מחלק חופשי.

12. ofer16 Member

אז רגע, ד"ר קופיקו אומר לנו שלא היו הומואים לפני שנות השישים?

13. Roy Member

לא לא לא. אתה לא עוזר להומופובים בדיון הזה...

זה כן נכון שביסקסואליות הייתה נפוצה במאות הקודמות ולא נחשבה דבר חריג.

14. ofer16 Member

טוב, אז אני פשוט לא אתייחס להודעה של הד"ר עם החתימה של בית"ר.

15. Roy Member

לא לא עופר התגובה הייתה אליו ולא אליך...