הולנד 09-10: ברג בפ.ס.וו, אל חאמדאווי באייאקס!

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by הרצליה עד המוות, Jul 26, 2009.

1. c_web Member

לא רק אנחנו תפאורה זה מה שעצוב..

2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

דרור, גם אייאקס היא קבוצה חלשה בקנה מידה אירופאית. הניצחון של טוונטה בטורקיה מקנה קצת אוויר לנשימה, אבל הקבוצות ההולנדיות באירופה שוות ברמתן לליגה האירופאית ולא יותר מזה. עידו צודק.

הבריחה ההמונית של שחקנים הולנדים לחו"ל הורסת את הכדורגל הקבוצתי בהולנד. הנבחרת לא ניזוקה כי היום 99 אחוז מהסגל משחק בליגות הכי טובות באירופה, אבל הקבוצות? אין נוער טוב, אין זרים איכותיים. דרור, אני מבין את הרגש שלך, אבל המציאות נגדנו.

ידיעה מעניינת היום, דיק אדבוקאט קיבל בקיץ הצעה מ-AZ, אבל לבסוף קומאן נחת באלקמאר. עידו, אני לא יודע אם זה מביא לך נחת.

לגבי אייאקס, הקבוצה כנראה תחתים בימים הקרובים איזה דרום קוריאני שהגיע למבחנים. החלוץ ישחק בהתחלה עם הקבוצה השנייה.

Last edited: Oct 1, 2009
  3. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא הבנתי את הקטע של הקבוצה השנייה של אייאקס, זה הריזרבס או הנוער?

הכישלון היחסי של הקבוצות ההולנדיות באירופה נובע לדעתי בגלל הזרים שיש בקבוצות האלו, תראו למשל איזה שחקנים מגיעים לגדולות בפורטוגל, יוון, רוסיה, אוקראינה ותורכיה ותבינו את ההבדל בהישגים של הקבוצות האלו לבין הגדולות של הולנד.

4. benos Member

אתם שוכחים שהולנד זו מדינה יחסית קטנה, זה בעייתי לייצר כישרונות בקצב של מדינות גדולות יותר כמו ספרד או צרפת ואתם צריכים להתחשב גם בזה.

5. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

יש אינדונזים, סורינאמים ומרוקאים בשביל זה.

6. benos Member

ולספרדים ןלאיטלקים יש את דרום אמריקה בשביל זה שלא לדבר על צרפת שיש לה חצי מאפריקה בשביל לאזרח. עדיין יש להולנדים בעיה איך שלא תסתכל על זה לעומת מדינות אחרות.

7. Ajax Amsterdam Member

אדם סיבה אחת בהולנד משקעים בנוער.האקדמייה הכי טובה אחרי אייאקס היא של היירנביין.צריך לעשות עצומה לביטול חוק בוסמן

8. kraz11 Member

חבר'ה ביכולת הזאת אין מה לדאוג סוארז ישאר איתנו עוד הרבה זמן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_dance.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx
    איזה חוסר ריכוז משווע , אבל לפחות באותן דקות שיחקנו טוב ואז הם שמו שומר אישי
    על סוארז וזהו , כלום לא עובד .

ואני לא מבין את יול, באמת שהוא מעצבן אותי
    פעםשניה שבמשחק מכריע הוא מכניס שחקן לראשונה להרכב הפותח
    מול פ.ס.וו זה היה אטובה ועכשיו פנטליץ' שמזיק יותר ממועיל
    ודה יונג בכלל לא בסגל ... לא יודע מה עובר על יול

9. Piet van Reenen Member

תיקו ללא שערים בבריסל במחצית.
    עוד הופעה כושלת ביותר של דמי דה זיאו.
    אין, כנראה הבחור לא מתאים לאירופה.
    בגלל מסירה מטופשת שלו(לאמצע לשחקן שסגור בין 3 שחקנים)כמעט ספגנו במתפרצת.
    אותם טעיות הוא עשה נגד הרומנים .
    דמי דה זיאו מתאים לשחק רק נגד הקיקיוניות של הולנד.
    שימו לב 3 משחקים היו לנו נגד יריבות יחסית חזקות(איינדהובן,טימישוארה,ואנדרלכט)בכולם דה זיאו חלש מאוד.
    איינו שחקן הרבה יותר טוב ממנו ,והוא מוכיח את זה היום.

10. Piet van Reenen Member

נגמר 1-1.
    .דה זיאו, קנדי ופטליץ היו הגרועים היום בשורות אייאקס.
    פטליץ, אם תדפדפו אחורה בהודעות ,תגלו שאמרתי כשהוא הגיע שהוא יהיה אורסאיז 2.
    ואכן זה קורה, עומד למעלה מחכה לכדורים ועד שהוא מקבל הוא מאבד, בקיצור סוס מת.
    דה זיאו פשוט לא מתאים לרמה הזו,הוא צריך רק דן האגים כל היום.(בזכות איבוד כדור שלו בדקה ה90 כמעט אייאקס ספגה את השני).
    קנדי צריך לעוף מהר ,אני לא מבין מה יול מוצא בו,אין לו מהירות ,אין טכניקה ,לא יודע להרים,פשוט אין לו שום דבר שצריך שיהיה לשחקן אגף.
    רומדהאל שחקן הרבה יותר מגוון ממנו.
    עכשיו יותר בכלליות,אייאקס חייבת ללמוד איך משחקים בחוץ.
    לא יתכן שסוארז מנסה להקפיץ מעל שחקן ליד הרחבה שלנו(בזכות הטעות הזאת אייאקס ספגה).
    סוארז באירופה חייב להיות יותר מרוכז מול השער,זה לא כמו בליגה ההולנדית שזה לא קריטי ,כי שם הקבוצות ממש חלשות ואתה תקבל מלא צאנסים.
    סוארז גם חייב להפסיק לנסות כל הזמן לעבור ולשחק משחקים,באירופה שישחק פשוט.
    אייאקס נפטרת מהכדור מהר ,ולא למדה שמתפרצות אפשר לעצור בפאול קטן (זה מכוון לאיינו ודה זיאו).
    חבל!!!!

Last edited: Oct 2, 2009
  11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לי אין הרבה מה להגיד על מה שהתרחש בבריסל. שופט שפשוט עוזר לביתיים והכי גרוע, אייאקס גם נותנת מתנות. מבחינתי לא השופט ניצח אותנו, לא אנדרלכט עם שחקן אחד מדהים (השאר 'נגרים') שנקרא לוקאקו ולא שום דבר אחר אלא רק המנטליות הטיפוסית של אייאקס מאז תחילת העשור הזה.

פשוט מדהים, הפסדנו היום 2 נקודות ולמרות שזה באמת לא כזה ביג דיל היינו צריכים לנצח. אנדרלכט הגיעה למספר הזדמנויות עד השער, אבל בטח אחרי הכרטיס האדום המוצדק לואן דאמה (למרות שדה זאיו לא צריך לעשות הצגות) אנדרלכט פשוט היתה בתוך הקבר.

אייאקס השתעשע בבלגים, אולי לא רצו להשפיל אותם בגלל ששני מחנות האוהדים ערכו מנגל משותף, אבל אני ציפיתי קצת יותר מקצוענות. לצערי אייאקס חזרה עכשיו מספר צעדים אחורה, ואני חושש שכבר ביום ראשון נראה שוב איבוד נקודות...

ארז (כ), לדעתי אתה יורד מדי על דה זאיו כשאני רואה את אייסאטי ובעיקר את פאנטליץ' משחקים כמו בליגה הישראלית...

12. Piet van Reenen Member

לשי,
    אני מסכים איתך לאייסטי לא היה משחק גדול, אבל להבדיל מדה זיאו הוא לא מאבד לנו כדורים טיפשיים שבגללם אנחנו כמעט סופגים במתפרצת.
    דה זיאו, לא שחקן חכם, לא מהיר מחשבה ואין לו ממש טכניקה ,כמו שאמרתי תן לו דן האגים כל הזמן והוא מלך!!
    הבעיה של אייסטי שהוא נעלם ובקושי רואים אותו .

13. AFCA Member

עם כל הכבוד אין לנו מה להתלונן על השופט כי אנחנו הפסדנו את 2 הנק' הסופר יקרות האלה. שאננות ונאיביות, במקום להעיף כדור קדימה ולתת להגנה להתארגן סוארז כמו בכל שאר המשחק מנסה לעקוף, וחוסר ריכוז של דה זאיו עולה לנו בשער כ"כ טיפשי.
    אני גם לא מבין את ההחלטות של יול, דווקא את דריו שבכושר טוב הוא מוריד לספסל, ואפילו לא מעלה אותו אחרי שהוא רואה שפנטליץ' זה לא זה, דה זאיו מאכזב ונק' האור היחידה היא אנו.
    מצפה לנו מאבק קשה על העלייה, יהיה משפיל לא לעלות מבית כזה..

14. kraz11 Member

זה בסדר באייאקס רגילים להשפלות
    בימין בהחלט רומדהאל נראה הרבה יותר טוב ,הבעיה שהוא לא נראה
    טוב כשהוא פותח
    בינואר חייבים להביא קיצוני ימני ולהפטר מקנדי
    כשהקיצוניים כ"כ חלשים כמו באייאקס ,המגנים נאלצים לתקוף יותר ממה שצריך
    ובגלל זה קבוצות כמו אנדרלכט מגיעות לכ"כ הרבה מצבים מהתקפות מתפרצות

כמובן שהמנטליות זאת הבעיה העיקרית,כמו במשחק מול פסוו
    ובזה מרטין יול נכשל ובגדול בינתיים.

15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

גיא, אני לא רוצה להיות כזה קיצוני. אני מודה שאתמול בערב לא בדיוק שמחתי לראות איך הקבוצה שלי צריכה בסוף הערב להביס קבוצה די בינונית ולבסוף להיות מבסוטים שהמשחק נערך 90 דקות אחרת היינו עוד חוזרים הביתה עם הפסד...

אני בשום אופן הולך לייפות את מה שראיתי אתמול, אבל אני לא מוכן להוביל את יול לגרדום בגלל משחק אחד. מבחינת איכות אייאקס לא ממש השתפרה מהעונה הקודמת, אבל יול כן הצליח לגרום שהקבוצה הבינונית הזאת (בטח במונחים אירופאיים), לא מפשלת לעיתים קרובות כמו בשנים האחרונות. קשה לי להאמין שבנתיים אייאקס ספגה בליגה רק 5 שערי חובה. נגד פ.ס.וו ספגנו 4 ונגד RKC אחד, כל המשחקים האחרים הסתיימו ללא שערי חובה.

אם אייאקס בגלל המשחק השלומיאלי הזה מאבדת את השפיות אז אני אצטרף אליך, אבל בוא נראה אם אייאקס יכולה לחזור הביתה מקרקרדה עם 3 נקודות. באירופה המשחק הזה עדיין לא קבע הרבה כי יש עוד 4 משחקים, מבחינה התקפית אם נמשיך לשחק כך אנחנו עוברים שלב, אבל ברור לכולנו פה שאם מבחינה מנטלית המשחק אתמול לא היה תקרית העונה הזאת עוד תהיה ארוכה מהרגיל...