הולנד 09-10: ברג בפ.ס.וו, אל חאמדאווי באייאקס!

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by הרצליה עד המוות, Jul 26, 2009.

1. Ariel Member

פ.ס.וו מלקטת בקלילות עוד 3 נקודות, אבל הסגנון משחק שלה הוא אחד המחרידים והמשעממים בכדורגל העולמי.

2. Ajax Amsterdam Member

נמאס לי מפ.ס.ו כבר איך אין להם הפסדים יש להם מזל אבל הוא יפסק מתי שהו אני בטוח

3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מצטער דרור, זה לא מזל אלא פשוט איזון קבוצתי, פחות לחץ בקבוצה ומאמן שיודע מה הוא רוצה.
    בעשור הזה פ.ס.וו היא הקבוצה המובילה בהולנד, זה כואב ומתסכל, אבל אני מציאותי מספיק בשביל להגיד את זה. באמסטרדם וברוטרדם הדברים הסתבכו וכרגע נראה שגם בטוונטה מצאו את הנוסחה המתאימה להם וכמובן השקט הדרוש כדי להיות קבוצת צמרת שלא נעלמת סתם.

פ.ס.וו הבינה שבשביל תארים לא ממש נחוץ 'כדורגל יפה'. אם קרלוס דונגה יכול להפוך את ברזיל למעין נבחרת מתפרצות קלאסית אז למה אנחנו בהולנד צריכים להתעקש על 'כדורגל יפה'? אייאקס נתנה העונה יותר הצגות מפ.ס.וו וטוונטה, אבל היא פשוט לא יציבה ובעיקר חלשה מבחינה מנטלית. הפרש השערים בסדר גמור, אבל ברגע שאתה סופג שערים ברגעים מאד קריטיים אתה בבעיה.

אני לא מסתנוור מהחתמת לודיירו. אייאקס לא תזכה העונה באליפות אלא אם כן שחקנים כמו וורטונגהן או עמנואלסון גם ייצטיינו במשחקים קשים. הנה מחר אייאקס משחקת ללא דה זאיו, בוא נראה איך הקבוצה תפתור את זה? מיותר לציין שבלי ניצחון אייאקס גמרה את הסיפור שלה בליגה.

4. Ajax Amsterdam Member

אני מאמין שאפשר לקחת אליפות הרי הליגה ידעה מהפכים כך שאפשר לפנטז על אליפות כי אני תמיד יאמין באייאקס אני תמיד יהיה אופטימי.שי שאלה קטנה תנסה לחזות לנו מה עם יול ימשיך כמאמן אז לאן נוכל לשאוף.מה שבטוח שאם יול ממשיך ניקח אליפות עונה הבאה

5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

יול צריך לקבל את הזמן וכל עוד חוס הידינק לא רוצה להגיע לאייאקס אין סיבה למנות מאמן אחר.

בנתיים ידיעה שמחממת לי את הלב. לואיס סוארז האריך את חוזהו עד הקיץ של 2013, החוזה הקודמת שלו היתה אמורה להסתיים בקיץ של 2012. האם זה אומר שסוארז יישאר עוד שנה וחצי בקבוצה? את זה אני לא יודע ולא הייתי בונה על זה, אבל אייאקס הקשיבה לחלוץ ורכשה את לודיירו. אולי סוארז מרגיש עכשיו שתפקידו לעזור לבחור ששיחק איתו בנאסיונל? נראה שהקבוצה ממשיכה לטפח את האגו של לואיס וזה אולי ימנע ממנו לעזוב בקיץ.

מכיוון אלקמאר אין הרבה מחמאות אלינו. אדבוקאט כועס על מה שקרה בימים האחרונים, אבל לדעתי הוא מתנהג כמו ילד קטן. ברור שזה לא כיף שחוטפים לך שחקן לפני האף, אבל האם אייאקס לא סובלת מזה? בקיץ אייאקס רצתה להחתים את הבלם האמריקאי אונייבו, מילאן נכנסה פתאום למרוץ והשחקן ברח לנו. אין מה לעשות, זו המציאות והשם של אייאקס עדיין יותר גדול מחוץ להולנד מאשר של AZ.

לודיירו כבר משבח את סוארז: "מהרגע שנחתתי לואיסיטו מלווה אותי לכל מקום, הוא בשבילי פנומן" http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx
    הקטע פשוט ששני השחקנים עוד מכירים מימי נאסיונל ואדבוקאט לא צריך לעשות כאילו אייאקס גנבה להם שחקן. כמו שאני אמרתי, גם אייאקס סובלת מזה ועוד תסבול מזה בעתיד. אלה החיים.

6. Leidesplein Member

ההארכת חוזה של לואיס היא חדשות נחמדות מאוד. לדעתי צריך להיות ריאלים ולראות בזה יותר תסריט שלא אומר שלואיס נשאר אצלנו עוד שנה וחצי (למרות שזה בסה"כ אומר שיישאר גם בעונה הבאה וזה לא בשמיים), אלא יותר לראות בזה הבטחה שנקבל כסף טוב עבורו במקום לראות קבוצות שיחכו לסוף החוזה שלו.

גם אני מאוד שמחתי על החתמת לודיירו אבל פתאום עכשיו נזכרתי שבאמת זה רק טוב ונחמד, אבל צריך להבין שגם אם לודיירו יתחיל להפציץ ישר, ההגנה שלנו עדיין לא תיראה יותר טוב וההשפעה הרעה שלה על המשחק (או יותר נכון על התוצאה שלו) תהיה ניכרת.

מחר למשל אני בכלל לא יודע איך ננצח. הגנה כבר ידוע שאין לנו, אבל מחר גם הקישור שלנו לא יהיה קיים. מה אני אגיד לכם? נקווה לטוב...

7. Ajax Amsterdam Member

טוב חדשות טובות העתיד שלנו יראה רק אחרי המשחק נגד אלקמאר

8. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אשתו של סטקי כורעת ללדת, דה זאיוו מוצהב, פנטליץ' פצוע ואינו באליפות אפריקה. איזה הרכב טלאים..

וורמיר,
    דה וויל, אלדרוילד, ורטונגן, אניטה
    לינדגרן, דה יונג, אייסאטי,
    רומדאל, סוארז, אורבי.

9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אייאקס גם ככה לא תזכה באליפות. אני יודע שדרור עוד מנסה להאמין שאפשר, אבל הכי חשוב שאנחנו ממשיכים לנקות את הסגל שלנו משחקנים בינוניים. לראות את ההרכב שלנו היום זו בדיחה עצובה. חוץ מסוארז אין לקבוצה הזאת עתיד.

עריכה:
    מחצית בארינה, 0-0.
    בסה"כ המשחק פתוח לגמרי, AZ באה לשחק כדורגל ולדעתי כרגע קצת יותר טובה. שני השוערים במיטבם ולכן בסה"כ המשחק לא משעמם. הקישור של אייאקס לא מצליח להתגבר על הקישור של האורחת וביותר מדי דקות אנחנו רודפים אחריהם. נקודה לתשומת ליבו של יול.

Last edited: Jan 24, 2010
  10. Ajax Amsterdam Member

יכול להיות שאני משלה את עצמי אבל אני יודע שקרו דברים בליגה ההולנדית.מה לעשות שהרבה שנים בלי תואר קצת רוצים לחלום על משהו

לפחות 1-0 בארנה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

Last edited by a moderator: Jan 24, 2010
  11. Ajax Amsterdam Member

סוף סוף ניצחון שנותן לנו אוויר ושמחה.עוד ניצחון לאייאקס אמסטרדם

12. c_web Member

בקצרה:
    ההנעת כדור שלנו היא היפה ביותר בליגה הזאת, היו לפחות 6 מצבים של רק פס נכון לחלוץ וזה שער.
    החלק ההתקפי שלנו עם המערך שהציב היום אדבוקט הוא הבין הטובים בליגה אם לא הטוב ביותר.
    אל המדאווי לא אותו שחקן של עונה שעברה, לנס עדיף עליו.
    אני שונא את סוארז כל משחק שאני רואה אותו יותר ויותר, ואין לי כח לפרט למה, פשוט מגעיל אותי.
    לא הגיע לאייאקס לנצח, היינו יותר טובים היום (עד השער שספגנו, אח''כ הרמנו ידיים משום מה).

שבוע טוב

13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

שמע דרור, אם אתה עוד לבסוף צודק אני צריך לאכול את הכובע שלי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    הניצחון היום הגיע גם אחרי המון הקרבה ומוטיבציה. AZ הגיעה לארינה בשביל לנצח, אבל המזל הלך היום עם הטובים. בסה"כ אני שמח, אבל העבודה עוד מרובה. האורחת יכלה היום לנצח ואת זה אני לא שוכח. אולי אלילת המזל היתה הפעם איתנו כי שחקני AZ לפעמים ממש עברו את טעם הטוב. אדבוקאט אולי הורחק, אבל שיגיד תודה שזה רק נגמר בצורה הזאת.

חשוב שניצחנו ועוד עשינו את זה 1-0...בהמשך השבוע נארח את NEC ללא סוארז שמורחק, דה זאיו חוזר ומצדי וורמיר יכול להמשיך לקבל קרדיט. השוער השני היה היום מצויין, אבל די ברור לי ששטקי חוזר לשער.

14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

עידו, עם הנעת כדור לא מקבלים נקודות. אני יכול להבין למה אתה לא סובל את סוארז, אבל מבחינתי הוא פשוט השחקן הכי טוב במגרשים ההולנדים. הוא ווינר עם לב גדול ושחקנים כאלה בדרך מעצבנים את אוהדי היריב. מארק ואן בומל, דירק קויט ואחרים, לפעמים מבריקים ולפעמים מה זה מעצבנים.

לסיום, בלי דה זאיו, איינו ופאנטליץ' אייאקס לקחה 3 נקודות יקרות ביותר. בטח שני השחקנים הראשונים מאד מאד חשובים לקבוצה ואיתם אולי היינו מנצחים ביתר קלות. הכל בגדר 'אם לסבתא היו גלגלים'. בכל מקרה עד לשער AZ היו בהחלט יותר ראויים, אבל אחרי זה (וזה חצי שעה משחק!) המארחת שלטה. אם בסוף היה תיקו אז הייתי צריך לקנות את זה, אבל ל-AZ לא הגיעה לנצח כי גם לאייאקס היו מספיק הזדמנויות בשביל לנצח ביותר שערים.

אולי ההבדל בין השנה לעונה האחרונה הוא אל חמדאווי. לפני שנה הוא היה מבקיע...

15. Ajax Amsterdam Member

גם לנו מגיע ניצחונות כאלו כמו של טוונטה ואני היה מרוצה גם עם אייאקס תסיים מקום 2