הולנד 09-10: ברג בפ.ס.וו, אל חאמדאווי באייאקס!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏26/7/09.

1. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

מתורגם מהולנדית לאנגלית, סוארז מתייחס לעניין צ'לסי, אתמול:

2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

עד אחרי חלון ההעברות שוב נסגר אנחנו נשמע עוד יותר סיפורים כאלה. ברור לי שבינואר קבוצה כלשהי תנסה לפתות את סוארז. ברור לי גם שאם צ'לסי באה ומוכנה לשים על השולחן יותר משלושים מיליון אירו שאייאקס הולכת לוותר עליו. הכל פה כל כך צפוי. אני באמת רוצה להאמין שלואיס נשאר עד הקיץ, אבל אני מספיק מבוגר ומנוסה בשביל להבין שעד פברואר סוארז לא בטוח אצלנו. בסה"כ לאייאקס יש תמיד נטייה לחשוב יותר על כסף מאשר טובת הקבוצה כך שאייאקס תשחרר את החלוץ עם תבוא הצעה ממשית ורצינית.

טוונטה (3-1 על נאק ברדה) ופ.ס.וו (1-0 על AZ) החזירו את הפער למה שהוא היה לפני הניצחון שלנו על NEC. כרגע הקבוצות האלו לא מאבדות נקודות וזה די מתסכל. אנחנו צריכים להיות אופטימים, לנצח את המשחקים שלנו ולקוות למעידה של היריבות. לפני הפגרה יש לנו עוד שני משחקים, אחד בליגה (NAC בחוץ), ובגביע בחוץ מול קבוצת החובבנים WHC. בוא ננצח את המשחקים האלה ואח"כ כבר נחזור אחרי הפגרה הקצרה עם מיכל בנזין חדש...אנחנו נצטרך את זה כי מיד בפתיחת הסיבוב השני אנחנו מקבלים בבית את AZ ופיינורד בחוץ...

3. c_web Member

עוד הפסד שלנו בדקות האחרונות של המשחק, בפעם המי יודע כמה העונה.. אני כבר הפסקתי לספור.
    בכל מקרה אדבוקט פתח עם 4-3-3 במשחק חוץ קשה באיינדהובן, ובכך סמך על אל המדאווי ולנס שירדו וירוצו אחרי המגינים התוקפים של PSV מה שלא ממש קרה בפועל. פלה נשאר בודד בשפיץ, ול PSV הגיע לנצח אתמול.
    סיימנו עוד משחק ב 10 שחקנים, הפעם זה היה מוניר אל המדאווי שהורחק אחרי צהוב שני גבולי (הצהוב הראשון על דיבורים) בדקה ה - 71. אני מקווה ששוב לא נספוג עונה ל 7 משחקים בחוץ.
    אדבוקט הודה אחרי המשחק שהגיע לאיינדהובן לנצח, וחוץ מניסיון אחד של לנס בתוספת הזמן של המחצית הראשונה לא הגענו לאיום ממשי במשחק.
    כולם מדברים בקבוצה על משחק הגביע עוד 9 ימים נגד פיינורד כמשחק החשוב של השנה, אבל גם שם אני לא נותן הרבה סיכוי לקבוצה שלי.

באשר לטוונטה, ראיתם שוב פעם שפנדל מפוקפק החזיר אותם למשחק. איבוד הנק' יגיע בקרוב מאוד, עוד לפני הפגרה. אל תדאגו..

4. Ajax Amsterdam Member

לא יודע מה קצת מוזר שפסו וטוונטה מנצחות בדקות האחרונות תחשבו על זה אם הם לא היו מבקיעות בדקות האחרונות אייאקס היו יכולים להיות במקום הראשון.תכף יהיה הפסד למקלארן ולרוטן ועידו אני שמח שיש פה מישהו עם אופטימיות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx .עם אייאקס תשחק נגד הפועל תל אביב אתם הולכים אם כן יהיה אפשר לעשות מפגש פורום קטן

5. Piet van Reenen Member

שי, אתה חי בהולנד?
    מחר ב10 בבוקר שעון הולנד אני מגיע , יש מצב שאנחנו נפגשים(פעם ראשונה שלי בהולנד)?
    ושאלה אחרונה ,הולכים למשחק של אייאקס אנדרלכט?
    בתודה ארז כהן הסומך!!!!!

6. AFCA Member

7. c_web Member

סוארז בדרך לאלופת אירופה? "לא יכול לסרב לברסה. זה חלום שלי"

האזכור המלא בספורט 5:
    http://www.sport5.co.il/articles.aspx?fold...d=70486&lang=HE

בנתיים באלקמאר הדיבורים על חזרתו של קו אדריאנסה ל AZ בעונה הבאה מתחזקים. כולם רוצים אותו שם, אבל הוא עצמו עדיין לא מבטיח דבר.
    ובעתיד היותר רחוק ברנדס אמר היום שאחרי שואן חאל יסיים את עבודתו בבאיירן מינכן הוא יחזור ויהיה נשיא המועדון. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/blink.Xxx

8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

עידו, למי אתה מאמין? לעיתונות בארץ או לעיתונות ההולנדית? אכן היו דיבורים על מעבר של סוארז לברצלונה, אבל הידיעה פורסמה לפני השמועה על צ'לסי. אחרי שהשחקן הכחיש את החוזה המוכן בלונדון השמועות מדברות על חוזה חדש לפאנטליץ'...(ארז (כ), אני גם לא בדיוק אוהב את זה, בטח העיתוי). אני יוצא מההנחה שסוארז יישאר באייאקס עד הקיץ, אחרי זה הוא כבר לא ישחק אצלנו. אני לא יודע מאיפה הביאו את הידיעה בערוץ הספורט, אבל ב-24 השעות האחרונות שום אתר רציני בהולנד פרסם משהו.

אם כבר מפיצים שמועות אז באייאקס נטוורק פרסמו שבארגנטינה דיווחו שאייאקס מעוניינת בניקולאס גאייטן מבוקה. החלוץ/קיצוני בן ה-21 אמור לפי הדיווח להחליף את סוארז. אני רוצה להאמין שהכל בגדר ספקולציות.

יש בהחלט חדשות לגבי אוגרארו שאישר שהוא דיבר עם סטיאווה בוקרשט. המגן מעוניין לחזור לשחק בנבחרת והוא יודע שכרגע אין לו סיכוי לעשות את זה. אני מעריך שבינואר אוגרארו חוזר למולדתו.

סביטניץ'? במכסיקו כבר פרסמו שהחלוץ הארגנטינאי עומד לעבור לפאצ'וקה, אבל בנתיים סביטניץ' בעצמו הודה שיש עוד כמה דברים שצריכים לפתור. אני רוצה להאמין שגם העסקה הזאת לבסוף יוצאת לפועל.

9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני משום מה כן רואה את ואן חאל כנשיא AZ, לא יודע אם זה יקרה, אבל ואן חאל תמיד רצה שליטה מלאה על הנעשה בקבוצה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx . לגבי אדבוקאט, הוא כבר הודה שבקיץ הוא חוזר לבלגיה. דבר נוסף הוא שהמשחק הבא של AZ ברוטרדם נגד פיינורד הוא יחמיץ כי באותו היום יתקיים ההגרלה למוקדמות אליפות אירופה הבאה...זה רמז עבה שהוא בקיץ לא ימשיך באלקמאר...

אורלנדו אנגלאר נותח היום בהצלחה בעקב האכילס שלו. הקשר החסון יוצא בגלל זה כבר עכשיו לפגרה ואמור במשחק הראשון בסוף ינואר לחזור להרכב.

אתמול הביא העיתונאי יוהאן דרקסן ידיעה שגם פ.צ אוס מהליגה השנייה חשודה במכירת משחקים. אחרי שסינים היו באיצטדיון של פ.צ איינדהובן העניין כנראה גם קרה באוס.

10. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אם יש תופעה שקשה להסביר אותה העונה זאתי הירנביין. נכון שהם אכזבה ענקית וציפו מהם לגדולות, אבל, וכמה שאני שונא לתלות דברים ב"מזל" וכדומה - מעולם לא ראיתי כזה דבר. משחק בית אחר משחק בית (לא יצא לי לראות אותם מספיק בחוץ) הם משחקים טוב שבעתיים מהיריבה, מחמיצים בלי סוף ומפסידים. הזכור ביותר, כמובן, נגד טוונטה. מקלארן בעצמו אמר שהוא לא מבין איך הירנביין לא כבשה בחצי שעה הראשונה. אף קבוצה לא השפילה את טוונטה העונה חוץ מאותה חצי שעה שבה הירנביין רקדה בתוך תיבת החמש. כמובן שבסוף היא ספגה והפסידה 2-0.

המשחק האחרון מול פיינורד הזכיר לי את המשחק ההוא. לא באותן עוצמות, אבל שוב. פשוט לא ייאמן, קבוצה מאוד מוכשרת שאיכשהו מסרבת לכבוש ולנצח משחקים.

התקציר המלא מול פיינורד מיום ראשון:
    http://www.youtube.com/watch?v=--xxEDEOiXI...player_embedded

נערך לאחרונה ב: ‏16/12/09
  11. c_web Member

הם בדיוק כמונו, עונה גדולה שנה שעברה + תואר (גביע במקרה שלה) והתפרקות בעונה הנוכחית.. כנראה שככה זה עובד בהולנד..

12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמה ידיעות על הבוקר:

אייאקס ופ.ס.וו כנראה נחושים בינואר לפתות את הונדה לקבוצות שלהן. היות שמחיר הדרישה עומד על 10 מיליון אירו וצסק"א מוסקבה גם במרוץ לא אהיה מופתע אם היפני נוסע לרוסיה. לקבוצות ההולנדיות אין אפשרות להלחם עם הענקית הרוסית.

התקשורת הספרדית מדווחת שיאן וורטונגהן מועמד לחזק את ריאל מדריד...הענקית הספרדית מחפשת מחליף לפפה שייעדר הרבה זמן. ואני אומר? מיד לעשות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

היירנביין מעוניינת כנראה ברוב וילארט. 'פוטבל אינטרנסיונל' כותב ש-NEC כנראה יצאה מהמרוץ בשביל להחתים את הבלם שלנו.

אייסאטי כשיר למשחק מול אנדרלכט.

----

ידיעה מעניינת בשביל עידו. AZ הולכת לתת צ'אנס לחוזה בשביל השוער הצעיר מקוסטה ריקה, אסטבן אלבראדו. השוער ששיחק במונדיאל מתחת לגיל 20 כבר התאמן ביום שלישי עם הקבוצה.

פרד רוטן אומר שאנגלאר ייעדר כ-3 שבועות.

בלמה של טוונטה, סלובודאן ראייקוביץ', חזר להתאמן עם הקבוצה. הבלם הסרבי ששיך לצ'לסי היה מושבת בחודשים האחרונים בגלל פציעה טורדנית בגב.

13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

במהלך הבוקר הביאה התקשורת ידיעה שסוארז סובל מכאבים בברכו. בצהריים החלוץ כבר היה בבית חולים ומשם נמסר שאין נזק לברך. יול יחליט רק מחר אם הוא ירצה לסכן את השחקן ולתת לו לשחק.

14. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

מעניין. הבחור נראה מצויין במונדיאליטו, הוא גם בנוי מצויין ועושה רושם שעם עבודה נכונה AZ יכולים להרוויח פה וואחד גניבה. אם יחתימו אותו כבר עכשיו יוכלו להעריך נכון לקראת העונה הבאה אם הוא מוכן להיות שוער ראשון או לא, כשאני יוצא מנקודת הנחה שרומרו עוזב.

מי שנראה פחות טוב בתקפוה האחרונה הוא אורטיס הפאראגוואי, אתם יודעים אם הוא כבר נחת בהולנד?

15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אורטיס? אין לי מושג מי זה...אליאס, אתה יכול לפרט מי זה ולאיזו קבוצה הוא מועמד להצטרף?

בנתיים ממשיכה פ.ס.וו לעשות חיל והערב ניצחה בפולין 2-0. התנאים לא היו קלים (קר מאד וקצת שלג), אבל המכונה שבנה רוטן לא עוצר בשום דבר. לאזוביץ' בפנדל ואמרבאט במחצית השנייה סגרו עניין.

לעומת הקבוצה מאיינדהובן שעולה מהבית שלה כראש הבית עפה הירנביין מהתחרות באירופה. 5-0 בבית מול וונטספילס היא תוצאה מאד נחמדה, אבל הרטה ניצחה בבית 1-0 את ספורטינג ובזה נגמרו החלומות של הקבוצה מצפון הולנד. עכשיו התברר שהשיוויון המקומי בזמן פציעות בפורטוגל העיפה את הקבוצה הסימפטית מהירנביין מאירופה.