הולנד 09-10: ברג בפ.ס.וו, אל חאמדאווי באייאקס!

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by הרצליה עד המוות, Jul 26, 2009.

1. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

דווקא בברדה (אייאקס משחקת בברדה) הבנתי שהבעיה היא לא בדשא, שלפחות לפי הדיווחים כשיר למשחק. הבעיה היא בדרכי הגישה לאיצטדיון - שפשוט לא מאפשרים הגעה לתחומי המגרש.

2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש בהולנד רק שני איצטדיונים עם גג. ה'אמסטרדם ארינה' (האיצטדיון הראשון באירופה שנבנה עם גג), ובעיר ארנהם איצטדיון ה'חלרדום'. רצה הגורל, אבל שתי הקבוצות של האיצטדיונים האלו משחקות היום בחוץ...אייאקס בברדה, ויטסה בדרבי המחוזי נגד NEC. המשחק בין ויטסה ליריבה המושבעת NEC ישוחק ב-17 בינואר.

בהמשך השבוע יהיה פה מחזור גביע, אבל לדעתי גם המשחקים האלה בסכנה. מזג האוויר בהולנד לא ממש ישתפר ולמרות שלא בכל יום יירד שלג הטמפ' נשארים ביום מסביב לאפס, בלילה יש בכל המדינה קרה...בקיצור, אני חושב שפגרת החורף התחילה היום רשמית http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

נכון, אבל ברגע שמשרד החיזוי הממלכתי הוציא אזהרה חמורה לגבי ביטחון בכבישים אני חושב שההתאחדות עשתה נכון. כרגע פה באלמיירה השלג ממשיך לרדת בכמויות, אני לא יודע מה קורה עכשיו בדרום, אבל סביר להניח שאם המשחק היה מתקיים הדשא היה במשך 90 דקות הופך ללבן...

תבדקו באתר:
    http://www.buienradar.nl/
    השעה עכשיו 14:07 שעון הולנד וברדה נמצאת תחת מעטה של עננים לבנים, זה אומר: שלג http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

4. c_web Member

WOW איזה תמונות.. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_santa.Xxx
    לפחות אנחנו עשינו את שלנו אתמול לפני הפגרה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    אני מקווה שידחו את משחקי הגביע לאחרי הפגרה ככה אולי המורחקים שלנו יוכלו לשחק בפיינורד..

פגרה נעימה חברים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

5. Ajax Amsterdam Member

פגרה נעימה חברים מקווה שהשלג יסמן את זה שטוונטה ופסו יעצרו בליגה.תמיד התלאתי איך יורד שלג במקום כל כך נמוך.כמה כיף לך שי אני כאן בבאר שבע אפילו בלי גשם.כמה שלג בסכיפהול

6. c_web Member

אז רגע לפני הפגרה יש לנו את שמינית גמר הגביע ההולנדי, המשחקים ייערכו מהערב עד רביעי.
    במוקד, פיינורד תארח את אלקמאר לקרב מסקרן שייערך כבר מחר, כרגע אני מבין מבחינת מזג האוויר כל המשחקים צפויים להתקיים. שי אתה בטח יודע יותר מכולנו פה מה השתנה ביממה האחרונה מאז שבוטלו כל משחקי יום א' בארדיביזי.

בכל אופן, דיק אדבוקט התראיין היום לקראת המשחק מחר ואמר: "למעט הולמן כולם כשירים והמשחק מחר מאוד חשוב לנו. פיינורד קבוצה טובה עם שחקנים מוכשרים כמו שלנו". בקשר למזג האוויר: "אנחנו מניחים שהשלג יימשך גם מחר אבל אנחנו רוצים לשחק ואנחנו בטירוף לקראת המשחק הזה".

אל המדאווי ווורנבלום חוזרים מהרחקות, דמבלה עדיין מורחק ולא ייכלל בסגל.
    אצל פיינורד דה גוזמן והופלנד לא ישחקו.

הפסד מחר ופגרת החורף תיהפך כבר עכשיו לפגרת קיץ בשבילי, נקווה להפתעה...

Last edited: Dec 22, 2009
  7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

עידו, לדעתי שום משחק יתקיים השבוע. המצב פה באמת משהו משהו, הרבה שלג והתחבורה הציבורית (בעיקר הרכבות) סובלות מזה. ההתאחדות כבר הודיעה שהמשחקים שלא התקיימו ביום ראשון ישוחקו ב-17 בינואר. אייאקס כבר הודיעה שהיא לא רוצה לשחק בתאריך הזה, אבל סביר להניח שלבסוף אין מנוס מחזרה למגרשים מהר מהצפוי. אם במקרה מחזור הגביע לא ישוחק הוא יושלם כמה ימים אחרי ה-17 בינואר.

בקיצור, אייאקס צריכה להזיז את תאריכי מחנה האימון שלה בדרום אפריקה או פשוט להתאמן 'ליד הבית' http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואני חשבתי לתומי שהשלג גבר על הכדורגל, זה לא כך כי כרגע באלמלו משחקים כדורגל!
    לא רק זה, יש כבר הפתעה גדולה במחזור הגביע. גו אהד איגלס מהליגה השנייה מנצחת בחוץ 2-0 את הראקלס שבארהדיביסי עושה חיל. נראה מה יקרה מחר...

Last edited: Dec 22, 2009
  9. c_web Member

טוב אז האלופה סיימה את העונה הנוכחית עם הפסד 1-0 צפוי בשמינית גמר הגביע לפיינורד.
    כל מה שנותר כרגע זה למצוא ספונסר ולראות מי יהיה המאמן בקיץ הבא.

עצוב
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

10. AFCA Member

זה רשמי (ומשמח)- ברונו סילבה יעבור לאינטרנסיונל בהשאלה. המגן האורוגוואי יעבור ב-1 לינואר ויחזור אלינו שנה לאחר מכן, ב-31 בדצמבר. לא כ"כ הבנתי אם אנחנו מקבלים כסף, אבל רק שהוא לא יישב על הספסל שלנו במשחקים מעלה אצלי חיוך.

ההרכב להיום: Stekelenburg; Van der Wiel, Alderweireld, Vertonghen, Emanuelson; Enoh, Aissati, De Zeeuw; Kennedy, Pantelic, Suarez

Last edited: Dec 24, 2009
  11. c_web Member

טוב אייאקס לא ריחמה והוציאה את כל העצבים על WHC החובבנית המסכנה במסגרת שמינית גמר הגביע. זה נגמר בלא פחות מ 1-14 (!!!). סוארז עם שישייה, המארחים עוד קיזזו ל 1-6 ואולי זה מה שגרם לשחקניו של יול לרמוס את החובבנים.

12. AFCA Member

קצת סיכום שלי לגבי מה שראינו בחצי עונה הזאת מאייאקס:
    בליגה, אנחנו אומנם מסתכלים על המאזן שלנו ורואים מאזן טוב מאוד (12 נ', 2 ת', 3 ה'), אמנם יש לנו מאזן שערים מדהים של 53-15 וגם בליגה ההולנדית ממוצע של מעל 3 שערים למשחק הוא ממוצע מדהים, אבל שאנחנו מסתכלים למעלה אנחנו רואים את פ.ס.וו וטוונטה במרחק ל 7 ו-9 נק'. בעייתי? מאוד. לא אפשרי? אפשרי. עברנו הרבה משחקים קשים ואם נעשה את העבודה שלנו בסיבוב הבא, והמזל יפסיק לשחק לחבורה של מקלארן אפשר לאט לאט לסגור את הפער, ובתסריט האופטימי לזכות באליפות.

בליגה האירופית, קיבלנו בית קל אבל איכזנו עם נק' אחת בלבד מול אנדרלכט ב-2 משחקים ותיקו ביתי שטותי עם טימישוארה. זה עלה לנו בהגרלה מול יובנטוס, וכנראה שבליגה האירופית כבר לא נגיע רחוק השנה. ואולי עדיף שכך, לנוכח חוסר הרוטציות של יול ואיבודי הנק' בליגה בשבוע שיש משחק באירופה.

בגביע, הגרלות קלילות נותנות לנו להגיע בקלות לרבע הגמר, השיא היה היום עם ניצחון 14-1 על WHC. למרות הקבוצה החובבנית והגנת הקונוסים- אני נהנתי.

השחקן המצטיין, אין יותר מדי מה להכביר במילים אלה רק להראות ממוצע של יותר משער למשחק בליגה ההולנדית, ולקוות שהוא יהיה איתנו אחרי ינואר- לואיס סוארז. באמת לא ברמה של היגה ונקווה להנות ממנו עד כמה שאפשר, לפני שיילך לרמות המתאימות לו.

השחקן המפתיע, התלבטתי קצת אבל החלטתי ללכת על אלדרוילד, אני עוקב במיוחד אחריו במשחקים האחרונים ומתפתח לנו בלם טופ קלאס, יש לו מסירות על מדהימות על שלושת רבעי מגרש, הוא קר רוח ועושה את העבודה בהגנה. ידענו שיש לנו כשרון, אבל לא יודע אם מישהו האמין שהוא יהפוך לשחקן הרכב קבוע.

השחקן המאכזב, הייתה לי פה בחירה קשה, אי אפשר להגיד על אחד שאכזב לגמרי, ידענו שאולגר גרוע, אולי ויליארט שפתח את העונה כשחקן הרכב ומאז איינדהובן לא שמענו עליו, אבל הבחירה שלי היא מירלם סולימני. שדיברו פה על בזבוז כסף הזכירו את זלאטן איברהימוביץ' שבעונה הראשונה לא התאקלם, אבל סולימני ממש לא פוגע גם העונה והפך לשחקן רוטציה משני אצל יול, אחד שרומדהאל בד"כ מועדף על פניו.

שתהיה לכולנו פגרה נהדרת, שנעבור את ינואר בשלום (חבר שלי אוהד ריאל צחק איתי לפני כמה ימים שאצלהם ינואר זה החודש האהוב, ואצלנו השנוא שאנחנו רק מחכים שיעבור...) עם סוארז באמסטרדם, ושנחזור עם כוחות מחודשים לסיבוב הבא מצוין.

13. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם סוארז הוא חצי קבוצה כמו שאתם מתארים כאן מדי פעם זה באמת משנה אם הוא יישאר עד סיום העונה? הרי גם אם הוא יימכר אחרי המונדיאל(זה יקרה אם הוא לא יימכר בינואר) אתם לא תוכלו להתמודד בלעדיו בליגת האלופות במקרה הטוב בו תזכו באליפות ולטווח ארוך בליגה אלא אם יגיע סוארז/הנטלאר חדש.

14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני עדיין לא יודע נגד מי אייאקס צריכה בסיבוב הבא, אבל השופט הוציא היום כרטיס צהוב שני ללואיס...פשוט לא ייאמן ששופט קטנוני עוסק בפנקסאות ילדותית כדי להראות שהוא 'הבוס'. הדור החדש של שופטים בהולנד הוא דור קטנוני כמו וינק, בראמהאר ואחרים. זה מה שיו"ר אגוד השופטים כנראה דורש.

לגבי המשחק עצמו אין הרבה על מה להגיד. אייאקס רשמה היום היסטוריה קטנה כשכבשה הכי הרבה שערים למשחק גביע אחד. השיא שייך ל-NAC שבשלהי שנות החמישים ניצחה 18-1 קבוצת חובבנים.

אייאקס יכולה יופי להסתדר ללא סוארז, היא כבר תצטרך למצוא בקיץ מחליף ראוי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    ללא ספק אדם, בלי סוארז חסרה לאייאקס את אותו שחקן שבמבצע מבריק אחד יכול לשנות את המשחק. אני משוכנע שהחלוץ הזה יגיע לקבוצה עשירה באירופה ולא כמו רב השחקנים שעוזבים את הקבוצה שלי, את סוארז אמשיך לאהוב (כמו זלאטן והנטלאר). אגב לפי כל הדיווחים סוארז נשאר באייאקס לפחות עד הקיץ...זה לא אומר שאם בינואר מנצ'סטר סיטי באה לאייאקס עם מזוודה עם 40 מיליון אירו שאייאקס סוגרת את הדלת...אני רוצה לקוות שסוארז יגמור את העונה בקבוצה שלי.

העתיד ללא לואיס? אייאקס אמורה לקבל סכום נאה ביותר כך שאני מקווה שהפעם לא נתן 16 מיליון אירו בשביל שחקן אחד (סולימאני). בנתיים קבעו בהגרלה לסיבוב הבא:
    אייאקס - NEC
    ספרטה - טוונטה
    NAC - גו אהד איגלס
    PSV או היירנביין בבית מול פיינורד

זה אומר שאייאקס בבית ללא סוארז פשוט צריכה עם הקהל הביתי לעבור. לשמחתי ההגרלה האירה לנו פנים כי השופט היום פשוט היה קטנוני עם הצהוב לסוארז. פייר ואן הוידונק שישב באולפן אפילו אמר שבארינה סוארז לא היה מקבל צהוב...

15. c_web Member

תקציר האונס של אייאקס ב WHC :

http://www.youtube.com/watch?v=YqO8BrPp6XY...player_embedded

זה נראה כאילו הם שיחקו במחשב בפיפא ברמה BEGGINER... ספרינט אחד והם עוברים את ההגנה חחח... כל השערים נכבשו מתוך תיבת החמש כמעט חחח איזה שכונה..
    :aaarofl: