הולנד 09-10: ברג בפ.ס.וו, אל חאמדאווי באייאקס!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏26/7/09.

1. road runner Member

ראיתי את התקציר של ה 2-2 של איאקס. ההגנה באמת נראית כל כך מגוחכת. במיוחד בשער הראשון.
    לא הבנתי למה דה-זהיו (לא יודע אם יש דרך לכתוב את זה בעברית באופן שיובן איך מבטאים את השם הזה, אבל נראה לי שזה הכי קרוב..) שכבר בא יפה לעשות דאבל אפ על שחקן שנמצא עם הכדור על הקו פתאום עוזב אותו ומאפשר לו להשתחרר.

ואגב ההגנה של איאקס, כשראיתי מה כתבו פה על ורמאלן בקיץ הייתי בטוח שארסנל קונה חתול בשק.
    בינתיים הוא מלך השערים של הקבוצה נראה לי, ומהתקצירים נראה שגם בהגנה הוא בסדר.

אני גם ממשיך לעקוב אחרי הונדה. במחזורים האחרונים קצת נעלם מדפי הסטטיסטיקה, אבל ראיתי את התקציר של ה 1-1 מול הירנביין והוא פשוט עושה כמעט את כל ההתקפה של ונלו. קאלאברו עושה את השאר. חלוץ רחבה נהדר, יודע להיות בזמן הנכון במקום הנכון. נראה לי שהוא כבר עם 6 או 7 שערים העונה.

2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני עוד אגיב בהמשך הערב על הדברים שהועלו פה. חאליד בולארוז משבח בעיתונות הגרמנית את מרטין יול. לבלם יש עדיין הרבה רגשות טובים כלפי המאמן והוא גם ירצה בעתיד לשחק בשביל אייאקס...נו, למה מחכים חאליד? בוא בינואר לאמסטרדם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

3. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אם מישהו רוצה לדעת למה פ.ס.וו תזכה השנה באליפות - המשחק מול אוטרכט הוא התשובה:
    http://www.101greatgoals.com/videodisplay/3575391/

לראות את התקציר. יש דברים שעדיין לא מסתדרים לי הגיונית.

4. Piet van Reenen Member

בולארוז, תקשיב טוב!! אייאקס זה לא בית אבות, אז תפרוש או שתחפש פראיירית אחרת שתקח אותך.
    וואלה יופי!! כל הזקנים האלה, סיימו את המסע שלהם ברחבי הליגות הבכירות באירופה, ורוצים לצאת לפנסיה באייאקס .
    מצטערים!! אין לנו כרגע מקום בבית אבות .

נערך לאחרונה ב: ‏6/10/09
  5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ארז (כ), בית אבות? פ.ס.וו החזירה את קוקו וראה מה הקבוצה קיבלה ממנו. אייאקס החזירה בזמנו את רייקארד והוא תרם לנו. אפילו ג'אובני ואן ברונקהורסט נחוץ בפיינורד. בולארוז סוס מת? הבחור בן 28!?!
    ידידי, אפשר להגזים לשני הכיוונים.

תומאס וורמהלן - אמרתי את זה לפני כמה שבועות ואני אגיד את זה גם עכשיו. באייאקס הבלגי הבינלאומי לא הצליח להנהיג את ההגנה. road runner, אל תשכח בבקשה מי משחק לידו בהגנה של ה'תותחנים'. אתה רואה כאלה שחקנים אצלנו? אני מרשה לעצמי להגיד שאין שחקן כמו גאלאס.

רוני מכיר אותי מפורום אחר ושם הייתי אחד האחרונים שיצא כנגד הקבוצה. אפילו נתתי צ'אנס לאורסאיז http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    העניין הוא שאייאקס צריכה פשוט לנצח בקרקרדה, מצטער, אבל מבחינתי רודה בבית היא בגדר ניצחון חובה שלנו. איבדנו העונה כבר נקודות מול ספרטה בבית (...) וכשרואים מה תכנית המשחקים של למשל פ.ס.וו אני חושש.

אני לא יורד מהפסים, אבל יול צריך עכשיו לעבוד על הקבוצה בעיקר מבחינה מנטלית. האם אנדרלכט ורודה החזירו אותנו למציאות? אותה המציאות של קבוצה עם סף שבירה מאד נמוך ופאניקה מוחלטת ברגעים הכי חשובים במשחק. רוני בינינו, אתה יודע על מה אני מדבר כשאני מטיל ספק רציני בחוזק המנטלי של שחקנים כמו וורטונגהן, עמנואלסון ושטקלנבורח (שבשני המשחקים הפעם לא היה אשם).

אותי מטריד כושר המשחק של סולימאני ושל אייסאטי. מה קורה איתם? הראשון נראה אובד עיצות והשני פשוט נעלם ביותר מדי דקות מכריעות. שנינו יודעים שסולימאני בהיירנביין ואייסאטי בשנת ההשאלה בטוונטה נתנו הרבה משחקים טובים.

אני בהחלט לא זורק את המגבת לתוך הזירה, אבל לדעתי אייאקס צריכה עכשיו להזהר, להזהר מאד.

6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע אם הדבר חשוב, אבל באלקמאר יש בעיות קשות עם אל חמדאווי. בסוף השבוע הוא התפרץ אל עבר עיתונאי והיות שבשבוע שעבר קומאן השאיר אותו מחוץ למשחק בגלל שהחלוץ איחר אני חושב שהמרוקאי/הולנדי קצת מסמל את הבעיות בקבוצה.

חוץ מזה אין כרגע וודאות מה קורה עם נשיא הקבוצה דירק שחירינחה. מתברר שבמשך שנים הבנק שבבעלות נשיא הקבוצה רימתה לקוחות. מתברר שהבנק ניצלה את הלקוחות ששילמו יותר מדי בשביל כל מיני עניינים עסקיים (משכנתאות ודברים כאלה). באלקמאר כבר 'הרגיעו' ש-AZ לא תפגע, אבל היות שבלי שחירינחה AZ למעשה מתפרקת יש חשש לעתיד.

אני אמשיך לעדכן אתכם בנושא החשוב הזה!

7. Piet van Reenen Member

לשי,
    אם זה היה חד פעמי לא הייתי מתלונן, אבל ב3 שנים האחרונות זה נהפך לקבע להביא את הזקנים האלה.
    הנה הרשימה רק של השנים האחרונות:רוגר,חואן פראן,יאפ סתאם, גאברי,לוקה ,אורסאיז,אולגוור, קופור,חאריסטיאס,פאנטליץ.(אף אחד מהם לא שחקן בית של אייאקס שחזר למועדון)
    כאמור כל אלה רק ב3 שנים האחרונות.
    דיי, אייאקס חייבת לבנות על שחקנים צעירים,שחקנים טובים עם פוטנציאל, שרוצים להתקדם ולהצליח.

נערך לאחרונה ב: ‏6/10/09
  8. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

לגבי ורמאלן, אולי הטעות היא אצלכם שדרשתם מהבלגי להוביל את ההגנה שלכם במקום לתת לו להיות הבלם השני שעושה בשקט את העבודה, עד עכשיו הוא הפתעה גדולה בארסנל, למרות שהיו לו לא מעט טעויות עד עכשיו במשחק ההגנה אבל זה אופייני לארסנל של השנים האחרונות.

9. Piet van Reenen Member

הנה הצעה בחינם לאייאקס:הליגה הצרפתית זה מקום טוב לחיפוש שחקנים.
    יש שם הרבה כשרונות צעירים ,ויש כאלה שלא נמצאים בקבוצות הגדולות של צרפת ,כך שאם אייאקס תזדרז אפשר לקחת אותם לפני שהגדולות יקחו אותם,ובמחיר טוב.

שמעתי שאנדי קול כבר לא מוצא את עצמו באנגליה ובכלל בליגות הבכירות.
    והרי לאייאקס יש בעיה עם החלוצים שלה ,אולי נביא אותו.
    אל תשכחו שהוא שם גדול (זה הכי חשוב).
    שי, אתה לא מרוצה מאייסטי ,אפשר להביא במקומו את ריבאלדו מאוזבקיסטן.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏6/10/09
  10. road runner Member

כן, אבל כמו ששי אומר בצדק, לאיאקס כיום אין את היכולות של ארסנל להביא שחקן כמו גאלאס, כדי שורמאלן יהיה בלם משני.

לגבי כשרונות צעירים מצרפת, גם משם כדי להביא את המוצלחים יותר מהקבוצות הקטנות יחסית צריך לשלם לא מעט (כי זה כבר שוק שמעניין קבוצות גדולות באירופה, משמע יש ביקוש, אז אני מניח שהמחירים יעלו), ואני מניח גם שהחבר'ה האלו לוטשים עיניים לכיוון קבוצות כמו ליון או בורדו, או לחממה של ונגר באנגליה.
    לדעתי איאקס צריכה להתמקד, מעבר לצעירים מקומיים, בכשרונות מליגות כמו בבלגיה, מדינות מסוימות בדרום אמיקה ומזרח אירופה, ולנסות לעשות משהו דומה למה שבורדו עשתה עם גורקוף, משמע לחפש צעירים מוכשרים מקבוצות בכירות, שמחפשות להעביר אותם בהשאלה ושיהיו מוכנות להכניס בעסקה גם אפשרות רכישה מצד איאקס.

הונדה אולי יעבור לאברטון בינואר
    http://www.skysports.com/story/0,19528,11095_5608632,00.html
    רק 3 מליון ליש"ט? מחיר מבצע לדעתי. במיוחד לאור ההתפרעויות של הקיץ האחרון.

11. Ajax Amsterdam Member

אייאקס צריכה קיצוני טוב שי יש איזה כישרון באקדמיה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

12. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

13. AFCA Member

אידיוט http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
    אני במקומו לא מגיע לארנה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏7/10/09
  14. c_web Member

חחחחח גאוני אין ספק. :aaarofl:
    זה קרה אחרי המשחק ביום ראשון?

15. Ajax Amsterdam Member

חחח חזק ביותר :aaagath: