הולנד 09-10: ברג בפ.ס.וו, אל חאמדאווי באייאקס!

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by הרצליה עד המוות, Jul 26, 2009.

1. kraz11 Member

מבחינתי מחר המבחן הגדול בראש ובראשונה של לואיס סוארז
    הבחור מפציץ מול כל מני רודות וברדות ואני רוצה לראות אותו מככב מול יובנטוס
    שנה שעברה הוא היה סביר מול פיורנטינה ומעולה מול מרסיי אבל הוא החטיא הרבה
    לפי מה שאני זוכר -הגיע הזמן ל100% ריכוז , הרבה מאוד תלוי בו
    הוא צריך להיות הרוני שלנו מחר

2. Ajax Amsterdam Member

אתה צריך לקוות מחר שהגברת הזקנה לא תצליח ללכת.אייאקס קבוצה צעירה ומכושרת ויול יעשה את העהודה ואל תשכחו בדיוק באותו שלב קיבלנו את פיורנטינה וניצחנו.

אייאקס!אייאקס!אייאקס!

Last edited by a moderator: Feb 18, 2010
  3. AFCA Member

אני דווקא רואה הרבה מאוד סיבות לאופטימיות לקראת צמד המשחקים המעניין הזה. יובנטוס בכושר גרוע מאוד, היא הפסידה משחקים ועשתה תיקו עם כל מיני יריבות מפוקפקות והרבה פחות טובות מאייאקס. אנחנו בכושר טוב מאוד לאחרונה, במיוחד בארנה (הידעתם שאנחנו הקבוצה עם מאזן השערים הטוב באירופה בביתה: 38-3?). יול מצליח להוציא כדורגל מצוין מהשחקנים, התקפית וההגנתית. למרות הסיבות הללו, אני חושב שאנחנו עדיין באים כאנדרדוג. שנה שעברה נגד פיורנטינה ומארסיי שיחקנו מצוין כאנדרדוג, השחקנים הבינו שאנחנו אנדרדוג ועם מלחמה נהדרת וכדורגל חכם (להתקיף שצריך, לשמור על הפיגור 2-1 בולודרום ששצריך) הצלחנו לעבור את פיורנטינה ולתת הופעה מכובדת מול מארסיי.
    עקבתי אחרי יובה במשחק האחרון שלה, הבנתי שהם משחקים תחת זאקרוני 3-5-2 וראיתי כמה חורים המערך הזה שלהם ייצר. הבלמים לא ממש מתואמים ביחד כ-3 בלמים ואפשר לפרוץ מהרוחב ולנצל את המהירות של סוארז ואורבי\רומדהאל. משחק עם הרבה יוקרה ואני בטוח שהשחקנים יידעו להתעלות, כמו שהם הוכיחו שנה שעברה שהם יכולים.
    אם הבנתי נכון הארנה הייתה כבר אתמול סולד-אאוט.
    * איינו החלים מהפציעה ויהיה בסגל. ככל הנראה גם ייפתח כי גאברי ולינדגרן לא בסגל. חשוב מאוד, לאיינו יש את המסה להתמווד עם הכוח של סיסוקו ומלו בקישור.

Last edited: Feb 18, 2010
  4. Ajax Amsterdam Member

חבל שאין סיקור רציני על המשחק הזה באתרי הספורט :aaaprot:

5. Piet van Reenen Member

בואו נקווה שלכבוד פורים אייאקס באופן חד פעמי תתחפש לקבוצת כדורגל טובה ותעשה מחר תוצאה טובה נגד יובה.

6. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

שידור ישיר במ.א.ש ב20:00

אני ורוני נהיה שם. אתם מוזמנים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

7. Ajax Amsterdam Member

חבל שאני לא גר במרכז וגם לא בגיל המתאים אבל אין כמו לראות את אייאקס עם הדגל שלהם מעל המיטה וצעיף וחולצה

יאאלה מקווה שנראה להם שאנחנו אימפריה :aaa8:

8. Piet van Reenen Member

מישהו מוכן להסביר לי בבקשה מה זה ההרכב המוזר הזה שיול מעלה הערב מול יובה?

9. c_web Member

שמתי בווינר על אייאקס שלא יעשו לי פדיחות אה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

10. Piet van Reenen Member

כמו שחשבתי יובנטוס אכן ניצחה בארינה!!
    אומנם לא 4-0 אבל עדיין ניצחון שמעלה אותה אפשר להגיד בוודאות לשלב הבא.
    אייאקס דווקא הפתיעה אותי לטובה ושיחקה טוב אבל זה לא מספיק מול קבוצה יעילה ומנוסה כמו יובה גם שהיא במשבר.
    זה פשוט מדהים איך יובה משתי התקפות עשו 2 גולים, אני חושב שזה אומר הרבה על ההגנה שלנו.
    אי אפשר להצליח באירופה בלי הגנה יציבה!!!

11. Ajax Amsterdam Member

צדקתה ארז.המשחק הזה הזכיר לי כמה אני שונא איטלקיות.אבל אני חושב שהיה מגיע לאייאקס לפחות 2-2.אבל יהיה בסדר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

12. c_web Member

PSV יצאו עם נזק מזערי מהמשחק בהמבורג כשהפסידה 0-1.
    טוונטה לעומת זאת הפתיעה וניצחה 0-1 בביתה את ורדר ברמן.

13. f-side Member

לא סתם אני לא סובל כדורגל איטלקי.... יובה אתמול הראתה אותו בכל צורה אפשרית.....

חבל על אייאקס!

14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

על הכדורגל האיטלקי מעולם לא היתה לי מלה טובה, אבל בסה"כ וורטונגהן בעצמו גרם לנו אתמול לעגמת נפש גדולה. יובה היתה לדעתי במחצית הראשונה מוכנה לשחיטה כי ההגנה שלה היתה נוראית. אייאקס כבשה בצדק, אבל אז האיטלקים חזרו למשחק...הפנדל שהגיע לנו כבר לא לעניין וכשלבסוף הקורה מצילה את ה'גברת הזקנה' עמוק במחצית השנייה אני כבר יודע מה השעה.

בסופו של דבר ההפסד הזה ממש לא מוצדק, אבל הניסיון והמנטליות של הקבוצות האיטלקיות הורגות אותנו שוב. כשיש לך בהגנה שחקנים כמו לנו זה למעשה לא ממש חכמה לאיטלקים. אין מה לעשות, זו המציאות למרות שהייתי מאושר שעוד הובלנו. סוף סוף היתה לי הרגשה שיובה לא מנצחת אותנו 1-0...לא, אז היא ניצחה אותנו 2-1 כשהיא גונבת במחצית השנייה שער כמו שהם יודעים.

חבל, אבל הבוקר מדאיג אותי הידיעות שאייאקס צריכה להתחיל להלוות כספים. בחצי השנה האחרונה הקבוצה איבדה 10 מיליון אירו!?! המצב באמת על הפנים והיות שהסגל הזה גם מאד בינוני אני באמת דואג לעתיד. אין מה לעשות בקיץ אנחנו צריכים להפטר משחקנים ואני מקווה שקודם כל נפטר מוורטונגהן, עמנואלסון, ושטקלנבורח. לשוער יש לנו כבר מחליף בבית ושני החבר'ה האחרים גם לא בדיוק הכוכבים הכי גדולים שלנו. אני רק מפחד שאנחנו נשחרר קודם את לואיס (למרות שהוא אתמול גם היה חלש).

נמשיך לקוות לזמנים יותר טובים!

15. AFCA Member