הולנד 09-10: ברג בפ.ס.וו, אל חאמדאווי באייאקס!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏26/7/09.

1. AFCA Member

אם בהתחלה חשבנו שאלה שמועות קיקיוניות של וואן, מפורסם היום במספר אתרים שאייאקס ואינטר (!) רוצות את דה סילבה. מקווה שלא נביא אותו, אני אמנם לא יודע איך הוא כי אני לא עוקב אחרי הליגה בארץ אבל הוא בטוח פחות טוב מצמד הבלמים הבלגים הפותח שלנו, שמצוינים מתחילת השנה. אני מחכה לקשר התקפי בחלון ההעברות הזה, ויש לי הרגשה שיול כן יילחץ על ההנהלה לרכש כלשהו.
    בוליסון הגיע להולנד?

נערך לאחרונה ב: ‏3/1/10
  2. Piet van Reenen Member

ידיעה כללית:
    לאייאקס יש כרגע 6 שחקנים שמושאלים לקבוצות אחרות.
    השחקני שהושאלו בחלון ההעברות הנוכחי הם:
    1.דריו סביטניץ הושאל לפאצוקה המכסיקאית(ההשאלה עד ינואר הבא).
    *לסביטניץ 34 הופעות רשמיות בקבוצה הבוגרת של אייאקס.
    2.ברונו סילבה הושאל לאינטרנסיונל מברזיל(השאלה עד ינואר הבא).
    *לסילבה 31 הופעות רשמיות באייאקס.
    3.סארפונג הושאל לניימיכן(השאלה עד סוף העונה).
    לסארפונג 30 הופעות רשמיות באייאקס.
    שלושת השחקנים האחרים הושאלו בקיץ האחרון עד לסיום העונה הזאת, השחקנים הם:
    4.אבנדר סנו לבריסטול סיטי האנגלית, לאבנדר סנו 16 הופעות רשמיות במדי אייאקס.
    5.יאן ארי ון דר היידן בעל 2 הופעות רשמיות בלבד במדי אייאקס הושאל לוילם.
    6.דארקו בודול הושאל לספרטה רוטרדם.
    לבודול הופעה בודדת במדים של אייאקס.
    הרשימה הזאת עוד הולכת להתארך בחלון ההעברות הנוכחי הזה(איזה קבוצה תסכים לקנות את הפחי זבל שיש לנו בקבוצה?! בגלל זה אנחנו רק משאילים).
    בינואר הבא יהיה לאייאקס סגל של 45 שחקנים(אחרי שכל המושאלים יחזרו).
    אין עוד פראיריות כמו אייאקס!!!

3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לצערי מסכים עם ארז (כ). רב החבר'ה האלה חוזרים אלינו ובקיץ שוב נהיה תקועים איתם. יש תקווה שאיכשהו בחצי העונה הקרובה הם יצטיינו במידה זו או אחרת ובקיץ יימכרו. בכל מקרה הגיע הזמן שגם אייאקס תלמד ממה שקרה בשנים האחרונות ואולי תתחיל להשאיל מקבוצות שחקנים.

נ.ב - ראיתי את קרויף בברצלונה ביציע, מתי ראו אותו לאחרונה בארינה...? למה האיש הזה עדיין 'אלוהים' באמסטרדם וברב הולנד רק הם יודעים. את 'קטלוניה' הוא כן יודע לאמן...

4. Ajax Amsterdam Member

עזוב שי עזוב את קרויף אין לי כח אליו סתם בן אדם צבוע.יש ידיעות עם הונטרלאר?.

5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

את קרויף אני עוזב, אבל סתם התעצבנתי לראות אותו בתקציר המשחק של ברצלונה נגד ויאריאל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

חדשות אחרות:

אייאקס הולכת אולי לעבוד ביחד עם פאלמיירס. שני המועדונים מנסים לראות אם יש בסיס לשיתוף פעולה. אייאקס אמורה להיות 'השער לאירופה' בשביל הכשרונות של הקבוצה הברזילאית. דעתי? זה יותר טוב מהארלם...

כרונינגן משאילה את דיילי בלינד עד סוף העונה.

מחנה עמנואלסון מאד לא מרוצה מההצעה החדשה שהשחקן קיבל מהמועדון. הסוכן אמר לשבועון 'ספורטווייק': מה שאיאקס הציעה פשוט מגוחך, כרגע זה לא נראה שבכלל יוצא מהמו"מ דיל..."
    דעתי ברור, אפשר למכור אותו בקיץ לקבוצה מחו"ל.

אדו דן האח מעוניינת ב'פליטי אייאקס' כמו למשל וילארט ורסמוס לינדגרן. לצערי שוב מדברים על השאלה...

חדשות הנטלאר (בשבילך דרור), יש דיווח שמילאן מוכנה לשלם 25 מיליון אירו לוולפסבורג בשביל חלוצה דזייקו. כבונוס מוכנה מילאן לשחרר את הנטלאר לגרמנים.

חדשות אחרות היום:

איברהים אפלאיי ימשיך ככל הנראה עד סוף העונה בקבוצה באיינדהובן אלא אם כן ברצלונה תופיע מחר ותהיה רצינית. אז הקשר אומר: "מה הייתם עושים אז?" כעיקרון אפלאיי לא מבין שאם הוא ממשיך להשתפר אז גם קבוצות אחרות בסדר גודל שכזה יגיעו...

מוסא דמבלה הודיע לראשי AZ שהוא רוצה החודש לעזוב. הבלגי הבינלאומי רוצה לנסות את מזלו באיטליה.

האם מרטין ואן חיל בדרך לפ.ס.וו? יש שמועה שהמנהל המקצועי לשעבר של אייאקס יכול לקבל את משרת המנהל הטכני באיינדהובן. לפי שמועות אחרות יש גם התעניינות במרסל בברנדס (AZ) ותפקיד בכיר ליו"ר כרונינגן, האנס ניילאנד.

6. Piet van Reenen Member

אייאקס אכן סיכמה עם כרונינגן על השאלת בלינד, אבל צריך לחכות להודעה רשמית.
    אייאקס חייבת להתעקש שוילארט ולינדגרן הם רק למכירה.
    אפשר לעשות עם דן האג עסקה -תקנו את וילארט ולינדגרן ותקבלו את אולגר חינם, מה אתם אומרים?!
    לא רעיון טוב?! לפי דעתי זה רעיון גאוני!!!

נערך לאחרונה ב: ‏5/1/10
  7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

את אולגר אפשר לשלוח בחינם לקבוצה במדריד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx
    אגב, דבר שלפחות אותי מפריע, כרונינגן ודן האח פתאום נורא מעוניינות בשחקנים שלנו, אבל כשזה הפוך אז יש מלחמת עולם שלישית...לי אין בעיה שהשחקנים עוברים לשם, אבל הגיע הזמן שברגע שאנחנו מעוניינים בשחקן שאייאקס תגיד את אותם הדברים שאני אומר עכשיו פה.

משהו מעניין לגבי עמנואלסון. מתברר שאייאקס הולכת לצמצם ברצינות כי לפי הדיווחים עמנואלסון יקבל פחות שכר (בצורה רצינית), אבל הוא יכול לחזור להרוויח את זה אם אייאקס זוכה בתארים. סוף סוף למדו משהו באמסטרדם, לא? ברור שעמנואלסון 'פגוע', אבל מבחינתי הוא עוזב כבר מחר. הוא שחקן נחמד, אבל לא כשרון גדול אחרת לא משחקים בימים אלה 6 שנים באייאקס...

8. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

להוסיף את בלינד סופית לרשימת העוזבים מאייאקס?

ואולגר הגיע מברצלונה ולא מריאל מדריד והוא גם פעיל פוליטי לטובת הבאסקים/קטלונים/שאר קיצונים מטורפים והוא לדעתי יעדיף להתאבד מאשר לשחק בריאל.

אתה רוצה למכור חצי קבוצה ובצדק אבל עמנואלסון? הוא לא דווקא נותן עונה טובה וחוץ מזה את מי תביא במקומו?

9. Piet van Reenen Member

חבר'ה , תהיו אופטימים לגבי הקבוצה שלנו -אייאקס אמסטרדם(למרות שקשה).
    כדי שיהיה לכם יותר קל להיות אופטימים קבלו את השיר הבא(השיר מושמע ביצעי האמסטרדם ארינה והקהל של אייאקס שר אותו הרבה):
    הריעו בבקשה לבוב מארלי- http://www.youtube.com/watch?v=CY6A5arNCQQ&feature=related

יהי זיכרו ברוך!!!

10. AFCA Member

עמנואלסון נותן עונה טובה ואם אנחנו לא נקבל הצעה טובה אין שום סיבה למכור אותו, בוודאי לא לחכות לסוף החוזה שלו ואז שיילך בחוק בוסמן. הוא כשרוני ועדיין באייאקס בגלל המנטליות שלו להעלם ברגעים מכריעים, אני עדיין מאמין שהוא יכול לעשות קריירה יפה בקבוצת מרכז טבלה בספרד.
    ה-Three Little Birds מושמע אצל החבר'ה מ-410, שאגב 26 מ'הבכירים' שם הורחקו עד סוף השנה ובגלל זה לא שומעים אותם כ"כ בזמן האחרון.

11. Piet van Reenen Member

כמה ידיעות קטנות:
    יש פירסומים באתרים של אייאקס שאולימפיאקוס רוצה את סולימאני.
    אני לא יודע עד כמה זה נכון אבל מה שבטוח זה שהיוונים לא יחזירו לאייאקס את ההשקעה עליו(תזכורת: אייאקס שילמה עליו 16.5 מליון יורו).
    מרטין יול זימן למחנה אימונים בפורטוגל את קסטליון ואריקסן מהנוער. גם לינדגרן, אוגרארו, וילארט וזייגלאר יוצאים.
    סה"כ 25 שחקנים יוצאים למחנה אימונים.

עוד משהו קטן: תגידו לי מזל טוב - הגעתי ל-200 הודעות בפורום!!!!

ערכתי שוב עכשיו רק כדי לעדכן אותכם שאולימפיאקוס רוצה את סולימאני בהשאלה, כמו כולן.
    מישהו חשב אחרת????

12. Piet van Reenen Member

דיילי בלינד הושאל רשמית לכרונינגן!!!!

13. Ajax Amsterdam Member

סלח לי על הביטוי שאנחנו רצינו את ברג הם לא היסכמו להתייחס לפניות שלנו העיקר שלא ילך לאייאקס עכשיו בלינד שם מועדון מגעיל

14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אדם, ראית איזה סמיילי שמתי ליד המשפט המקורי שלי? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    אחרי שהוא הרוויח באמסטרדם 9 מיליון אירו בשלושת השנים האחרונות הוא מבחינתי כ'פרס' יכול לעבור לקבוצה של מדריד. הוא יהנה שם כמו שאנחנו הרווחנו מהכישלון הטוטאלי הזה. מבחינתי אולגר מסמן את הקשר הדפוק שיש לנו עם ברצלונה. אנחנו עוזרים להם לקחת תארים רציניים, הם שולחים אלינו שחקנים שאפילו בליגה הישראלית לא היו מצטיינים.

לגבי עמנואלסון אני מאד ברור. הוא שחקן שרק משחק טוב בקבוצה שרצה טוב. אין לו את המנטליות להיות המנהיג של אייאקס אחרת הוא לא משחק 6 שנים בקבוצה...הוא דורש עכשיו טונות של כסף, אבל הוא אחד הראשונים שמראה מה הבעיה במועדון שלי.

מי יגיע במקומו? אולי גולסה...סתם. לא ברצינות, אייאקס תעשה טוב אם תתחיל במהפכה רצינית בקבוצה. אני הייתי בכיף מחליף את עמנואלסון עם קייסוקה הונדה, אבל האחרון העדיף את הכסף במוסקבה. הגיע הזמן שמחלקת הסקאוטינג תתחיל לעבוד כי אי אפשר לדרוש שבכל שנה הנוער יציל את המולדת.

15. Ajax Amsterdam Member

עוד כתבה שלי על אייאקס על ציפיות מאייאקס העשור הזה ומה אני חושב שיקרה.

טוב אחרי עשור מאכזב אנו בעשור חדש אשר עם אותם ציפיות על אליפות ותהילה.נתחיל מהציפיות לעשור הזה.

אליפויות-העשור הזה אייאקס חייבת אליפויות מוטב העשור הזה כדי להשיב את כח ההרטעה כמה שיותר מהר
    ואין משהו נהדר כמו אליפות 30 באמסטרדם.

אירופה-עם אייאקס תמשיך עם יול העתיד נראה ורוד ועם זה לא יהיה עוד עונה אז תהיו בטוחים שעוד נוכל להכריז how is fu*ck psv.ועם עוד שילוב של נוער טוב תהיו בטוחים שעוד נהיה ברבע גמר ליגת האלופות.

ההנהלה-שלא תמשיך בדרכה שנוכל להחזיק בשחקנים כמו ון דר ויל.

מה יקרה העשור?

לפי דעתי אייאקס העשור הזה תשלוט בהולנד יול באמת האיש המתאים שיוכל לעשות עם אייאקס.אם יול ימשיך להביא נערים מוכשרים כמו איקסון אז תהיה תשתית טובה למועדון.הסיבות:אייאקס מתחילה לחשוב יותר טוב(בואו נגיד שיול ראה מה הבעיה).ורואים שאייאקס מנסה לבנות את עצמה מחדש.ובאירופה לא יזיק קצת מזל וגביע אופא בארון יהיה נחמד וגם איזה רבע גמר פעם ב-4 שנים.