הולנד 09-10: ברג בפ.ס.וו, אל חאמדאווי באייאקס!

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by הרצליה עד המוות, Jul 26, 2009.

1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לשחק מול גו אהד איגלס בחוץ הוא פשוט משחק מוקש. זו מגרש ישן ומאד ביתי וברור לי שהקבוצה תבוא לשם עם בעיה מנטלית. צריך להזכיר שאין הרבה אהבה בין מחנות האוהדים כך שאני לא בטוח אם בכלל יגיעו אוהדי אייאקס למגרש. לפני מספר שנים קיימו הקבוצות משחק ידידות טרום עונתי (דווידס שבר אז את הרגל בגלל שלא לבש מגיני עצם) ומחוץ לאיצטדיון היו מהומות לא קטנות.

ידיעה אחרונה שפורסמה עכשיו ב'טלחראף'. מרטין יול רוצה לצרף את חאליד בולארוז ואת החלוץ ג'רג'לי רודולף. העניין הוא שאנחנו צריכים להפטר משחקנים...אחד המועמדים הוא וילארט, אבל הוא עדיין לא עזב.
    יש עוד מספר ימים עד סוף תקופת ההעברות כך שכבר נראה מה יקרה.

2. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

פרט מעניין שפורסם הבוקר בסוקר אינטרנשנל:

שחקני אייאקס הם בעלי הבונוס הגדולים ביותר במקרה של זכייה באליפות. כל שחקן ששיחק מעל 25 משחקים בשנת אליפות, יקבל בונוס של 300,000 אירו. שחקני פ.ס.וו, בהשוואה, יקבלו 140,000 אירו לזכייה באליפות.

מלבד זה, אייאקס הקבוצה היחידה בליגה שלא נותנת בונוס לשחקן המצטיין במשחק.

3. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

בולא חייב לעזוב!
    תמוה בעייני ששחקן נבחרת הולנד נהפך לבלם הרביעי של קבוצה בינונית בגרמניה (ששואפת להרבה יותר לפחות העונה!). הוא לא מקבל דקות גם שאחד הבלמים חסר ונראה שבקבוצה איבדו עניין בו.
    לא ראיתי אותו באימונים כדי להבין למה והיו לו כמה משחקים מבזים, אבל הוא עדיין שחקן טוב שההתעלמות ממנו תמוה ויוצרת תחושה שיש דברים שאנשים לא יודעים.

בכל אופן הוא חייב קבוצה חדשה ולשחק אם הוא רוצה לשחק תפקיד את ואן מרוויק למונדיאל

ד"א יש לינק לידיעה?

Last edited by a moderator: Jan 28, 2010
  4. c_web Member

וכן אייאקס ממשיכה עם המזל שמשחק לצידה במשחקי הגביע (הן בהגרלות והן במשחקים).
    לא יצא לי לראות את המשחקים אתמול, אבל נדהמתי לראות שפיינורד פשוט פירקה את PSV באיינדהובן! ממש לא ציפיתי שפיינורד מסוגלת להפתיע את המכונה המשומנת הזאת, בכל מקרה אם PSV איבדה את הגביע, היא יודעת שאת האליפות היא חייבת להחזיר העירה.

5. AFCA Member

http://www.telegraaf.nl/telesport/voetbal/...uz__.html?p=8,1

החתמה של שחקן כמוהו בהחלט יכולה להיות תוספת רצינית, במיוחד להגנה המתפוררת שלנו. את רודולף נדמה לי שראיתי פעם משחק בדברצן, לא כל כך זוכר איך הוא אבל זה ברור שאנחנו צריכים עוד חלוץ, ראינו מה קורה שפאנטליץ' פצוע.
    פיינורד עם ניצחון ענק באיינדהובן, ללא ספק הפתיעה רבים וביום ראשון נראה דה קויפ מטורף. יהיה שם מאוד קשה ובשביל לקחת ניצחון שם נצטרך להראות דברים שלא הראנו עד עכשיו.

מוזמנים להמר- http://www.asoccer.co.il/index.php?showtop...5&#entry1274888

6. c_web Member

דיק אדבוקט התראיין היום במסע''ת לקראת המשחק מחר של AZ נגד כרונינגן ודיבר על מעבר אפשרי של ארי לספרטק מוסקבה. "אני יכול להגיד לא למהלך הזה אבל צריך להבין את המצב. יש לנו הרבה חלוצים, ואני יכול לתת לג'רמיין לנס לשחק למרות שהם שונים בתפקוד שלהם על המגרש."

בנוגע למשחק קבוצתו אמר: "אנחנו משחקים כדורגל טוב, ואנחנו משתפרים מאימון לאימון ואני רואה את זה. ביום ראשון היה לנו משחק טוב ואם ניקח לדוגמא את מורנו ומויסאנדר הם טובים מאוד ועשו עבודה טובה על סוארז שהוא הטופ ההולנדי".

על כרונינגן אמר המאמן: "הם שיחקו טוב נגד טוונטה ראיתי אותם בטלוויזיה, אבל צריך לזכור שהם שיחקו בבית. יש להם פוטנציאל גדול."

למעט ברט הולמן הפצוע, כל הסגל יעמוד לרשותו של אדבוקט. מה שכן, הוא עצמו לא יהיה על הקוים אחרי שהורחק נגד אייאקס.

שבת שלום.
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

7. Ajax Amsterdam Member

שבת שלום עידו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

לא לשכוח יום ראשון פיינורד נגד אייאקס אך איזה משחק של פלנטניץ. שי יש חדשות בנוגע לרכש?

8. c_web Member

שי רציתי לשאול אותך אם אתה יודע את הסיפור עם ג'ונתן רייס שנתפס על שימוש בסמים והועף מ PSV. מה בדיוק הלך שם? הוא עזב סופית?

9. Piet van Reenen Member

רשמי : מיצ'ל דונלד עבר בהשאלה עד לסיום העונה לוילם.
    לדונלד היו 17 משחקים רשמיים במדים האדומים לבנים של אייאקס בהם הבקיע פעמיים.

10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ג'ונתן רייס פוטר מהקבוצה. פ.ס.וו לא יצאה עם הודעה רשמית החוצה, אבל הדגישו שלא מדובר בסמים ממריצים. לפי דיווח רצו לאשפז את החלוץ הברזילאי במכון גמילה, אבל הוא סירב.

חדשות/שמועות העברות מעיר הבירה. ארווין קומאן דיבר עם ההונגרי ג'רג'לי רודולף, ההולנדי מאמן כאמור את הנבחרת הלאומית של ההונגרים. האח של רונאלד המליץ לשחקן להצטרף אלינו, הוא הוסיף שאייאקס תהנה ממנו ואם היא יכולה לרכוש אותו בכ-4 טון היא צריכה לעשות את זה. יול הדגיש בימים האחרונים שהקבוצה חייבת קודם כל לשחרר שחקנים אז אולי עכשיו יש תקווה כי את הידיעה של ארז (כ) אני מאשר: מיצ'ל דונלד עובר עד הקיץ בהשאלה לווילם טוויי.

גם הידיעה על ארי מאושר על ידי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    אדבוקאט אמר היום שלקבוצה יותר מדי חלוצים, אבל שיש כרגע עדיין מו"מ בין AZ לספרטק מוסקבה.

טוונטה לא הצליחה להשאיל את ג'ק ווילשיר מארסנל. הקשר המחונן הצעיר יישאר בממלכה הבריטית וישחק בבולטון.

11. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

Last edited: Jan 30, 2010
  12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ידיעות אחרונות לגבי מחר:
    השחקנים ניהלו שיחה בלי המאמן. הם כנראה הרגישו שהם צריכים להשתפר ומהר...לדעתי השיחות האלו מראות על בעיה בקבוצה, אבל זו דעתי הפרטית.

יול לא לוקח את אייסאטי וסולימאני לרוטרדם. מהלך מצויין למרות שאין לנו סגל עמוק.

לא ברור עדיין אם עמנואלסון ישחק מחר, הוא קיבל מכה בקרסול במשחק הגביע נגד NEC.

13. Ajax Amsterdam Member

יאאלה העיקר לנצח את הזבלים האלו.מת שנהיה נגדם בגמר הגביע בארנה

14. c_web Member

AZ עם עוד הפסד הערב, שוב 0-1 אחרי טעות קשה של מויסנדר. גם חמישה חלוצים לא מצאו את השיוויון, לוסיאנו המעולה בשער של כרונינגן תפס יום והמזל היה איתו.

''שעון מראה פברואר, מתי מתי כבר אוגוסט?"

שבוע לא רע.

15. Leidesplein Member

חבר'ה, מחר אני בבית אז אם אפשר להעלות לינקים או אפשרויות לראות את הקלאסיקר אתם מוזמנים לעזור לי.