הולנד 09-10: ברג בפ.ס.וו, אל חאמדאווי באייאקס!

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by הרצליה עד המוות, Jul 26, 2009.

1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

חשוב גם לנצח ללא סוארז שמושעה היום. בסה"כ NEC בבית אמורה להיות יריבה שצריך לנצח, אבל ברגע שאין את סוארז ופאנטליץ' אין לנו ממש חלוצים. אולי הזדמנות לחבר'ה כמו קאסטליון והקוריאני סוק שכבר ישב ביום ראשון על הספסל. לא פוסל שהערב נראה את הבכורה שלו באייאקס, יול מאד מרוצה ממנו.

2. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

חשוב לנצח כל משחק. אנחנו אייאקס, אייאקס אמסטרדם, ואנחנו לא צריכים מוטיבציה מיוחדת לנצח משחקים.

מספיק היה לשמוע את השאגה בארינה בשריקת הסיום והידיים של יול אל על. האם מישהו מהם אמר שמעכשיו אנחנו נאבק על האליפות ? אני בטוח שלא, אבל זה היה ניצחון איכותי על יריבה מצויינת ועל כך יש לשמוח. גם אם לכאורה המאבק על האליפות הסתיים מבחינתנו (ותיאורטית, כמובן שלא) הקבוצה עושה הכל כדי לנצח ואנחנו צריכים לתמוך ולהעריך את זה. גם אני וגם רוני ונועם שמחנו מאוד ואני לא חושב שלא הם ולא אני מאמינים שאפשר לזכות באליפות, זה לא מנע ממני להתעדכן בכל דקה ולא מנע מהם לרצות לקבל עידכונים. אנחנו בראש ובראשונה אוהדים ורוצים שהקבוצה שלנו תנצח בכל משחק. בטח שמדובר ביריבה איכותית ובטח שיש עוד לאן להתקדם העונה הזאת.

אותו דבר היום. לא בטוח שזה עכשיו יעשה לנו את השנה, אבל זה רבע גמר גביע, מעמד בהחלט ראוי. קדימה אייאקס.

3. Ariel Member

מועדון כדורגל הארלם (ליגת משנה) הכריז על פשיטת רגל בגלל חוב של 2 מיליון אירו.

כואב הלב שמועדון בן 120 שנה נסגר בגלל חוב יחסית פעוט.

Last edited: Jan 26, 2010
  4. AFCA Member

המשחק לא מחר?!

בכל מקרה אם הבנתי נכון פטנליץ' יהיה בסגל, לדעתי לא שווה לסכן אותו שבראשון יש קלאסיקר.
    יהיה נחמד לראות את קסטיון או הקוריאני סוק בבכורה.

kraz11, אתה לא מבין מה הטענות, אז אמנם ניצחנו בהרכב בעייתי, אבל אל תשכח שהרביעייה ההגנתית שאיתה יול הולך שיחקה כולה ו-AZ הצליחה לא פעם ולא פעמיים להגיע למצבים מסוכנים. נכון שיש קשר שאיינו ודה זאיו לא שיחקו, אבל עדיין לא יכול להיות שההגנה שלנו יוצרת כאלה חורים.
    גם בחלק ההתקפי, פנטליץ' היה היחיד שלא שיחק, אבל מה עם איסאטי ועמנואלסון? בגלל זה הם שיחקו חלש? איך שלא תסתכל על זה לא שיחקנו טוב. כמו שנאמר מצוין שלקחנו ניצחון גם במשחק שהדברים פחות הולכים מבד"כ, במיוחד שלדעתי לנצחון גם הייתה משמעות מבחינת הטבלה בגלל איבוד הנקודות של טוונטה.

5. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

6. Ajax Amsterdam Member

וחוליט הקמצן לא יכל לעזור.טוב אני לא מצפה למשהו מי משהו שיחק בפיינורד

7. f-side Member

באמת ידיעה מצערת אבל בוא נקווה שמישהו יציל אותם בסוף....

מחר חייבים לעבור שלב!

8. c_web Member

שאר המשחקים מחר במסגרת רבע גמר הגביע:
    גו האד איגלס המפתיעה תשחק אצל NAC.
    ספרטה רוטרדהאם תארח את הפיינליסטית, טוונטה.

ידיעה חמה:
    סבסטיאן פוקוניולי חתם הערב בסטנדארד ליאז' ל 4.5 שנים והוא עוזב את אלופת הולנד. המגן השמאלי בן ה - 22 רשם בקבוצה 65 הופעות וכבש 5 שערים. שיהיה בהצלחה לבלגי החביב. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wave.Xxx

ועוד משהו - גרציאנו פלה עשוי להיות מושאל לליגה האיטלקית. אודינזה, קטאניה וקייבו הביעו התעניינות בחלוץ האיטלקי.

Last edited: Jan 27, 2010
  9. Ajax Amsterdam Member

יצאתי מעוצבן מהאירוח http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx .אף אחד באופ"א לא עושה כלום כדי להשיב את המצב לקדמותו או חלקית כמו חוק 5+6 (5 זרים 6 שחקנים מאותו לאום)

10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

דרור, הכל עניין של פוליטיקה. אתה בחור צעיר ואני מאד מבין לליבך. ברור לי כשתגדל תבין שדברים מסויימים תמיד נשארים בגלל שיש אנשים שאין להם חשק לשנות דברים. אייאקס זכתה ב-4 גביעי אירופה והיא עשתה את זה בזמנים נורמלים. לדעתי אי אפשר בשום מקרה להשוות את זוכי הגביע בעשור הזה ולאלה שזכו לפני כניסת המיליניום החדשה. פורטו עוד הצליחה איכשהו לגנוב גביע, אבל לדעתי גם זה כבר לא יקרה. דרור בשביל ספורט אמיתי אולי כדאי להתעניין בכדורגל חובבני. בהולנד העניין הזה בהחלט מפותח ושם עדיין משחקים כדורגל בשביל ההנאה כמו בעבר.

ידיעה שאפילו עידו יאהב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    לואיס סוארז החליט לתרום 10 חולצות משחק למכירה פומבית כדי לעזור עם אותו כסף לקרבנות בהאיטי. חולצה אחת כבר נמכרה ב-5100 אירו. בסה"כ מאד יפה שסוארז עושה את זה.

11. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

דרור, כתבתי את זה גם בנושאים אחרים אבל זה תופס גם לחוק בוסמן, הכדורגל לא נמצא בספירה נפרדת, חוקי הגירה, עבודה וכו' שחלים על תחומים אחרים באיחוד האירופאי יכולו גם עליו. אפשר להתמרמר מזה, אפשר לבקר את זה, אבל ככה זה.

פלאטיני גם אם ירצה לא יכול לקבוע חוקים בניגוד לחוקים שהציב האיחוד האירופאי או כל מדינה בפני עצמה, הוא פשוט לא יכול.

12. Ajax Amsterdam Member

אני יודע שאי אפשר לשנות תחוק.אבל אתמול אנטוניה הגמן מייצגת את אופ"א בנוגע לחוק היא כמו אין לה תשובה כנה ואמיתית על החוק הזה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx.למרות שאולי מצאתי דרך.לאייאקס יש שתי שתוכל לחזור להיות מה שהיתה שאהודים ישתתפו בהכנסות המועדון יחד עם רוכש או הרי שיהיו קבוצות אוהדים בסופו של דבר הם יתפרקו אייאקס תישאר עם הבורסה ואולי יצא מזה משהו

Last edited by a moderator: Jan 27, 2010
  13. AFCA Member

לינק למשחק? הלינק הרגיל תקוע לגמרי...

14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני באמת מקווה שאף אחד ראה את המשחק. אם קבוצה מסתמכת על שחקן אחד אז אנחנו בבעיה. שום יצירתיות, שום מנטליות, נאדה. זה שאין לנו קשרים התקפים ראויים כבר ידעתי, אבל איך ההגנה מאפשרת פעמיים לקבוצה בעשרה שחקנים לכבוש זו כבר בעיה של כולם.

אני עוקב עכשיו אחרי Hell's kitchen, תכנית עם השף גורדון ראמסי. כשאני רואה את השחקנים על המגרש אני פשוט חושב שכדאי שכמה חבר'ה במועדון יתעוררו. החבר'ה האלה מרוויחים אלפי דולרים והם פשוט לא שווים את החולצה של הקבוצה שזכתה 4 פעמים בגביע אירופה.

כשהתוצאה היתה בהארכה 2-1 ל-NEC נזכרתי שב-1994 אותה הקבוצה מניימייכן הדיחה את אייאקס בבית מהגביע. העניין הוא שאז היתה לנו קבוצה עולמית, היום? חוץ מסוארז ואולי קצת דה זאיו, השאר אפילו לא היו יושבים על הספסל...

פיינורד נמצאת כמה שניות מניצחון גדול ביותר באיינדהובן (3-0) ואני רק יכול לתאר כמה הם יגיעו ביום ראשון עם הראש בעננים. אייאקס? צריכה 120 דקות בשביל לנצח בבית את NEC אחרי הארכה וכל זה אחרי שהיא עוד היתה בפיגור!?!

לי אין הרבה חשק לראות את המשחק ביום ראשון. אולי הגיע הזמן שפעם לא אראה את קבוצתי האהובה ואולי זה יביא קצת מזל...

במשחקים האחרים:
    ניצחון ענקי של גו אהד איגלס בברדה 2-1. טוונטה ניצחה 0-4 את ספרטה ברוטרדם. בחצאי הגמר נראה
    משחק רציני ומשחק שעל הנייר אמור להיות קל. אני אומר שהגיע הזמן שאייאקס תתבשל במיץ שלה ויוצאת למשחק חוץ באנסחדה או רוטרדם.

Last edited: Jan 28, 2010
  15. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אכן התבשלנו במיץ של עצמנו.

גו איגלס בחוץ בחצי הגמר.

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/multi.Xxx

המשחק הנוסף: טוונטה ברוטרדאם.

Last edited: Jan 28, 2010