הולנד 09-10: ברג בפ.ס.וו, אל חאמדאווי באייאקס!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏26/7/09.

1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

שכחתי להוסיף. זה צולם מאחור...כל הסבר מיותר, לא?

http://static.ajaxlife.nl/images/2010/Januari/laffeluis.Xxx

2. Ajax Amsterdam Member

חחחחח אכזרי העונש של יול לרוץ במדרגות של האירנה(מתור אחד שהיה שם)גם עם כל קניית השחקנים ב2008 אמור להישאר מלא.ניראה לי שכבר כל שחקן שמגיע לכאן מזלזל ולא אכפת לא סולינאמי לא ניראה לי מבין את גודל המועדון

3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמה ידיעות לסוף היום:

משחקי הערב נגמרו וקבוצתו של עידו שוב ספגה שער בדקה האחרונה. בברדה נגמר המשחק 1-1.
    היירנביין צריכה לעשות דרך ארוכה בחזרה הביתה עם הפסד 3-1 בוונלו נגד VVV המקומית.

ידיעה על אייאקס. מתברר שבמהלך התקופה האחרונה הקבוצה ניסתה להפטר מאולגר (וויאדוליד), ווילארט (אדו דן האג), גברי (פורטסמות') ואוגרארו לספרטה, אבל הבעיה המרכזית היתה השכר של השחקנים באמסטרדם...בצורה הזאת הקבוצה לא יכלה יותר לרכוש שחקנים. סוף סיפור. אולי הגיע הזמן שיותר שחקנים ירוצו קצת במעלה המדרגות של הארינה...?

4. c_web Member

מה אפשר להבין מהתמונה שי? מי סימן למי קודם?
    בכל מקרה מה התנאי שקיבל סוארז?

5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מהתמונה כבר מספיק להבין שהקהל גם הגיב בצורה פרובוקטיבית. סוארז פשוט קיבל על תנאי, אם הוא יסתך שוב בארוע דומה הוא יקבל הרחקה. אני חוזר ואומר, אני חושב שכל שחקני אייאקס צריכים להיות יותר חכמים מרפי השכל הזה, אבל ההתאחדות לא עושה דבר כשהקהל מקלל בדברים שעליי לפחות לא מקובלים. גם AZ קיבלה עונש על תנאי כשהקהל (וזה לא היה קומץ של כמה עשרות...) במשך כל המשחק צעק kankerjood לראשו של דמי דה זאיו. מצטער עידו, אבל אני לא רוצה להסביר לך מה הקללה הזאת אומרת...אני חושב שאתה כבר יודע.

מבחינתי העונש יהיה שווה לכל הקבוצות גם כשבארינה יצעקו דברים כאלה, אבל לצערי ההתאחדות ההולנדית כבר נכנעה לאלימות הזאת. כשזה קורה בהאג אז בדרך מטפלים בעניין הזה, אבל חוץ מזה? שום דבר. אני עוד מצדיק את אוהדי ADO שמרגישים שמחפשים אותם הרי גם ברוטרדם, האג ואוטרכט שומעים את הקללות האנטישמיות.

לנושא אחר:
    יש עכשיו מיני סערה בגלל ששופט המשחק היום בארינה הוא באס נייהויס שמבקר בקביעות משחקים של טוונטה. כמה שופטים בעילום שם (אולי אוהדי אייאקס...) אמרו שזה לא רצוי שאוהד של טוונטה ישפוט משחק של אייאקס לפני המשחק ביום ראשון. נייהויס בכל מקרה לא שופט לעולם משחקים של טוונטה, אבל יש עכשיו הרגשה שההתאחדות שמה את השופט במצב מאד לא רצוי. למה? סוארז, איינו ויאן וורטונגהן מורחקים ביום ראשון אם הם מקבלים הערב צהוב...

בקיצור, יש גם פרשיות בכדורגל ההולנדי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

6. Ajax Amsterdam Member

האמת שי אני תמיד חשבתי כך באליפות שך פסו ב2007 היה משהו חשוד אלקמאר מפסידה 3-2.יש לי הרגשה שיש שחיטות בכדורגל ההולנדי

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה אתה חושד שבמחזור הזה קרו דברים לא תקינים? דווקא בקטע הזה אני לחלוטין בטוח ששום דבר קרה. AZ פשוט עשתה במכנסיים, אייאקס לא הצליחה לכבוש עוד שער אחד ופ.ס.וו לקחה את האליפות בצדק. מה שכן, היו בחודשים מספר דיווחים על הימורים בלתיי חוקיים בליגה השנייה, אבל שום דבר בנתיים הוכח.

8. Ajax Amsterdam Member

כנראה שיש לי טראומה מהעונה הזאת.בעיקר שננצח היום http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx

9. Piet van Reenen Member

תיקו מאופס במחצית בין אייאקס לרודה.
    אייאקס פשוט קבוצה כל כך חלשה ומוגבלת, אין לאייאקס שחקנים יצירתיים למעט סוארז.
    חסר השחקן הזה במרכז השדה שיעשה את המהלך המבריק, אולי אריקסן יעלה במחצית השניה ויעשה את השינוי?!
    מישהו פה יכול להסביר לי מה עבר ליול בראש קיבינימאט שהוא החליט להכניס את החוטב עצים הזה לינדגרן??
    המאמן הזה רוצה לנצח או לשמור על התיקו????

נערך לאחרונה ב: ‏4/2/10
  10. Piet van Reenen Member

ניצחון קליל שהושג הרבה בזכות השופט!!!
    לינדגרן הזה מעצבן אותי, מה אתה מנסה לנהל משחק??!! תשאיר את זה לשחקנים יצירתיים כמו אריקסן וסוארז, אתה תעשה את מה שאתה טוב בו- לחטוב.
    מה אתם אומרים על הקוריאני סוק?

נערך לאחרונה ב: ‏4/2/10
  11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

באס נייהויס החזיר לנו את המתנות שפיינורד קיבלו לפני כמה ימים. הפנדל הראשון לא ממש היה למרות שמגן רודה דה פאו השאיר את הרגל מאחור. שחקן כמו סוארז יודע לנצל דברים קטנים כאלה. בפנדל השני בכלל היה בלאגן אחד גדול. הקוון הרים לנבדל שפשוט לא היה, השופט נתן בצדק למשחק להמשיך, דה יונג נוגע עם ידו בכדור ולבסוף הוכשל ברחבה...

כל זה לא מפריע ללואיס סוארז שכובש רביעייה ולמעשה מנצח לבד את רודה. הניצחון לגמרי מוצדק כי האורחת פשוט סרבה לשחק כדורגל, אבל אייאקס היו לפני הפנדל הראשון כל כך חלש. את לינדגרן לעולם לא אוהב, אבל הפעם הגזמתם. החל מההפסקה אייאקס שיחקה הרבה יותר טוב ומיד תוך עשרים שניות כבר השיגה קרן.

בסה"כ המשחק מול טוונטה אולי כבר לא משנה דבר כי שתי המובילות מחקות כמעט לחלוטין את מכבי חיפה...פ.ס.וו ניצחה 2-1 בבית את אוטרכט וטוונטה במשחק לא מרשים מנצחת 2-0 את הראקלס. לדעתי המשחק בארינה יהיה יותר על היוקרה ופחות על סיכויי האליפות של אייאקס.

12. kraz11 Member

מי זורם לראות את המשחק מול יובה במ.א.ש בת"א?
    אין קבוצה שאני יותר רוצה לנצח מאשר יובנטוס

13. Ajax Amsterdam Member

צריך נקמה על גמר 96 :aaa8:

14. c_web Member

אם כבר הזכרת את המקרה המביש הזה, היום ערכו במועדון מסע''ת בקשר לעונש שספגו אותם אוהדים.
    הקבוצה תעבוד בשיתוף פעולה עם KWF שאני חושב שזו האגודה לסרטן בהולנד. גרבראנדס הג'נרל מנג'ר אמר: "זה עצוב ששחקן שיש לו קרובים שחולים במחלה הזו צריף לאטום את אוזניו בזמן משחק כדורגל. אסור שהמילה הזאת תיהיה לשימוש רע. אנחנו רוצים להשפיע על ההתנהגות של הקהל במקום להעניש אותו ואנחנו שמחים על היוזמה הזו."

http://images2-telegraaf.nl/multimedia/archive/00667/de_zeeuw2_667908d.Xxx

הבנתי ש 16 אוהדים הושעו ולא מורשים להיכנס לאיצטדיון מאז המקרה.
    אני מקווה שהפרוייקט הזה יעזור, ואני מאמין שכן. בסה''כ הקהל שלנו הוא קהל שזכה כבר כמה פעמים כקהל הוגן.

15. Ajax Amsterdam Member

בסך הכל האוהדים הפאנטים הם של אוטרכט,פסו,פיינורד,וואדו דן האח