הולנד 09-10: ברג בפ.ס.וו, אל חאמדאווי באייאקס!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏26/7/09.

1. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

בדיוק מה שחשבתי על זה אתמול. כאילו שאלקמאר נענשת על האליפות שלה בעונה שעברה.

נו טוב, אני מעדיף להענש בשערים בדקות האחרונות עונה אחרי אליפות. רק שתגיע כבר עונה כזאת.

2. Piet van Reenen Member

השאלתו של דריו סביטניץ מאייאקס לפאצ'וקה המכסיקנית הושלמה.
    נשאר רק לחכות להודעה מהאתר הרשמי של אייאקס.
    חבייר מרטינה עשוי לעבור למלבורן האוסטרלית או לסרקל ברוז הבלגית.

נערך לאחרונה ב: ‏10/12/09
  3. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

שי לא ראיתי את המשחק, אבל כתבתי פה בעבר שעושה רושם "שהמחלות" הישנות של השוער חזרו באופן מטריד. הבעייה בכדורי הגובה והנטייה הזאת לאגרף היו הבעיות העיקריות של רומרו, בעונה שעברה זה נעלם ופתאום זה חזר, לא ברור כלל, אולי הוא צריך לחזור להתאמן אצל ואן חאל?

אני מודאג יותר בשבילו מאשר בשביל הנבחרת, אם הוא לא יהיה טוב שיעמוד שוער אחר.

יכולת טובה של דאריו במקסיקו תאפשר לאייאקס למכור אותו בסכום יפה בסיום העונה, במידה ושכרו משולם זו עסקה טובה לדעתי, כי אני חושב שהוא יצליח בפצ'וקה שאם אני לא טועה תשחק גם בליברטאדורס (צריך לבדוק אבל נראה לי).

4. benos Member

פאצ'וקה תשחק בצ'מפיונס ליג.

5. Piet van Reenen Member

פרט פיקנטי:
    ארסנל שברה אתמול במשחק נגד אולימפיאקוס את השיא של אייאקס, שעלתה עם ההרכב הכי צעיר אי פעם של קבוצה בליגת האלפות , ממוצע הגיל של ארסנל במשחק אתמול היה 21 שנים ו- 215 ימים.
    השיא הקודם היה של אייאקס 21 שנים ו-355 ימים, זה קרה במחזור האחרון של ליגת האלופות בעונת2003/2004 נגד קלאב ברוז בבלגיה.
    ההרכב של אייאקס באותו משחק: בוגדן לובונט, זדנק גריגרה, ג'וני הייטינחה, ג'וליאן אסקודה, מקסוול, נייג'ל דה יונג, ווסלי סניידר, רפאל ון דר וארט, ווסלי סונק, זלאטן איברהימוביץ וניקולה מיטאה.
    אייאקס הפסידה באותו משחק 2-1 וסיימה את בית ליגת האלופות במקום ה-4 והאחרון עם 6 נקודות בלבד(הקבוצות האחרות בבית היו מילאן וסלטה ויגו).

נערך לאחרונה ב: ‏10/12/09
  6. Piet van Reenen Member

ערוץ הספורט נזכר בקיומו של מועדון הפאר מאמסטרדם, וביום חמישי הקרוב משחקה של אייאקס נגד אנדרלכט במסגרת הליגה האירופית ישודר ב5+LIVE.

7. Leidesplein Member

יש לינק למשחק היום?

8. AFCA Member

תחפש ברוחה דירקטה את הלינק של NVS1 לסופקאסט, ערוץ 74174 בסופקאסט. http://www.rojadirecta.org/

9. c_web Member

דיק אדבוקט ערך לפני כמה ימים את אימון הבכורה שלו באלקמאר, והיום הוא כבר התראיין במסע''ת לקראת המשחק מחר ב''פיליפס'' אצל PSV: "איינדהובן קבוצה חזקה, כל אחד שם יודע מה הוא צריך לעשות והם עושים את זה במדוייק. באקאל ואפלאיי הם שחקני המפתח של הקבוצה.''
    על הקבוצה שלו אמר ההולנדי: "אנחנו צריכים לנצח בדיוק כמו שאייאקס ו PSV מנצחות, המודעות הזאת חייבת לבוא לכאן. יש לנו צוות טוב ויש לנו גם מטרה להמשך העונה הזאת".

עם כל ההצהרות של המאמן לקראת מחר, הרבה סיכויים אין לו מול המכונה המשומנת של פרד רוטן. AZ תצטרך להסתדר בלי הולמן שנפצע בליאז', ובלי המורחקים וורנבלום ודמבלה. אל המדאווי ולנס יקבלו קרדיט ככל הנראה בשפיץ, ואת מקומו של הולמן יתפוס מרטן מרטנס הבלגי.

המחזור יפתח עוד פחות משעתיים כאשר אייאקס תארח בארנה את ניימיכן.

תבלו
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

10. Piet van Reenen Member

איך התרשמתם מניצחונה של אייאקס על ניימיכן 0-3 ?
    מחכה לקרא את התגובות שלכם.
    הפעם אני אשמור על זכות השתיקה, ולא אגיב על המשחק הזה.

נערך לאחרונה ב: ‏12/12/09
  11. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

לא משהו גדול לספר עליו. הגול של סוארז בשנייה האחרונה של המחצית גמר את המשחק. עד אז לא הגענו למצבים רבים והייתה לי תחושה שזה הולך להיות 0:0.

דונאלד היה טוב מאוד. צריך לראות מה קורה עם הפציעה של אייסאטי. הוא פשוט לא מסוגל לתת רצף של שניים שלושה משחקים בלי להפצע.

12. AFCA Member

ב-30 דקות הראשונות המשחק היה רדום לגמרי, אבל היה ברור שמתי שיבוא הגול הראשון יהיה יותר קל וטוב שהשגנו את הגול לפני המחצית. נימייכן בעצמה לא חשבה שהיא יכולה לנצח את המשחק הזה, מה שעשה אותו קל יותר בשבילנו. טוב לדעת שיש מחליף טוב לאנו שהוא ייצא לאליפות אפריקה, אגב למה הוא ואניטה לא היו בסגל? פציעות?

13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

משחק בינוני מאד שלנו ובכל זאת אנחנו מנצחים 3-0...
    ההפסד באוטרכט עשה משהו לקבוצה, אבל NEC לא ניצלו את זה. ללא ספק שהשער הראשון הגיע בדקה קריטית כי הקהל היה מוכן לשרוק בוז. סוארז בדקה אחת מראה שוב את הקלאסה שלו עם כדור לקורה ומיד אח"כ בקרן בשער חשוב.

במחצית השנייה אייאקס כבשה עוד פעמיים וכל זה במשחק לא מבריק. טוונטה ופ.ס.וו היו אתמול מנצחים 1-0 ובתקשורת ההולנדית היו מהללים את ה'יעילות' שלהם. מה אני אומר? שיחקנו לא טוב וניצחנו 3-0. אני חושב שהקבוצה עוד היתה בלחץ מההפסד מול אוטרכט, אבל אני מקווה שעכשיו העניין הזה קצת נשכח.

האם אני אופטימי לקראת העתיד? לא, אבל אם ניצחנו 3-0 במשחק לא טוב אז דיינו. אפשר תמיד בכח למצוא משהו שלילי, אני לא עושה את זה. בסה"כ נהנתי ממיצ'ל דונלד שמוסיף לקישור אלמנט של פיזיות וגובה דבר שעם איינו יש לנו פחות. אייסאטי שוב נפצע ואני מסתר מקווה שהוא יחזור רק בעוד מספר שבועות. אין לי דבר אישי נגדו, אבל מקצועית הבחור כישלון. סים דה יונג גם לא כוכב על, אבל הוא כן בא ממחלקת הנוער. אם כבר להפסיד אז עדיף עם דה יונג חלש מאשר עם אייסאטי חלש...

היום בלילה כבר נחזור לפער הרגיל, אבל לפחות אנחנו מחייבים עכשיו את פיינורד לנצח מחר בהיירנביין. אם כבר לדבר על 'אהבתי הגדולה', אתמול פורסם שהמועדון איבד בשנה האחרונה לא פחות מ-17 מיליון אירו. הקבוצה פשוט צריכה לעשות מהפכה אם היא רוצה להמשיך להתקיים. העניין הוא שאם הקבוצה מוכרת את כל כוכביה היא תהיה אולי קבוצת תחתית. הקהל של פיינורד לא תאהב את זה, אבל בלי מכירה מאסיבית של שחקנים הקבוצה בבעיות רציניות ביותר.

14. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

מושעים. (אניטה קיבל אדום באוטרכט, איינו צהוב חמישי.).

תקציר מלא של אתמול, כולל ההולנדית המרשימה של סוארז בסיום..:
    http://www.youtube.com/watch?v=TcjVfm_pf9o

נערך לאחרונה ב: ‏12/12/09
  15. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה בישול ענק של פאנטליץ', יש כאן עליו ביקורות גדולות בעיקר מארז כהן אבל בשער השני הוא "הסתיר" את האיטיות שלו עם תנועה מצוינת וחוכמת משחק עם מסירה גדולה לדה-יונג.
    מספר 9 קלאסי.