הולנד 09-10: ברג בפ.ס.וו, אל חאמדאווי באייאקס!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏26/7/09.

1. c_web Member

לא נראה שמישהו יהיה מופתע גם מ 5-0 לארסנל..
    אני מקווה שלא נקבל תבוסה צורמת שרק תוריד שוב את הביטחון לשחקנים. אל המדאווי לא ישחק גם ביום רביעי בגלל הפציעה שלו (מחר יעבור בדיקת MRI).

2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בסה"כ תוצאת המחצית מוצדקת. אייאקס פתחה מצויין ותוך 20 דקות היתה צריכה לעלות ליתרון, הקורה של ולאר גרם לפיינורד להתעורר, אבל סוף המחצית היתה שייכת למקומיים. האדום של באבוביץ' במקום למרות שגם סוארז לא צריך להשתמש בידיים...סביר להניח שכל מחנה האנטי אייאקס רוצה לתלות את סוארז, אבל ברגע שאתה עם היד גורם ליאן וורטונגהן אף מדמם ברור שזה היה אדום.

מחצית שנייה? אייאקס צריכה לגמור אותם, אבל אני מפחד משער שיוויון מקרי...

3. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

לא יודע איפה אנחנו אם לא האדום (חמור מדי). בכל זאת, אורבי כנראה בעונתו הטובה ביותר באייאקס. איזה שער אדיר.

למה לא כל שבוע פיינורד...

4. Ajax Amsterdam Member

אין משחק מצוין כמו תמיד הגענו להרבה מצבים אבל החמצנו לפחות הבקענו חמישיה לאנטישמים.

בשבילי ניצחון כזה על פינורד זו אייאקס הגדולה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

5. AFCA Member

משחק אדיר, כבשנו 5 גולים ויכלנו לכבוש 10. אורבי סוף סוף מראה את הכשרון הענק שלו, מקווה מאוד שימשיך ככה. פנטליץ' לא היה מרוכז מול השער אבל למרות זאת נתן משחק מצוין, כולם כולם. םיינורד עשתה קולות של קאמבק אחרי הגול היפה שלה (כמה שמדברים על השיפור של אניטה, חטפנו גול מול זאגרב בגללו וגם היום) אבל בתוצאה כזאת מול יריבה כזאת אני בחיים לא יתלונן.

5-1 על פיינורד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_dance.Xxx

6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

האדום מוצדק, מצטער ארז, אבל ברגע שאתה נותן לשחקן יריב כזה אף מדמם אתה צריך להיות מורחק. התוצאה מבחינתי אפילו עושה חסד ל'חובבי ציון'. במחצית הראשונה הם נתנו בין הדקות 20-35 משחק בהחלט טוב, אבל השער של אייאקס הגיע בדיוק בזמן הכי טוב. זה שבאבוביץ' עשה מה שעשה זאת לא הבעיה שלי. אחרי השער השלישי אייאקס למעשה איבדה את הריכוז ופיינורד קצת הלכה קדימה. השער של לנדזאט מאד יפה, אבל זה היה כבר מעט ומאוחר מדי. אייאקס סיימה טוב ומשאירה את פיינורד לשבוע הבא עם 4 מורחקים (באבוביץ' והשוער ואן דייק היום, סיסה וטומאסון עדיין מורחקים). לי אין שום רחמנות כלפי הנבלות האלו בעיקר כמובן ה'אוהדים'. כן טוב לראות שהשחקנים יכולים להסתדר אחד עם השני...

באמצע השבוע אנחנו יוצאים לזאגרב ה'שקטה' וביום ראשון הבא משחק צמרת נוסף, בחוץ באנסחדה.

7. Ajax Amsterdam Member

המשחק באנסחדה שווה אליפות

8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא חושב דרור. יש לנו עד הפגרה עוד למשל משחק באוטרכט...המפגשים הישירים בדרך כלל בכלל לא חשובים. אילולא שני תיקו מול ספרטה (ועוד בבית!) ורודה אייאקס היתה מובילה את הטבלה, דווקא המשחקים האלה יכריעו את האליפות. בסיבוב השני גם טוונטה וגם פ.ס.וו עוד צריכים לבקר בארינה, אנחנו כעיקרון רק צריכים לעבוד קשה ברוטרדם אצל 'חובבי ציון'.

9. c_web Member

ראיתי עד ה 3-0 של אייאקס והיה משחק טוב. הרבה אגרסיביות, וכמובן גם כרטיס אדום.
    האדום של באבוביץ' הוא אכן אדום, אבל מה שסוארז (לבאבוביץ' לא?) זה אדום בוהק..
    אבל זה לא משנה, אייאקס שיחקה טוב מאוד, פיינורד עדיין לא חוזרת להיות קבוצה מאיימת כ''כ, ונראה שהמאבק על האליפות יהיה משולש ומעניין מתמיד.

10. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

11. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

תמיד ידעתי שפנטאליץ' שחקן מצויין, ניכר שהוא נהפך לסוג של מאסטרו באייאקס.
    הוא גם סקורר ובמוקדם או במאוחר הוא גם יראה את זה.

אחת הרכישות הגדולות של אייאקס.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏2/11/09
  12. Ajax Amsterdam Member

מה אני יגיד לכם יול פשוט המאמן הכי טוב שהיה פו בשנים האחרונות תראו איזה יציבות

13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בהחלט נראה שיול עשה קצת סדר בבלאגן. אייאקס מקבלת פחות שערים, מציגה כדורגל התקפי יותר רציני מאשר לפני שנה ובסה"כ עושה מה שמצפים ממנה. יול כן צריך לדעתי עוד למצוא פתרון לעניין החלק ההתקפי בקישור, למרות שהיום למעשה פירקנו את פיינורד לחתיכות (כן אחרי האדום של באבוביץ').

מרקו פאנטליץ' היה בשבילי בין המצטיינים עד השער השלישי, אחרי זה המשחק היה גמור והסרבי איבד מהחדות שלו. חבל שהוא לא הכניס שער, אבל בסה"כ הוא מחזיק יותר טוב בכדור מחברנו מארגנטינה. אני בעד שבפגרה נמכור אותו. לירן, מאסטרו? בוא לא נגזים ידידי הטוב, פאנטליץ' שחקן לא רע, אבל בוא לא נגזים. המאסטרו היחיד בקבוצה הוא לואיס...

אני מקווה שעד לפגרה לא נאבד יותר מדי נקודות ואם נוכל להכנס לפגרה עם מקסימום מינוס 6 אז אהיה מבסוט. שוב פעם בסיבוב השני אנחנו נארח את טוונטה, פ.ס.וו, AZ, ואוטרכט. את פיינורד כבר ננצח בדה קויפ http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

אגב מישהו שם לב להראקלס? מקום שישי מכובד, אפילו AZ מדורגת מאחוריה. ברור שבשלב מסויים הקבוצה של הדשא הסינטטי תחזור למקומה הטבעי, אבל בנתיים נחמד לראות אותם איפה שהוא במעלי הטבלה.

נערך לאחרונה ב: ‏2/11/09
  14. Gnus Avenue Member

אני מאוד אשמח אם מישה ישפוך קצת פרטים על הקשר של VVV, הונדה, שהוזכר היום כמועמד להיצטרף לארסנל.

15. c_web Member

כתבה קצרה ומתומצתת ב ''מעריב'' ספורט היום על מצבה של אלופת הולנד:

http://i36.tinypic.com/2960h12.Xxx

http://i36.tinypic.com/2960h12.Xxx