הומוסקסואליות

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י ראול, ‏22/12/06.

1. VaN Member

באמת שאני מנסה לדבר ברצינות, ואני לא מבין אותך אולי מפני שהדת רחוקה ממני.
    לא יכולים להופיע דברים שלא מצוינים בסיפור הבריאה?

אני אישית לא מכיר הומואים או לסביות אישית, ובמצב הונכחי הם לא מפריעים לי כשהם מסתובבים להם ברחוב ועושים את מה שהם עושים.

2. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

אני עובר לגור באיראן,נמאס לי מהציטוטים האלה!!!!! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/let_it_all_out.Xxx

3. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

בלי קשר לאלוהים (ז"ל), או כל דבר אחר - צריכים למתוח קוים ברורים לגבי התפתחות הפופולריות של ההומוסקסואליות. כיוון שזאת מציאות שגם מי שחי בתקופת הדינוזאורים כבר לא יכול להתחמק ממנה, מן הראוי שלפחות ידעו לפרש ולחנך לגביה כהלכה. בראש ובראשונה - חשוב להבהיר שלמרות הכל זה עדיין פגם גנטי, זה לא פגם שאמור להשפיע בצורה חיצונית על אופיו של בנאדם, אבל זה עדיין פגם כמו כל דבר שחורג מהתהליך הטבעי. זה לא אומר שאותם אנשים נחותים מאיתנו ב-99% מהדברים (אני מניח שחוסר הדחף הבסיסי להתרבות בדרך טבעית הוא כן נחיתות מסויימת), אבל עדיין חשוב לדעת שזה הכל מגיע מגנטיקה ושזה לא אופנה. כמו שלא מתייחסים בצורה שונה לאנשים עם פגמים כמו נכים, ככה לא צריכים להתייחס, ברמה החברתית, בצורה שונה גם להומואים, אבל לא יכול להיות פה 100% של שוויון, לפחות לא במקרים הבאים:

- אימוץ. עם כל הכבוד לרצון האבהי\אמאי שלהם, שאני לרגע לא מזלזל בו כי זה אחת התחושות היותר טבעיות שיש אצל אדם. צריך להתחשב גם בילד עצמו. מילא דברים שאפשר להימנע מהם כמו התגובה החברתית, אבל קשה לי מאוד לראות אפילו מחצי ילדים שמגיל 0 מתחנכים ע"י זוג הומו\לסבי, מתפתחים בלי שום פאקים בראש. בואו נבהיר נקודה אחת: המינימום שאנחנו, כחברה, רוצים לראות זה שהפגם לא יתפשט - לא כי אנחנו שונאים הומואים\לסביות וחושבים שצריך להשמיד אותם (אולי חלק מאיתנו, אבל לכל חברה יש את הגידולים שלה) - אלא מאותה סיבה שאנחנו לא רוצים לראות תופעות של גילוי עריות למשל, מילא כשזה משהו פרטי בין שני אנשים, אבל כשיש סיכוי גבוה מאוד לפגיעה של צד שלישי, צריך למתוח את הקו.

נישואים - אין ספק שצריך ליצור איזה שהוא מוסד שיכיר בנישואים חד מיניים. לפחות בשביל הקטע הכלכלי, אבל לא יכול להיות מצב (לא חושב שזה הגיע לארץ עדיין, אבל בכל זאת) שזוג הומוסקסואלי יגיש תלונות על אנשי דת שמסרבים לחתן אותם. בלי קשר למה שאני חושב על הדת, להכריח אנשים ללכת בכוח כנגד האמונה שלהם למען השוויוניות זה חתיכת הגזמה. כן לנישואים בקיצור, לא למתכונת המסורתית.

החצנה לכל סוגיה - עם תופעות כמו גברים לבושים בבגדי נשים ולהיפך במקומות ציבוריים ללא חוקי לבוש נצטרך ללמוד לחיות, אין שום דרך דמוקרטית למנוע את זה ואם לחזור לרגע לאנלוגיית הנכות, בהרבה מקרים (אצל ההומואים האמיתיים, לא הנערים המתוסכלים) זה כמו לבקש מנכים ללכת עם קביים ולא עם כסא גלגלים כדי לא להפריע לנוף. במיוחד אם כמו שאמרתי, אנשים ידעו בבירור שמדובר בסטייה גנטית ולא בבחירה שזכותו של כל אחד לעשות, הנזק הפסיכולוגי לילדים (כי זאת הדאגה בסה"כ, גברים בני 40 כבר לא ישנו את דעתם) יהיה אפסי, ובסופו של דבר החיכוך הקבוע רק יעודד הבנה הדדית ויוריד את הצורך בהחצנה. לשם צריך לשאוף.

4. בית"רי מלידה Member

הדיון הזה מתחיל להגעיל אותי - הוא מתחיל להראות כמו דיון עדתי ב"פופוליטיקה".

אני מציע לנעול אותו, תודה מראש, בית"רי מלידה ( החדש ). http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

5. shikaka15 Member

מכיר את סיפור סדום ועמורה ?
    שאל את המורה שלך לתנך

6. N כמוני Member

מה?
    אמרתי שהיתה הומוסקסואליות בזמן התנ"ך.אני לא מבין מה ניסית להגיד פה.
    אגב,הומוסקסואלית היתה כבר בדור המבול.(בגלל זה היה מבול).
    הומוסקסואליות היא אחת מהעברות החמורות ביותר שיכולות להיות,יחד עם שפיכות דמים ועבודה זרה.

7. uri מנהלים

אדם לא נולד כדי לרצות אחרים (או אחר בדוגמא של הדתיים), אלא כדי לממש את עצמו ולהנות מהחיים שהוא קיבל. כמות ההומואים שהיו בעבר (באחוזים) לא שונה ממה שהיא היום, מה שהשתנה זה החברה שמקבלת ברוב המקרים את התופעה. ולכן מקרים של "גאים" שחיו חיים רגילים עם בת זוג בעבר כי לא הכירו ולא הורשו להכיר במשהו אחר מוצאים היום את האפשרות לעשות מה שטוב להם. לא מדובר פה בטרייד, הטרייד היחיד של התופעה הוא באופנה שאימצו לעצם ההטרוסקסואלים. בתור אחד שיש לו הרבה חברים הומאים וחיי את חיי הלילה של ת"א אני אומר לכם שאין כזו תופעה של חולצות רשת או לק בציפורניים ואם יש אז זה יוצא מן הכלל בדיוק כמו שיש יוצאי מן הכלל בחברה ה"הסטרייטית".

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏26/12/06
  8. Hristo Member

לא הבנתי את טענתך והאם היא סותרת או מחזקת את עמדתי. שנינו גורסים כי בחברה ליברלית ופלורליסטית אחוז ההומואים יהיה גבוה יותר, אזי אכן ההשפעות הפסיכולוגיות והסוציולוגיות חשובות לא פחות ממאפיינים גנטיים. אז איפה ההפרכה של טענתי?

לעניין הלבוש וחולצות הרשת. אני חושב, או לפחות כך זה היה בעיניי, "חולצות הרשת" היוו מטאפורה להתנהגות כוללת, שאפילו אם קיימת, לא צריכה לעניין אף אחד.

9. uri מנהלים

אני לא בא לפריך את דעתך. אתה בדבריך טענת שאדם הומו עדיין יכול לחיות את חייב כסטרייט. אני רק טוען שהוא אומנם יכול וגם קיימים אנשים כאלה גם היום, אבל בכך הוא לא ימצא את טעם החיים. כי מטרת החיים היא לא לרצות אחרים, אלא להנות ולמצות אותם.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏27/12/06
  10. uri מנהלים

ושלא תבינו לא נכון, לקשת שליד דגל פיורנטינה שבחתימה שלי אין שום קשר לנושא הטופיק. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

11. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

הכל שאלה של מחיר.
    איזה מחיר אתה תהיה מוכן לשלם אם כמו שאתה טוען תמצא את טעם החיים.
    יש כאלה שמסכימים לשלם את המחיר הזה תמורת אישה, ילדים, משפחה.

12. uri מנהלים

אני לא גיי, אז אני לא יכול "להגן" עליהם כי אני לא יודע איך זה. אבל אני מאמין שאדם הומו שיתחתן עם אשה בשביל הילדים לא יהיה מאושר ובסופו של דבר יתגרש אחרי כמה שנים כי הוא לא יהנה מהחיים ומחיי המין שלו. בסופו של דבר אדם "גאה" שבוחר בדרך הזו חי חיי שקר.

13. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

שוב, הם חיי שקר אבל יש לא מעט שמעדיפים לחיות כל החיים בשקר ושתהיה להם משפחה, מאשר "להנות" מהחיים ושהשפחה תתכחש אליהם.

אגב, זה לא שאני חושב שאתה הומו זה היה רק בישביל התגובה.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

14. משוגע בירוק Member

אני חושב שהומואים פשוט צריכים למצוא ידידות שיהפכו לבנות זוג שלהם פשוט בלי סקס.... אם הם רוצים ילד והוא לא מסוגל לזיין אותה כי הוא "נגעל" שיעשה ביד ושיפרו אותה מלאכותית...

אותו דבר עם לסביות....

15. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

והידידות האלה לא רוצות למצוא איזה בעל או משהו? איזה רעיון הזוי.