הולנד 09-10: ברג בפ.ס.וו, אל חאמדאווי באייאקס!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏26/7/09.

1. AFCA Member

היה ברור שואן דאר וארט לא ירצה להגיע, אני חושב שמי שהסיכוי הכי קרוב שלו להגיע אלינו וגם יגיע לדעתי זה באבל, שחשבו לו להיות איפשהו בנבחרת של ואן מרוויק למונדיאל. לדעתי נוכל לסכם עם ליברפול על השאלה ובאבל שילחץ שהוא רוצה לשחק, אם נגיע גם להסכם על אופציית רכישה בכלל יהיה מצוין. לגבי הונטלאר המצב לא ברור, כמו שאני מעריך את המצב אצלו הוא ירצה לחזור כי לאונרדו לא סופר אותו בכלל, אבל אני לא יודע אם מילאן תרצה להיפטר ממנו. הכל תלוי באם סוארז יעזוב, למרות שאני חושב שבכל מקרה חייבים לנסות לפחות השאלה של באבל.

2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לגבי סוארז, דייגו פורלאן אמר שהוא ממליץ לחלוץ להשאר באייאקס...יש לי הרגשה שדווקא אייאקס הולכת לעשות הכל בשביל להפטר מלואיס. עניין של ביזנס טהור וכולנו יודעים שהמועדון יותר שמה על כסף מאשר אליפויות!

3. c_web Member

קראתי היום את הכתבה על אוהד לויטה בעיתון מעריב (מקווה שהם יפרסמו את זה גם באתר שלהם בהמשך), ונראה שאוהד מאוד שמח לשחק שם. הוא כבר פותח שלושה משחקים ברציפות והציג יכולת טובה מאוד, יש לו סעיף לשחרור כמעט ללא תנאים אם הקבוצה תרד ליגה ואני מאמין שאם הוא ימשיך באותה היכולת קבוצות אחרות כן ירצו אותו בעונה הבאה. אני מחזיק לו אצבעות, וגם לקבוצה שלו שתצליח לשרוד (מה שלא נראה כרגע פשוט).

מישהו יכול לארגן בבקשה את התקציר של ניימיכין - RKC ?
    אני מצאתי רק את התקציר של המשחק הקודם של לויטה שהם הפסידו 0-1 לווילם (עצירת פנדל נאה בהחלט)
    http://www.101greatgoals.com/videodisplay/3802240

תודה.

נערך לאחרונה ב: ‏12/11/09
  4. AFCA Member

נערך לאחרונה ב: ‏13/11/09
  5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

קרלון כבר לא ישחק במדי אייאקס. הבחור סובב השבוע את ברכו באימון, נותח וייעדר עכשיו קרוב לשנה...עשינו עסקה מצויינת... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx הבחור הזה כבר שנים סוחב איתו פציעות והוא מאד מזכיר לי את אריאן רובן שגם יותר פצוע מבריא.

6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

סולימאני 'התעורר', עכשיו רק במדי אייאקס...
    http://www.youtube.com/watch?v=2Kf7jxvHY5I
    השער השני באמת מצויין.

ידיעה אחרת, יון דאל טומאסון, הדני שהפך בחודשים האחרונים מאד חשוב לפיינורד נפצע במשחק הידידות האחרון במדי דנמרק.

7. Ajax Amsterdam Member

הולנד עד גיל 17 סגנית אלופות אירופה ממשיכה עם ניצחון 2-1 על ספרד עג גיל 17

העתיד נשמע מצוין העתיד נשמע אורנג

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏18/11/09
  8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

תיקון קטן דרור, מדובר בנבחרות האולימפיות של המדינות. הולנד ששיחקה למעשה בלי שלישייה קדמית מאד חשובה שלה (ואן וולפסווינקל וסים דה יונג פצועים, ביססבאר מורחק עקב צהובים) יצאה בשן ועין מהמשחק הזה עם כל הנקודות. ספרד שבעטה 3 פעמים לקורה ובזמן פציעות על המשקוף בהחלט היתה ראויה ליותר.

בכל זאת הניצחון הזה חשוב ביותר ומקנה לכתומים את המקום הראשון בבית עם מאזן מושלם. היריבות האחרות בבית הן פולין (הולנד ניצחה כבר 0-4 בחוץ), פינלנד (ניצחון 2-0 בבית) וליכטנשטיין (3-0 בבית).

9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני כבר עידכנתי את המחזור הבא בטוטו שלנו
    אנא תמלאו אותו!!!

10. road runner Member

היום במקומון הירושלמי "ידיעות ירושלים" מדווחים ששחקן נוער של בית"ר, יונתן ניצ'קו שמו, בדרך לאלקמר.

זה בטח יעניין קצת את עידו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

11. c_web Member

או הא http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx
    עד כמה אמין העיתון? ויש לך עוד מידע על הילד הזה?

לקראת המשחק מחר של אלקמאר ברודה, קומאן ייאלץ להסתדר בלי שלושת החלוצים שלו: אל המדאווי ופלה פצועים, ארי מושעה. מי שהוקפץ לסגל הוא הטאלנט הבריזלאי מקבוצת הנוער - ג'ונתאס, ששיחק כבר במסגרת הגביע ואף כבש. דמבלה היה חולה בשבוע האחרון אבל צפוי להיות כשיר ולפתוח בהרכב.
    קומאן הוסיף: "המשחק ברודה יהיה מאוד קשה אבל אנחנו באים להוציא שם תוצאה טובה. אייאקס התקשתה שם, וטוונטה ניצחו שם בטעות". בהקשר של ג'ונתאס הוא אמר: "הוא מריח שערים ויש לו רגל ימין מצויינת. גם באייאקס ובאיינדהובן דגלתי בהשקעה עם צעירים ואני חושב שהגיע זמנו של הילד המוכשר הזה".

12. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה מבית 'ידיעות אחרונות' כך שאפשר לסמוך על העיתון.

יונתן ניצ'קו סך-הכל בן 15 משחק בנערים ב' אבל מתאמן גם בנערים א', לפי מה שהבנתי הוא משחק מאחורי החלוצים מין פליימייקר שגם כובש שערים ולא רק מוסר.
    לפני שנתיים הוא נבחן ע"י פרייבורג ומשם התחיל המעקב של הקבוצה שלך אחריו, כרגע הוא קיבל זימון למבחנים והדבר תלוי באישורו של איציק קורנפיין.

13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבל כל עוד הדיווח לא מפורסם בהולנד לא הייתי בונה על זה. בארץ כבר דיברו לא פעם על שחקנים ישראלים שאמורים היו 'מחר לחתום בהולנד', אבל שום דבר לא יצא מזה. ברוכיאן לא הגיע לשום קבוצה בהולנד, יצחקי עדיין משחק בארץ, טוטו תמוז עדיין בבית"ר. גם בניון לא הגיע מליברפול לאייאקס, ועדיין לא קראתי על שום דיווח שמקשר את דה סילבה מהפועל ת"א לקבוצה מאמסטרדם.

14. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

שי, על שחקן בגיל 15 שמגיע למחלקת הנוער של אלקמאר לא בטוח שירשמו בתקשורת ההולנדית לא?

אגב שחקני רכש של אלקמאר, סלסו אורטיס איבד לאחרונה את מקומו בהרכב קבוצתו בפאראגוואי. אני לא יודע אם זה קשור לעובדה שהוא עוזב, אולי בגלל השהות הארוכה עם הנבחרת הצעירה, או שאכן הוא לא משחק טוב... בכל מקרה לא נתון מעודד.

15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אולי כן, אולי לא, בכל מקרה לא ידעתי שמדובר עדיין בילד...מה שכן, כעיקרון אנחנו לא צריכים לקנות כל דבר שכתוב בעיתונים או באתרים שלהם. התקשורת הספרדית כבר בטוחה שסוארס חתום בברצלונה, אבל השחקן בעצמו אומר בכל ראיון שהוא בכלל לא רוצה לעזוב את אייאקס. ברור שמתישהו הבחור עוזב ואני משוכנע שזה יהיה בקיץ הקרוב אחרי המונדיאל, אבל יותר מדי עיתונאים ממציאים דברים. זה קורה בכל מדינה...אל תשכחו שסוכנים גם יודעים לשחק משחק בשביל להעלות את המחיר של השחקן. לפעמים טוב להגיד ש'א.ז אלקמאר' רצינית לגבי השחקן הצעיר בשביל לקבל עוד קצת כסף מקבוצה בארץ...הכל משחק אחד גדול. אנחנו כבר נראה איפה יונתן ניצ'קו ישחק.

נערך לאחרונה ב: ‏21/11/09